Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 12, 2017

ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ! ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΤΟ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ!

Προ ολίγων ημερών, αναφερθήκαμε σε μια είδηση από το… «Λένινγκραντ» (27 χρόνια μετά την αλλαγή της ονομασίας της πόλης…), την οποία διακινούσαν οι κρατικοδίαιτοι μπολσεβίκοι του ΑΠΕ-ΜΠΕ (οι οποίοι δεν δημοσιεύουν ούτε καν τις επίσημες ανακοινώσεις της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και ουδεμία είδηση που την αφορά, εκτός από τις δυσφημιστικές …). Ε, λοιπόν, οι μπολσεβίκοι νοσταλγοί των εαμοβούλγαρων κομιτατζήδων του ΣΝΟΦ, του Κάλτσεφ, του Γκότσεφ και της Γκίνοβα ξαναχτύπησαν, καλώντας...

Μετά τα LIDL και η NESTLE αφαιρεί τους σταυρούς από τις φωτογραφίες στις ετικέτες των προϊόντων της! Τυχαίο;

Μετά τα Lidl τα οποία αφαίρεσαν τον Σταυρό από φωτογραφίες εκκλησίας της Σαντορίνης που είχαν στις ετικέτες προϊόντων τους, και η NESTLE κάνει ακριβώς το ίδιο!

Έτσι, σε γιαούρτι ελληνικού τύπου που πουλάει στα σουπερμάρκετ της Ελβετίας οι εκκλησίες εμφανίζονται χωρίς Σταυρούς! Προφανώς, για να μην «ενοχλούνται» οι «μειονότητες»!

Αυτή η ιεροσυλία θα είχε κάποια εξήγηση εάν γινόταν σε μουσουλμανικές χώρες ή στο Ισραήλ, αλλά όταν αυτό συμβαίνει...

Η Ρουμανική ακτοφυλακή «αναχαίτησε» 200 «προσφυγάκια»… Η Ελληνική γιατί δεν μπορεί να κάνει το ίδιο;

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα από τα παραμύθια που μας σερβίρουν οι καθεστωτικοί –και επί Σαμαροβενιζέλων που άρχισε το φαινόμενο και επί Τσιπροκαμμένων που γιγαντώθηκε- είναι ότι δεν μπορεί η Ελληνική Ακτοφυλακή να εμποδίσει τα «προσφυγάκια» να έρχονται στα νησιά μας, γιατί θα προκληθούν πολλοί πνιγμοί.

Πρόκειται βεβαίως περί κολοσσιαίου ψεύδους! Διότι, αμέσως μετά το περυσινό στρατιωτικό κίνημα στην Τουρκία, τα ίδια ΜΜΕ δια των οποίων οι καθεστωτικοί μας διοχετεύουν τα παραπάνω παραμύθια, έγραφαν πως οι ελληνικές αρχές έχουν στείλει στα νησιά πολεμικά πλοία, για να εμποδίζουν...

Χρυσή Αυγή: Ναι στην εξόρυξη χρυσού και τα κέρδη στον Ελληνικό Λαό - BINTEO

Αυτό που ζήτησαν προ ημερών με ανακοίνωσή τους (κατόπιν συνεννοήσεως με το ψευδοκράτος των συριζοκαμμένων, βεβαίως-βεβαίως) οι μαρξιστές ινστρούχτορες, γίνεται πράξη.

Έτσι, 6.000 «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα», τα οποία πέρυσι «φοίτησαν» στις ΔΥΕΠ (Δομές Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων), θα ενταχθούν σε τάξεις υποδοχής, που θα λειτουργήσουν στην πρωινή βάρδια σχολικών μονάδων. Μάλιστα οι περισσότερες τάξεις υποδοχής θα ξεκινήσουν τα μαθήματα αμέσως, την προσεχή Δευτέρα.

«Τα περισσότερα προσφυγόπουλα φέτος θα πάνε σε πρωινές τάξεις...