Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 06, 2011

Η λύση στην ανεργία είναι μια....

ΣΕΞ και ΒΙΑ
Είσαι νέα, με αναλογίες μοντέλου(όχι απαραίτητα) και άνεργη..
Ξέρεις που πρέπει να απευθυνθείς

Υπουργός σε ρόλο "προστάτη" μεγαλοεργολάβων σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος

"Ότι είναι νόμιμο δεν είναι και ηθικό"... έτσι Πα.Σο.Κοι;
Στην περίπτωση του Ρόβλια όμως θα κάνετε μια εξαίρεση..
Ρε αι στο... καλό να ησυχάσουμε από λαμόγια σαν εσάς

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ:ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΒΛΑΣΦΗΜΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ" ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ" ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!

Έπειτα από τις σοβαρές απειλές «κατά ζωής» που διατυπώθηκαν με στόχο τους συντελεστές της παράστασης, “No Body Else”, οι προγραμματισμένες, για τις επόμενες ημέρες, παραστάσεις του θεατρικού έργου αναβάλλονται.

Οι απειλές διατυπώθηκαν είτε με...

O MΙΚΗΣ, Η «ΣΠΙΘΑ», Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ο ΝΕΟΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ»...

Στις 22 Ιουνίου του 1941, γερμανικά στρατεύματα εισέρχονται στο έδαφος της Σοβιετικής Ένωσης. Τις επόμενες ημέρες, η προέλασή τους είναι πέραν πάσης προσδοκίας. Αναφέρει σχετικώς ο έγκριτος και αρκετά αντικειμενικός Γάλλος ιστορικός Ραιημόν Καρτιέ, στην «Ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου»: «Οι χωρικοί δέχονταν τους Γερμανούς σαν απελευθερωτές, ζητούν την άδεια να ξανανοίξουν τις εκκλησίες και να κάνουν λειτουργίες. Τεράστιος αριθμός αιχμαλώτων παραδόθηκε πρόθυμα. Πολλοί αξιωματικοί αναθεμάτισαν το καθεστώς και εκφράστηκαν με περιφρόνηση για τη διοίκηση του Ερυθρού Στρατού. Το κομμουνιστικό κόμμα είχε αποσυντεθεί, οι αξιωματούχοι του κόμματος τρέπονταν σε φυγή και τα κοινά μέλη έτρεχαν να κρυφτούν…». Τις πρώτες ημέρες της γερμανικής εισβολής, ο «πατερούλης» Στάλιν είχε εξαφανιστεί από προσώπου γης. Τελικά, στις 3 Ιουλίου, ο Στάλιν εμφανίζεται και απευθύνει διάγγελμα προς τον ρωσσικό λαό. Το διάγγελμα αρχίζει με την χαρακτηριστική χριστιανική έκφραση «Αδελφοί και αδελφές». Το επαναστατικό-κομμουνιστικό «Σύντροφοι και συντρόφισσες», «ξεχάστηκε» τελείως. Η άμυνα της πολυεθνικής ΕΣΣΔ, χαρακτηρίστηκε από τον Στάλιν «Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος» -ρητορεία «ακραία εθνικιστική» και επιεικώς απαράδεκτη για έναν μαρξιστή-λενινιστή που γαλουχήθηκε με συνθήματα όπως «οι προλετάριοι δεν έχουνε πατρίδα» και «κάτω τα σύνορα και οι πατρίδες»- και ως πρότυπα για τον σοβιετικό στρατό προσφέρθηκαν οι… Τσάροι και ο… Στρατηγός Κουτούζωφ, που απέκρουσαν τον Ναπολέοντα. Τις επόμενες ημέρες, επανήλθε ο τσαρικός ύμνος «Δόξασον , δόξασον τον Ρώσσο Τσάρο μας», με ελαφρώς παραλλαγμένα λόγια: «Δόξα, δόξα σε σένα Ρωσσία μας», επέστρεψαν ακόμα και τα μισητά από τους μπολσεβίκους γαλόνια των αξιωματικών, αλλά και ο… Θεός ό ίδιος!

Σε χρόνο-ρεκόρ, διορίστηκε Πατριάρχης Μόσχας...

Τα νέα πρόσωπα και οι αποκλεισμοί στα γαλάζια ψηφοδέλτια!


Ανανεωμένα ψηφοδέλτια φέρεται να επιθυμεί να κατεβάσει στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, ο Αντώνης Σαμαράς.
Σε ορισμένες εκλογικές περιφέρειες, το στοίχημα είναι ακόμη και ένας στους δυο υποψήφιους, να αποτελεί…νέα είσοδο. Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως, άγνωστα πρόσωπα αλλά κυρίως άφθαρτα. Για αυτό, επί παραδείγματι, επιστρατεύτηκε ,όπως ήδη γνωστοποιήθηκε, η Όλγα Κεφαλογιάννη και αποφασίστηκε η «μετακόμισή» της από το Ρέθυμνο, στην Α΄Αθηνών. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και με άλλα στελέχη. Έντονα ακούγεται τις τελευταίες ώρες, το όνομα του....

Πάλι έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους οι κότες των Εξαρχείων


http://www.real.gr/Files/Articles/Photo/44544.jpgΈνταση επικράτησε στη Στουρνάρη λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ, όταν σύμφωνα με την αστυνομία, διμοιρίες των ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει τις εισόδους του Πολυτεχνείου απαγορεύοντας την είσοδο στον ιστορικό χώρο, δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους. Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χεροβομβίδων κρότου-λάμψης και δακρυγόνων.

Υπενθυμίζεται ότι...

Μπρεζίνσκι: Οδεύουμε προς Παγκόσμια Επανάσταση ή Παγκόσμιο Πόλεμο

  • Η δήλωση του Μπρεζίνσκι στην αρχή είναι ανατριχιαστική και επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όσων πιστεύουν ότι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος που θα οδηγήσει σε δραματική μείωση τον πληθυσμό της Γης και έλεγχο του πλανήτη από μια ολιγαρχική ομάδα υπερπλουσίων (τους globocrats κατά Economist) αναμένεται να συμβεί μέσα στην δεκαετία που διανύουμε.

Μεταφράζω την δήλωση Μπρεζίνσκι στους New York Times:

Μιλάνε και οι "τσαμπατζήδες" στην Εξουσία.......




Γράφει ο Γουίλι

Στην αρχή θεώρησα ότι του «ξέφυγε»…Το επαναλαμβάνει συνεχώς όμως και δε μπορώ….Ο λόγος για τους «τζαμπατζήδες»….Όμως δεν..... άκουσα τίποτα για τους «τζαμπατζήδες» Υπουργούς (αυτούς του κινήματος «Ότι κι Αν Κάνω Δε Τη Πληρώνω» που η ίδια η Πολιτεία ανέλαβε το ύψιστο καθήκον να τους προφυλάξει με νόμο-το περιβόητο Νόμο Περί Ευθύνης Υπουργών….
Προφανώς δεν αντιλήφθηκε ότι η Κυβέρνηση ζήτησε να σώσουμε τη Πατρίδα….
Και τώρα μας βρίζει που δεν αντέχουμε άλλα βάρη….Προκαλείτε κύριοι….
Και το κάνετε απροκάλυπτα….Σας έδωσε ο...

Μια από τις καλύτερες ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες του διαδικτύου

Με τέτοια διπλωματία δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα. Μπράβο ρε Δρούτσα, ΓΑΠ, Κουβέλη, Δόλλη.. Λαμπρά παραδείγματα

Μετά από αυτά που θα διαβάσετε είναι βέβαιο πως θα νιώθετε υπερήφανοι για την εξωτερική μας πολιτική..

Η Ελληνική Διπλωματία διασώζει, επι Γιώργου Παπανδρέου, το κύρος της χώρας με συνεχείς παρεμβάσεις και lobbying

Φωτορεπορτάζ από τη σημερινή διαδήλωση κάτα της "Κάρτας του Πολίτη"

H Συνέχεια στο ANTI-NTP

«Το Κρυφό Σχολειό»

Του Κώστα Ροδινού

Παρακολούθησα τη σειρά του ΣΚΑΙ για το 1821. Και εξοργίστηκα  με  την χοντροκομμένη προσπάθεια  των συντελεστών της  να μας πείσουν  ό,τι  τάχαμου βλέπουν την ιστορία  αντικειμενικά, ενώ τη παραμορφώνουν. Θα μείνω μόνο  στην  αγωνιώδη προσπάθειά του κ. Τατσόπουλου να καταρρίψει τους «εθνικούς μύθους»  με τους οποίους μεγαλώσαμε. Ενας τέτοιος μύθος  είναι το «κρυφό σχολειό».
«Δεν υπήρχε κρυφό σχολειό», απεφάνθη ο ….ειδικός! Η Οθωμανική Αυτοκρατορία  ήταν ανεκτική.
Θα μου επιτρέψει  μια μικρή ιστορία.  Φοιτητής, πήγα με κάτι φίλους  στο Nashville  του Τennessee,  για να δούμε το «Παρθενώνα», που κοσμεί την «Αθήνα του Νότου» και κτίστηκε το 1897 για να τιμηθεί η εκατοστή επέτειος από την ίδρυση της πόλης.
Μετά την περιήγηση,  καθίσαμε  για....

Στην ΕΡΤ λένε ότι "Δεν είμαστε Έλληνες" και η Άννα Νταλάρα χασκογελάει... Πληρώνουμε για ανθελληνική προπαγάνδα.. Ως πότε άραγε

Ο Εβραίος, "Μακεδονομάχος", "Πράσινος" ευρωβουλευτής Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, μας καλεί να "Μειώσουμε το στρατό μας" για...

...να απαλλαγούμε από την οικονομική κρίση!!!!!!!!!!!
Εγγυητές των συνόρων μας θα γίνουν το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε.
Το θυμόσαστε τον κύριο;

Χρύσανθος Λαζαρίδης :«Δεν είμαι... ανεμοδούρας»

ΑΡΝΕΙΤΑΙ τους χαρακτηρισμούς «πολιτικός Ρασπούτιν», « σκληροπυρηνικός» και «ακραίος».Ο κ. Χρ. Λαζαρίδης, στενός σύμβουλος και λογογράφος του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του υπεραμύνεται των απόψεών του, ενώ στέλνει μήνυμα ότι... «δεν μασάει»σε όσους απαξιώνουν τόσο τον ίδιο όσο και όσους έχουν τις ίδιες θέσεις με αυτόν. Υπερασπίζεται το «Δίκτυο 21» και τον φίλο του Φαήλο Κρανιδιώτη, ακόμη και αν πει μια κουβέντα παραπάνω, και επιμένει ότι η ΝΔ δεν είναι Δεξιά.

- Ένας πρώην «Ρηγάς», στέλεχος του ΚΚΕ εσωτ., με αντιδικτατορική δράση, βρέθηκε πρώτα στην Πολιτική Άνοιξη και μετά στη ΝΔ, ενώ ανήκει και στο «εθνικοπατριωτικό τόξο». Είναι φυσιολογικό;

«Θα ήταν πιο... “φυσιολογικό” να είχα προσχωρήσει στο ΠαΣοΚ; Θα ήμουν πιο “πολιτικώς ορθός”, έτσι; Το 1973 αγωνιζόμουν για “εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία”. Κανένας δεν με είπε τότε μέλος του... “εθνικοπατριωτικού τόξου”! Για τα ίδια αγωνίζομαι όλα τα χρόνια που μεσολάβησαν... Για τα ίδια και σήμερα. Στην Ελλάδα του μνημονίου και της τρόικας- σε άλλες εποχές, με άλλους όρους- αγωνίζομαι ακριβώς για τα ίδια: για “εθνική ανεξαρτησία” και “λαϊκή κυριαρχία”. Δεν ξέρω αν είναι “φυσιολογικό” αυτό...
Πάντως “πολιτικώς ορθό” δεν είναι! Και πολύ το χαίρομαι».

- Θεωρείστε από πολλούς ένα...

Πείτε το ρε παιδιά να ησυχάσουμε... Ξεκινά αντιπολίτευση η ΝΔ

Σήμερα το βράδυ θα κοιμηθούμε πολύ πιο γαλήνια...
Υπάρχει επιτέλους η πιθανότητα να 'πέσει' η κυβέρνηση του Πα.Σο.Κ.
Ξέρετε γιατί..;

Τώρα με το ΠΑΣΟΚ, τέρμα οι σπατάλες...


Αυτό που βλέπετε είναι άρθρο απο τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ .  
Επιστολή έστειλε ο κ. Φλωρίδης στον διευθυντή του ΙΚΑ κ. Σπυρόπουλο, όπου τι του λέει:
 - Στο ΙΚΑ αγοράζουν υλικά από 5 ως 15 φορές ακριβότερα απ ότι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
 - Αυτό οφείλεται, λέει ο κ Φλωρίδης, ότι το 401 αγόρασε από εταιρεία που μειοδότησε σε ηλεκτρονικό διαγωνισμό...


Λέμε εμείς, δηλαδή το...

Η Διαμαντοπούλου κάνει δώρο τους Πομάκους στην Άγκυρα

Η δίγλωσση μειονοτική εκπαίδευση (ελληνικά-τουρκικά), στηριγμένη σε παρωχημένα ελληνοτουρκικά πρωτόκολλα έχει ξεπεραστεί σήμερα από την ίδια την πραγματικότητα και αποτελεί σύστημα αλλοίωσης της εθνοτικής ταυτότητας των Πομάκων πολιτών. Παρά τα κάποια βήματα που έχουν γίνει στο χώρο της διαπολιτισμικής αγωγής, σημαντικά προβλήματα όπως η σχολική διαρροή και οι μαθησιακές δυσκολίες παραμένουν έντονα στα Πομακοχώρια. Οι μαθησιακές δυσκολίες οφείλονται κυρίως στη μη διδασκαλία της μητρικής μας γλώσσας, της Πομακικής.

Η προβληματική ελληνομάθεια των μαθητών σχετίζεται με...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ "REALNEWS",Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ!


Δεν γνωρίζουμε αν αληθεύει η συγκεκριμένη είδηση,αλλά θα το ψάξουμε:Φυσικά,η φυλλάδα του Χατζηνικολάου το αναφέρει ως κάτι το αξιοπερίεργο,ενώ δεν είναι απαραίτητα.

Κι αυτό,διότι όλοι γνωρίζουν ΤΗ...

Κε Σαμαρά, "Ο σιωπών δοκεί συναινείν" και συνεργείν....

Ο Ν. Χριστοδουλάκης, Υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Σημίτη, προέτρεπε το 2001, 2 τους μικροεπενδυτές. 
- "Αγοράστε δεκαετή ομόλογα και νέα προϊόντα" ....
[Πάντως, οι τράπεζες από την πλευρά τους φαίνεται να αγνόησαν παλαιότερες παραινέσεις που είχε απευθύνει πριν από έναν χρόνο(2001) ο κ. Χριστοδουλάκης για να προσφέρουν προϊόντα με υψηλότερες αποδόσεις.
 Τα προϊόντα εγγυημένου κεφαλαίου,  που κατά καιρούς διαφημίζονται, αποτελούν περισσότερο «τζόγο», καθώς η απόδοσή τους στηρίζεται σε ένα «στοίχημα»].
Πόσους άραγε να έκαψες και κλαίνε σήμερα  κύριε Χ ;
 
 
=Κε Σαμαρά, αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα, σας το λέμε τώρα. 
Η πίστωση χρόνου, για να ασκήσετε τα καθήκοντά σας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει τελειώσει και ισχύει πλέον  το: 

Μέγα ηθικό και πολιτικό ζήτημα

H σημερινή αποκάλυψη του «Τύπου της Κυριακής», ότι δικηγόρος του στενού επαγγελματικού περιβάλλοντος του υφυπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, βρίσκεται πίσω από τη νομική υποστήριξη αγωγών που έχουν καταθέσει μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας επιπλέον ποσά ύψους 200 εκατ. ευρώ για την κατασκευή του Ολυμπιακού Χωριού, εγείρει μέγα ηθικό και πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση.
Το γεγονός και μόνο ότι...

Μετανάστες...

Γράφει ο Χάρρυ Κλύνν

Παίζαμε στο «ΖΥΓΟ» στην Πλάκα, στη συνοικία των Θεών…
Η αείμνηστη Βίκυ Μοσχολιού, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Λάκης Χαλκιάς…
Εκεί πρωτοακούστηκαν «ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» του φίλου μου του Γιάννη Μαρκόπουλου σε στίχους του άλλου φίλου μου του Γιώργου Σκούρτη…
Μόλις που είχα γυρίσει μετά από 10 χρόνια περιπλάνησης στη Β. Αμερική… 10 χρόνια μεταναστευτικής περιπλάνησης…

Έφυγα με μισή βαλίτσα και γύρισα με μια γυναίκα και δυο παιδιά… Ακούγαμε τη...