Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 20, 2011

Σωπάτε καλέ εκεί στο ΕΛΙΑΜΕΠ... Ακούστε τι σκαρφίστηκαν οι τουρκολάγνοι, υπάλληλοι του Soros και της Bilderberg

 "Δεν πρόκειται να λυθούν τα προβλήματά μας με την Τουρκία, ούτε θα έρθει η οικονομική ανάπτυξη που θέλουμε, αν ανακηρύξουμε ΑΟΖ"

"Στο θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και το κατά πόσο θα λειτουργούσε υπέρ των ελληνικών συμφερόντων, αναφέρθηκαν, σε συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εξωτερικών και οργανώθηκε από το ΕΛΙΑΜΕΠ, ο ομότιμος καθηγητής του πανεπιστημίου Αθηνών, Χρ. Ροζάκης, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Γ. Βαληνάκης, ο επίκουρος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Αγγ. Συρίγος και ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής»,  Στ. Λυγερός.
Κοινό συμπέρασμα των ομιλητών,

Έσπευσε η Αννούλα Bilderberg να δηλώσει τη θλίψη της για την καμμένη συναγωγή στην Κέρκυρα


Αν είχε καεί καμιά εκκλησία θα έκανε την πάπια... τουλάχιστον αυτή ήταν πιο προσεκτική και δεν αναφέρθηκε σε "ακροδεξιούς" όπως την άλλη φορά στα Χανιά που έγιναν ρόμπα... υπονόησε βέβαια ότι από πίσω βρίσκονται ακροδεξιοί αλλά τουλάχιστον δεν το είπε:

Νέο επίτευγμα Παπακωνσταντίνου: Μείον 766 εκ. ευρώ τα έσοδα του προϋπολογισμού από τον αρχικό στόχο

Συνεχίζεται ο εκτροχιασμός των εσόδων του προϋπολογισμού στο α’ τρίμηνο του έτους. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπ. Οικονομικών τα καθαρά έσοδα εμφάνισαν μείωση 8% έναντι ετήσιου στόχου για αύξηση 8,5%. Πρόκειται για απόκλιση της τάξης των 766 εκατομμυρίων ευρώ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο «1821» του ΣΚΑΪ από τον K. I. Δεσποτοπουλο, πρώην πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών

«…Η Eλληνική Eπανάσταση αποτέλεσε παράδειγμα υποκινητικό των λαών για διεκδίκηση της εθνικής ελευθερίας των και δημιουργία εθνικού του καθενός ιδιαιτέρου κράτους.» - K. I. Δεσποτοπουλος

Απάντηση σε κάθε Βερέμη, Λιάκο, Κουλούρη, Δραγώνα και Φραγκουδάκη και σε κάθε ΣΚΑΪ και Ελευθεροτυπία, έδωσε για τα όσα ανιστόρητα και εθνικά απαράδεκτα ακούστηκαν στην εκπομπή «1821», ο καθηγητής και Ακαδημαϊκός κ. Δεσποτόπουλος, ο οποίος βεβαίως δεν ανήκει σε καμμία δεξιά… Στο αν γεννήθηκε το 1821 το Ελληνικό Έθνος δίνει με τη φράση του

Απίστευτο: Ο Πάγκαλος καταθέτει αγωγή κατά του Μιχελάκη

Το είπε πριν από λίγο στη ΝΕΤ (που αλλού....;)

Θα προβεί σε αγωγή κατά του Μιχελάκη... 
Θα ρίξουμε το "γέλιο της αρκούδας" με τους 'φασίστες', σαν τον Πάγκαλο

Ανάπτυξη θα έχουμε μόνο με αυτοδιοίκητο κράτος

 Του Παναγιώτη Αποστόλου
Στις δύσκολες ημέρες που περνά ο τόπος μας έχει τεράστια σημασία να γνωρίζουμε που βρισκόμαστε και τι ακριβώς θέλουμε.

Από την μεταπολίτευση και μέχρι σήμερα είχαμε ένα κράτος το οποίο λειτουργούσε και εξακολουθεί να λειτουργεί εξοργιστικά δυσκίνητα, να είναι τρομερά σπάταλο, να έχει υπεράριθμο προσωπικό και να μην έχει αξιοκρατικές δημοκρατικές δομές, αλλά να λειτουργεί βάσει των κομματικών σκοπιμοτήτων, των συντεχνιών, των διαπλοκών με αποτέλεσμα να σπαταλά για την «λειτουργία του» πολύ περισσότερα χρήματα από όσα πλημμελώς εισπράττει.

Έτσι αντί το κράτος να....

Οι Σκοπιανοί είναι τόσο μ@λ@κες που πιστεύουν ότι αν θα φτιάξουν μια παρόμοια "Καμάρα" ταυτόχρονα έγιναν και Μακεδόνες...

Πόση βλακεία μπορεί να έχουν...;
Ίσως τελικά για τέτοιες περιπτώσεις, μόνο η λοβοτομή να είναι η λύση..

Το ηχητικό ντοκουμέντο με τον ψευταρά Πάγκαλο

Ναι ρε κουφάλες!


* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω να γευτώ τη φέτα και το κασέρι που έτρωγα μικρός και μου τα στέρησαν τα μεταλλαγμένα σας…

* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω να επιστρέψουν οι ποδιές για τα κορίτσια και οι στολές για τα αγόρια στο σχολείο και όχι να βλέπω κοριτσάκια βαμμένα σαν πόρνες, ή αγοράκια έτοιμα για το επόμενο Gay Parade…
* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω να κόβω μια τομάτα και να “πλημμυρίζει” η κουζίνα από την μυρωδιά της κι όχι να ανοίγω μια κονσέρβα…
* Ναι, ρε κουφάλες, θέλω...

Οι "φιλειρηνιστές" και υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιώματων απαγορεύουν σε άλλη χώρα να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ

 Πόση ανακούφιση να νιώθουμε που αυτοί οι άνθρωποι είναι κυριάρχοι;! του πλανήτη μας...

Η επίδοση της Συρίας στα περιστατικά καταπάτησης και παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα πρέπει να την αποκλείσουν από το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, υπογράμμισε με δηλώσεις του την Τρίτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Όπως είπε ο Μαρκ Τόνερ στους δημοσιογράφους,

Τα μεγαλύτερα, από πλευράς ποσοστών, εθνικιστικά κόμματα στην Ευρώπη

Ολλανδία- Το εθνικιστικό κόμμα της Ελευθερίας του Γκέερτ Βίλντερς καταγγέλλει τους μουσουλμάνους μετανάστες και τη χρήση της μαντήλας, ενώ συγκρίνει το Κοράνι με το βιβλίο του Χίτλερ «ο Αγών μου». Στις εκλογές του 2010 συγκέντρωσε 15% των ψήφων και ήρθε τρίτο κόμμα παρέχοντας τη στήριξή του στην κυβέρνηση μειοψηφίας που σχηματίσθηκε από τους Χριστιανοδημοκράτες και τους Φιλελεύθερους.

Βουλγαρία- Το εθνικιστικό κόμμα Αττάκ είναι γνωστό για τη ρητορεία του εναντίον των Ρομά (τους οποίους απειλεί να κάνει “σαπούνι”) και τις προτάσεις του για διάλυση των καταυλισμών και την εφαρμογή σκληρών πολιτικών στη μειονότητα των τσιγγάνων. Στις εκλογές του 2009 έλαβε 9,4% και ήρθε τέταρτο κόμμα.

Ρουμανία

Δε μας χέζεις ρε Άννα Νταλάρα...

Μιλώντας στο ρ/σ "Βήμα 99,5", η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άννα Νταλάρα, δήλωσε -μεταξύ άλλων- πως στα τέλη Μαϊου θα ψηφιστεί νόμος, που θα προβλέπει αυστηρές κυρώσεις, για τους εργοδότες, που απασχολούν παράνουμυς μετανάστες.(δεν πάει να ρίξει μια ματιά από τώρα στα ερτοτάξαι του Μπόμπολα και λοιπών εργολάβων να διαπιστώσει πόσοι είναι Έλληνες, πόσοι νόμιμοι μετανάστες και πόσοι λάθρο-μετανάστες;)

Επίσης, προανήγγειλε τη δημοσιοποίηση προκήρυξης, για τον Μεταναστευτικό Χάρτη της χώρας, ενώ δήλωσε σύμφωνη με την κίνηση, της Ρώμης, να επιτρέψει τη μετακίνηση μεταναστών της Βόρειας Αφρικής, σε άλλες χώρες.(Εμείς πότε...;Ποτέ να φανταζτούμε...Άλλωστε πως να Ξεχάσουμε τη δήλωση Παπουτσή....)

Σύσκεψη του ΓΑΠ για τα social media... Έχουν τρομοκρατηθεί από τη δύναμη του διαδικτύου και σκέφτονται τρόπους φίμωσης;

Σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, και με τη συμμετοχή του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου και του αναπληρωτή υπουργού Πολιτισμού, Τηλέμαχου Χυτήρη, πραγματοποιείται στη Βουλή με αντικείμενο τα Social Media.

Και η υποκρισία συνεχίζεται... 105 εκατ. ευρώ από την Ε.Ε. στην Τουρκία για τη λαθρομετανάστευση

Για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης παρά την απροθυμία της χώρας(Τουρκία) να συνεργαστεί...
Κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν όλους..
Η μόνο χαμένη της υπόθεσης είναι η Ελλάδα, που και με λεφτά Ελλήνων, επιδοτείται το δουλεμπόριο και η λαθρομετανάστευση

"Η ΕΕ στηρίζει σήμερα την κατασκευή δύο κέντρων απομάκρυνσης για λαθρομετανάστες ύψους 17 εκατ. ευρώ και έξι κέντρα υποδοχής για αιτούντες άσυλο ύψους 56 εκατ. ευρώ στην Τουρκία, ενώ έχουν επίσης χορηγηθεί σημαντικά κεφάλαια ύψους...

Σκοπιανοί καθηγητές: "Είμαστε Σλάβοι και όχι Μακεδόνες - Έλληνες"

Ποιοί είναι οι δικτάτορες και σε ποιά χώρα να αναφέρεται άραγε ο Πούτιν;

"Ας είμαστε ειλικρινείς. Στον σύγχρονο κόσμο, εάν είσαι αδύναμος, σίγουρα θα υπάρξει κάποιος που θα θελήσει να έλθει ή να σε "συμβουλέψει"... σε ποια κατεύθυνση να κινηθείς".

"Είναι, πάντα, πολύ φιλικοί, και έχουν διάθεση να δώσουν "συμβουλές", αλλά στην ουσία πρόκειται για μια σκληρή δικτατορία και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η παρέμβαση στα εσωτερικά μιας ανεξάρτητης χώρας, καθώς αυτοί κρύβονται από πίσω τους. Κάποιος πρέπει να είναι ανεξάρτητος και ισχυρός."

"Tο δίδαγμα από τη παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση είναι πως το να είσαι ευάλωτος απέναντι στα οικονομικά σοκ μπορεί να υποσκάψει την εθνική κυριαρχία σου"

Αυτά τα είπε ο Πούτιν...

Σας έρχεται στο μυαλό κάποια χώρα που του έδωσε την αφορμή για διατυπώσει τα παραπάνω και στο ποιοί είναι οι δικτάτορες...;

Τι φοβάσαι ρε ΓΑΠ και δεν τολμας να αποπέμψεις τον προδότη, γραικύλο και ψεύτη Πάγκαλο...


Σήμερα τον ξεσκεπάζουν "Δημοκρατία" και "Ελεύθερος Τύπος" για τις αισχρές δηλώσεις του στα Τουρκικά ΜΜΕ...

Είχε το θράσος και τις διέψευσε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης...
Ο ΓΑΠ όμως...

O ΓΙΑΝΝΙΚΟΣ ΧΤΙΖΕΙ ΒΙΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ALTER ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ

 Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ (Την Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται και η ανακοίνωση του οριστικού κλεισίματος του ΑΛΤΕΡ, με 700 περίπου εργαζόμενους να υπόκεινται την δική τους "στάυρωση")

Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο: την ώρα που οι εργαζόμενοι στο Alter, δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι, είναι απλήρωτοι, ζουν στην ανασφάλεια και το μέλλον τους διαγράφεται αβέβαιο, ο Κώστας Γιαννίκος παράλληλα με τις ανέξοδες υποσχέσεις που μοιράζει, δεν σταμάτησε λεπτό τις εργασίες των εκατοντάδων τετραγωνικών της βίλλας που χτίζει στην παραλιακή λεωφόρο, Αθηνών – Σουνίου! Σύμφωνα με πληροφορίες...

Αφού το είπε το Στειτ Ντιπαρτμεντ έτσι θα είναι... "Η Αμερικάνικη Οικονομία ισχυρότερη στον πλανήτη"


http://folkonfolks.com/wp-content/uploads/2011/02/us-economy-cartoon.jpg "Ασ'τον τρελό στην τρέλα του" δε λέει ένα υπέροχο άσμα;
 
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσε, σήμερα, ότι "η αμερικανική οικονομία είναι η ισχυρότερη στον πλανήτη", αποδεχόμενο πάντως συγχρόνως ότι, "το κρατικό χρέος παραμένει ένα θέμα, για όλους τους Αμερικανούς".

Η δημόσια τοποθέτηση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ στο ζήτημα του ομοσπονδιακού χρέους έγινε ένα 24ωρο, αφότου ο οίκος Standard&Poor's έκρινε ότι έγινε "αρνητική"--από "σταθερή" που ήταν--"η μακροπρόθεσμη προοπτική για το αμερικανικό κρατικό χρέος".

--Υπενθυμίζεται ότι

Χυδαία πρόκληση της Εθνικής;! Τράπεζας... Αρνείται να απαντήσει για το ποσό που χορήγεισαι στο τηλεοπτικό έκτρωμα "1821" του ΣΚΑΙ

Και να αρνούνταν σε κάποιο τηλεοπτικό μέσο να το καταλάβουμε...
Αρνείται σε ερώτηση βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Του Κυριάκου Βελόπουλου συγκεκριμένα, που ήθελε να μάθει τη δαπάνη για μια "ελληνοκεντρική" σειρά, που χρηματοδοτήθηκε και από τα λεφτά του Ελληνικού λαού.
Βέβαια η Εθνική;!(πρέπει το όνομα να αλλάξει οπωσδήποτε....) λειτούργησε σαν οποιαδήποτε άλλη Τράπεζα και δεν έδωσε πληροφορίες για 'επιχειρηματικές' αποφάσεις της.
Δείτε τε την ερώτηση και την απάντηση:

Die Welt: Παρά τις διαψεύσεις η Ελλάδα, το ΔΝΤ και η ευρωζώνη ετοιμάζονται παρασκηνιακά για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους


Die Welt: Η Ελλάδα ετοιμάζει αναδιάρθρωση του χρέους της

Επιμένουν τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. Στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα Die Welt επικαλείται υπουργό της κυβέρνησης και έμπιστο του Γιώργου Παπανδρέου

Παρά τις διαψεύσεις η Ελλάδα...

H Λαϊκή τράπεζα Αυστραλίας θα μετονομαστεί σε Beirut Hellenic Bank


http://web-release.info/wp-content/uploads/2011/02/bob.jpgH Λαϊκή τράπεζα Αυστραλίας, η οποία πρόσφατα πέρασε στον έλεγχο της μεγαλύτερης τράπεζας του Λιβάνου "Bank of Beirut", αλλάζει όνομα.

Από την Τετάρτη 27 Απριλίου θα λέγεται Beirut Hellenic Bank.

"Για τον Ελληνισμό και το ευρύτερο κοινό,

Η μαλ@κυνση στο Υπουργείο του Γερουλάνου, δεν έχει όρια... "Δώρισαν" το Καστελόριζο στην Τουρκία

Όλα τα έχουμε δει στην Ελλάδα, όμως η γκάφα του υπουργείου Πολιτισμού να αναρτήσει στην ηλεκτρονική του ιστοσελίδα τον χάρτη της επικράτειας χωρίς το Καστελόριζο, δεν έχει προηγούμενο! Πρόκειται για το μέρος από το οποίο ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε στους Έλληνες πολίτες ότι η Ελλάδα μπήκε κάτω από το ζυγό του ΔΝΤ.
Παραχώρησαν το Καστελόριζο στους Τούρκους!
Αυτές τις ημέρες όπου το μνημόνιο σύμφωνα με τους συνταγματολόγους έχει καταστρατηγήσει και έχει καταλύσει το Σύνταγμα και η Εθνική Κυριαρχία τίθεται υπό έντονη αμφισβήτηση, ενώ παράλληλα οι «γείτονες» Τούρκοι «γλυκοκοιτάζουν» τα νησιά και δη το Καστελόριζο, το υπουργείο Πολιτισμού επέλεξε να το… παραχωρήσει επιδεικτικά και οικιοθελώς!
Το λάθος του Υπουργείου (πατήστε εδώ και δείτε τον χάρτη), γιατί μόνο ως τέτοιο μπορούμε να το εξηγήσουμε, προκαλεί για μία ακόμα φορά πολλά ερωτηματικά και την αγανάκτηση του Έλληνα πολίτη, ο οποίος δοκιμάζεται καθημερινά, εκπλήσσεται και σοκάρεται.
Και εντάξει… Να δεχτούμε ότι...

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ.

Ένα πραγματικά εξαιρετικό άρθρο για αυτούς που θέλουν να αναζητήσουν την πραγματική αλήθεια και δε φοβούνται...
Διαβάστε το...