Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 28, 2015

Γλέζος προς συγκυβέρνηση: Όσο συνεχίζετε έτσι, ανοίγετε τον δρόμο να έρθει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία!

Πριν από λίγες ημέρες ο Γλέζος ζήτησε συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό γιατί συνήργησε στην αντιμνημονιακή ψευδαίσθηση των προεκλογικών εξαγγελιών του Σύριζα, που εν τέλει μεταλλάχθηκαν σε πλήρη μνημονιακή συμμόρφωση με τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων.

Ο Γλέζος στην επιστολή του αυτή καλούσε σε ξεσηκωμό τους συριζαίους ενάντια στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι δεν χωρά καμία υποχώρηση έναντι των διεθνών τοκογλύφων και ότι ο Λαός εκλέγοντας τον Σύριζα απαιτούσε, ουσιαστικά, καταγγελία και κατάργηση του μνημονίου. Σε αυτή τη δήλωση του Μανώλη Γλέζου, παρότι προφανώς ιδεολογικός μας αντίπαλος, συμφωνούμε και προσυπογράφουμε. Το έχουμε πει και εμείς, άλλωστε, ότι ο Σύριζα έλαβε νωπή λαϊκή εντολή για καταγγελία του μνημονίου και αυτό πρέπει να πράξει.

Σε συνέντευξή του σε ιταλική εφημερίδα, ο Ευρωβουλευτής του Σύριζα υπήρξε επεξηγηματικός σχετικά με τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραπάνω δήλωση οργής ενάντια στην πολιτική στροφή του Σύριζα προς το μνημόνιο. Σε αβανταδόρικη ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με αν υπάρχει «κίνδυνος ανάπτυξης ακραίων ομάδων», ο Γλέζος είπε: «ο κίνδυνος υπάρχει και θα εκραγεί αν η κυβέρνηση...

Περί Αρετής - Συνέντευξη του πολιτικού κρατούμενου Ηλία Κασιδιάρη στο Panusis.blogspot.gr

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε συνέντευξη στο panusis.blogspot.gr

Ο πολιτικός κρατούμενος Ηλίας Κασιδιάρης μου έκαμε την τιμή να μου παραχωρήσει συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, μέσα από τα κελιά της φυλακής Κορυδαλλού. Σήμερα, που περνάμε στη Β΄φάση του σχεδίου αντικατάστασης του Ελληνικού λαού από σλαβοαφροασιάτιες μάζες και στην ολοκληρωτική διαγραφή του Ελληνισμού από το προσκήνιο της Ιστορίας, η φωνή των λίγων γενναίων που αντιστέκονται, έχει βαριά σημασία. Κι εμείς οι Έλληνες που νιώθουμε βαρύ ακόμα επάνω μας το "χάλκεον χέρι του φόβου", καλό είναι να θυμόμαστε πως και στο παρελθόν τα βέλη των εχθρών μας ήσαν τόσα που σκιάζανε τον ήλιο αλλά αυτό δεν σήμαινε τίποτε παραπάνω, από το ότι θα πολεμούσαμε υπό σκιάν...

Οι τύραννοι και οι προδότες, δεν ανατρέπονται από λαούς που μισοκρύβονται στα σπίτια τους, για να κλάψουν τη μοίρα τους, αλλά από λαούς που βγαίνουν στους δρόμους των αγώνων, γελώντας...

 - Προσπαθώ κ. Ηλία Κασιδιάρη να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους βρίσκεστε προφυλακισμένος και ομολογώ...

Η Κυβέρνηση ξανανοίγει την ΕΡΤ και προσλαμβάνει ξανά τους ακρο-αριστερούς δημοσιογράφους... "Τη νύφη" θα την πληρώσει και πάλι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ψηφοφόρος!

ert
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ε, τόσους βουλευτές - δημοσιογράφους (π.χ. Τριανταφυλλίδης) εξέλεξαν μέσω της ΕΡΤ.. Ήταν δυνατόν να την αφήσουν κλειστή;!
Συν τοις άλλοις η ΕΡΤ υπήρξε ο προπαγανδιστικός βραχίωνας όλων των (ακρο)αριστερών κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου..;
Έπρεπε να ανταμειφθούν με κάποιον τρόπο!
 
Ο ελληνικός λαός θα πληρώσει το μάρμαρο της υλοποίησης της προεκλογικής εξαγγελίας των Τσιπροκαμμένων, για επαναλειτουργία της αμαρτωλής ΕΡΤ των Καλφαγιάννηδων!
Την Πέμπτη 5 Μαρτίου, λοιπόν, η μνημονιακή συγκυβέρνηση θα καταθέσει το σχέδιο νόμου για την ίδρυση της ΕΡΤ ΑΕ. Ωστόσο, επειδή οι διεθνείς της αφέντες απαγορεύουν δια… ροπάλου τις παρεκκλίσεις από τον μνημονιακό προϋπολογισμό, όλοι οι Έλληνες –συμφωνούν δε συμφωνούν, βλέπουν δε βλέπουν ΕΡΤ- θα πληρώσουν τη....

Μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής σε δημοσκόπηση της Metron Analysis – Καταρρέει η ψοφοδεξιά


Μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής σε δημοσκόπηση της Metron Analysis – Καταρρέει η ψοφοδεξιά

Μετεκλογική δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εφημερίδα «Παραπολιτικά», με εντολή στην εταιρεία Metron Analysis. Στην δημοσκόπηση αυτή, κάνοντας κανείς την συγκριτική μελέτη με δεδομένο τα προεκλογικά δεδομένα της εταιρείας και τα «φρέσκα» αποτελέσματα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, μπορεί να διαπιστώσει ότι η ΝΔ καταρρέει, ενώ η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε συνεχή άνοδο, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί πλήρως στον....

Είμαστε ο εφιάλτης τους! - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Φυλακές Κορυδαλλού - Σεπτέμβριος 2014: "Αυτό που δεν θα μου συγχωρέσουν ποτέ είναι η αντίσταση σε ένα αντεθνικό καθεστώς"
16 Σεπτεμβρίου 2014 

Το κείμενο αυτό δεν έχει πρόλογο, δεν έχει εισαγωγή. Είναι γραμμένο χωρίς καν ακόμη να έχω δεδομένη την πρόθεση να το δημοσιεύσω. Ίσως παραμείνει απλά ένα χειρόγραφο.

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνω έναν χρόνο στην φυλακή. Γράφω μέσα σε ένα κελί, όντας αθώος, έχοντας στερηθεί την ελευθερία μου για μια φτηνή πολιτική σκοπιμότητα. Με έβαλαν φυλακή μαζί με άλλους επτά βουλευτές με την κατηγορία ότι είμαστε οι… διευθυντές μιας εγκληματικής οργανώσεως! Όμως εγώ, όταν ίδρυσα την Χρυσή Αυγή, δεν έκανα τίποτε στα κρυφά, ίδρυσα ένα πολιτικό κίνημα, δημοσιοποίησα τις ιδεολογικές και πολιτικές αρχές του και συμμετείχα...

ΚΑΙ Η ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΜΑΝΤΟΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ… ΝΑΖΙΣΜΟΥ

Δεν είναι μόνο οι ελληνόφωνοι ξεχασμένοι από το κοινό «καλλιτέχνες», που όταν ξεπέσουν τελείως λένε κάτι εναντίον της Χρυσής Αυγής για να ακουστεί επιτέλους τ’ όνομά τους στα ΜΜΕ και να τους ξαναθυμηθεί ο κόσμος, είναι και οι ξένοι.

Έτσι, η γηραιά πλέον τραγουδίστρια της ποπ, Μαντόνα, βλέποντας πως η μπογιά της δεν περνάει πλέον στον κόσμο, έδωσε μια συνέντευξη στο γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο Europe 1 και δήλωσε…

Ε, ρε κατακαημένοι Έλληνες - πατριώτες που ρίξατε την ψήφο σας πάλι.... Ο Καμμένος "νομιμοποιεί" και συναντάται με ανθέλληνες αριστερούς που έχουν σα σκοπό τους στη ΜΚΟ να βρίζουν τον Ελληνικό Στρατό!!!

KAMMENOS54
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:
 Και αυτός ο "ηγέτης" τώρα που κάνει την κότα σε κάτι άθλιους, επιδοτούμενους ακροαριστερούς θα εμπνεύσει ανησυχία σε τούρκους, και τροϊκανούς για να προασπίσει τα ελληνικά συμφέροντα..;!

Ήτανε να μην κάνει την αρχή ο προεδροπάνος και να μην συνδεθεί με την αριστερά. Τώρα το’ χει πάρει πολύ… ζεστά το θέμα και δε διστάζει να συναντηθεί και με τους ακροαριστερούς φανταροπατέρες (που δηλώνουν «αντιμιλιταριστές» και «αλληλέγγυοι»), δείχνοντας «κατανόηση» στα αιτήματά τους. Ιδού:

«Με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Άμυνας επικοινώνησαν το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων «Σπάρτακος» και η Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων, προκειμένου να....

Ο Μπουτάρης τοποθέτησε υπεύθυνο οικονομικής διαχείρισης του Δήμου Θεσσαλονίκης έναν Ιουδαίο που εμπλέκεται στο σκάνδαλο Proton Bank (Λαυρεντιάδης - Βενιζέλος κτλ)....Τυχαίο;!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Περίεργα πράγματα... Ένας Ιουδαίος μπλεγμένος σε οικονομικό σκάνδαλο, που είχε σχέση και με την Κυβέρνηση, είναι ο εκλεκτός ως Αντιδήμαρχος - Διαχειριστής της Οικονομικής Πολιτικής, στη Θεσσαλονίκη, του Δημάρχου που αποτελεί το πρότυπο κάθε εκφυλισμένης ομάδος (Gay, Τρανς, Αλκοολικοί, Πόρνες κτλ)... Τυχαίο θα είναι μάλλον.

Κατόπιν άσκησης κακουργηματικής ποινικής δίωξης σε βάρος του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης και εξέχοντος στελέχους της παράταξης Μπουτάρη κ. Χασδάι Καπόν, ζητάμε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης σχετικά με το σκάνδαλο της Proton Bank και την άμεση απόδοση ευθυνών σε όλους τους εμπλεκομένους.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φέρει βαρύτατες ευθύνες για....

Ακραίοι Σιωνιστές βεβήλωσαν εκκλησία του Πατριαρχείου στην Ιερουσαλήμ..Μάθατε άραγε τίποτα από τα κανάλια...;!;!

epithesi_sto_patriarxeio
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και δεν πρόκειται να μάθετε κάτι από τα υποχείρια των παγκόσμιων δυναστών της ανθρωπότητας που ευαγγελίζονται ότι είναι τα μοναδικά "θύματα ρατσισμού".
 
Την ίδια ώρα που διάφοροι σιωνιστοκίνητοι οργανισμοί και ΜΚΟ, όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης, η Διεθνής Αμνηστία, κ.α., δημοσιοποιούν εκθέσεις στις οποίες γίνεται λόγος για «ρατσιστικές επιθέσεις» στην Ελλάδα (τις οποίες βεβαίως χρεώνουν στην Χρυσή Αυγή), ρατσιστική-εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στην Πατριαρχική Σχολή στα Ιεροσόλυμα, που είναι κτήριο το οποίο ανήκει στο Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και χρησιμοποιείται για τη διδασκαλία των σπουδαστών την Πατριαρχικής Σχολής της Σιών.
Όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία «δράστες φαίνεται ότι ήταν εξτρεμιστές εβραίοι, τα κίνητρα των δραστών του εμπρησμού ήταν εθνικιστικά».
Εκτός του εμπρησμού, οι φανατικοί σιωνιστές βεβήλωσαν τον χώρο, γράφοντας αντιχριστιανικά συνθήματα στους τοίχους, «συνθήματα που χρησιμοποιούνται γενικά από εξτρεμιστές εβραίους», σύμφωνα με την αστυνομία.
(ΥΓ) 1: Σχεδόν ταυτοχρόνως με....

Σαν Σήμερα ένας ακόμη Έλληνας Ήρωας του Ευρωπαϊκού Εθνικισμού "πέφτει" άνανδρα από κομμουνιστές.... Μίκκης Μαντάκας: ΠΑΡΩΝ!



Τη δεκαετία του 1970 η πολιτική ζωή στην Ιταλία βρίσκονταν σε αναβρασμό. Οι απεργίες, οι πορείες και οι διαδηλώσεις, ήταν καθημερινό φαινόμενο, ενώ οι πλατείες και οι δρόμοι των μεγάλων πόλεων είχαν μετατραπεί σε εμπόλεμες ζώνες εξαιτίας των συγκρούσεων μεταξύ διαδηλωτών (κυρίως ακροαριστερών) με την αστυνομία, καθώς και μεταξύ αριστερών και εθνικιστών.
Στις αρχές της δεκαετίας του ’70 το ιταλικό κομμουνιστικό κόμμα ήταν πανίσχυρο. Τα ποσοστά που λάμβανε στις εκλογές άγγιζαν το 35%, ενώ ξεπερνούσαν το 50% σε πολλές περιοχές, ειδικά στην Βόρεια Ιταλία. Εκτός από το ΚΚΙ υπήρχαν πολλές ακόμη οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς (Lotta Continua, Potere Operaio, κ.λπ.) με αρκετά από τα στελέχη τους να προβαίνουν σε βίαιες ενέργειες και δολοφονίες.
Το σύνθημα που κυριαρχούσε στους κύκλους των ακροαριστερών ήταν: “Uccidere un fascista non e’ reato” («Το να σκοτώνεις έναν φασίστα δεν είναι έγκλημα»).
Η χρονική περίοδος από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 (με τη «σφαγή της Piazza Fontana» στο Μιλάνο) μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του ΄80 (με τη «σφαγή στο σιδηροδρομικό σταθμό της Μπολόνια»)  έχει καταγραφεί στην πολιτική ιστορία με την.....