Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιουλίου 02, 2011

Η αποκάλυψη της απάτης. Γί αυτό δεν δίνουν τα στοιχεία στην ΕΕ!

Ο Παπακωνσταντίνου σύμβουλος του Σημίτη κατά τη σύναψη των συμφωνιών με την Goldman SACHS.
Ο Παπακωνσταντίνου υπουργός οικονομικών όταν έπρεπε να πληρωθεί η προμήθεια.
1,5 δις Ευρώ η επιβάρυνση από μία συμφωνία που ήξερε μόνο ο Παπακωνσταντίνου, και τίναξε το έλειμμα του 2009!!
Η Ελλάδα εννοείται ότι θα μπορούσε να μην πληρώσει και ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ουδείς εκτός από τον Παπακωνσταντίνου αφού αυτές οι συμφωνίες όχι μόνο ήταν κρυφές και δεν υπήρχαν σε προυπολογισμό αλλά είχαν ήδη κριθεί παράνομες.
Το είχαμε αποκαλύψει από τον Δεκέμβρη του 2008: Αυτός ήταν ο λόγος των πρόωρων εκλογών.
Ελπίζουμε να το καταλάβατε και εσείς κύριε Σουφλιά. Σε περίπτωση που ο κύριος Μπόμπολας δεν σας είχε ενημερώσει βεβαίως…

πηγή

Το σχέδιο υποδούλωσης συνεχίζεται...

29 Ιουνίου: η μέρα που καταλύθηκε η δημοκρατία
29 Ιουνίου. Η μέρα που διέλυσε τις ψευδαισθήσεις δεκάδων χιλιάδες πολιτών για το είδος του πολιτεύματος που έχουμε.
Υπήρχαν μέχρι χθες άνθρωποι που ήθελαν να πιστεύουν πως αυτό που ζούμε, είναι ‘δημοκρατία κοινοβουλευτικής μορφής’. Μετά τις 28 και 29 Ιουνίου, κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι το πολίτευμά μας είναι δημοκρατία. Αυτό, αν έχει το θάρρος φυσικά, να αναλύσει τα συστατικά στοιχεία που συνθέτουν ή πρέπει να συνθέτουν, αυτή τη μορφή πολιτεύματος.
Ένα από αυτά, είναι και το δικαίωμα που υποτίθεται ότι είχαμε, να συγκεντρωνόμαστε πολλοί μαζί για να δηλώσουμε τις θέσεις μας. Αν ρωτούσες οποιοδήποτε ‘υπερασπιστή’ του σημερινού πολιτεύματος, θα στο παρουσίαζε ως μεγάλη κατάκτηση. Το ‘κατοχυρώνει’ και το σύνταγμα, θα σου έλεγε. ‘Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα’ (άρθρο 11 του Συντάγματος). Τις τελευταίες μέρες όμως, κουρελιάστηκε και αυτό.
Τα γεγονότα, γνωστά:

10 στα 10: «Σουρωτήρι θυμίζουν τα μέτρα ασφάλειας στα αεροδρόμια της Πολεμικής Αεροπορίας»


Δέκα συνεχόμενες στοχευμένες βολές πάνω σε επίκαιρους στόχους από εθνική άμυνα, εξοπλισμούς, ένοπλες δυνάμεις, ειδικές επιχειρήσεις, γεωστρατηγική και διεθνείς συγκρούσεις. Το πρόγραμμα σήμερα ξεκινά με τις νέες, βαρυσήμαντες εξελίξεις στο τουρκικό στρατόπεδο…
Σουρωτήρι θυμίζουν τα μέτρα ασφάλειας στα αεροδρόμια της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου «φυλάσσονται» τα πιο νευραλγικά για την εθνική μας ασφάλεια οπλικά συστήματα. Μέσα σε μία εβδομάδα είχαμε δύο καταγεγραμμένες εισβολές σε στρατιωτικά αεροδρόμια, εκ των οποίων η μία εξελίχθηκε σε σύρραξη.
Για να είμαστε ακριβείς, το συμβάν της Τανάγρας δεν πρέπει να ονομαστεί σύρραξη, αλλά επίθεση, καθώς η περίπολος του αεροδρομίου των Mirage 2000 δέχθηκε βροχή από σφαίρες από δύο αγνώστους, χωρίς να απαντήσει στα πυρά. Προηγουμένως τα ίδια άτομα είχαν «παίξει πιστολιές» με αστυνομικούς εκτός αεροδρομίου και προφανώς για τη δική τους ασφάλεια πέρασαν μέσα από την περίφραξη. Στρατηγικά έπραξαν σωστά, καθώς μέσα σε στρατιωτικούς χώρους είναι πλέον πιο εύκολο να πυροβολείς και να παρανομείς.
Το περίπολο που τους συνάντησε, αφού φώναξε το κλασικό

ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ LIDL; ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ;


Πριν από ΔΕΚΑ ημέρες, αποκαλύψαμε ότι για το μακελειό στην Γαλλία ευθυνόταν ο μολυσμένος από το βακτήριο E-COLI, Μολυσμένος κυμάς των LIDL. Κανένα μέσο, κανένας δημοσιογράφος, ΚΑΜΜΙΑ εφημερίδα δεν αναπαρήγαγε την είδηση. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι αναπαρήγαγαν πρόθυμα την προπαγάνδα των Γερμανών για τα “Ισπανικά αγγουράκια, καταστρέφοντας την Μεσογειακή οικονομία…”
http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/adena-grlidl3025.gif?w=320&h=286ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣ λοιπόν, βρέθηκε και στην Ελληνική αγορά κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH στην ελληνική εταιρεία LIDL Hellas.
Με μία άθλια ανακοίνωση μάλιστα, καλούνται οι καταναλωτές “να μην τα καταναλώσουν”!!!
Τι λέτε βρε πανάθλιοι; ΕΑΝ τα έχουν ήδη καταναλώσει; Εάν αρχίσουμε να βλέπουμε και στην Ελλάδα παιδιά να χαροπαλεύουν ΠΟΙΟΣ θα πάει φυλακή; ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ η οποία αποδείχτηκε 100% ορθή;
Καλούμε ΤΩΡΑ τον εισαγγελέα να παρέμβει και να ασκήσει διώξεις σε όσους εξέθεσαν τον Ελληνικό λαό σε άμεσο κίνδυνο ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ.
Να εντοπιστεί θεσμικά η εταιρεία “Δημοσίων Σχέσεων” των Γερμανών και να διερευνηθεί εάν διοχέτευσαν χρήμα σε ΜΜ”Ε” μετά τις 22 Ιουνίου, όταν έγινε γνωστή η αιτία μόλυνσης των καταναλωτών στην Γαλλία. Εάν δεν γίνει θεσμικά θα το κάνουμε εμείς, για να μάθει ο Ελληνικός λαός πως εκτός από το εισόδημα του παίζουν και με τις ζωές των παιδιών του.
Εδώ η είδηση και οι πληροφορίες:

Προφητικοί λόγοι του Φωτισμένου Γέροντα Παΐσιου


-Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σαν να μην έχετε ...; Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες ...;"
 
Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα . Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα . Η Ελλάδα για να ...

Θα τρέμετε να βγείτε και από τα σπίτια σας προδότες...

Πως το είχε πει στη Βουλή ο Νίκος Τσώνης; "Μη κάνεις καμία μαλακία και δεν ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο..."
Ε, να τα αποτελέσματα από την ψήφισή του... Εκδηλώσεις "λατρείας".. Αυγά, γιαούρτια, μπουκάλια και κλωτσιές..
Και λίγα ήταν...

Δεν φαντάζονται τι τους περιμένει…

Του Γιώργου Χαρβαλιά*
Συνήθως το περίσσιο θράσος και η αβάσταχτη αλαζονεία της εξουσίας, είναι χαρακτηριστικά αυταρχικών καθεστώτων που δεν έχουν συναίσθηση ότι πλησιάζει το τέλος τους. Γι αυτό και προκαλεί κατάπληξη, όταν τέτοια πολιτικά χαρακτηριστικά, εμφανίζει μια εκλεγμένη κυβέρνηση άβουλων εντολοδόχων που μέχρι προχθές παράπαιε, πότε κλαψουρίζοντας και πότε εκβιάζοντας, ενώ σήμερα πανηγυρίζει δίπλα στα συντρίμμια του πεδίου μάχης που άφησαν οι πραιτωριανοί της.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, που σε ρόλο αχυράνθρωπου προίσταται στο ετερόκλητο κοινοβουλευτικό σχήμα της δανειακής υποτέλειας, έχει ασφαλώς κάποια ελαφρυντικά.  Αποδεδειγμένα πλέον, διαθέτει μειωμένη συνείδηση της πολιτικής και κοινωνικής πραγματικότητας καθώς και ιδιόρρυθμη αντίληψη του εθνικού συμφέροντος. Σε απλά ελληνικά, βρίσκεται ή υποδύεται ότι βρίσκεται, στο δικό του μαγικό κόσμο. Και δυσκολεύεται να καταλάβει τι συμβαίνει, έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο, το γυμναστήριο και τους μοδάτους τόπους κοινωνικής συνεύρεσης, όπου σε λίγο....

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ... πάντα αξιοκρατικό!!

Το CRETALIVE αποκαλύπτει φωτογραφική-ρουσφετολογική διάταξη για να προσληφθεί "στέλεχος" σε δήμο της Κρήτης χωρίς να έχει τα προσόντα!
Το κράτος κατέρρευσε και αυτοί στήνουν...προσλήψεις!


 Άλλαξαν το νόμο για να προσλάβουν ειδικό συνεργάτη χωρίς πτυχίο  !Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται λέει η σοφή ελληνική παροιμία αλλά φαίνεται πως στις μέρες μας όλα είναι εφικτά ακόμα και το να αλλάξει ο νόμος για τον Καλλικράτη ώστε να προσληφθεί πρώην συνεργάτης δημάρχου ως ειδικός σύμβουλος παρότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις της πανεπιστημιακής μόρφωσης.
Και μη νομίζεται πως μιλάμε για κάποιο δήμο μακριά από την Κρήτη. Πρόκειται για δήμο του Ηρακλείου και για γνωστά πρόσωπα που με τη συνδρομή του υπουργείου Εσωτερικών και, σύμφωνα με πληροφορίες ενός κυβερνητικού  βουλευτή, έκοψαν και έραψαν το νόμο για τις προσλήψεις συμβούλων στους δήμους  στα μέτρα τους  εντάσσοντας σε σχέδιο νόμου για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και λοιπές διατάξεις ,“φωτογραφική” διάταξη για να “βολευτεί” ο παλιός συνεργάτης!
                         Τι προέβλεπε ο Καλλικράτης

Απόρρητο: Το χρονικό της αναγνώρισης του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Δύο μήνες μετά τη δολοφονία του θεωρούμενου ως του πλέον επικίνδυνου τρομοκράτη...
 
Απόρρητο: Το χρονικό της αναγνώρισης του Οσάμα Μπιν Λάντεν
παγκοσμίως, από Αμερικανούς κομάντο στο Πακιστάν, αλλά και τις πολλές συζητήσεις που ακολούθησαν για την αυθεντικότητα της ταυτότητας του πτώματος, τα «Επίκαιρα» κατάφεραν να εξασφαλίσουν το απόρρητο έγγραφο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, συντεταγμένο και υπογεγραμμένο από τον αντιεισαγγελέα του Τμήματος Εθνικής Ασφάλειας, GeorgeToscas, αρμόδιου για θέματα αντιτρομοκρατίας, όπου περιγράφει λεπτό προς λεπτό τη διαδικασία αναγνώρισης του Οσάμα μπιν Λάντεν.

Το έγγραφο εκδόθηκε στις 16 Ιουνίου, ενάμιση μήνα μετά το θάνατο του ηγέτη της αλ Κάιντα και γίνεται επίσης αναφορά στην ύπαρξη φωτογραφίας του νεκρού Λάντεν, για την οποία, υπενθυμίζεται, ο Αμερικανός πρόεδρος αποφάσισε να...

Nέα αποκλειστική συνομιλία από το κύκλωμα των στημένων αγώνων!!!


 Αν χιούμορ και εξυπνάδα ο άνθρωπος δείτε τι καταφέρνει... Δια χειρός ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ
Tην 20.6.2011 άτομο με τα αρχικά Γ.Α.Π, αγνώστων λοιπών στοιχείων, συνομιλεί με την Άγκελα Μέρκελ, καγκελάριο της Γερμανίας και αναφέρουν:

Στρος-Καν: Ο δικηγόρος της καμαριέρας περιγράφει τη σκηνή του "βιασμού" της-O Σ.Κ. μπορεί από κατηγορούμενος να βρεθεί ενάγων!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjcrc2HO53Faqc4fux_UUfuaSkdsWh999q3P7zGel2tK7YZm8vjjXUJqXn9yDZaY1nY-hnOxQvDPHN9RZ_8nu4blqLvIsMmimn3YNt973ciuskr2VffVH7c6OfcnOh5MedtgQsO8DV1VSg/s1600/strauss+kahn+maid.jpgΣύμφωνα με μία νεότερη ανταπόκριση απ τη Νέα Υόρκη του Γαλλικού Πρακτορείου, ο δικηγόρος της καμαριέρας του ξενοδοχείου 'Sofitel', που σύμφωνα με το κατηγορητήριο δέχθηκε τη σεξουαλική επίθεση του Ντομινίκ Στρος Καν, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα πρώτη φορά λεπτομέρειες για τα επίδικα γεγονότα.


Οπως αφηγείται ο συνήγορος Κένεθ Τόμσον, "ο Ντομινίκ Στρος Καν άρπαξε τα στήθη" της καμαριέρας, "στη συνέχεια με τα δάκτυλά του έπιασε τον κόλπο" της καμαριέρας, αλλά "με τόση δύναμη, ώστε η γυναίκα τραυματίστηκε".


Ο συνήγορος επικαλέστηκε στοιχεία στη δικογραφία, ιατρικές φωτογραφίες, που δείχνουν αιματώματα στον κόλπο της καμαριέρας.


Ο συνήγορος αποκάλυψε επίσης ότι...

Και τώρα τρέμουν την επόμενη ημέρα...

Ο εφιάλτης όλων εκείνων που παρέδωσαν την χώρα μας, την πατρίδα μας, την Ελλάδα, στα χέρια μανιακών οικονομικών τρομοκρατών, μόλις αρχίζει.

Ήδη, αρκετοί από τους ψηφίσαντες υπέρ του Μεσοπρόθεσμου και του Εφαρμοστικού, προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ψάχνουν τρόπους να μεταβιβάσουν στους πολίτες τους εκβιασμούς στους οποίους οι ίδιοι υπέκυψαν...! Προσπαθούν να πείσουν για τις καλές τους προθέσεις, θυμίζοντας τον κατά συρροή δολοφόνο που δείχνει μεταμέλεια όταν συλληφθεί...!

Δεν γνωρίζουμε πως θα περάσουν το καλοκαίρι τους όλοι αυτοί οι βουλευτές, δεν γνωρίζουμε αν θα...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τη βρωμοδουλειά του Ισραήλ ανέλαβε ο ΓΑΠ και κανένας δεν το λέει: Έλληνες κομμάντο κατέλαβαν το πλοίο για τη Γάζα!!!


http://i.cdn.turner.com/cnn/2011/WORLD/meast/07/01/israel.gaza.flotilla/t1larg.flotilla.gaza.jpg
ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ
Δείτε τι γράφει το in.gr :
Στο σκάφος επιβαίνουν 36 ακτιβιστές και περίπου 10 δημοσιογράφοι, ως επί το πλείστον Αμερικανοί. Η εκπρόσωπος των ακτιβιστών στο πλοίο Τζέιν Χίρσμαν ανέφερε στο Associated Press πως φουσκωτά του Λιμενικού μπήκαν μπροστά από το πλοίο και το σταμάτησαν περίπου 2 ναυτικά μίλια από τον Πειραιά.
Ένας από τους δημοσιογράφους που επέβαιναν στο πλοίο, ο Τζόζεφ Ντέινα, ανέφερε στο Al Jazeera πως το πλοίο γύρισε όταν «πλήρως οπλισμένοι κομάντο ενώθηκαν με τις δυνάμεις του Λιμενικού και στόχευαν με τα όπλα τους ακτιβιστές πάνω στο πλοίο».
Aκούστε και το ηχητικό με την έκκληση της Αν Ράιτ, ακτιβίστριας στο πλοίο, προς τα μέλη του Λιμενικού όπου αναφέρει ότι έιναι οπλισμένοι. Έλληνες κομμάντο του Λιμενικού κατέλαβαν πριν λίγο, μετά από προσπάθειες ωρών, το αμερικάνικο πλοίο
“The Audacity of Hope” που σκόπευε να σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας μεταφέροντας είδη πρώτης ανάγκης!!!
Οι κομμάντο του Λιμενικού ανέβηκαν στο πλοίο οπλισμένοι σαν αστακοί και με τη χρήση δακρυγόνων προσπαθούν να το θέσουν υπό τον έλεγχό τους!!! Η απόλυτη ξεφτίλα για τον ΓΑΠ που έχει ρίξει τη μάσκα και δρα σαν...