Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 01, 2015

Είσαι και Λεβέντης είσαι και…μ@λ@κ@ς!! Βεβήλωσε τη μνήμη των Νεκρών των Ιμίων με ένα…ΕΜΕΤΙΚΟ παραλήρημα!!

Παραλήρημα Λεβέντη βριζει και βεβηλώνει τους Νεκρούς των Ιμιων!…

Συγκεκριμένα είπε σήμερα στο BHMA FM του Ψυχαρη: «Μα, ο Καμμένος είναι ακροδεξιός, τι δουλειά έχει τώρα...

Διέρευσε η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία! Πότε θα γίνουν;

Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ η νουδούλα καταρρέει –καταγράφοντας ποσοστό κάτω από 15% στη πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση της Κάπα Research, με το 40% να πιστεύει ότι θα έχει την τύχη του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ- υπάρχει πλέον πλήρης αδυναμία καθορισμού της ημερομηνίας των εκλογών για την ανάδειξη αρχηγού.

Έτσι, μετά την χθεσινοβραδινή ασυμφωνία στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογών, θεωρείται απίθανο οι εκλογές να γίνουν στις 13 Δεκεμβρίου και άρχισε να κυκλοφορεί η φήμη...

Αυξάνονται οι μνημονιακοί: Τσίπρας και Λεβέντης μαζί στο τσίρκο!

Ο πολιτικός κόσμος το έχει τούμπανο και ο Φλαμπουράρης κρυφό καμάρι! Ο μνημονιακός Λεβέντης είναι και επίσημα το χρήσιμο δεκανίκι του συστήματος γεγονός που αναμένεται να οριστικοποιηθεί πριν το τέλος της χρονιάς.

Η καταρρέουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση θα αναζητήσει συνεργούς στην διάλυση της χώρας στο Πασόκ και το Ποτάμι, αλλά αυτό ίσως γίνει λίγο αργότερα. Ο πρώτος που θα περάσει την πόρτα του Μαξίμου είναι ο Λεβέντης και ο Φλαμπουράρης που είχε σχεδιάσει την μνημονιακή αυτή συμμαχία δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του.

Ο υπουργός Επικρατείας και στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ διευκρίνισε ότι ο Λεβέντης...

Κλαρίνο στον ύμνο της τουρκίας ο Alexis! Μόνο στον Eλληνικό ξύνει τ’ @ρχ.. του!

Με αφορμή τον εξευτελισμό του sir Alexis στο Twitter, όπου υποχρεώθηκε σε άμεση διαγραφή σχολίων έπειτα από δημόσια νουθεσία του Τούρκου πρωθυπουργού Α. Νταβούτογλου, παραθέτουμε μια φωτογραφία από την πρόσφατη επίσκεψη του «ηγέτη της Αριστεράς» στην Τουρκία, στην οποία και αναδεικνύεται η βαθύτατη υποκρισία της ελληνόφωνης συμπλεγματικής Αριστεράς.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά την ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων Ελλάδος και Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου υπενθυμίζεται πως οι Τούρκοι φίλαθλοι...

ΤΟ 40% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν και τα ΜΜΕ θα τα δώσουν όλα για να κρατήσουν εν ζωή το εν λόγω μνημονιακό απόκομμα...

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Πέραν από την πρόθεση ψήφου, που δείχνει την απόλυτη κατάρρευση των δύο βασικών πυλώνων του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, καθώς και τριών τσάτσων τους (Ποταμιού, κόμματος Λεβέντη και κόμματος Καμμένου), η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσιεύθηκε στο «Βήμα της Κυριακής» έχει κι άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία.

Έτσι, στη σχετική με το μέλλον της νουδούλας ερώτηση, οι ψηφοφόροι απαντούν ως εξής:
Το 21,3% πιστεύει ότι...

ΙΓΝΑΤΙΟΥ (THE VOICE OF AMERICA): Ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ Ή ΘΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ… ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για να δούμε, θα καταρρεύσει ποτέ το μεταπολιτευτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας; Μόνος τρόπος για να γίνει αυτό η επικράτηση της Χρυσής Αυγής.

Γράφει ο Αντίοχος

Ενδεικτική της κατάρρευσης του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, που γίνεται με γοργούς ρυθμούς, είναι η πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση που δημοσιεύθηκε στο «Βήμα της Κυριακής». Και να φανταστείτε, πως δεν έχει έρθει ακόμα ο προϋπολογισμός με τους νέους φόρους, ούτε τα τρίτα και χειρότερα προαπαιτούμενα του Μνημονίου που ψήφισαν σύσσωμα τα κόμματα του… ευρωπαϊκού προσανατολισμού, με ασφαλιστικό, πογκρόμ αγροτών και άλλα… καλούδια.
  
Μοιραία, λοιπόν, επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα της κυβέρνησης «εθνικής ενότητας» όλων των μνημονιακών δυνάμεων, προκειμένου να εφαρμοστούν πιο εύκολα τα νέα μέτρα της δυστυχίας.
Μεταξύ αυτών που προτείνουν αυτή τη λύση, είναι και ο Ιγνατίου (περισσότερο γνωστός ως...

Η Χρυσή Αυγή συγκρούεται μετωπικά με τους εθνομηδενιστές Φίλη-Λιάκο-Ρεπούση!

Ποιος είναι ο υβριστής των προγόνων μας, Αντώνης Λιάκος, που διορίστηκε υπεύθυνος για τα σχολικά βιβλία από τον άθεο Φίλη

Πανηγυρίζουν οι φυλλάδες της συμφοράς - Νέα υβριστική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής από την "εφημερίδα Συντακτών"

Για τον εθνομηδενιστικό ρόλο του Αντώνη Λιάκου έχουμε ξαναγράψει. Αυτές του ακριβώς οι απόψεις φαίνεται ότι άρεσαν και στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία δια μέσου του αρνητή της Γενοκτονίας των Ποντίων Νίκου Φίλη του ανέθεσε να είναι ο πρόεδρος της επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Είναι ολοφάνερο ότι η αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας και η ανάλογη παραχάραξη της Ιστορίας αποτελούν το «διαβατήριο» διαφόρων για την εισαγωγή τους σε κυβερνητικά πόστα.

Για τον Λιάκο η Γενοκτονία των Ποντίων δεν είναι τίποτα άλλο από κάτι το οποίο «αναδύθηκε μαζί με το Μακεδονικό, στο πλαίσιο της αναζωπύρωσης του εθνικισμού στη δεκαετία του '90». Θα μπορούσαν να γραφούν πολλά για τον βίο και την πολιτεία του Λιάκου, όπως για το «ναι» στο σχέδιο Ανάν, την...

Σε απόγνωση το μνημονιακό απόκομμα: Δεν είναι ικανοί ούτε να εκλέξουν νέο πρόεδρο οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ

Κάθε ημέρα που περνάει αποτελεί ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο της ΝΔ, καθώς κανείς δεν ξέρει αν προλαβαίνει να στήσει κάλπες στις 13 Δεκεμβρίου, όπως τουλάχιστον ελπίζει.

Ο στενός χρονικός ορίζοντας έχει ήδη αποτρέψει τις μεγάλες εταιρείες να εμπλακούν στην διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών (αν γίνουν.), αλλά η τραγελαφική κατάσταση γίνεται ακόμη πιο γελοία αν υπολογίσουμε ότι...

Θεολογία από άθεους - Κοτζιάς: Ο Αλλάχ έδωσε στο Ιράν αέριο και πετρέλαιο - Στην Ελλάδα ανίκανους πολιτικούς!

Η Ελλάδα είναι εξαιρετικά πλούσια σε φυσικούς πόρους, τους οποίους δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί εξαιτίας της ανικανότητας και της ατολμίας των εγχώριων πολιτικάντηδων, οι οποίοι δεκαετίες τώρα διστάζουν να προχωρήσουν στην άσκηση του δικαιώματος της χώρας μας να ανακηρύξει μονομερώς την Ελληνική ΑΟΖ και να προχωρήσει στην εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων που της χάρισε ο Θεός.

Στο Ιράν, λοιπόν, βρέθηκε ο Κοτζιάς, προκειμένου να συνομιλήσει για την μεταφορά των ιρανικών υδρογονανθράκων. Εκεί είπε το εξής, βαθύτατα ειρωνικό και τραγελαφικό:
«Το Ιράν έχει πλούτο σε πρώτες ύλες. Ο Αλλάχ του χάρισε αέριο και πετρέλαιο. Και εμάς, οι δικοί μας Θεοί,...

«ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» Ή ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι μέχρι σήμερα, ντόπιοι και ξένοι καθεστωτικοί και τσάτσοι τους (δηλαδή κομμουνιστές…), μας έλεγαν το… ποίημα: «Άλλο οι πρόσφυγες-μετανάστες κι άλλο οι τζιχαντιστές. Δεν πρέπει να τους συγχέουμε».

Είναι όμως έτσι; Ας δούμε μια σημαντική λεπτομέρεια που αναφέρει στο ρεπορτάζ του το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ λαθρομεταναστών και σκοπιανών αστυνομικών στην Ειδομένη:

«… Εκατοντάδες εξαγριωμένοι συμπατριώτες του συγκεντρώθηκαν στο σημείο και άρχισαν να φωνάζουν...