Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 18, 2010

Ρόμπα η Γιαννακά! Δεν ήξερε να πει αν και πόση είναι η ζημιά των ταμείων από το ομόλογο... και είναι μέλος της εξεταστικής!!!

Τελείωσε σήμερα η φαρσοκωμωδία «Προανακριτική για το Βατοπαίδι» (καθότι η Βουλή θα αποφασίσει ότι έχουν παραγραφεί τα αδικήματα και δεν θα παραπέμψει κανέναν) με τη ρετσινιά 5 πρώην Υπουργών. Ωστόσο οι πολιτικές διώξεις, της χούντας του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζονται χωρίς να...

Ανάλγητο κράτος:Διώχνουν τους νέους από τη Βόρειο Ήπειρο!Αφελληνίζοντας την περιοχή

Τελικά το ελληνικό κράτος δεν έχει ιερό και όσιο! Η γραφειοκρατία είναι ανίκητη, όπως και η βλακεία!

Με τις επιλογές του κρατικού μηχανισμού οδηγούνται οι νέοι ομογενείς μας με καταγωγή από τη Βόρειο Ήπειρο να εγκαταλείψουν την πατρώα γη, με καταστρεπτικές συνέπειες για την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία. Πιο συγκεκριμένα,

Η φωτογραφία του Μπουτάρη που δημοσίευσε σήμερα ο Αγγελιοφόρος

Αυτή η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σήμερα στο πρωτοσέλιδο του Αγγελιοφόρου. Ο Γιάννης Μπουτάρης με τη ρόμπα του και το τσιγαράκι του διαβάζει εφημερίδα (και το μαλλί κάγκελο).
Πολλοί από τους αναγνώστες σοκαρίστηκαν.
Κάποιοι είπαν «Αυτόν θα κάνουμε Δήμαρχο;». Οι πληροφορίες λένε ότι η φωτογραφία έφτασε στην εφημερίδα από το επιτελείο του Μπουτάρη.

Ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του Υποψηφίου Δημάρχου του ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Θεσσαλονίκης δήλωσε ξαφνιασμένος από το δημοσίευμα και σε αυτούς που τον ρωτούσαν απαντούσε: «Τι να κάνουμε; Αυτός είναι ο Γιάννης».

Δε λέμε ότι είναι κακό που καπνίζει φορώντας ...

Όταν το clopy paste βαφτίζετε αποκλειστικότητα

Πρέπει να παραδεχθούμε ότι το site parapolitika.gr είναι τα 'καλά' που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Αν και τους έχουμε ασκήσει κριτική πολλές φορές για την 'ντορική' τους στάση, εντούτις είναι από τα καλύτερα ενημερωμένα σε πολιτικής και παραπολιτικής φύσεως θέματα.

Σήμερα όμως..

Πολιτική αθλιότητα το “Βατοgate”

Με ένα προκλητικό πόρισμα χωρίς ούτε ένα στοιχείο, το ΠΑΣΟΚ παραπέμπει τέσσερις πρώην Υπουργούς με το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος…!!!
Το ΠΑΣΟΚ παραπέμπει στο Δικαστικό Συμβούλιο τους κ. Ευάγγελο Μπασιάκο, Αλέξανδρο Κοντό, Θ. Ρουσόπουλο και Πέτρο Δούκα για ηθική αυτουργία για ξέπλυμα μαύρου χρήματος  και μόνο για παράβαση καθήκοντος, τον Γιώργο Βουλγαράκη.
Από πού όμως προκύπτει η ροή ή το ξέπλυμα μαύρου χρήματος; Aπό πουθενά.  Είναι ξεκάθαρα μια προσπάθεια σπίλωσης της ΝΔ και κατασυκοφάντησής της εν όψει των Περιφερειακών εκλογών. Και για να «στηρίξει» τη μη παραγραφή της υπόθεσης…
Όταν όμως το Δικαστικό Συμβούλιο απορρίψει την παραπομπή των πρώην Υπουργών, που θα κρυφτούν οι βουλευτές που θα ψηφίσουν την παραπομπή τους, που συνέταξαν το πόρισμα;
Συγκεκριμένα,

Μόνο για τα 'σαλόνια' ο Καμίνης

Αποστροφή Καμίνη για τις λαϊκές αγορές και τον απλό κόσμο
Του ζήτησαν από το Πα.Σο.Κ. του  Καμίνη να επισκεφτεί μερικές λαϊκές αγορές για να πιάσει τον παλμό του κόμου και να ζήσει τα προβλήματά του από κοντά.
Ο Καμίνης όμως,

Η πασοκατίνα προστάτιδα των Ρουσόπουλου- Βουλγαράκη

Ρε τι πάθαμε με την  πασοκατίνα...
Θα μας πει τώρα και τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία.

Το θράσος της είναι απίστευτο.
Είπε στον Λυκουρέντζο ότι πρέπει...

"Είσαι εκτελεστικό εργαλείο"

Ραπίσματα Δένδια στον ανεκδιήγητο πρόεδρο της εξεταστικής,  βουλευτή του Πα.Σο.Κ., Τσιρώνη.
Τον εκμηδένησε.
"Είστε άσχετος με νομικά θέματα. Δεν γνωρίζετε τίποτα αλλά δεν σας κατηγορώ για αυτό. Σας κατηγορώ που υποστηρίζετε μια άθλιότητα, κομματικής ταυτότητας"
"Υπακούετε την κομματική συνείδησή σας και παραπέμπετε άτομα σε...

Πορίσματα και παραπομπές

Τα πορίσματα των κομμάτων της εξεταστικής για το Βατοπαίδι αλλά οι παραπομπές πρώην υπουργών σε ειδικά διακστήρια το πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων.

Το διεστραμμένο παιχνίδι συνεχίζεται

Το Ευρωπαϊκό (παγκόσμιο) διεστραμμένο παιχνίδι 
... δεν έχει τέλος
Το ό,τι βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση μπορεί να το σκεφτεί ο καθένας από μας. Όποιος όμως μιλά για οικονομική κρίση είναι βαθιά νυχτωμένος και κάνει ένα μεγάλο και μοιραίο λάθος. Αυτό που βλέπουμε δεν είναι τίποτε! Οι ταχυδακτυλουργοί της Ευρώπης, οι υπεύθυνοι της κρίσης μπορούν να τα κάνουν και χειρότερα. Δηλάδή εντελώς σκ@τ@. Αυτή είναι η άποψη ορισμένων Ευρωπαίων, που μπορεί να μην έχουν το επάνω χέρι στις αποφάσεις, μπορούν όμως..

Το πρώτο "ΟΧΙ" στην νέα προσπάθεια Αποστασίας

Αποκλειστικό  
Όχι από τον Σίμο Κεδίκογλου στη Μπακογιάννη

Άρχισε να 'βολιδοσκοπεί' βουλευτές η Ντόρα Μητσοτάκη μετά την ανακοίνωση για τη δημιουργία του κόμματός της στις 21 Νοεμβρίου.
Ένας από τους βουλευτές που προσέγγισε ήταν ο..

ΝΕΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ./ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ .Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ

Άλλες 1100 περίπου σελίδες απορρήτων εγγράφων της περιόδου 1973-1975 έδωσαν χθες στην δημοσιότητα οι ΗΠΑ(και πραγματικά από μια πρώτη ματιά είναι ορισμένα έγγραφα και πρακτικά συναντήσεων εντυπωσιακά).

Το βασικό είναι ότι ο 50 χρονος τότε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ θεωρούσε τον ΑΡΑΒΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ του 1973/ΓΙΟΜ ΚΙΠΟΥΡ και την στάση του ΙΣΡΑΗΛ, ότι είχε πολλά κοινά σημεία με τις δραματικές εξελίξεις στην ΙΝΔΟΚΙΝΑ και με τα όσα ήθελε από τις ΗΠΑ το καθεστώς ΘΙΕΟΥ.

Μάλιστα ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ έκανε λόγο για...

Τα μυστικά αρχεία του Κίσσινγκερ-Η Απόφαση για τη Διχοτόμηση

Ο υπόγειος πόλεμος του Χένρι Κίσιντζερ εναντίον του Μακάριου, έφτασε στο αποκορύφωμά του στις αρχές του 1974. Παρά το γεγονός ότι ο Αρχιεπίσκοπος γενικά ήταν συνεργάσιμος και δεν δημιουργούσε προβλήματα στον Αμερικανό υπουργό, εν τούτοις ο Κίσιντζερ συνέχιζε να μην τον αντέχει. Και εφεύρισκε «επιχειρήματα», που δεν στηρίζονταν σε γεγονότα και δεδομένα, για να διατηρεί ζωντανή την απέχθειά του για τον πρόεδρο της Κύπρου. Στο βιβλίο «Τα Μυστικά Αρχεία του Κίσιντζερ-Η Απόφαση για τη Διχοτόμηση» των δημοσιογράφων Μιχάλη Ιγνατίου και Κώστα Βενιζέλου (Εκδόσεις ΝΕΑ ΣΥΝΟΡΑ-Λιβάνης) περιγράφονται οι σχεδιασμοί του υπουργού Εξωτερικών εναντίον της Κύπρου, και αποδεικνύεται πέραν πάσης αμφιβολίας, πλέον, αυτό που πίστευαν όλοι οι Ελληνες από το 1974: ότι το έγκλημα εναντίον του νησιού σχεδιάστηκε στην Ουάσιγκτον και υλοποιήθηκε από τη CΙΑ με τη βοήθεια του αόρατου δικτάτορα, Δημήτριου Ιωαννίδη. Η Ημερησία δημοσιεύει σήμερα ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από το βιβλίο: Η τετραετία, από την απόπειρα εναντίον του Μακάριου και τη δολοφονία του Πολύκαρπου Γιωρκάτζη, μέχρι το πραξικόπημα και την εισβολή, ήταν βαμμένη με αίμα.

Ο εμφύλιος ήταν στο αποκορύφωμά του. Και η Κύπρος...

Πολλές εφαρμογές του Facebook διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Πολλές από τις εφαρμογές που παρέχονται από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook έχουν παράσχει σε εταιρίες πληροφορίες για την ταυτότητα εκατομμυρίων χρηστών του, κατά παράβασιν των συμπεφωνημένων κανόνων εμπιστευτικότητας, τονίζεται στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας Ουόλ Στριτ Τζέρναλ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας, οι προγραμματιστές των πιο δημοφιλών εφαρμογών στο Facebook έχουν διαβιβάσει σε διαφημιστές και εταιρείες ερευνών στο Ιντερνέτ πληροφορίες όπως...

Η Εξεταστική των Blogger II : Υπήρχε Άλλος Δρόμος;

Αρκετοί φίλοι και φίλες διαβάζοντας το προηγούμενο άρθρο μου σχετικό με το ερώτημα αν γνώριζε ο κ. Παπανδρέου περί της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης της χώρας πριν τις εκλογές του 2009, θεώρησαν ότι το κείμενο αναφερόταν σε μια συνολική κριτική της πολιτικής Παπανδρέου ή υπονοούσε την αθωότητα της κυβέρνησης Καραμανλή. Σε καμιά περίπτωση. Απλώς, καταδεικνύει - ακραδάντως κατ' εμέ - ότι ο κ. Παπανδρέου γνώριζε. Και βεβαίως γνώριζαν άπαντες κυβερνώντες και μη.
               Για τον κ. Παπανδρέου όμως ισχύει κάτι διαφορετικό. Εφόσον γνώριζε, ποιες επιλογές είχε για την τύχη της χώρας; Θα δεχτώ οποιαδήποτε πολιτική αιτιολόγηση και το σημειώνω εκ των προτέρων, καθώς ο σκοπός αυτής της σειράς των άρθρων δεν είναι η κριτική στο ΠΑΣΟΚ και στον πρόεδρό του, αλλά η καταγραφή γεγονότων.
               Ας επανέλθουμε στον Οκτώβρη του 2009. Είναι προφανές πλέον ότι...

Άκης Τσοχατζόπουλος: Θύμα διαρηκτών ή κάτι άλλο;

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος. Άγνωστοι μπήκαν στο πολιτικό του γραφείο και του πήραν προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.
Το ποσό που του πήραν ήταν πολύ μικρό και για αυτό οι άνδρες των αρχών προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα: Ήθελαν μόνο χρήματα οι δράστες ή ο στόχος τους ήταν έγγραφα του πρώην υπουργού;
Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν τα κάγκελα που υπάρχουν μεταξύ του γραφείου και της διπλανής πολυκατοικίας και το έργο τους έγινε ακόμα πιο εύκολο! Δεν τους εμπόδισε ούτε...

Τα γκολ από τους αγώνες ΑΕΚ-ΑΡΗΣ και ΛΑΡΙΣΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ


Πόκερ Νομισμάτων

Μήπως είµαστε στην αρχή ενός συναλλαγµατικού πολέµου που θα έχει ως πρώτο θύµα την οικονοµία; Αυτό είναι το φλέγον ερώτηµα που απασχολεί αναλυτές και διεθνή Τύπο. Αυτή την εποχή παρατηρείται µια χωρίς προηγούµενο επιστροφή στον οικονοµικό προστατευτισµό από τις µεγάλες οικονοµικές δυνάµεις αλλά και τις αναπτυσσόµενες οικονοµίες: Ηνωµένες Πολιτείες, Ευρωπαϊκή Ενωση και Κίνα κοιτούν µε κάθε τρόπο να κρατήσουν σε χαµηλά επίπεδα την ισοτιµία των νοµισµάτων τους προκειµένου να κερδίσουν από την αύξηση των εξαγωγών, ενώ δεκάδες άλλες αναπτυσσόµενες οικονοµίες πληρώνουν και αυτές το τίµηµα του πολέµου. Οι συγκρούσεις που έχει προκαλέσει η πολιτική αυτή εντοπίζονται σε τρία µέτωπα. Από τη µια οι Ευρωπαίοι, που βλέπουν το ευρώ να σκαρφαλώνει στα υψηλότερα επίπεδα έτους έναντι του δολαρίου, ζητούν από τις ΗΠΑ πιο ισχυρό αµερικανικό νόµισµα. Ταυτόχρονα πιέζουν την Κίνα να...

Κλίμα "Μεσοπολέμου" στην Ευρώπη

Γράφει ο Γιώργγος Δελαστίκ
Αρρωστημένη είναι η πολιτική ατμόσφαιρα στην Ευρώπη και το κλίμα επιδεινώνεται διαρκώς. Πολλαπλασιάζονται οι ενδείξεις ότι η Γηραιά Ηπειρος οδεύει προς μια πολύ ανησυχητική πολιτικοκοινωνική κατάσταση ως συνέπεια των μέτρων που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις των χωρών - μελών της ΕΕ για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της χρηματοπιστωτικής κρίσης. Η μονοσήμαντη επιλογή των ηγετών της ΕΕ να φορτώσουν όλο το κόστος της ακόρεστης απληστίας και του τζόγου των τραπεζιτών στους ώμους των φορολογουμένων, ωθώντας έτσι σε βίαιη υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου όλων των ευρωπαϊκών λαών, απειλείται να έχει πολύ περισσότερες αρνητικές συνέπειες από όσες έχουν διαφανεί μέχρι στιγμής.
Με εξαίρεση τους πολιτικούς οι οποίοι λένε εν γένει ανοησίες προκειμένου να...

Καλοτάξιδο...

Νέο 'ροζ' blog
http://xtapodi.blogspot.com

Το κοινοβούλιο της προδοσίας. Προκλητική καταγραφή των προνομίων την ώρα που ο λαός πεινάει.

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΒΑΦΕΙΑΔΗ
Πρωτοπήγα στη Βουλή, στις 4 Μαΐου, μία μέρα πριν από την ψήφιση του μνημονίου. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, βουλευτές, υπάλληλοι και αστυνομικοί ανησυχούσαν μήπως οι διαδηλωτές έσπαγαν τον κλοιό και εισέρχονταν στο κτίριο. Την επόμενη μέρα, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, οι πόρτες κλειδαμπαρώθηκαν και οι επίδοξοι εισβολείς απωθήθηκαν με χημικά αέρια. Στη συνέχεια συνεργεία του δήμου ήρθαν και κλάδεψαν τις μουριές στη Βασιλίσσης Σοφίας. «Διαταγή από τον φρούραρχο, για λόγους ασφαλείας», με ενημέρωσαν όταν ρώτησα. Hδη όμως από τις αρχές του καλοκαιριού, το κλίμα είχε αλλάξει αισθητά και η ηρεμία είχε επανέλθει.
Τα εμπόδια
Απευθύνθηκα αρχικά....

Η φτώχεια επιστρέφει... 1/11 Έλληνες ζητάει συσσίτιο

Γροθιά στο στομάχι αποτελεί η πρώτη δημοσκόπηση για τις κοινωνικές συνέπειες του Μνημονίου και των σκληρών οικονομικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την κρίση. Σχεδόν 7 μήνες μετά τις μαζικές περικοπές αποδοχών και συντάξεων, με την ανεργία να καλπάζει πάνω απ' το 12% και τον φόβο για το αύριο να μεγεθύνεται, από έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών -που βασίστηκε σε απαντήσεις 1.200 κατοίκων της Αττικής- συνάγεται ότι ένας στους 11 κατοίκους του νομού άνω των 18 ετών, ή αναλογικά σχεδόν 400.000 άνθρωποι, ζουν στην ανέχεια και στρέφονται συχνά...

Μόνο η Ελλάδα "μαγειρεύει" στοιχεία....;

από topsaxtiri.blogspot.com


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Αναθεώρησαν το έλλειμμα του 2009βρίσκοντας μια απόκλιση της τάξεως των 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ ή περίπου 2,3% επιπλέον…Ας θυμηθούμε όμως ότι όταν ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός στήριξης το κλιμάκιο της Τρόικας αποτελούμενο κατά δύο μέρη από τηνΕ.Ε. και ένα του Δ.Ν.Τ. υποτίθεται ότι έλεγξε τα πάντα πρίν καταρτίσει το πρόγραμμα της δημοσιονομικής προσαρμογής….Ελήφθησαν τα μέτρα αλλά όπως είναι σαφές δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των πιστωτών μας….Από την άλλη...

Οι μαύρες τρύπες στην Υγεία

Από "Τα ΝΕΑ"

1 στους 3 δεν πληρώνει τη ΔΕΗ

Σοκ από τη ΔΕΗ για εκατοντάδες χιλιάδες μισθοσυντήρητα νοικοκυριά και καταναλωτές, καθώς: - Ενας στους τρεις καταναλωτές (το 31,18%) στην Αθήνα δεν μπορεί να εξοφλήσει τα καυτά τιμολόγια του ηλεκτρικού και τον αναμένει... το σκοτάδι, όπως και το κρύο του χειμώνα. Στη χώρα συνολικά το αντίστοιχο ποσοστό φθάνει το 27,62% (ένας στους τέσσερις καταναλωτές). Μόνο τον φετινό Ιούνιο 1.094.585 καταναλωτές δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τον λογαριασμό της ΔΕΗ, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της επιχείρησης που παρουσιάζουμε αποκλειστικά σήμερα. Το ρεπορτάζ του «Εθνους» καταγράφει το έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές και σε άλλες ΔΕΚΟ, καθώς: Στον ΟΤΕ εκτιμάται πως οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ξεπερνούν τις 500.000. Στην ΕΥΔΑΠ διαπιστώνεται πως...

Το ρουσφέτι μεσουρανεί

AΝ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ τι είναι αυτό που οδήγησε στη σημερινή κατάσταση το ελληνικό κράτος, τι είναι αυτό που γιγάντωσε σε τέτοιο βαθμό το δημόσιο τομέα, δεν έχει παρά να διαβάσει το σημερινό πρώτο θέμα στον Ελεύθερο Τύπο. Παρά τα όσα ευαγγελίζεται ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για αλλαγή νοοτροπίας, δομών και «επανάστασης του αυτονόητου», το κράτος συνεχίζει αμέριμνο και απερίσπαστο τον πάγιο, σταθερό και παραδοσιακό τρόπο λειτουργίας του. Μόνο επανάσταση του αυτονόητου δεν είναι στα σκαριά.
                                      

Ο,ΤΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΟΤΙΣΕΙ τη χώρα αυτή από τη Μεταπολίτευση και μετά συνεχίζει να ανθεί. Εχει εμπεδωθεί η...