Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαΐου 14, 2014

ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ… ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΥΠΟ ΤΟ «ΚΡΑΤΟΣ» ΤΗΣ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑΣ!

ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Νιώθοντας σαν στο σπίτι τους, συμπεριφέρονται οι αριστεριστές στο μνημονιακό προτεκτοράτο Σαμαριστάν! Και αυτό συμβαίνει, γιατί οι ψοφοδεξιοί τους έχουνε δώσει πολύ αέρα…
Έτσι, την ώρα που αστυνομικοί σε δρόμο της Θεσσαλονίκης ήλεγχαν «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες», ο διερχόμενος Γ. Κούτρας, σταλινοτσολιάς και αμερικανοκομμουνιστής, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης της ΑΝΤΑΡCIA, τους πλησίασε και σε έντονο ύφος τους ζήτησε το λόγο! Εν τέλει, τους εξύβρισε και τον συνέλαβαν.
Ακολούθησε δήλωση-μνημείο αμερικανοκομμουνιστικού θράσους του......

Ζωντανά η διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» με τον Ηλία Παναγιώταρο

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, Ηλίας Παναγιώταρος θα φιλοξενήσει στην ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» τον υποψήφιο δήμαρχο της «Ελληνικής Αυγής για το Παλαιό Φάληρο», Σωτήρη Μεταξά.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

86% των Ελλήνων συμφωνούν με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μεταναστευτικό

Πανευρωπαϊκή δημοσκόπηση διενεργήθη από το Pew Research Center σχετικά με τις σκέψεις που κυριαρχούν στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την παράνομη μετανάστευση.

Το αποτέλεσμα της έρευνας στην Ελλάδα προκάλεσε αλλεπάλληλα «εγκεφαλικά» στους κυβερνώντες, φανερά ή κρυφά, την Χώρα, αφού έδωσαν το ξεκάθαρο μήνυμα της μη ανοχής, από τους Έλληνες, της πολυπολιτισμικής προπαγάνδας που του διοχετεύουν κρουνηδόν τα  κανάλια των εργολάβων.  Σύμφωνα με την έρευνα, που απηχεί την κοινωνική πραγματικότητα...

Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για τον Πειραιά” - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Εκαντοντάδες Πειραιώτες γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Savoy Hotel, στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον Πειραιά.

Οι κύριοι ομιλητές εξήγησαν με πολύ απλά λόγια, πως η Ελληνική Αυγή είναι ο μόνος συνδυασμός που...

Ο Καρατζαφέρης αποκαλύπτει τη σύμπραξη των "αντισυστημικών" (ΚΚΕ) με τους μνημονιακούς (ΝΔ): "Το ΚΚΕ θα στηρίξει τη ΝΔ στο Β' Γύρο των εκλογών"

sygkybernisi_89
Μια σημαντική αποκάλυψη για το… «τιμημένο κουκουέ» έκανε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, σε ειδησεογραφική εκπομπή του ΣΚΑΪ. Μια αποκάλυψη που φρόντισαν να θάψουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, γιατί χαλάει τη… σούπα. Πιο συγκεκριμένα, ο Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι υπάρχει συμφωνία ΝΔ-ΚΚΕ, για να ψηφίσουν (στη ζούλα…) οι κουκουέδες τους υποψηφίους της ΝΔ:
 «…Αλλά εγώ ξέρω δημάρχους, τώρα που συζητάμε, που στο δεύτερο γύρο, στους υπολογισμούς που κάνουνε, το ΚΚΕ δεν το βάζουν με τον Τσίπρα. Και είναι της ΝΔ αυτοί. Μιλάω με......

Καμίνης σε παροξυσμό ομολογεί..."Η Χρυσή Αυγή είναι στο δεύτερο γύρο της Αθήνας... Πρέπει να πάμε όλοι εναντίον τους"

Η ομολογία του καθεστώτος, μέσω του "Πρώτου Θέματος", για το μελλοντικό.... "ατύχημα" που πρόκειται να συμβεί στο Δήμο Αθηναίων με τη Χρυσή Αυγή ήρθε να επιβεβαιωθεί με τον πιο επίσημο τρόπο από τα χείλη του.... νυν Δημάρχου, λαθρο-Καμίνη σε πρόσφατη παρουσία του στη ΝΕΤ.

Ερωτηθείς λοιπόν για το ενδεχόμενο να πάει στο δεύτερο γύρο η Χρυσή Αυγή, με μια αλαζονική αποστροφή του λόγου του, δήλωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις οποινδήποτε έχει αντίπαλο ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντώντας εμμέσως και στο ερώτημα "ποιός είναι ο πραγματικός αντίπαλος του συστήματος".

Δείτε το βίντεο...

«ΒΗΜΑ»: ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

1013597_1583674745191554_1746549042667578700_n
 Γράφει ο Αντίοχος.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο αρχίζουν να παραδέχονται –όχι άμεσα, εμμέσως πλην σαφώς, με υπονοούμενα- ακόμα και τα πιο καθεστωτικά ΜΜΕ, ότι στις προσεχείς εκλογές θα σαρώσει η Χρυσή Αυγή.
Αυτό βέβαια δεν το κάνουν από την… καλή τους την καρδιά, ούτε επειδή είναι… αντικειμενικοί. Το κάνουν για λόγους αξιοπιστίας (για να βγουν μετά και να πουν ότι, να εμείς το γράψαμε…), αλλά και για να δικαιολογήσουν τις (δικές τους…) εταίρες δημοσκοπήσεων, η ξεφτίλα των οποίων τις νύχτες της 18ης και της 25ης Μαΐου, δε θα έχει προηγούμενο στη μεταπολιτευτική ιστορία της χώρας!
Έτσι, σε χθεσινό ρεπορτάζ της, η......

Το προεκλογικό 10λεπτο της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ-ΠΟΤΑΜΟΣ ΤΟΥ Γ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ DEFENCENET

SPYROPOYLOS
Συνέντευξη στο defencenet.gr και στον Πάνο Σπαγόπουλο  παραχώρησε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης Γιώργος Σπυρόπουλος. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Χρυσής Αυγής επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Κρήτη» ανοίγει τα χαρτιά του για το ποιο είναι το πρόγραμμά του για την Κρήτη εάν εκλεγεί, γιατί κατέρχεται ως υποψήφιος περιφερειάρχης, αλλά και πως απαντά στις προφυλακίσεις των βουλευτών του κόμματος, αλλά και πως σχολιάζει την εμφάνιση των δύο πρώην βουλευτών της Χρυσής Αυγής Μπούκουρα και Αλεξόπουλου στη Βουλή.  
-Κύριε Σπυρόπουλε πως......

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ THN XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! ΕΝΘΕΤΟ DVD: “Η ΑΛΗΘΕΙΑ – ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

arxhgos_dvd_2

Η “Χρυσή Αυγή” (Α.Φ. 876) κυκλοφορεί με δώρο DVD, το οποίο εμπεριέχει ντοκουμέντα για την πολιτική και δικαστική σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής.
Στο DVD που θα διανέμεται δωρεάν με την εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” εμπεριέχονται η πρώτη συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μέσα από τον Κορυδαλλό, η.....

Financial Times: "Η Χρυσή Αυγή έχει διψήφια - ατσάλινα ποσοστά και έχει διαλύσει τη ΝΔ"

Εκτενή αναφορά για την εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία  κάνουν οι Financial Times, σε άρθρο με τίτλο «Η Χρυσή Αυγή δελεάζει ψηφοφόρους με πρόγραμμα κοινωνικής πρόνοιας».

Ανάμεσα στα... "εγκλήματα" του Εθνικιστικού Κινήματος - όπως η προσφορά ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης - οι Financial Times συμπληρώνουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει αυτή τη στιγμή χαλυβδωμένα ποσοστά - διψήφια και έχει ισοπεδώσει την εκλογική βάση της ΝΔ, οδηγώντας τη στον αφανισμό.

Συγκεκριμένα το άθρρο γράφει:
«Τα ποσοστά της ακροδεξιάς είναι ....

ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΕΜΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Ακατάλληλο
Γράφει ο Αθανάσιος.

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Μία μόλις εβδομάδα πριν τις κρισιμότατες εκλογές, όχι μόνο για την παραπαίουσα και κομματικοκρατούμενη τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και για την εκπροσώπηση της κάθε Ευρωπαϊκής χώρας στο ευρωκοινοβούλιο, παρακολουθήσαμε ακόμη ένα τηλεοπτικό έμεσμα από τη συχνότητα που πληρώνει αδρά ο ελληνικός λαός.
Το σιχαμερό τηλεπανηγύρι που ακούει στο όνομα EUROVISION και το οποίο έχει αναλάβει εργολαβικά τη μετατροπή της μουσικής-πολιτιστικής κληρονομιάς των ευρωπαϊκών εθνών σε μία θλιβερή και αποκρουστική μάζωξη κάθε είδους ανώμαλων και διεστραμμένων νεοκουλτουριάρηδων “καλλιτεχνών” ολοκληρώθηκε χθες.
Η έκβαση του.....