Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Δεκεμβρίου 21, 2014

«Ντογιάκος Gate» Νούμερο 2: Η επιστροφή του «Παναθηναϊκάκια» - Κινηματογραφική κριτική του Ηλία Κασιδιάρη

Οι καυτοί διάλογοι του Sequel: 20/12 – «Πες στον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, όποιος παίξει το cd Χαϊκάλη να τον γ@μήσει» - 21/12 – «Πες τον ψηλό τον παναθηναϊκάκια, να κλείσει τον φάκελο για να μην τον γ@μήσω...»

Ακόμα περιμένω να κάνει και σε μένα μήνυση ο Σαμαράς. Γιατί διστάζει; Τι φοβάται;

Πέρασαν ελάχιστες ημέρες από την αποκάλυψη του μεγαλύτερου σκανδάλου των τελευταίων δεκαετιών, με την τηλεφωνική εντολή Σαμαρά στον Ντογιάκο να κλείσει φυλακή τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Παρότι το δίδυμο της συμφοράς Σαμαράς – Ντογιάκος λούφαξε και παρακάλεσε τους «νταβατζήδες» να «θάψουν» το θέμα, τελικά τα γεγονότα μας επιβεβαίωσαν πανηγυρικά. Ο επίορκος εισαγγελέας απέδειξε και πάλι, με αφορμή την υπόθεση Χαϊκάλη, πως είναι πιστό «σκυλί» του Μαξίμου, προαγωγός της δικαιοσύνης και δράστης σωρείας βαρύτατων κακουργημάτων. Του ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή ρήση (παραφρασμένη): «Θέλει ο παναθηναϊκάκιας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει».
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Στις.....

Η ημερομηνία των εκλογών, ο Σαμαράς, μια έκθεση (Ho.Re.Ca. 2015) και ο Ηλίας που τα γνώριζε εξ' αρχής....

Γράφει ο Αινείας

Η ημερομηνία των εκλογών κλείδωσε και δεν επιδέχεται καμιά αμφισβήτηση. Είναι η 25η Ιανουαρίου 2014.

Το θέμα είναι "γιατί η 25η Ιανουαρίου και όχι η 1η Φεβρουαρίου ή 8η του ίδιου μήνα" που θα φάνταζαν και ένα ικανότερο χρονικό διάστημα για να "πείσουν" τον κόσμο να τους ψηφίσει.

Η εξήγηση είναι μια και απλή.... Ho.Re.Ca. 2015
Η Ho.Re.Ca. 2015 είναι η μεγαλύτερη έκθεση Ξενοδοχείων - Τροφίμων - Ποτών και γενικά του....

Έχουμε Εκλογές... Δημοσκοπήσεις μέχρι και την παραμονή των εκλογών ψήφισε η Βουλή το Σάββατο!

Το μεγαλύτερο όπλο του καθεστώτος, στον αγώνα επιβίωσης που δίνει εν μέσω του βόθρου που άνοιξε και δεν κλείνει με τίποτα, είναι η "δικτατορία των αριθμών".
Έχει αποδειχθεί ότι μέρος του κόσμου (ο λεγόμενος όχλος), είναι μια άμορφη μάζα που κινείται βάσει προπαγάνδας και ΜΜΕ.Έτσι το βάρος του συστήματος, καθώς τα ΜΜΕ αρχίζουν και χάνουν την αίγλη τους, έγκειται στην ικανότητά του να δημιουργήσει "ρεύματα" υπέρ των κομμάτων του "συνταγματικού τόξου" μέσω των αριθμών και των δημοσκοπήσεων.

Με αυτό τον τρόπο έφερε το "Ποτάμι" στην Ευρωβουλή, με αυτό τον τρόπο έφθασε στις Ευρωεκλογές η ΝΔ στο 22%, όταν ένα μήνα πριν είχε.....

Παρακαλά το ΠΑΣΟΚ να προταθεί ο Κουβέλης για Πρόεδρος Δημοκρατίας μήπως και....μπει στη Βουλή!

"Συνέπεια και Σταθερότητα" και "ΠΑΣΟΚ" είναι έννοιες.... άκρως αντίθετες, ειδικά όταν στο τιμόνι του κόμματος βρίσκεται ο αλαζών και τυχοδιώκτης Βενιζέλος.
Αφουγκραζόμενοι λοιπόν στο ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες ειδήσεις και ανακοινώσεις βουλευτών για "συμβιβαστική πρόταση Κουβέλη" για την Προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε σήμερα την εξής ανακοίνωση:

"Το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Πρόεδρος του Ευάγγελος Βενιζέλος καταβάλουν εδώ και πολύ καιρό, με συνέπεια, τη μέγιστη πολιτική προσπάθεια για την εκλογή ΠτΔ όσο γίνεται ευρύτερης αποδοχής.  Είναι συνεπώς προφανές ότι τυχόν υποψηφιότητα Κουβέλη αντιμετωπίστηκε θετικά"

Τώρα πώς το παραπάνω έρχεται σε....

Στη Φυλακή ο Σαμαράς: Διάγγελμα Συντριβής!

Ούτε οι κλάψες, ούτε η συνεχιζόμενη πολιτική τρομοκρατία, ούτε το άνοιγμα προς τις δυνάμεις του αντισυνταγματικού τόξου για συνεργασία μπορούν να σώσουν το θλιβερό πολιτικό σαρκίο του Αντώνη Σαμαρά από την Ελληνική Δικαιοσύνη και τον αναπόφευκτο δρόμο προς τη φυλακή.
Σε ένα έκτακτο διάγγελμα το οποίο συνιστά αναμφίβολα διάγγελμα επερχόμενης συντριβής, ο Αντώνης Σαμαράς σε ρόλο Μάρθας Βούρτση, γονάτισε μπροστά στο αντισυνταγματικό τόξο ζητώντας συναίνεση, ήτοι συγκάλυψη των εθνικών του εγκλημάτων για τα οποία η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευτεί προς τον Ελληνικό Λαό πως θα λογοδοτήσει στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
Περιφρονώντας ως συνηθίζει τον Λαό, ο Αντώνης Σαμαράς προέβη σε....

"Πλάκωσαν και οι.... γύφτοι"! Ο τούρκος Α/ΓΕΝ απειλεί άμεσα στην Ελλάδα με πόλεμο

Γράφει ο Αινείας

"Οι τούρκοι όταν τους δείχνεις τα πισινά σου, σου δείχνουν τα μπροστινά τους κι όταν τους δείχνεις τα μπροστινά σου, σου δείχνουν τα πισινά τους"

Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Αρχιστράτηγος του Αγώνα της Απελευθέρωσης και Άγιος της Ελληνικής Επαναστασεως


"Δεν μας έφθαναν όλα τα άλλα πλάκωσαν και οι γύφτοι...".
Μια φράση που χρησιμοποιείται συχνότατα από το λαό μας για να τονίσει την άθλια και δειλή στάση ορισμένων που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν προς ίδιον όφελος μια στιγμιαία αδυναμία, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα....σιωπούσαν και θα κρύβονταν.

Κάπως έτσι έχουν σήμερα τα πράγματα και με την Ελλάδα. Διαμέσου της πολιτικής σαπίλας και του βορβόρου, οι "φίλοι" τούρκοι επανεμφανίζονται και.... απειλούν με πόλεμο το Έθνος μας αν τολμήσουμε να εφαρμόσουμε το "Δίκαιο τη Θάλασσας" και διεκδικήσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο.

Συγκεκριμένα ο....

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ! «ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ;»

ΠΑΡΟΝ
Αξίζει να διαβάσει κανείς  το «ΠΑΡΟΝ», αν μη τι άλλο για το πώς «ξεσκεπάζει» τεκμηριωμένα τις σκοπιμότητες Σαμαρά, όπως έχουμε ήδη γράψει αμέσως μετά την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
 
Ο Γιάννης Ζαφείρης, που ξέρει τα υπόγεια του Μαξίμου όσο λίγοι, αποκαλύπτει το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά για εκλογές, παρά το γεγονός ότι κάνει πως «κόπτεται» για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα. Όχι μόνο δεν έχει κουνήσει το χεράκι του, αλλά «προγκάει» ως και τους ανεξάρτητους που πάνε γυρεύοντας να ψηφίσουν. Δεν σας κάνει εντύπωση πως ψήφισαν «παρών» ο Μελάς και κυρίως ο Κουράκος, προσωπικός φίλος του Σταύρου Δήμα;
 
Τι λέει, περιληπτικά, το «ΠΑΡΟΝ»; Ο Αντώνης Σαμαράς, βάσει σχεδίου –και με εμπνευστή τον Χρύσανθο Λαζαρίδη- οδηγεί εσκεμμένα σε.....

Πάθος και Ψυχή...Μήνυμα Αγώνα μέσα από τα κελιά της Τιμής από το Γ. Λαγό - ΒΙΝΤΕΟ

"Θέλω να σας υποσχεθώ μέσα από την καρδιά μου ότι οι θυσίες και ο αγώνας που έχετε κάνει δεν θα πάνε χαμένοι"



Δείτε το βίντεο...

Συνεχίζει τον πριονισμό του Σαμαρά η Μπακογιάννη..."Να πάμε σε εκλογές άμεσα..."

Ακόμη μια συνέντευξη έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει βαλθεί να μας θυμίσει με κάθε τρόπο την πολυποίκιλη παρουσία της στην πολιτική ζωή του τόπου μας...

Έκανε δηλώσεις, λες και είναι πολιτική αρχηγός, μισή ώρα μετά τη λήξη της πρώτης ψηφοφορίας με σαφή υπονοούμενα κατά της υποψηφιότητας του Δήμα, καλώντας τον Πρωθυπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες και καθημερινά εμφανίζεται στα ΜΜΕ επαναλαμβάνοντας τα παραπάνω.

Τι και αν το Μέγαρο Μαξίμου δηλώνει τα ακριβώς αντίθετα, η Ντόρα το έχει βάλει σκοπό να ρίξει το Σαμαρά με κάθε τρόπο για να αναλάβει η ίδια.
Και χθες στο MEGA είπε χωρίς περιστροφές ότι....

Το κοινό στοιχείο Κουβέλη - Σαμαρά και ο... Πρόεδρος όλων των Ελλήνων του 1%!

Γράφει ο Αινείας

Εν μέσω αποκαλύψεων για τη σήψη του καταρρέοντος περιβάλλον Σαμαρά και εν γένει του πολιτικού συστήματος, τα ΜΜΕ έδωσαν μια νέα διάσταση στο θέμα της Προεδρικής εκλογής. Στο πώς θα μπορούσε ο Σαμαράς να πετύχει τον πολυπόθητο αριθμό (180) και να παραμείνει στην εξουσία με δέσμευση για εκλογές εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Το όνομα που "παίζουν" - ακόμη μια φορά - είναι αυτό του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος ως γνωστόν είναι και "εκλεκτός" φίλος διάφορων πρεσβειών.
Το "Έθνος" παρουσιάζει μια "συμφωνία κυρίων" μεταξύ Σαμαρά - Κουβέλη και Βενιζέλου ώστε να στηριχθεί ο πρώτος για Πρόεδρος, από τον περασμένο Αύγουστο, η "Καθημερινή" τον υπονοεί ως....

Η αριστερή τρομοκρατία βάζει την ταφόπλακα στο Ελληνικό εμπόριο και ανοίγει τις πύλες στις πολυεθνικές

Τα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου 1980 δύο ταυτόχρονες πυρκαϊές κατέστρεψαν δύο από τα ιστορικότερα πολυκαταστήματα της Αθήνας, «Μινιόν» και «Κατράντζος», εν μέσω της εορταστικής περιόδου. Επρόκειτο για εμπρησμούς και αποδόθηκαν από τις αρχές σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Στις 3:07 το πρωί της Παρασκευής αυτόπτες μάρτυρες και στα δύο πολυκαταστήματα άκουσαν εκρήξεις και δευτερόλεπτα μετά είδαν φλόγες να ξεπηδούν από τα δύο κτήρια. Μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν παρανάλωμα του πυρός, εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών και της απουσίας χωρισμάτων στους ορόφους.
Η Πυροσβεστική, που έφθασε και στα δύο σημεία μισή ώρα αργότερα με......

Άλλοι μοιράζουν τούβλα από 500ευρα σε βουλευτές και άλλοι τρόφιμα στους Έλληνες... Αυτή είναι η διαφορά της Χρυσής Αυγής με το "συνταγματικό τόξο"! - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά την διάρκεια της εορταστικής διανομής τροφίμων οι Συναγωνιστές Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Βουλδής, Λάμπρος Φουντούλης ο πατέρας του Αθάνατου Συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη, προέβησαν στις παρακάτω δηλώσεις: