Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 19, 2013

Σαν σήμερα: Η αριστερή τρομοκρατία βάζει την ταφόπλακα στο Ελληνικό εμπόριο και ανοίγει τις πύλες στις πολυεθνικές

Τα ξημερώματα της 19ης Δεκεμβρίου 1980 δύο ταυτόχρονες πυρκαϊές κατέστρεψαν δύο από τα ιστορικότερα πολυκαταστήματα της Αθήνας, «Μινιόν» και «Κατράντζος», εν μέσω της εορταστικής περιόδου. Επρόκειτο για εμπρησμούς και αποδόθηκαν από τις αρχές σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Στις 3:07 το πρωί της Παρασκευής αυτόπτες μάρτυρες και στα δύο πολυκαταστήματα άκουσαν εκρήξεις και δευτερόλεπτα μετά είδαν φλόγες να ξεπηδούν από τα δύο κτήρια. Μέσα σε λίγα λεπτά έγιναν παρανάλωμα του πυρός, εξαιτίας των εύφλεκτων υλικών και της απουσίας χωρισμάτων στους ορόφους.
Η Πυροσβεστική, που έφθασε και στα δύο σημεία μισή ώρα αργότερα με....

Ξεδιάντροπη παραδοχή Μεϊμαράκη: "Όλα τα κόμματα πίεζαν να κοπεί η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, για να πληρωθούν πιο γρήγορα! "


Παραδοχή Μεϊμαράκη: Όλα τα κόμματα πίεζαν να κοπεί η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής, για να πληρωθούν πιο γρήγορα!
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα λεφτά της Χρυσής Αυγής δεν θα κλέψατε από τους Εθνικιστές σκουλίκια... Τα στερήθηκαν χιλιάδες Έλληνες που θα τους δίνονταν τρόφιμα και ρούχα...

Τα λεφτά της Χρυσής Αυγής είναι λεφτά του ελληνικού λαού...
Από αυτούς τα πήρατε..ξανά!

Η υποκρισία του αντισυνταγματικού τόξου αποκαλύφθηκε πάλι, αυτήν την φορά στην σημερινή διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, όπου προέδρευε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Γιοβανόπουλος διαμαρτυρήθηκε σήμερα για την ταχύτητα και την βιασύνη με την οποία έρχονται τα νομοσχέδια προς ψήφιση στην Ολομέλεια. Όπως είπε χαρακτηριστικά: "Ούτε οι γραμματείς μας δεν προλαβαίνουν να τα φωτοτυπήσουν και να μας τα δώσουν. Πόσο μάλλον να τα μελετήσουμε. Όπως για παράδειγμα αυτό με την αναστολή χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής. Κατατέθηκε Τρίτη απόγευμα και ψηφίστηκε Τετάρτη βράδυ".

Η απάντηση του Μεϊμαράκη ήταν αποκαλυπτική για την.....

Ο Βορίδης ομολογεί την πολιτική δίωξη και σκευωρία: "Ο Σαμαράς θα θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή" - ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στον Real fm και στην δημοσιογράφο Κάτια Μακρή έδωσε σήμερα ο «πολύς» Μάκης Βορίδης, ο οποίος, εξέφρασε τη διαφωνία του με τις διαφωνίες των βουλευτών άλλων κομμάτων του… τόξου που δεν υπερψήφισαν τη σκανδαλώδη απόφαση για διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής (π.χ. Γιαταγάνα, Γλέζο, κ.λπ.), με το… ακλόνητο επιχείρημα ότι «πολιτικά δεν αντιμετωπίζεις κάποιον που κάνει εγκληματικές πράξεις», ενώ περιόρισε το τεκμήριο της αθωότητας στην ποινική διαδικασία και όχι στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες. Θεωρώντας προφανώς, ότι τα συμφέροντα του συνταγματικού τόξου είναι υπεράνω των νόμων!

Στο τέλος, η δημοσιογράφος ρώτησε τον κύριο Μάκη, αν υπάρχει η σκέψη να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Κι αυτός πέταξε την… καυτή πατάτα στον φον Αντωνάκη: «Δεν ξέρω τι.....

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΞΗΡΟ (ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ…)

terrorist-n
Γράφει ο Αντίοχος.

Διάβαζα προχθές ένα άρθρο του γνωστού αριστερού (και πιο συγκεκριμένα συριζαίου) σκιτσογράφου Στάθη Σταυρόπουλου, στην ιστοσελίδα του Χατζηνικολέτου. Ο Στάθης, λοιπόν, αφού αρχικά… ορκιζόταν ότι η αριστερά δεν έχει καμιά σχέση με την τρομοκρατία (!!!), κάκιζε κάποιους υπευθύνους ύλης της «Αυγής», διότι δημοσίευσαν προ ημερών μια ανοιχτή επιστολή «φίλων και συντρόφων του Δημήτρη Κουφοντίνα», με την οποία ζητούσαν την αποφυλάκιση του «φίλου και συντρόφου» τους, καθώς και των υπολοίπων τρομοκρατών της 17Ν. Υποστήριζε ο Στάθης, ότι με τέτοια δημοσιεύματα ενισχύεται η θεωρία των δύο άκρων και δίνονται δικαιώματα σε… κακόβουλους να ισχυρίζονται ότι η αριστερά και η τρομοκρατία ταυτίζονται.
Προς απάντησή του, ήρθε όχι απλά μια....

Συνεχίζονται τα "ρατσιστικά" εγκλήματα στην "πολυπολιτισμική Ελλάδα"...ΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

226457_featured
Την ίδια ώρα που κάποιοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό μιλάνε για «ρατσιστικές» επιθέσεις, έρχεται ένα ακόμα περιστατικό για να αναδείξει την αλήθεια σχετικά μ’ αυτές τις επιθέσεις.
Πιο συγκεκριμένα, στη Λάρισα, τέσσερις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» (λαθρό) από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, επιτέθηκαν σε 38χρονο λαθρομετανάστη από το Μπανγκλαντές, αρπάζοντας τις λιγοστές οικονομίες του.
Οι δράστες έστησαν ενέδρα στον Μπαγκλαντεσιανό την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του από τη δουλειά  και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον άγρια με μια σιδερόβεργα και έναν σουγιά, με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν πολλαπλά τραύματα. Κι αφού τον .........

Αποκάλυψη: 4 δεκαετίες κρατά το μίσος του Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη για τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο!

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή - καταγγελία που ήρθε στην Χρυσή Αυγή, όπως δημοσιεύτηκε στην χθεσινή εφημερίδα:
Παρακολουθώ εκ του σύνεγγυς την οργανωμένη σκευωρία που στήθηκε εις βάρος της Χρυσής Αυγής από την στιγμή που τα ποσοστά του κόμματος άρχισαν να τρομάζουν τους διεφθαρμένους της εξουσίας. Μελετώντας το αστείο πόρισμα που εξέδωσε ο Άρειος Πάγος στάθηκα στο όνομα του συντάκτη του,Αντιεισαγγελέα Βουρλιώτη Χαράλαμπου. Έμεινα άναυδος και συνειδητοποίησα πως δεν μπορεί να πρόκειται για σύμπτωση. Ο Άρειος Πάγος ανέθεσε την "βρώμικη δουλειά" κατά της Χρυσής Αυγής σε έναν άνθρωπο που αποδεδειγμένα  μισεί τον Νίκο Μιχαλολιάκο εδώ και 40 χρόνια.
Και εξηγούμαι:

Μετά την κατάρρευση του τραγελαφικού κατηγορητηρίου, ο Δένδιας καλεί σε νέες σκευωρίες


Μετά την κατάρρευση του τραγελαφικού κατηγορητηρίου, ο Δένδιας καλεί σε νέες σκευωρίες

Ως συνήθως ο Δένδιας όταν είναι να αυτορεζιλευτεί παίρνει ύφος χιλίων καρδιναλίων, που καταλήγουν να γίνονται... χίλιοι πίθηκοι, όταν ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ τελειώσει τις δηλώσεις του και γίνει παντελώς ρεζίλι. Και πάλι ο Δένδιας αποφάσισε, λοιπόν, να ασχοληθεί με την Χρυσή Αυγή, κάνοντας δηλώσεις σε συγκέντρωση αστυνομικών.
Προ του οποιουδήποτε σχολιασμού, ας δούμε τι δήλωσε: «Εσείς είστε το κράνος και η ασπίδα της δημοκρατίας. Κι είμαι....

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΗ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ»

samaras-nd-01

Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η Χούντα Σαμαρά από την τεράστια απήχηση της συνέντευξης του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στη «Φωνή της Ρωσίας». Τα ανδρείκελα του αμερικανοσιωνισμού, δια των δημοσιογραφικών τους φερέφωνων, επιδίδονται σε ντελίριο αμερικανοπαράκρουσης ισχυριζόμενα πως ισχυροί επιχειρηματικοί κύκλοι της Ρωσίας με «άκρες» στο Κρεμλίνο, επενδύουν στη Χρυσή Αυγή.
«Στις 28/11/2013, είχαν δημοσιευθεί δηλώσεις του Κασιδιάρη στη θεωρούμενη ως σημαντική οικονομική εφημερίδα της Ρωσίας, «РБК». Τώρα, δίνει συνέντευξη στη «Φωνή της Ρωσίας», ο προφυλακισμένος αρχηγός της ΧΑ, Ν.Μιχαλολιάκος» γράφουν οι....

Ελληνική Δημοκρατία: "Αν είσαι φτωχός είσαι "εγκληματίας" - Αν είσαι απατεώνας είσαι "μέλος της ελίτ"... "

Οι πιο φτωχοί του ελληνικού Κοινοβουλίου σε επίπεδο προσωπικών περιουσιών είναι οι βουλευτές της ΚΟ του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με την πλέον χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του προφυλακισμένου Γιάννη Λαγού, ο οποίος δηλώνει μηδενικά εισοδήματα την τριετία 2009-2011 και τραπεζικές καταθέσεις ύψους μόλις 7,29 ευρώ.
Κάτι που επιβεβαιώνεται από το εσωτερικό του ρημαγμένου σπιτιού του από τις έρευνες της αστυνομίας, όπου είχαν ξηλώσει ακόμα και τους τοίχους επάνω από το εικονοστάσιο για να βρουν ... όπλα: Το πιο φτωχικό σπίτι στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Ίσως μόνο το δωμάτιο στο πατρικό του όπου ζει ο Η.Κασιδιάρης, να συναγωνίζεται σε ταπεινότητα το σπίτι του Γιάννη Λαγού, ο οποίος όχι απλώς προφυλακίστηκε, αλλά επιχειρήθηκε να διασυρθεί με διάφορους τρόπους.
Ο δε, Ηλίας Κασιδιάρης έχει.......

Ο Λιάγκας παραδέχεται... "Με αυτά που κάνουν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ η Χρυσή Αυγή έχει φτάσει το 15%"

Μερικές φορές ακόμη και στα ευτελή δημιουργήματα της τηλεόρασης (πρωϊνάδικα - μεσημεριανάδικα) ακούγονται ορισμένες αλήθειες, κυρίως γιατί συμμετέχουν εκλεκτοί κομπάρσοι του συστήματος...

Ο Γ. Λιάγκας, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Λάρισα για να μην ξεχνιόμαστε, και αγαπημένο παιδί του Βαρδινογιάννη και του Χατζηνικολάου με πλείστες θέσεις σε ΜΜΕ (ANT1 - Real News - Real Fm κτλ) αποφάσισε με αφορμή τη σύλληψη του ξαδέλφου και πρώην υπουργού της ΝΔ, Μιχάλη Λιάπη, ότι οι πολιτικοί έχουν... τελματώσει τόσο πολύ το πολιτικό σύστημα που ο κόσμος στρέφεται μαζικά στη Χρυσή Αυγή...

"Με αυτά που έκαναν τόσα χρόνια οι ξεφτύλες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πώς να μην βρεθεί η Χρυσή Αυγή στο 15%"...

Δείτε το βίντεο με την παραδοχή του...

Ο ανεπάγγελατος κομμουνιστής Κουτσούμπας παραδέχεται: "Σκοπός μας η ανατροπή της δημοκρατίας και η επιβολή της δικτατοτρίας του προλεταριάτου!"

Θα οδηγηθεί άραγε σε... δίκη και θα βγει το ΚΚΕ εκτός νόμου ή κινείται στα "όρια του συνταγματικού τόξου";!

Δείτε το βίντεο με την ομολογία του Γ.Γ. του ΚΚΕ για το πώς θα ήθελαν το πολίτευμα οι κομμουνιστές...

Τι δεν μας δίδαξαν για την Γαλλική Επανάσταση στο σχολείο ...

To 1979 ο πρόεδρος της Ισραηλινής Ακαδημίας Gershom Scholem είχε δώσει μια αποκαλυπτική διάλεξη στο Παρίσι, η οποία δύο χρόνια αργότερα κυκλοφόρησε και σε βιβλίο. Ο τίτλος της ήταν «Απ’ τον Φρανκισμό στον Ιακωβινισμό. Η ζωή του Moses Dobruska, άλλως Franz Thomas vonSchonfeld, άλλως Junius Frey».


Αυτό που παρουσίασε ο Scholem ήταν το πρόσωπο του ανιψιού του ψευδό-μεσσία Jacob Frank και παρ’ ολίγον διαδόχου του, Moses Dobruska!



 Ήταν ο άνθρωπος που είχε ιδρύσει την Ιλλουμινατική Στοά της Ασιατικής Αδελφότητας στη Βιέννη. Το μυστηριώδες αυτό άτομα με.....