Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 30, 2015

ΙΜΙΑ 2015: Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν ξεχνούν τους Ήρωες - ΒΙΝΤΕΟ

Μία βδομάδα μετά τον σημερινό εκλογικό θρίαμβο, οι Έλληνες Εθνικιστές επιστρέφουν στον αέναο Αγώνα υπέρ της Εθνικής Μνήμης.

Επί 18 συναπτά έτη οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών μετατρέπεται μαγικά στην απέραντη ελληνική λίμνη του Αιγαίου μας.

Δείτε το βίντεο...

ΠΟΛΥ… ΒΙΑΣΤΙΚΟΣ Ο ΠΑΝΟΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ Ν’ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να αναλάβει το… παντοτινό αντικείμενο του πόθου του –το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων- ο… κόκκινος (πλέον…) προεδροπάνος κι έδωσε το… στίγμα του με το «καλημέρα». Έτσι, εξήγγειλε...

Το «άνοιγμα» των τσιπροκαμμένων στην Ρωσία κράτησε… μια μέρα

Γράφει ο Αντίοχος

Εκεί στα μέσα της δεκαετίας του ’80, με αφορμή κάποια λεκτική διαφοροποίηση του Άντριου Παπάντριου με την αμερικανική πολιτική, κάποιος δημοσιογράφος ρώτησε τον αμερικανό πρέσβη: «Σας ενοχλούν αυτά που είπε ο Ανδρέας;». Ο πρέσβης γύρισε, τον κοίταξε καλά-καλά με το ύφος του… καουμπόη και του είπε: «Αγοράκι μου, δε με ενδιαφέρουν αυτά που λέει ο Ανδρέας, αλλά αυτά που κάνει».

Κάπως έτσι, λοιπόν, σαν τον Ανδρέα θέλησαν να ξηγηθούν και οι Τσιπροκαμμένοι, για να εντυπωσιάσουν το πόπολο, ότι είναι πολύ… μάγκες και τα βάζουν με τους ισχυρούς.  Έτσι, δημιούργησαν θέμα με την απόφαση της Ε.Ε. για το Ουκρανικό ζήτημα, δημιουργώντας την εντύπωση ότι θα αλλάξουν τον προσανατολισμό της εξωτερικής πολιτικής της χώρας.

Μέχρι που το πήρε χαμπάρι ο…

Το καρτοτηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού

Ένα εύστοχο πολιτικό άρθρο από το panusis.blogspot.gr

Στη συνέντευξη που μου έδωσε λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές ο κ. Χρήστος Παππάς, τον είχα ρωτήσει θυμάμαι, ποιες ήταν οι δυνατότητες επικοινωνίας που έχουν μέσα στις φυλακές οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής. Η απάντηση του ήταν αφοπλιστική "...Η δυνατότητα επικοινωνίας προσφέρεται μόνο από το καρτοτηλέφωνο του ΟΤΕ που βρίσκεται στον διάδρομο των κελιών κατά τις ώρες που αυτά είναι ανοικτά. Υπολογιστής και internet απαγορεύονται..." Έτσι απλά!
Λοιπόν θα εξομολογηθώ την αμαρτία μου...  Σ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου κι ενώ έκαμα χάζι τις πανάκριβες παραστάσεις, που έστηναν οι καθεστωτικοί τηλεαστέρες στα κανάλια, εμένα το μυαλό μου ήταν κολλημενο σε μια συγκεκριμένη εικόνα. Σ αυτό το καρτοτηλέφωνο των φυλακών Κορυδαλλού! Και τι καρτοτηλέφωνο... Απ' αυτές τις μπακατέλες του ΟΤΕ, με κάρτα αγορασμένη από το κοντινότερο περίπτερο!

Κι έλεγα από μέσα μου... Για στάσου ρε παιδί μου...Μόνο το κόστος της προεκλογικής καμπάνιας του Ποταμιού να βάνεις

Έληξε η «επανάσταση»! Βαρουφάκης: Θα συνεχίσουμε κανονικά τις αποκρατικοποιήσεις!


Έληξε η «επανάσταση»! Βαρουφάκης: Θα συνεχίσουμε κανονικά τις αποκρατικοποιήσεις!

Εκ των πρώτων εξαγγελιών της κυβερνήσεως ΣΑΝΕΛ ήταν ότι θα ακολουθηθεί «γραμμή» Χρυσής Αυγής με σταμάτημα του ξεπουλήματος της χώρας, μέσω των ιδιωτικοποιήσεων. Η ελπιδοφόρα αυτή «επανάσταση» της νεότευκτης κυβερνήσεως, όμως, κράτησε μια μέρα μόνο, όπως άλλωστε όλες οι εξαγγελίες της. Μάλιστα το Μέγαρο Μαξίμου έβαλε και «φίμωτρο» στους υπουργούς για να μην λένε μπαρούφες.
Επί του ζητήματος, λοιπόν, των αποκρατικοποιήσεων μίλησε στην εφημερίδα New York Times ο μόνος αρμόδιος, ήτοι ο Υπουργός Οικονομικών Βαρουφάκης. Ο υπουργός μιλώντας στην αμερικανική εφημερίδα διέψευσε τις εξαγγελίες ΣΑΝΕΛ, λέγοντας ότι ....

ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ… ΕΛΠΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ… ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Παρά την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του μέσα στη νουδούλα, για την εκλογική του συντριβή, ο φον Αντωνάκης κάνει πως δε βλέπει και δεν ακούει τίποτα, για να κερδίσει χρόνο και να παραμείνει στην καρέκλα του. Κι όλα αυτά, γιατί ελπίζει στη μεγάλη… επιστροφή!!!
Μιλώντας, λοιπόν, στην Εκτελεστική Γραμματεία της νουδούλας, είπε πως «Η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να βγει αλώβητη» κι ότι «έχασε το μικρότερο ποσοστό που έχασε ποτέ σε περίοδο διακυβέρνησης». Επιπροσθέτως, έφτιαξε και… πολιτικό συμβούλιο, στο οποίο θα μετέχουν οι πιστοί του, όπως  η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Μπουμπούκος, ο Βρούτσης και άλλοι.
Σε τι ελπίζει ο άνθρωπος που με την πολιτική του κατάφερε (διότι περί κατορθώματος πρόκειται…) να φέρει στην εξουσία ένα παντελώς ανυπόληπτο παρδαλό συνονθύλευμα, που μέχρι πριν από λίγα χρόνια έδινε κάθε φορά μάχη για να μπει στη βουλή; Διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα του διαδικτυακού του φερεφώνου και θα καταλάβετε:
«Βρώμικος πόλεμος κατά του Σαμαρά
Βρώμικο πόλεμο, λάσπη και...

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 1941: ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ «ΕΦΑΓΑΝ» ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ


Τέτοιες ημέρες, πριν από 74 χρόνια, έφυγε από την ζωή ο Εθνικός Κυβερνήτης και πατέρας του «ΟΧΙ», Ι. Μεταξάς. «Πέθανε», γράφει η επίσημη ιστορία. Ωστόσο, εμείς έχουμε βάσιμους λόγους να πιστεύουμε ότι ο Ι. Μεταξάς δολοφονήθηκε και θα στηρίξουμε την πεποίθησή μας αυτή σε αδιάσειστα ιστορικά ντοκουμέντα.
Κατ’ αρχάς, κυκλοφορεί ευρέως ένας μύθος: ότι η καθεστωτική μεταβολή της 4ης Αυγούστου έγινε με τις ευλογίες των Άγγλων και ότι ο Ι. Μεταξάς, διδαχθείς από την τύχη του Βασιλέως Κωνσταντίνου του Στρατηλάτη κατά τον Α΄ Π.Π., είχε δεσμευθεί ότι θα ταχθεί οπωσδήποτε στο πλευρό της Αγγλίας, στον επικείμενο πόλεμο. Άλλο ένα ψεύδος, μετά από εκείνο που έλεγε ότι ο Μεταξάς ήτο γερμανόφιλος. Ο εθνικός κυβερνήτης δεν ήτο ούτε αγγλόφιλος ούτε γερμανόφιλος! Ήτο Έλλην και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν η εξυπηρέτησις των εθνικών συμφερόντων. Προς τούτο, λοιπόν, επεδίωξε την αυστηρά ουδετερότητα μόλις ξέσπασε ο Β΄ Π.Π. Όμως, οι.....

Ο πρόεδρος του ΚΙΣ δηλώνει… σοκαρισμένος από την εκλογική επίδοση της Xρυσής Aυγής


Ο πρόεδρος του ΚΙΣ δηλώνει… σοκαρισμένος από την εκλογική επίδοση της Xρυσής Aυγής

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τον επικεφαλής του σιωνιστικού λόμπι των ΗΠΑ, Ντέϊβιντ Χάρις, ήρθε η σειρά του προέδρου του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣ) Μωϋσή Κωνσταντίνη να συγχαρεί τη νέα συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων και να δηλώσει… σοκαρισμένος από την εκλογική επίδοση της Χρυσής Αυγής και την κατάκτηση της τρίτης θέσης. Ιδού :
«Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας στο πρώτο κόμμα της χθεσινής εκλογικής διαδικασίας, τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ελληνικός Εβραϊσμός, η αρχαιότερη εβραϊκή κοινότητα της Ευρώπης και αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, έχει πάντα στηρίξει τους αγώνες, έχει συμβάλλει στην πρόοδο της...

Η ΝΔ το πήρε απόφαση και κάνει στροφή προς το....κέντρο..Η "Δεξιά" της Ελλάδος ανήκει στη Χρυσή Αυγή!


Στελέχη Νουδούλας: Την πατήσαμε με την Χρυσή Αυγή. Να φύγουμε, να πάμε... αλλού!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Να συνέλθει από την ταπεινωτική ήττα (και μάλιστα από έναν «κύριο τίποτα» σαν τον mister Tsipra…) προσπαθεί η ψοφοδεξιά και –μεταξύ άλλων- επανεξετάζει τον… προσανατολισμό της. Όπως συμβαίνει άλλωστε με όλους τους καιροσκόπους της πολιτικής, μετά την ώρα της αλήθειας…
Πάντως, οι περισσότεροι στην ψοφοδεξιά ζητούν –σύμφωνα με το καθεστωτικό Βήμα- την εγκατάλειψη της «δεξιάς» στροφής (των Βοριδομπουμπούκων…), διότι αφενός μεν δεν είχε αποτέλεσμα στις εκλογές και αφετέρου η πολύ καλή εκλογική επίδοση της Χρυσής Αυγής, την εδραίωσε στη συνείδηση του κόσμου ως κυρίαρχη δύναμη του χώρου που οι συστημικοί αποκαλούν «ακροδεξιά». Ιδού:   
«Στο παρασκήνιο έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για....

Αβραμόπουλος: «Οι προσφυγές δεν αποτελούν βάρος» - Να τους πάρεις στο σπίτι σου!


Αβραμόπουλος: «Οι προσφυγές δεν αποτελούν βάρος» - Να τους πάρεις στο σπίτι σου!

Γράφει ο Αντίοχος

Μαζεύει σιγά-σιγά τα… μπογαλάκια του από τας Ευρώπας ο ψοφοδεξιός Δημήτριος ο… Μεγαλοπρεπής, για να μετακομίσει στην προεδρία της «δημοκρατίας» τους, μετά από τις παρασκηνιακές συνεννοήσεις του με τους Τσιπροκαμμένους.
Και φεύγοντας από τη θέση του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, απηύθυνε -ως κεντρικός ομιλητής- ομιλία στο Πρώτο Ευρωπαϊκό Φόρουμ για τη Μετανάστευση το οποίο πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες μέρες στις Βρυξέλλες, δίνοντας τα… διαπιστευτήριά του στους ξεφωνημένους αμερικανοκομμουνιστές-αχυρανθρώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θα τον κάνουν διακοσμητικό αρχι-αχυράνθρωπο της «δημοκρατίας» τους.
Ιδού τα… διαπιστευτήριά του:  «Τα κράτη-μέλη πρέπει να κατανοήσουν ότι....

ΤΟΥΡΚΙΚΗ HURRIYET: ΤΡΕΙΣ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΩΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Πανηγυρίζουν οι τουρκαλάδες της Hürriyet, στην ηλεκτρονική της έκδοση, για την εκλογή τριών «Τούρκων» -όπως τους χαρακτηρίζουν, αλλά και όπως αυτοαποκαλούνται οι ίδιοι- βουλευτών του βασικού κομματικού κορμού της νέας συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων: «Τρία μέλη της τουρκικής μειονότητας στη δυτική Θράκη έχουν...

La Repubblica: ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συμφωνήσει Μνημόνιο μέχρι το 2057!


La Repubblica: ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συμφωνήσει Μνημόνιο μέχρι το 2057!

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη περιείχε δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica, η οποία σημειωτέον είναι προσκείμενη στις δυνάμεις της αριστεράς και συνεπώς υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ. Η συγκεκριμένη αποκάλυψη, εφόσον ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, μας δείχνει ποια ακριβώς «έξοδο από το μνημόνιο» διαπραγματευόταν ο Σαμαράς και στην οποία, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, έχουν συμφωνήσει και οι συριζαίοι.
Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα υπάρχει μυστική διμερής συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει το πάγωμα της αποπληρωμής του χρέους έως το.....