Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16, 2015

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ… ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ;

Γράφει ο Αντίοχος

Στην επικαιρότητα βρίσκεται η… μαντουμπάλα υπουργός της κόκκινης συγκυβέρνησης, όχι για λόγους πολιτικούς, αλλά γιατί πέρασε μια βραδιά στα μπουζούκια (για να… ξεσκάσει από τα βάσανα της ζωής) κι έριξε και μία ζεϊμπεκιά, α λα Άκης Τσοχατζόπουλος – σ’ ένα τραγούδι που θα μπορούσε κάλλιστα να αφιερωθεί στη συγκυβέρνηση, το «Γεννήθηκες για την καταστροφή…».

Με την ευκαιρία της ενασχόλησης των ΜΜΕ με το πρόσωπό της, μάθαμε και την πολιτική της προέλευση. Αναφέρει σχετικά ο (γνωστός… κουτσομπόλης) «Βηματοδότης»: «Άλλα όμως μου λένε οι πατριώτες της στην Άρτα. Η Όλγα δεν τους είχε συνηθίσει στα ζεϊμπέκικα. Ακόμη και τότε που ήταν στην ΚΝΕ...

Εφημερίδα “Παραπολιτικά”: Πορεία ανόδου στα γαλλικά πρότυπα για την Χρυσή Αυγή

Με ένα ολοσέλιδο ρεπορτάζ του Δ. Γιαννακόπουλου η εφημερίδα "Παραπολιτικά" αναλύει την επερχόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής κατά τα πρότυπα του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν.

"Το σχέδιο δημιουργίας ενός στιβαρού κοινωνικού κράτους, με γνώμονα την προστασία των εθνικών συνόρων, της ελληνικότητας τον πληθυσμού και των ευπαθών ομάδων, θέτει σε εφαρμογή η Χρυσό Αυγή, μετά την πρωτοκαθεδρία της Μαρίν Λεπέν στις περιφερειακές εκλογές της Γαλλίας. Όπως προκύπτει από την παρουσία του κόμματος του κ. Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή το τελευταίο έτος, η Χρυσή Αυγή μετατοπίζεται σταδιακά προς τη σκληρή Δεξιά, δίνοντας έμφαση...

Κατάθεση της αστυνομικού Αγγελικής Λεγάτου: «Ο Παύλος Φύσσας ήταν ο πιο νευρικός και επιθετικός απ' όλους! Ήταν αδύνατο να τον κάνω καλά»


https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR8nDQ3FGRcVAi3w0vqn2YXu2mY0hOKqMX87WVc-XUrcdXP2JSe«Τα ΜΜΕ έχουν πει πολλά ψέματα για το συμβάν» κατέθεσε η μάρτυρας

Χαρακτήρισε «διαπληκτισμό» το επεισόδιο και δήλωσε ότι οι αστυνομικοί δεν είναι επαρκώς εκπαιδευμένοι

Έντονο pressing από την έδρα για το αν έκαναν το καθήκον τους οι συνάδελφοί της


Η αστυνομικός Αγγελική Λεγάτου («η Αγγελική με τα όμορφα μάτια» σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) κατέθεσε στη σημερινή συνεδρίαση. Η εικόνα για το συμβάν που παρουσίασε ήταν εντελώς διαφορετική από αυτή που...

Μια οφειλόμενη απάντηση για τον ψευτοεθνάρχη Καραμανλή

Μια πρόσφατη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης γύρω από τους «εθνάρχες» της Ελλάδος δημιούργησε αναμφίβολα αίσθηση. Συγκεκριμένα ο υπουργός δήλωσε ότι «Καλώς ή κακώς, τρεις είναι οι εθνάρχες στην Ελλάδα: Του Κέντρου ο Ελευθέριος Βενιζέλος, της Δεξιάς ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τώρα ήρθε η ώρα της Αριστεράς να αποκτήσει τον εθνάρχη της – εάν δεν τον απέκτησε ήδη – τον Αλέξη Τσίπρα. Το πόσο μεγάλος είναι το απέδειξε το τελευταίο διάστημα, κόντρα σε όλο το σύστημα».

Είναι περιττό να πούμε ότι διαφωνούμε πλήρως με το δόσιμο του τίτλου Εθνάρχης σε οποιοδήποτε από τα τρία προαναφερθέντα πρόσωπα. Θα σταματούσαμε εδώ εάν δεν διαβάζαμε το άρθρο ενός «αγανακτισμένου» νεοδημοκράτη δημοσιογράφου, ο οποίος αφού φροντίζει να αποδομήσει τον Τσίπρα, τονίζοντας τις εθνομηδενιστικές του επιδόσεις, χαρακτηρίζει ως Εθνάρχη (και μάλιστα με κεφαλαία γράμματα) τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ακολουθώντας, λοιπόν, το δικό του σκεπτικό απαντούμε σ΄αυτόν τον ουκ ολίγες φορές υβριστή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θέτοντας τα δικά μας ερωτήματα: Πώς είναι δυνατόν να χαρακτηρίζεται ως Εθνάρχης κάποιος ο οποίος:...

Τιτάνας Λαγός ενάντια σε σύμφωνο συμβίωσης, νέο αντιρατσιστικό νόμο και κάρτα του πολίτη - ΒΙΝΤΕΟ

"Είστε η Ελλάδα της παρακμής... Θα κάνουμε την Ελλάδα ξανά μεγάλη και τρανή"

Δείτε το βίντεο....

Οι τούρκοι το φωνάζουν..Οι Έλληνες πολιτικάντηδες το πιστεύουν;! "«Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ»

Ο-Τούρκος-ιστορικός-και-η-κάθοδος-των-Ρώσων
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Για όσους δεν το γνωρίζουν, την διάλυση της Τουρκίας δεν την προφήτεψαν μόνο οι Άγιοι Γέροντες της Ορθοδοξίας άλλα και πολλοί… επώνυμοι Τούρκοι! Είναι αλήθεια ότι εδώ και καιρό επώνυμοι Τούρκοι είχαν προειδοποιήσει ότι τα γεγονότα θα τους ξεπεράσουν και ότι οι εξελίξεις θα φέρουν την Ρωσία στα Στενά, ενώ η χώρα τους θα διαλυθεί με την αλαζονική και καταστροφική πολιτική που ακολουθεί. Τώρα με τις τελευταίες εξελίξεις αυτό το άγχος του διαμελισμού της Τουρκίας επανέρχεται όπως φαίνεται σε όλο του το μεγαλείο. Αλλά ας δούμε αυτές τις…τουρκικές προειδοποιήσεις.
Τον Μάρτιο του 2014, δηλαδή πολύ πριν....

Εθνικό Έγκλημα: Ξεπουλάνε Φυσικό Αέριο, Λιμένες, Αεροδρόμια μόνο για 3 δισ. ευρώ!


Εθνικό Έγκλημα: Ξεπουλάνε Φυσικό Αέριο, Λιμένες, Αεροδρόμια μόνο για 3 δισ. ευρώ!

Αν το ξεπούλημα 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας στη γερμανική Fraport έναντι πινακίου φακής προκάλεσε σοκ, τότε το γενικό ξεπούλημα υποδομών της Ελλάδος για το «δυσθεώρητο» ποσό των 3 δισεκατομμυρίων ευρώ συνιστά σκάνδαλο μεγατόνων το οποίο υπογράφουν ανερυθρίαστα Σύριζα και ΑΝΕΛ, Τσίπρας και Καμμένος!
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολιών για το πώς εννοεί η Αριστερά την πολυδιαφημισμένη ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας: προανήγγειλε την τελική φάση του γενικού ξεπουλήματος μεγάλων υποδομών της χώρας με την προσδοκία εσόδων για το Κράτος ύψους 3 δισεκατομμυρίων ευρώ!
Έχοντας το θράσος να....

Λορέντζο Φοντάνα στην “Εμπρός”: Εάν ήμουν στην Ελλάδα, θα ψήφιζα Χρυσή Αυγή!


Λορέντζο Φοντάνα στην “Εμπρός”: Εάν ήμουν στην Ελλάδα, θα ψήφιζα Χρυσή Αυγή!

Συνέντευξη του ευρωβουλευτή της Λέγκα του Βορρά στην Ειρήνη Δημοπούλου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Η ολοένα μεγαλύτερη απήχηση που έχουν τα κόμματα και οι σχηματισμοί οι οποίοι εκφράζουν τις δυνάμεις εκείνες που επιθυμούν να προστατευθεί η διαφορετικότητα και ο πλούτος των ευρωπαϊκών λαών, έχει θορυβήσει τους συντηρητικούς κύκλους του Συστήματος. Τι κάνει τα κινήματα αυτά διαφορετικά, και πού οφείλεται η άνοδός τους μεταξύ των λαϊκών κυρίως στρωμάτων; Συνομιλήσαμε για το θέμα αυτό, και για πολλά ακόμη, με τον Ευρωβουλευτή Λορέντζο Φοντάνα, επικεφαλής της Λέγκας του Βορρά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Τον ρωτήσαμε για την πορεία του κόμματός του και την προοπτική των ευρωπαϊκών πολιτικών κινημάτων με τα οποίο μοιράζεται κοινές θέσεις.
Αραγε, οι Εθνικιστές στην Ευρώπη βρίσκονται μπροστά στην ανάγκη για....

Χρήστος Παππάς: "Έλληνες αντισταθείτε. Νυν υπερ πάντων ο Αγών" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο.....

16 Δεκεμβρίου 1803: 60 Σουλιώτισσες χόρεψαν το χορό του Ζαλόγγου... Τιμή και δόξα!


16 Δεκεμβρίου 1803: 60 Σουλιώτισσες χόρεψαν το χορό του Ζαλόγγου... Τιμή και δόξα!

Το 1803, είναι η χρονιά της συντέλειας. Το Σούλι με τις τόσες θυσίες και τους ακόμη περισσότερους ηρωϊσμούς πέφτει. Το τραγούδι τώρα πια ένας θρήνος.
Ένας Ηπειρώτικος θρήνος ένα μοιρολόι που μέσα στη λιτότητά του τα λέει όλα. Τον πόνο της καταστροφής. Την ανυποχώρητη κραυγή “Θάνατος ή λευτεριά”. Οι γυναίκες προτιμούν το Ζάλογγο, ο Σαμουήλ την ολοκαυτωματική ανατίναξη:

Ένα πουλάκι ξέβγαινε ψηλά από το Σούλι.
Παργιώτες το ρωτήσανε, Παργιώτες το ρωτάνε:

-“Πουλάκι πούθεν έρχεσαι, πουλί μου πού πηγαίνεις;”.
-“Από το Σούλι έρχομαι και στη....

Και πάλι στο Ισραήλ ο Τσίπρας...Ούτε...σχολείο να το είχε τόσο συχνά δε θα πήγαινε!

tsipras_israhl
Γράφει ο Αντίοχος

Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την τελευταία φορά που πήγε ο mister Tsipras στο Ισραήλ και ήδη προγραμματίζει την δεύτερη στη σειρά επίσημη επίσκεψή του, για τις 27 Ιανουαρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στο κοινό υπουργικό συμβούλιο Ελλάδος-Ισραήλ (G2G), με οικοδεσπότη τον Βενιαμίν Νετανιάχου, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή.
Σύμφωνα με την… ανεπίσημη, πάει για να πάρει γραμμή από τ’ αφεντικά του! Υπάρχει βεβαίως και μια τρίτη εκδοχή, που είναι συνδυασμός των δύο προαναφερομένων.
Σε κάθε περίπτωση, ένα είναι σίγουρο: πως η Ελλάδα μας έχει.....

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ο Β’ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟΣ: Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

basiliosb
Γράφει η Κορίνα Πενέση

O Αυτοκράτορας Βασίλειος ο Β΄, του οποίου είχε δοθεί το προσωνύμιο Βασίλειος ο Βουλγαροκτόνος εξαιτίας των συντριπτικών μαχών που έδωσε με τους Βούλγαρους, βασίλεψε από τις 10 Ιανουαρίου του 976 έως και το θάνατό του στις 15 Δεκεμβρίου του 1025.Γιος του αυτοκράτορα Ρωμανού Β΄ και της αυτοκράτειρας Θεοφανούς (η οποία ήταν Ελληνίδα) στέφθηκε συμβασιλέας του πατρός του από το 960 σε ηλικία μόλις δυο ετών. Ο πατήρ του Βασιλείου απέπνευσε το 962 αλλά λόγω της μη ενηλικίωσής του (ο  Βασίλειος ήταν μόλις 5 ετών) παραμερίστηκε μετά το θάνατο του προγόνου του και τα ηνία της Αυτοκρατορίας ανέλαβαν πρώτος ο Νικηφόρος Φωκάς ο οποίος έγινε σύζυγος της αυτοκράτειρας Θεοφανούς μετά τη χηρεία της και μετέπειτα ο Ιωάννης Τσιμισκής, ο οποίος δολοφόνησε τον....