Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Απριλίου 30, 2015

Ηλίας Κασιδιάρης και Μιχάλης Αρβανίτης σε μια μνημειώδη εκπομπή..."Η μνημονιακή κωλοτούμπα του ΣΥΡΙΖΑ και η ανυπαρξία της ΝΔ θα φέρει τη Χρυσή Αυγή στην εξουσία" - ΒΙΝΤΕΟ

1 ώρα αφύπνισης με 2 εκ των σημαντικότερων στελεχών του Εθνικιστικού Κινήματος στην Ελλάδα....

ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙ «ΦΑΣΙΣΜΟΥ» ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ… ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ

Αν κάποιος άσχετος ή κάποιος αλλοδαπός που δεν ξέρει την ελληνική πολιτική πραγματικότητα διάβαζε τα δημοσιεύματα του τύπου και τις ανακοινώσεις των κομμάτων για τη φραστική επίθεση στον Βαρουφάκη, σίγουρα θα έμενε με την εντύπωση πως την έκαναν οι… «φασίστες». Θα αναφέρω ενδεικτικά λίγα παραδείγματα:

«Φασιστική, χουλιγκανική και απεχθής η...

Δημοσκόπηση Marc: "Σταθερή άνοδος και διαρροή Σύριζα προς Χρυσή Αυγή"


Δημοσκόπηση Marc: Σταθερή άνοδος και διαρροή Σύριζα προς Χρυσή Αυγή

Δεν έχει περάσει ένα τρίμηνο από τις τελευταίες εθνικές εκλογές και οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, οι οποίες ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως απέτυχαν για ακόμη μια φορά να πετύχουν τα ποσοστά και την δυναμική της Χρυσής Αυγής, συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο.
Από τη μια "φουσκώνουν" το Ποτάμι που έχει καταντήσει ένα μνημονιακό ρυάκι, υποχείριο της ντόπιας και ξένης οικονομικής ολιγαρχίας, και από την άλλη συνεχίζουν να αποκρύβουν την δυναμική της Χρυσής Αυγής η οποία όπως όλοι ομολογούν θα.....

Η αποτυχία του νέου "φιλοευρωπαϊκού κόμματος" φέρνει... απρόβλεπτες συνέπειες για το καθεστώς!

Η εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ" είχε κάνει την αποκάλυψη το προηγούμενο Σάββατο, με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών να προδικάζουν την αλήθεια των πληροφοριών της.
Όλο και προπαγανδίζεται στον κόσμο η "ανάγκη" να συσταθεί το "κοινό μέτωπο" (όχι ενάντια στο φασισμό αυτή τη φορά) στον "αγώνα για την ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας".
Με τις ειδήσεις για Grexit, αδυναμία πληρωμών, έλλειψη ρευστότητας να δένουν αρμονικά με τις δημοσκοπήσεις που χωρίζουν τον κόσμο σε "αντιευρωπαϊστές" και "ευρωπαϊστές" οι συνθήκες είναι ιδανικές για τον παγκόσμιο δυνάστη να συνενώσει κόμματα της εποπτείας του και να δημιουργήσει το "μεγάλο ευρωπαϊκό συνδυασμό".
Αυτό το συνονθύλευμα θα περιέχει όλα τα προϊστορικά πολιτικά "τέρατα" που...

Ο συγγραφέας Νίκος Μαντής και οι.... μαντικές του ικανότητες για τη Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αινείας

Είναι μόδα έως και κλισέ πια κάθε συγγραφέας, ηθοποιός και κάθε λογής καλλιτέχνης να αναφέρεται με δηλώσεις του ή με το "έργο" του στη.... Χρυσή Αυγή.
Καθήμενος στην ανυπαρξία του, αναπολώντας τις ημέρες του "Άρτου και Θεάματα", σε καιρούς ευδαιμονίας, όταν και διάλεγε ακόμη και τους "πελάτες" του, ο καλλιτέχνης σήμερα ξαναβρίσκει λίγα λεπτά δημοσιότητας μέσα από την αναφορά στο πιο "ζωντανό" θέμα συζήτησης. Τη Χρυσή Αυγή.

Έτσι και τώρα, ένας συγγραφέας ονόματι Νίκος Μαντής, - της γνωστής "συμμορίας" των κουλτουριάρηδων, μουσάτων, με ολίγη μπίχλα στα μαλιά και την επωνυμία ως "εναλλακτικός" - γράφει ένα βιβλίο και γίνεται...."Μάντης" κακών για το καθεστώς, εξιστορώντας την....

Ο ΛΕΝΙΝ, Η ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΨΟΦΟΔΕΞΙΩΝ

Μετά την αποκάλυψη, ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου  έχει τοποθετήσει στο γραφείο της στη Βουλή των Ελλήνων (;) ένα κάδρο του εγγονού του Ισραήλ Μπλανκ, Βλαδίμηρου Λένιν, διάβασα κάμποσα σχόλια εις βάρος της σε ιστοσελίδες προσκείμενες στην ψοφοδεξιά.

Ήθελα να ’ξερα, αν όλοι αυτοί οι… καλπάζοντες εθνικόφρονες του διαδικτύου γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη κουμούνα εξελέγη αντιπρόεδρος της βουλής με τις ψήφους και των βουλευτών της ΝΔ, καθώς είθισται οι υποψήφιοι των κομμάτων να υπερψηφίζονται κι από τους βουλευτές άλλων κομμάτων, με κάποιες εξαιρέσεις βεβαίως… Που σίγουρα γνώριζαν οι βουλευτές της ψοφοδεξιάς τις πρότερες… αγωνιστικές περγαμηνές της .....

Εμπαιγμός Βαρουφάκη στους Έλληνες: Αποκρουστικός ο ΕΝΦΙΑ, αλλά θα μείνει για το… καλό της διαπραγμάτευσης


Εμπαιγμός Βαρουφάκη στους Έλληνες: Αποκρουστικός ο ΕΝΦΙΑ, αλλά θα μείνει για το… καλό της διαπραγμάτευσης

Τις τελευταίες μέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ο Σύριζα παρότι είχε κάνει μία μικρή μνημονιακή στροφή, δηλαδή είχαν αρχίσει οι αντικρουόμενες δηλώσεις σχετικά με το αν το μνημόνιο θα σκιστεί μονομιάς ή σελίδα – σελίδα για να το απολαύσουν, η θέση του για τον ΕΝΦΙΑ ήταν ξεκάθαρη ως προς την κατάργησή του. Υπήρχε μόνο μία μικρή διαφωνία αν θα χαριστεί η τελευταία δόση ή αν, άντε να πάει το παλιάμπελο, θα πληρωθεί, γιατί «το κράτος έχει συνέχεια».
Οι μήνες περνούσαν και η «πρώτη φορά αριστερά» δεν έφερνε την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Εν τέλει, ο ίδιος ο Τσίπρας μιλώντας στον Χατζηνικολάου είπε ο φόρος «μπορεί» και να .....

Χρήστος Παππάς: "Φυγομαχεί η "νεοφιλελεύθερη αριστερά" στη διαπραγμάτευση" - ΒΙΝΤΕΟ

Αρκούν και 3 λεπτά πια για να ειπωθούν οι αλήθειες που "πονάνε" τα στελέχη της Κυβέρνησης "πρώτη φορά Αριστερά", για το ρόλο τους και τις "κωλοτούμπες" που έχουν κάνει αναφορικά με το "διαπραγμάτευση" με τους εταίρους.

Δείτε το βίντεο...

Ο Τσακαλώτος τίνος "πνευματικό παιδί" είναι;!

Γράφει ο Αινείας

Ανέλαβε ο Ε. Τσακαλώτος λοιπόν τις διαπραγματεύσεις με τους "θεσμούς", με επικεφαλή πάντα τον Τσίπρα και ήδη τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν την αναστροφή του κλίματος στις συζητήσεις με τους Ευρωπαίους και την αυξημένη πιθανότητα να καταλήξουμε πια σε συμφωνία.

Ωραία όλα αυτά για.... τους χαχόλους και τους ειδήμονες του καφενείου και του καναπέ, που συζητούν υπό τον "πανόπτη οφθαλμό" - λέγε με τηλεόραση - , ως κινητοί εγγαστρίμυθοί του. Πάμε όμως στην πραγματικότητα.

Ο νέος "τσάρος" που θα λύσει το γόρδιο δεσμό της "διαπραγμάτευσης" έχει τα εξής στο βιογραφικό του:
α. 17 τραπεζικούς λογιαριασμούς
β. 300.000 ευρώ σε καταθέσεις
γ. 100.000  αγγλικές λίρες

Και το καλύτερο δεν σας το είπα...

Οι "κακές γλώσσες" λένε ότι.....

ΤΟΥΜΠΕΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΑ… ΤΕΣΣΕΡΑ

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το… στήσιμο στα τέσσερα (για να μην παρεξηγούμεθα, η έκφραση είναι του συνοδοιπόρου τους, του Καμμένου) της αριστερο-ακροδεξιάς συγκυβέρνησης των τσιπροψεκασμένων, τα -επί τρίμηνον-… αγέρωχα παπαγαλάκια τους έχουν βρεθεί σε δυσχερέστατη θέση και δεν ξέρουν πλέον πώς να δικαιολογήσουν το μεγάλο ξεπούλημα στη Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Κι όχι μόνο τα… εθνικόφρονα, αλλά και τα ακροαριστερά. Ενδεικτικά, σας παρουσιάζουμε τα κύρια χτεσινά θέματα σεσημασμένων ακροαριστερών παπαγάλων της μνημονιακής συγκυβέρνησης συνέχισης της δυστυχίας μας:
   Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Βαλτιμόρη (Βίντεο)
   Τι (δια)πραγματεύονται;
   Κοίτα ρε μια δικαιοσύνη: ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ οι...