Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 27, 2016

"Φεύγει" σαν σήμερα ο Μέγιστος Εθνικός μας ποιητής Κωστής Παλαμάς....Να μην τον ξεχάσουμε ΠΟΤΕ



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: «Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος, και εγώ είμαι εθνικιστής!» Κωστής Παλαμάς
 
Σαν σήμερα, στις 27 Φεβρουαρίου του 1943, φεύγει ο Μεγάλος Έλληνας Ποιητής Κωστής Παλαμάς. Γεννηθείς στις 13 Ιανουαρίου του 1859 στην Πάτρα με καταγωγή από το Μεσολόγγι αποτέλεσε, μέχρι την στιγμή του θανάτου του, την ζωντανή και ωδική φωνή του Έθνους και του οράματος του, της Μεγάλης Ιδέας. Πλαισίωσε με τα ποιήματα του, την αυθεντία του και την ομορφιά των έργων του τον Αγώνα ενός ολόκληρου Λαού σε μια εποχή πολύ σημαντική, που περιέλαβε δύο παγκόσμιους πολέμους, δύο βαλκανικούς πολέμους και την Μικρασιατική Καταστροφή.
Συνέγραψε, μεταξύ άλλων, τον Ολυμπιακό Ύμνο, το 1896, αγνοώντας προφανώς την....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην Πρέβεζα για να ενημερώσει για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής... Φωτογραφίες/ΒΙΝΤΕΟ



Τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την λύση του λαθρομεταναστευτικού και του αγροτικού παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο Ηλίας Κασιδιάρης στην....

ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΣΑΡΚΑ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ;

maimoudes

Γράφει ο Αντίοχος

Επανεμφανίζονται στην πιάτσα οι γνωστές μαϊμούδες των εταίρων δημοσκοπήσεων, μετά από αρκετό καιρό απουσίας – λέτε να ήταν σε… χειμερία νάρκη;
Σήμερα, λοιπόν, μια μαϊμού της Metron Analysis δημοσιεύεται στα «Παραπολιτικά», με τα εξής «αποτελέσματα», χωρίς αναγωγή επί της «αδιευκρίνιστης» ψήφου:

Άστεγοι οι Έλληνες - Ξενοδοχεία για λαθρομετανάστες μισθώνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!


Άστεγοι οι  Έλληνες - Ξενοδοχεία για λαθρομετανάστες μισθώνει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ!

Δεν έχει τέλος η πρόκληση εναντίον του Ελληνικού Λαού από το παρδαλό συνονθύλευμα των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου», των κρατικοδίαιτων ΜΚΟ και των εντεταλμένων προαγγέλων του θανάτου του Ελληνισμού.
Με διαταγές της κυβέρνησεως και των διεθνών τοκογλύφων, εντός ολίγων ημερών θα αρχίσουν οι επιθετικές εξώσεις και κατασχέσεις των σπιτιών των Ελλήνων που χρωστούν έστω και ένα ευρώ στους τραπεζίτες.
Από την άλλη μεριά, πέραν των Hot Spot, των σκηνών και των σπιτιών που θα....

Ο Μαυρίκος στο payroll της ΝΔ...Εκβιαστές και κλέφτες στο πλευρό του αρχισκευωρού Σαμαρά

Γράφει ο Αινείας

Αρχίζει να αποκαλύπτεται σιγά, σιγά όλο το βρώμικο παρακράτος που είχε στήσει η εγκληματική συμμορία του Σαμαρά, που εφάρμοσε το σχέδιο πολιτικής και φυσικής; εξόντωσης της 3ης Πολιτικής Δύναμης της Χώρας.

Προσφάτως η ΕΛΑΣ εξάρθρωσε ένα κύκλωμα δημοσιογράφων και κατόχων ΜΜΕ, έντυπα και διαδικτυακά, που είχαν στήσει ένα μηχανισμό εκβιασμών και ξεπλύματος μαύρου χρήματος. Όπως αποκαλύπτει η σημερινή εφημερίδα "Παραπολιτικά" ο αρχηγός της σπείρας, ήταν εξέχων "μέλος" του payroll της Νέας Δημοκρατίας, επί προεδρίας του Σαμαρά, που πληρωνόταν μηνιαίως με το αστρονομικό ποσό των περίπου 20.000 ευρώ για να....

Στο Μεσολόγγι όπου χτυπά η καρδιά του Αγώνα της Αγροτιάς εκατοντάδες εθνικιστές συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν εθνικιστικά λόγια από τον Ηλία Κασιδιάρη...



Με την μαζική προσέλευση εκατοντάδων Ελλήνων και μέσα σε μία εξαιρετικά θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση του Ηλία Κασιδιάρη στο Νεοχώρι Μεσολογγίου.
Η τεράστια συμμετοχή για τα δεδομένα της κωμόπολης αποδεικνύει την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου.  Στην αίθουσα του Δημαρχείου επικρατούσε από νωρίς το αδιαχώρητο και πολλοί φίλοι και Συναγωνιστές παρέμειναν στους διαδρόμους και τον περίβολο του κτιρίου.
Την ώρα που....

Η "ακροδεξιά" Ουγγαρία κάνει δημοψήφισμα για το "μεταναστευτικό"....Στην Ελλάδα οι "δημοκράτες" τι κάνουν...;!

Viktor_Orban

Με τον πιο δημοκρατικό τρόπο που υπάρχει από την αρχαιότητα έως σήμερα –ή μήπως όχι… δημοκράταροι;- αποφάσισε να λύσει το «προσφυγικό» ζήτημα η εθνική κυβέρνηση της Ουγγαρίας: κάνοντας δημοψήφισμα. Κι όταν λέμε δημοψήφισμα, εννοούμε πραγματικό δημοψήφισμα, κι όχι συριοζοψεκασμένη μαϊμουδιά, με το «Όχι» να μετατρέπεται σε «Ναι σε όλα» εν μία νυκτί!
Το ερώτημα του δημοψηφίσματος θα είναι: «Θέλετε η....

Με σταλινικές διαδικασίες ο Κούλης "διόρισε" το νέο Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ...Κανείς δεν μίλησε όμως για την καταπάτηση των "δημοκρατικών διαδικασιών"!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η επιβολή της θέλησης του "αρχηγού" της ΝΔ σε όλα τα όργανα της ΝΔ με θεμιτά και αθέμιτα μέσα δεν λογίζεται ως "αρχή του ενός" από τους "δημοράτες". Βέβαια ο κύριος λόγος που ποτέ δεν έγιναν εκλογές στη ΟΝΝΕΔ είναι γιατί πολύ απλά η νεολαία που εμφορείται από τις πατριωτικές ιδέες και άξιες, όπως της οικογένειας και της θρησκείας, έχει προ πολλού γυρίσει την πλάτη στη νέολαια της ρεμούλας, του θεαθήναι και της...Μυκόνου, και θα το έδειχναν και οι κάλπες.
 
Στην τόσο «δημοκρατική» ΝΔ δεν αρκέστηκαν μόνο στο ότι επέβαλαν με συνοπτικές διαδικασίες ως τον έναν και μοναδικό υποψήφιο για την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ τον εκλεκτό του Μητσοτάκη, αλλά δεν κράτησαν ούτε και τα προσχήματα, με την διεξαγωγή μιας, έστω και τυπικής, ψηφοφορίας για την ανάδειξή του.

Υπό τον τίτλο «Απίστευτο! Με… διορισμό ανέδειξαν πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ τον Β. Γεωργιάδη» να τι γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα «Δημοκρατία» επί του θέματος: «Διορισμένος πρόεδρος; Με μια πρωτοφανή απόφασή της, η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ αποφάσισε να.....

ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

mekal.medium

Ούτε 24 ώρες δεν χρειάστηκε να περάσουν, για να επιβεβαιωθούν όλα όσα αναφέραμε στο χθεσινό μας κείμενο. Λίγα 24ωρα λοιπόν χρειάστηκαν για να καταρρεύσουν οι προτάσεις και οι υποσχέσεις που προσκόμισε το πρώτο ανδρείκελο του Μαξίμου Αλέξης Τσίπρας, από τους ευρωπαίους ηγέτες, όσον αφορά την αντιμετώπιση της άκρως επικίνδυνης κατάστασης που δημιουργείται από την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών από τα Τουρκικά παράλια, στην Χώρα μας.
Εκεί που η Μέρκελ και ο Σόιμπλε υπόσχονταν ευρωπαϊκές λύσεις, εκεί που ο....