Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 23, 2012

Νίκος Μιχαλολιάκος : "Η Χρυσή Αυγή θα επιστρέψει την βουλευτική αποζημίωση στον Λαό" και απαιτει την εξοφληση του κατοχικου δανειου απο τους γερμανους!!

Ο Γ. Γραμματέας και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή σε συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό της περιφέρειας, δεσμεύτηκε ότι η βουλευτική αποζημίωση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής θα κατατίθεται ατόφια στο ταμείο του κόμματος και θα χρησιμοποιείται για την παροχή κοινωνικού έργου που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε Έλληνες. Επίσης ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγόρησε τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ότι έχουν δείξει εγκληματική αδιαφορία στην απαίτηση της εξόφλησης του κατοχικού δανείου από την Γερμανία ενώ η π. Γιουγκοσλαβία και η Πολωνία που είχαν επίσης αναγκαστεί σε....

Θαυμάστε υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ και του Καμμένου...

Απορούμε...
Με αλλόφυλους και... Barbie θα μας σώσουν;
Δείτε φωτογραφίες και φρίξτε..

Φούσκωσαν ξανά το έλλειμμα του 2009 για να γλιτώσουν το εδώλιο !!

Δεύτερο στη σειρά σκάνδαλο στην ΕΛΣΤΑΤ για να καλύψουν την πλαστογράφηση του ελλείμματος και να προφυλαχθεί ο συνεργάτης των Γερμανών και της τρόϊκας γενικός διευθυντής της υπηρεσίας Α.Γεωργίου, τοποθετημένος από τον πρώην ΥΠΟΙΚ Γ.Παπακωνσταντίνου: Αύξησαν ξανά με λογιστικό τρικάκι το έλλειμμα και το χρέος του 2009 και του 2010, με αποτέλεσμα να έχουμε ακόμα μία αλλαγή των στοιχείων του 2009 εν έτει 2012! 
 
Σαφώς θορυβημένοι από την πρώτη εξεταστική επιτροπή που όσο στημένη και να ήταν έφερε στην επιφάνεια συγκλονιστικά στοιχεία για την πλαστογράφηση του ελλείμματος που έσυρε την χώρα στο ΔΝΤ και στις αλλεπάλληλες δανειακές συμβάσεις και οδήγησαν εν τέλει στην εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, οι Α.Γεωργίου και ο προϊστάμενός του Φ.Σαχινίδης, το διέπραξαν και αυτό: Προχώρησαν σε....

Άλλο ένα εκπληκτικό κείμενο: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


Γιατί άραγε οι κομμουνιστές υποστηρίζουν τους λαθρομετανάστες; Τους έπιασε ο πόνος; Δεν θα μπορέσουμε να τους πιστέψουμε, δυστυχώς. Αν ήσαν τόσο πονόψυχοι (!) δεν θα γέμιζαν τα πηγάδιαμε πτώματα σφαγμένων πατριωτών επί κατοχής. Κάποιος άλλος λοιπόν είναι ο πραγματικός λόγος. Και όλα δείχνουν ότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά πουλημένοι στα αφεντικά! Γιατί μόνο τα αφεντικά είναι κερδισμένοι από την ύπαρξη των λαθρομεταναστών και τα εξευτελιστικά ημερομίσθια που τους δίνουν, τη στιγμή που οι Έλληνες  βρίσκονται στην ανεργία. Η ύπαρξη των λαθρομεταναστών είναι επίσης μοχλός πίεσης, με τον οποίο η....

ΠΑΣΟΚ - Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...ΒΙΝΤΕΟ...!!

ΣΟΚ: Ο Αντώνης Σαμαράς "οπαδός" του μακελάρη Breivik..

Νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα;
Για δείτε πως χαιρετά ο Σαμαράς σε προεκλογική του ομιλία στο Μαρούσι;
και τώρα δείτε και τον "ναζιστή" Breivik στη δίκη του...
Αρκετές ομοιότητες έτσι δεν είναι;
Αν ο Breivik που σύμφωνα με τα ΜΜΕ χαιρετά "ναζιστικά" (video) τότε και ο Αντώνης Σαμαράς το ίδιο δεν κάνει;

Για να τελειώνουμε όμως με τις ηλιθιότητες, αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα της.... προπαγάνδας των ΜΜΕ και του κατεστημένου που έντεχνα τρομοκρατεί τους ανθρώπους κάνοντας τους να πιστεύουν ότι για όλα φταίει η ακροδεξιά και ο εθνικισμός...
Το χειρότερο όλων όμως είναι πως....τα καταφέρνουν,

Υπάρχουν ακόμη αυτά τα "είδη" ΠΑΣ(Τ)ΟΚΩΝ

Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε..

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΤΑΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΟΥΣ!


Από Hellas-Orthodoxy
 
Στο αποκαλυπτικό έγγραφο που παρουσιάζουμε, το "θύμα" της...φασιστικής επίθεσης Πέτρος Ευθυμίου καταθέτει ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ σε δίκη Σαιεντολόγων το 1999! Μαζί του, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Μιχάλης Σταθόπουλος και άλλα...σημιτικά "μπουμπούκια" που ανταμείφθηκαν για τις "υπηρεσίες" τους με υπουργικούς θώκους την τετραετία 2000 - 2004!

Διαβάστε περισσότερα εδώ. Θυμίζουμε, πως η Σαηεντολογία ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, με την δικαστική απόφαση να αναφέρει μεταξύ άλλων:

Μέχρι και 7,8% το ποσοστό των Ελλήνων Εθνικιστών...

Η εταιρεία VPRC διενεργώντας πιριν 2 ημέρες δημοσκόπηση για το KONTRA έδωσε ως ανώτατο ποσοστό για τους Έλληνες Εθνικιστές το 7,8%.
Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το επαναλάβουμε...
Ο κόσμος ξύπνησε και το εφιαλτικό για το καθεστώς είναι ότι συνειδητά επιλέγουν τους Έλληνες Εθνικιστές για να τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή.
Δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας..
Είναι ψήφος ελπίδας και προσμονής για επιστροφή της Ελλάδας στους Έλληνες και διωγμός των προδοτών και των γραικύλων.

Είμαστε βέβαιοι, ότι.....