Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 06, 2014

Τα λάβαρα των Εθνικιστών ανεμίζουν στους δρόμους του Πειραία σε μια ακόμη δράση....Η Πόλη μας Ανήκει.. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Αγώνας δεν σταματάει ποτέ! Εκτεταμένη ενημερωτική δράση στον Πειραιά - Φωτορεπορτάζ
Ένα ακόμη Σάββατο και οι δρόμοι του Πειραιά γέμισαν από εκατό περίπου Έλληνες και Ελληνίδες Εθνικιστές που έδωσαν και πάλι το παρόν σε......

Ο Πρετεντέρης αποκαλεί "χαφιέ" και "ακροδεξιό" τον Μπαλτάκο αλλά το 2006 παρουσίαζε με χαρά και τιμές το βιβλίο του για την ΚΡΥΠΤΕΙΑ!!!


Οι παπαγάλοι της παραπληροφόρησης έχουν πάθει μεγάλη πλάκα με την υπόθεση της ομολογίας Μπαλτάκου.
Για παράδειγμα, αν διαβάσει κάποιος το άρθρο του Πρετεντέρη στα «ΝΕΑ» υποκλίνεται.

Ακροδεξιό, χαφιέ, αντικομμουνιστή και παράγκα της Χρυσής Αυγής αποκαλεί ο καλός αρθρογράφος τον παραιτηθέντα γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Σαμαρά. Αναρωτιέται μάλιστα, ο Πρετεντέρης, πως τον επέλεξε και τον διατήρησε ο πρωθυπουργός σ' αυτή τη θέση όταν οι απόψεις, του Μπαλτάκου, ήταν γνωστές και προκαλούσαν.
Προφανώς ο Πρετεντέρης έχει πάθει αμνησία. Δεν μπορεί να λέει όλα αυτά, όταν....

Θρήνος και οδυρμός από τον Τ(Σ)ατσόπουλο στο MEGA: "Έπρεπε να βγάλουμε εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή...ΤΩΡΑ τον "ήπιαμε" - τον πικρό καφέ"

Ακούγοντας για άλλη μια φορά τον θλιβερό παρία της αριστεράς Τ(Σ)ατσόπουλο να μιλά στο MEGA για το αγαπημένο του θέμα - τη Χρυσή Αυγή - η μεγαλύτερη απορία που γεννάται στον κάθε νοήμονα άνθρωπο είναι:

"Οι Χρυσαυγίτες είναι οι πραγματικοί φασίστες ή οι τραγικοί προπαγανδιστές που ζητούν να τεθεί εκτός νόμου ένα κόμμα μόνο με.... υπόνοιες ψευδομαρτύρων;"

Ο Τ(Σ)ατσόπουλος λοιπόν, με την ανοχή των υπολοίπων του πάνελ (Βόζενμπεργκ ΝΔ - Στρατούλης ΣΥΡΙΖΑ) ζήτησε άμεσα να παρθεί η "γενναία απόφαση" και να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή γιατί.... έτσι γουστάρουν!!!

Οι άθλιοι δημοσιογράφοι του MEGA που άκουγαν τον ανεκδιήγητο, τιποτένιο πολιτικάντη φυσικά και επικρότησαν εμμέσως την άποψή του..

Δείτε το βίντεο..

Γ. Δελαστίκ στο "ΕΘΝΟΣ" του Μπόμπολα: "Καταρρακώθηκε η κυβέρνηση. Διαλύεται η ΝΔ.. Ο Μπαλτάκος ενεργούσε κατόπιν εντολών Σαμαρά, όπως και οι Δικαστές.."

Ακόμη και μέσα σε αυτή στη φυλλάδα του Μπόμπολα - ΕΘΝΟΣ - που βρίθει εμετικών άρθρων και ρεπορτάζ εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος της Χρυσής Αυγής, υπάρχουν και ορισμένες φωνές που ομολογούν την αλήθεια για τα τελευταία γεγονότα.

Ο Γιώργος Δελαστίκ σε άρθρο του στις 4/4 ομολογεί αυτό που κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν τα προπαγανδιστικά όργανα του καθεστώτος.

"Ο Σαμαράς έδωσε τις εντολές 'εκτέλεσης' των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής και οι Δένδιας - Αθανασίου τις έπραξαν. Η ΝΔ 'τελείωσε' πολιτικά'...

Διαβάστε ολόκληρο το άθρρο - μπορεί να είναι και το τελευταίο του σε αυτή την εφημερίδα - του δημοσιογράφου..

Βίαιη παρέμβαση στο πολιτικό σκηνικό αποτέλεσε η προβολή στο Διαδίκτυο του βίντεο με τον αποκαλυπτικό από πολλές πλευρές διάλογο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη με τον ήδη καρατομηθέντα (και τύποις παραιτηθέντα) γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου και.....

Επιπτώσεις των εγκεφαλικών από τις αποκαλύψεις.. Στο ΣΚΑΙ θεωρούν ότι υπάρχει πόλεμος στη Χρυσή Αυγή για... την ημερομηνία μεταφόρτωσης του βίντεο!!!!

Μετά την ομολογία λοιπόν του Γ.Γ. της Κυβέρνησης ότι Σαμαράς - Δένδιας - Αθανασίου έστησαν τη σκευωρία και την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής τα ΜΜΕ είδαν..... ρήξη στο εσωτερικό του κινήματος για την ημερομηνία μεταφόρτωσης του βίντεο!!!!

Οι εχθροί μας βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση και με τα φαρμακεία κλειστά η πρόσβαση στα ψυχοφάρμακα δεν είναι εφικτή οπότε και οι πράξεις τους μόνο.. γέλια και συμπόνοια προκαλούν!

Μέσα στην παραζάλη τους ωστόσο κατανοούν και οι ίδιοι ότι το πολιτικό τους τέλος πλησιάζει...

Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για το θέμα...

Ο Λαός πεινά και η κυβέρνηση πληρώνει με τους φόρους του τους πτωχευμένους τραπεζίτες με 300.000 ευρώ μηνιαίως!!!

Σοκάρουν οι αμοιβές των τραπεζιτών σε μία χώρα που έχει πτωχεύσει και μία κοινωνία που βιώνει μια απίστευτη εξαθλίωση! Μήπως θέλετε να μάθετε τους μισθούς των τραπεζιτών (ναι, αυτών που πτωχεύουν τράπεζες, και εν συνεχεία δανείζονται από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και τα λεφτά τα εξοφλούν οι φόροι των πολιτών);
Σύμφωνα με τους νέους κανόνες περί κρατικών ενισχύσεων που ισχύουν στην ΕΕ από την 1η Αυγούστου 2013 (Οδηγία 2013/36/ΕΕ) οι απολαβές κάθε τραπεζίτη δεν θα πρέπει να ξεπερνούν το 15πλάσιο του εθνικού μέσου μισθού του κράτους στο οποίο λειτουργεί το πιστωτικό ίδρυμα ή το 10πλάσιο του μέσου μισθού των εργαζομένων του πιστωτικού ιδρύματος.
Βάσει του 15πλάσιου του εθνικού μέσου μισθού η οροφή στις......

Μήνυμα του Χρήστου Παππά: "Έρχονται αποκαλύψεις και γεγονότα που ούτε τα περιμένετε..."

Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. 
Ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κατέθεσε σύμφωνα με τα ισχύοντα υπόμνημα για τη συζήτηση του Συμβουλίου σχετικά με την αποφυλάκισή του στους 6 μήνες προφυλάκισης κατά τα προβλεπόμενα.
Η συζήτηση της υπόθεσης της αποφυλάκισης ή μη του κ. Παππά θα γινόταν την 1/4/2014.
Ο κ. Παππάς δια του δικηγόρου του κ. Περικλή Σταυριανάκη κατέθεσε πολυσέλιδο υπόμνημα στο Συμβούλιο στο οποίο εξηγούνται και αναλύονται  τα πραγματικά περιστατικά σύμφωνα με τα οποία και κατά τα ισχύοντα θα έπρεπε να παύσει η προφυλάκισή του.
Με δεδομένο ότι η δικογραφία της υπόθεσης είναι ογκώδης, τίθεται το ερώτημα. 
Πώς το Συμβούλιο έκρινε και απεφάνθη για την μη αποφυλάκιση Παππά αυθημερόν, αφού η απόφαση έχει ημερομηνία 1/4/2014;
Υπάρχει όμως απάντηση και δεν έχει να κάνει με το πόσο …

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ “ΤΣΕΚΟΥΡΑΚΙΑ” ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ: ΤΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

TSEKOURAKIAS
«Κόκκινο» πανί έχει γίνει για τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το πουλέν του στις μεταγραφές του 2012 κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματός του Μάκης Βορίδης.
Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το spirospoero.gr μέσα από το Μαξίμου, ο έγκριτος νομικός Βορίδης, το καλοκαίρι πέρασε την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου έχοντας στα χέρια του ένα κίτρινο φάκελο. Υπενθυμίζουμε ότι ο Μάκης Βορίδης, με την ιδιότητα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, μπαινοβγαίνει στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε κατ’ιδίαν συζήτηση με τον πρωθυπουργό του εκμυστηρεύτηκε το σχέδιο πολιτικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής. Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο βουλευτής της Ν.Δ. εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα υψηλά ποσοστά του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκου.
ΟΠΕΡ ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ
Το σχέδιο τέθηκε σε λειτουργία, τον Οκτώβριο του 2013, με ,,,,,,,

Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή!

Έξω οι Τούρκοι από την Θράκη: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή!
Παρά το κλίμα τρομοκρατίας και την προαναγγελία νέων διώξεων από τη χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου, η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε μια ακόμα μαζική συγκέντρωση, αποδεικνύοντας πως τα όσα διαδίδονται από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου περί διάλυσης του κόμματος δεν είναι παρά ψέματα και κακοήθειες. Το απόγευμα του Σαββάτου εκατοντάδες Χρυσαυγίτες και Χρυσαυγίτισσες προέβησαν σε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του......

ΑΡΟΥΛΗ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ, ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ!

images
Γράφει ο Αντίοχος. 

Στην απέλπιδα προσπάθειά του να μπει τουλάχιστον στο Β΄ γύρο των εκλογών στην Αθήνα (αν υπάρξει και δε βγει ο Η. Κασιδιάρης με την πρώτη…), ο (χαριτόβρυτος) Αρούλης επιχειρεί θρασύτατα να υιοθετήσει την ατζέντα της Χρυσής Αυγής!
Έτσι, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή τηλεόραση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το παίζει πλέον… αντιμνημονιακός:
«Να αφήσουμε πίσω τον κ. Καμίνη μαζί με τα μνημόνια και την εποχή της κρίσης».
1η σημαντική λεπτομέρεια: Ο Αρούλης, ως βουλευτής, έχει ψηφίσει το Μνημόνιο της δυστυχίας μας (κι όλους τους εφαρμοστικούς του νόμους…).
Εν συνεχεία, ο Αρούλης ζήτησε…

"Πονάει" το MEGA με τη δήλωση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη της Χρυσής Αυγής ότι θα συντρίψουμε τους κομμουνιστές..

Προφανώς σε αυτή την περίπτωση οι απειλές είναι.... θεμιτές για το MEGA
Το κανάλι του πρώην ΕΠΟΝιτη Μπόμπολα ήταν αναμενόμενο να.... θιχτεί με τις δηλώσεις των Εθνικιστών ότι θα..."τελειώσουμε" μια και καλή με τα πιστά κόκκινα σκυλιά του συστήματος...

Δείτε πώς έπαιξε την είδηση το MEGAλο κανάλι...

Ζήτημα ζωής και θανάτου για το σάπιο κατεστημένο η εξόντωση της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Ζήτημα ζωής και θανάτου για το σάπιο κατεστημένο η εξόντωση της Χρυσής Αυγής - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Συμπληρώθηκαν έξι μήνες από την ημέρα που το αμαρτωλό και ένοχο καθεστώς αυτής της χώρας αποφάσισε την φυλάκιση τόσο την δική μου, όσο και των άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Πριν αναφερθώ, όμως, σε αυτήν την πρωτοφανή και μοναδική φυλάκιση βουλευτών στην ψευτοδημοκρατία της μεταπολιτεύσεως θα κάμω μια παρένθεση. Στις 25 Μαρτίου 2014 αμέσως μετά από μια παρέλαση, η οποία έλαβε χώρα στην Αθήνα μέσα σε κλίμα πολιτικής τρομοκρατίας και πρωτόγνωρα αστυνομικά μέτρα, μετά την παρέλαση, λοιπόν, ο πρόεδρος της δημοκρατίας δήλωσε: «Πριν από 193 χρόνια, ένας ολιγάριθμος λαός με εξαιρετική γενναιότητα ξεδίπλωσε αρετές για τη λευτεριά του και κέρδισε. Σήμερα, ο λαός μας δίνει μάχη και αγώνα για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος».
Τουλάχιστον βέβηλος ο.....

Πέτρος Λεωτσάκος στο bankingnews.gr: "Η Χρυσή Αυγή είναι 100% δημοκρατικό κόμμα.... Πρέπει να αποφυλακιστεί αμέσως η ηγεσία της"

Ο τρόπος με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει το σύστημα έως τώρα την Χρυσή Αυγή είναι φαιδρός…
Η Χρυσή Αυγή είναι δημοκρατικό κόμμα και νόμιμα εκλεγμένο από 440 χιλιάδες ψηφοφόρους, οι οποίοι δεν είναι ούτε νεοναζιστές, ούτε απεργάζονται σχέδια κατά της Δημοκρατίας, ούτε στοχεύουν στην κατάλυση των θεσμών. 
 
Η Χρυσή Αυγή είναι ένα πατριωτικό – εθνικιστικό κόμμα που εμφορείται από ιδέες που η παραδοσιακή σχετικά αριστερίζουσα αντίληψη της ελληνικής κοινωνίας δεν μπορεί να αποδεχθεί. 
Οι δημοκράτες αυτής της χώρας, λες και όσοι ψήφισαν την Χρυσή Αυγή δεν είναι δημοκράτες, ξεκίνησαν μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής.
Φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μπράβοι, τραμπούκοι, υπόκοσμοι ήταν τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία διέβαλλαν την Χρυσή Αυγή. 
Προφανώς και.....