Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 11, 2012

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, απελευθερώνει συλληφθέντα στο Γκάζι..

 Δείτε και τις δηλώσεις που έκανε στο makeleio.gr

Με μια....καταδρομική επιχείρηση ο Εθνικιστής βουλευτής Χρήστος Παππάς, 'απελευθερώνει' ηλικιωμένο προσαχθέντα την ώρα της διαδήλωσης/διαμαρτυρίας, ενάντια στην βλάσφημη παράσταση "corpus cristi"..

Εύγε από εμάς στο βουλευτή του Κινήματος..
Δείτε το βίντεο(από το newsbeast)...

Μαθήματα ιστορίας στον “επαναστάτη” Τσίπρα

Εγκαινιάστηκε παρουσία του Γερμανού πρέσβη, αντιπροσώπων των κομμάτων της γερμανικής αριστεράς και του Τσίπρα το ελληνικό παράρτημα του ιδρύματος «Ρόζα Λούξεμπουργκ» στην Ελλάδα. Ο τραγέλαφος θα σταμάταγε στην παρουσία του ευλογημένου από την Μέρκελ, Γερμανού πρέσβη, αν δεν υπήρχαν υποβόσκοντες συμβολισμοί στην όλη ιστορία. Συμβολισμοί που ομολογουμένως θα έκαναν τον οποιονδήποτε να ανατριχιάζει.Ας δούμε, εν τάχει, ποια ήταν η Ρόζα Λούξεμπουργκ και ποιο το έργο της.
Η Ρόζα Λούξεμπουργκ ήταν εβραϊκής καταγωγής αριστερή που κατοικούσε και δραστηριοποιήθηκε εν Γερμανία. Κατά την διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου αποστασιοποιήθηκε από το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας (SPD). Στην πορεία του πολέμου εξυπηρέτησε τα ....

Ένταση και επεισόδια τώρα στο Γκάζι από Ελληνόψυχους και Εθνικιστές - μέλη της Χρυσής Αυγής...(βίντεο)

Μέλη της Χρυσής Αυγής, με μπροστάρη τον βουλευτή του Κινήματος, Ηλία Παναγιώταρο έχουν κατακλύσει αυτή την ώρα το Γκάζι, και συγκεκριμένα το θέατρο "Χυτήριο" όπου και, θεωρητικά τουλάχιστον, θα έπαιζε η βλασφημη παράσταση "corpus christi"...

Δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν παρατεταγμένες μπροστά από τους διαδηλωτές και αναίτια τους απώθησαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια..
(σύμφωνα με πληροφορίες οι ίδιοι οι αστυνομικοί παραδέχονταν στους παριστάμενους ότι αν δεν φορούσαν τη στολή τους και δεν εκτελούσαν εντολές θα ήταν μαζί τους να διαδηλώλουν!!!)

Δείτε τα βίντεο....

Αισχρή πρόκληση από τα φερέφωνα των τοκογλύφων(τροϊκα)...Ζήτησαν να "εκκενωθούν" ελληνικά νησιά για..οικονομικούς λόγους!

Η υπερήφανη "Κυρά της Ρω"..Μόνη κάτοικος στο νησί για 10 και πλέον χρόνια
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι σε τέτοιες ειδήσεις οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι για την ακρίβεια και την εγκυρότητά τους, καθώς ο μηχανισμός προπαγάνδας κάλλιστα θα προτιμούσε ο λαός να θεωρήσει βασικό εχθρό τον...εξωτερικό(τρόϊκα), παρά τον ...δουλικό εσωτερικό(κυβέρνηση).

Συγκρατήστε λοιπόν την οργή και τον θυμό σας, και εξωτερικεύστε τον με πράξεις, υπέρ μιας υγιούς ανάπτυξης Εθνικής Αντίστασης, που θα φέρει την αναγέννηση του τόπου μας.

Διαβάστε ποια είναι τα νησιά όπως τα αναφέρει το protothema.gr
Αιγαίο Πέλαγος

Ερώτηση του Εθνικιστή βουλευτή, Χρήστου Παππά, για παρακολούθηση ξένων ανθελληνικών δημοσιευμάτων από το Υπ.Εξ.

ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
Θέμα: «Ασαφές το περιεχόμενο της Ελληνικής «πρωτοβουλίας» για το Σκοπιανό»
Στην πρόταση για υπογραφή «Μνημονίου Κατανόησης» μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων προχώρησε το ΥΠΕΞ με στόχο «…να βρεθεί ο κοινός τόπος που θα επιτρέψει την ουσιαστική πρόοδο της διαπραγμάτευσης και την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας, καθώς το Μνημόνιο θα περιγράφει τις βασικές παραμέτρους μιας αμοιβαίας αποδεκτής λύσης…».
Η πρωτοβουλία αυτή, σύμφωνα με......

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΥΠΟΓΛΩΣΣΙΟ, ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ MEGA!!!


Διαβάζω στο Unfollow που κυκλοφορεί πως «τη διετία της κρίσης και του µνηµονίου η οικογένεια (ατοµικό εισόδηµα και εταιρεία) Πρετεντέρη δήλωσε κάτι παραπάνω από 700.000 ευρώ, ο Μανώλης Καψής 250.000 ευρώ, ο....

Πρόκληση και ταυτόχρονα θράσος: Προετοιμάζουν “casus belli” και για ΑΟΖ! – Νταβούτογλου: "Όχι σε μονομερή ανακήρυξη"


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Κολοκοτρώνης πάντως είπε: «Οι Τούρκοι όταν τους δείχνεις τα μπροστινά σου, σου δείχνουν τα πισινά τους, αν όμως τους δείξεις τα πισινά σου θα σου δείξουν τα μπροστινά τους»
Μαντέψτε τι "δείχνουν"σήμερα οι νεοραγιάδες...

Απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την ανακήρυξη ΑΟΖ εκ μέρους της Ελλάδας ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου ο οποίος ανέφερε εμμέσως πλην σαφώς πως εάν δεν λύσουμε το πρόβλημα των χωρικών υδάτων –που για την Ελλάδα δεν υφίσταται ως τέτοιο- και αυτό της υφαλοκρηπίδας- μην τολμήσετε να προχωρήσετε σε ανακήρυξή της.
Τα παραπάνω υποστήριξε σε Έλληνες δημοσιογράφους  ο Τούρκος υπουργός εμμένοντας ταυτόχρονα στις θέσεις της Άγκυρας για το Καστελόριζο το οποίο δεν υπολογίζει ως μέρος του Αιγαίου αλλά της Μεσογείου.
Μάλιστα ο Α. Νταβούτογλου ήταν ιδιαίτερα σαφής σε ότι αφορά την ΑΟΖ λέγοντας πως....

Διαμαρτυρία της Ποντιακής Νεολαίας με κεριά για τον Νταβούτογλου!!

Διαμαρτυρία με κεριά απέναντι από τη Βουλή, στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, πραγματοποίησαν η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας, η Αρμενική Νεολαία Ελλάδος και η Πανελλήνια Ένωση Ασσυρίων, με αφορμή την επίσκεψη του τούρκου υπουργού εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.
Οι συγκεντρωμένοι σχημάτισαν με κεριά τύπου ρεσό τη λέξη....

Ρωσοτουρκική κρίση: Απήγαγαν αεροπλάνο με ρωσικό υλικό οι Τούρκοι - Έστειλαν Tu-160 οι Ρώσοι!

Ανανέωση 10:00 Επέτρεψαν τελικά οι τουρκικές αρχές στο συριακό αεροσκάφος Airbus 320 να επιστρέψει τα ξημερώματα στην Δαμασκό ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο φορτίο του στο διεθνές αεροδρόμιο της Άγκυρας Esenboğa επιτράπηκε στο αεροσκάφος και τους επιβάτες να αναχωρήσουν για τον τελικό τους προορισμό σήμερα τα ξημερώματα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Την ώρα που.....

"Ξαναχτύπησε" η Ρεπούση...Σειρά έχει η υπεράσπιση της βλάσθημης παράστασης "Corpus Christi"

Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Εκτός όλων των άλλων ο συγγραφέας της παράστασης είναι κίναιδος και μάλιστα "παντρεμένος", έχει πάρει το βραβείο "Ροκφέλλερ"!!, ενώ ποιοί νομίζετε ότι σπονσοράρουν επικοινωνιακά αυτό το έκτρωμα..;
Ο Κου(κου)λογλου με το tvxs.gr και ο άλλος προοδευτικός Θεωδοράκης με το protagon.gr.
Πολλά μπορείτε να διαβάσετε και εδω

Με όλα αυτά απορούμε που η Ρεπούση άργησε να παρέμβει

Διαβάστε τι γράφει η ανακοίνωση..

"Αγανάκτηση προκαλούν τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Πέμπτη έξω από το Θέατρο “Χυτήριο”, στη σκηνή του οποίου ανεβαίνει η παράσταση Corpus Christi. Μέλη....

"Ριζοσπάστης" εναντίον Εβραίων - Κι όμως έχει συμβεί!!! (Τελικά "έφαγαν" τον αρχισυντάκτη και η τάξις επανήλθε...)


Το 1909 ο Εβραίος Αβραάμ Μπεναρόγια δημιουργεί μαζί με ομόφυλους του την γνωστή Φεντερασιόν (μετέπειτα ΣΕΚΚΕ μετέπειτα ΚΚΕ - Δείτε την αίτηση αναγνώρισης ΕΔΩ) μεταφέροντας τον ΣοσιαλοΚομμουνισμό στην Ελλάδα που ήδη ομόφυλοί τους είχαν δημιουργήσει (αποδείξεις ΕΔΩ).
Το 1918 ο Αρχισυντάκτης του Ριζοσπάστη Ν. Γιαννιός ανοίγει πόλεμο με τον Μπεναρόγια και την Φεντερασιόν μέσω εντύπων, (η Φεντερασιόν μέσω του "Βαλκανικού Ταχυδρόμου" και ο Γιαννιός μέσω "Ριζοσπάστη") κατηγορώντας τους ότι είναι ψευτοΣοσιαλιστές και ότι στην πραγματικότητα προωθούν άλλα σχέδια. Το αποτέλεσμα της διαμάχης φανερώνει πολλά...
Δείτε τα στοιχεία:

Γην και Υδωρ

Ο κύριος Μεϊμαράκης προέβη σήμερα σε ένα ατόπημα; Εκανε μια μεγάλη γκάφα; ΄Η το όλο επισόδιο και οι διάλογοι είναι μια εξέλιξη των Ελληνοτουρκικών σχέσεων και του περίφημου μυστικού ή ανοιχτού διαλόγου πάνω στις εξελίξεις των εθνικών μας θεμάτων; Ελπίζουμε να είναι ένα τραγικό και μόνον ατόπημα που από μόνο του όμως δείχνει το επίπεδο των μηδιζόντων της κυβερνητικής παράταξης που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν γην και ύδωρ στον τούρκο επιβουλέα. 

O Πρόεδρος της Βουλής με το θεσμικό του ρόλο θα μπορούσε και να.....

η συνέχεια στο blog του Εθνικιστή Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά
http://xristospappas.blogspot.gr/2012/10/blog-post_9440.html