Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 15, 2013

Μανιοκαταθλιπτικά σύνδρομα έχει ο Τ(Σ)ατσόπουλος...

Αυτό πάλι που σε κάθε χαζοανάρτηση της Πετρούλας αναφέρεται στην...

Κοσμοσυρροή στο Δημαρχείο Νεμέας για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής - Φωτογραφίες, Βίντεο


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συγκέντρωση στο Δημαρχείο της Νεμέας, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία είχε ανακοινωθεί ότι θα λάμβανε χώρα το βράδυ της 13ης Αυγούστου 2013, με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων, μείζον θέμα για τους κατοίκους της περιοχής και ομιλητές τον Σ. Μπούκουρα βουλευτή Κορινθίας και τον Η. Παναγιώταρο βουλευτή Β’ Αθηνών.

Την εκδήλωση τίμησε με την έκτακτη παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος...

Ο Πάσχος πάσχει από... οξεία Χρυσαυγίτιδα!

Πάσχει –και μάλιστα πολύ- ο γνωστός δημοσιογράφος της καθεστωτικής «Καθημερινής» Πάσχος Μανδραβέλης, με την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής, με την παρουσία της στη βουλή και στο λαό, με την συνεχή άνοδό της – που κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσει, πάσχει, πάσχει από… οξεία χρυσαυγίτιδα.

Κι όπως ο… απατημένος σύζυγος (ο «κερατάς» που λέει κι ο λαός…), που αναρωτιέται τι βρήκε η γυναίκα του στον εραστή της, έτσι και ο Πάσχος αναρωτιέται σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Τα μυστήρια της κάλπης» τι βρίσκει ο ελληνικός λαός στην Χρυσή Αυγή και πυκνώνει τις τάξεις της. Ιδού τα βασικά σημεία του άρθρου του Πάσχου, που πάσχει:
 
«Το μεγαλύτερο από τα νεοελληνικά μυστήρια είναι οι προτιμήσεις του εκλογικού σώματος, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στις εκλογές και συνεχίζουν να αποτυπώνονται στις δημοσκοπήσεις… Οι εκλογές, όμως, και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ελληνικός λαός αποφάσισε να...