Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Μαρτίου 13, 2012

Αριστερός Αμερικανο-Εβραίος αρθρογράφος: Το Ισραήλ πρέπει να μείνει Εβραϊκό, αλλά η Αμερική ας γίνει πολυπολιτισμικό χωνευτήρι



Από το Council of Conservative Citizens (CofCC) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Σύμφωνα με τον αριστερό Αμερικανο-Εβραίο αρθρογράφο της The Huffington Post, Menachem Rosensaft: «Η Εβραϊκή Υπόσταση του Ισραήλ είναι Αδιαπραγμάτευτη» και «η μόνιμη, αιώνια εβραϊκή εθνική κυριαρχία του κράτους του Ισραήλ είναι αδιαπραγμάτευτη». Ο ίδιος όμως χαρακτηρίζει τους λευκούς Αμερικάνους που αντιδρούν στο κύμα μεταναστών από χώρες του τρίτου κόσμου, ότι αποτελούν μια «μάστιγα».
Ο Rosensaft, στο άρθρο του λέει ότι....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" !!

Με αφορμή, κυρίως, το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδος ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (04.03.2012), και άλλα ανάλογα κατά καιρούς δημοσιεύματα... σχετικά με τις δραστηριότητες των σωματείων Εθελοντών Εφέδρων Πολιτών – Οπλιτών, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής, τουλάχιστον όσον αφορά τα μέλη της Ομοσπονδίας.
 
Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα υποχρεούται να συνεισφέρει στην Άμυνα της Πατρίδας (Σύνταγμα αρθ. 4 παρ. 6), ενώ όσοι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις εντάσσονται στην Εφεδρεία των Ενόπλων Δυνάμεων (Ν. 3421/2005 αρθ. 49 παρ. 1).
Για την οργάνωση του θεσμού της Εφεδρείας είναι υπεύθυνη η....

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!! Ανάπηρος λαθρομετανάστης σηκώθηκε από το καροτσάκι του και μπήκε σε Mercedes!!! Δειτε φωτο!!!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ & ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ - ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΙΜΟΥ NΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΘΑΥΜΑ!!! Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ….
ΠΕΡΠΑΤΑ … ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ
 
ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ «ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ» ΣΤΟΥΣ «ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ» ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

Η "Ηθική"....

ΟΡΘΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ

«Ενάντια στις αντιξοότητες της ιστορίας, ορθοί απέναντι στο μίσος των εχθρών μας, αγωνιζόμαστε. Αγωνιζόμαστε και προσμένουμε την ώρα που αυτή η Πατρίδα θα αφυπνισθεί και θα σπάσει τα δεσμά της. Αγωνιζόμαστε και πιστεύουμε μ’ όλη τη δύναμη της ψυχής μας πως θα νικήσουμε, όσος χρόνος ή κόπος κι αν απαιτηθεί. Γιατί έχουμε την δύναμη να μένουμε ακλόνητοι στην θέση μας. Γιατί έχουμε Ιδεολογία, αδελφική συντροφικότητα, ακμαίο ηθικό και ασάλευτη πειθαρχία στον Σκοπό μας.
Γιατί έχουμε αποφασίσει αμετάκλητα να.....

Ένα βίντεο που αξίζει να το δείτε και ύστερα να....σκεφτείτε!

Διαλύεται το κόμμα του τηλεπροέδρου....Ένας κομματάρχης ακόμη δήλωση παραίτηση!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο συγκεκριμένος κύριος που είναι αρχιμασώνος, και χριστιανομάχος, θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς κομματάρχες στο ΛΑΟΣ, εδώ και μερικά χρόνια.
Η "δύναμη" του ωστόσο έχει καταρρεύσει το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Διαβάζουμε λοιπόν την είδηση στο ΣΤΟΧΟ
Πριν λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, έστειλε επιστολή παραίτησης απο το ΛΑΟΣ και ο Χρίστος Γούδης... Ελπίζουμε να....

Εμπλοκή της Mossad με την 17Νοέμβρη - Wikileaks: Η Mossad, ο Κάρλος και η απαγωγή στην Ηγουμενίτσα

Και μη ξεχνάτε:

Συγκλονιστική μαρτυρία γνωστού αναρχικού αποκαλύπτει τους ανθέλληνες-πράκτορες και το ρόλο τους

Το μυστήριο της εξαφάνισης το 1995 στην Ηγουμενίτσα του Μπρούνο Μεγκρέ, συνεργάτη του τρομοκράτη Κάρλος, φωτίζει αναφορά του 2011 Ισραηλινού πράκτορα, προς την CIA που αναδημοσιεύουν σημερα τα ΝΕΑ απο τα Wikileaks.
Ο Μεγκρέ που ζούσε τότε στο χωριό Πέρδικα λίγο έξω από την Ηγουμενίτσα θεωρείτο....

Τίμη στους Έλληνες Ήρωες...Ευαγόρας Παλληκαρίδης

Αύριο ξεκινούμε για την πατρίδα,
γιαλούς θε να περάσουμε και στεριά.
Μαζί μας θε να πάρουμε την ελπίδα
ταχιά πως θα μας έρθη κι η Λευτεριά.


Γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου του 1938 στην Τσάδα, χωριό της επαρχίας Πάφου. Πέρασε τις 6 τάξεις του Δημοτικού σχολείου με άριστα,  δεν συνέβη όμως, το ίδιο και στο Γυμνάσιο, γιατί πολλά αρχίζουν να απασχολούν τον έφηβο Ευαγόρα. Η Κύπρος βρίσκεται σε αναβρασμό, αρχίζουν οι προετοιμασίες του ξεσηκωμού, εξελίσσεται σ΄ έναν λαμπρό πολυαθλητή που αφιερώνει πολύ χρόνο στην προπόνησή του, αναπτύσσει την ποιητική του δημιουργία και ξυπνούν μέσα του τα πρώτα ερωτικά σκιρτήματα τα οποία πάντα συνδυάζει με τον πόθο για την Ένωση και την αγάπη για την Ελλάδα:
Την Ελλάδα αγαπώ αλλά και σένα
Μ΄ έναν έρωτα μεγάλο, αληθινό
Τα γαλάζια σου τα μάτια τα θλιμμένα
Τον καθάριο της θυμίζουν ουρανό.
Έτσι αποφασίζει να....

Oι συνέπειες της ολικής χρεοκοπίας: Ζητήθηκαν οι πρώτες κατασχέσεις δημόσιας περιουσίας !!!

Άμεσος κίνδυνος έναρξης κατάσχεσης κρατικών περιουσιακών στοιχείων ανακύπτει πλέον από εκατοντάδες περιπτώσεις θεσμικών επενδυτών ή φυσικών προσώπων οι οποίοι αρνήθηκαν να μπουν στο κούρεμα και προσφεύγουν ο ένας μετά τον άλλον στα δικαστήρια σε όλο τον πλανήτη. Η ταχεία απονομή δικαιοσύνης τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο βαθμό υπολογίζουν ότι θα τους επιτρέψει εντός τριετίας να αρχίσουν οι κατασχέσεις!
 
Εκτός από ομολογιούχους στην Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και την Βρετανία 110 Γερμανοί μικροεπενδυτές, κάτοχοι ελληνικών ομολόγων, κετάφυγαν στα δικαστήρια ζητώντας αποζημιεώσεις, σύμφωνα με την Deutche Welle, καθώς όπως υποστηρίζουν, με το κούρεμα έχασαν σχεδόν το 90% της επένδυσής τους.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, η....