Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 08, 2012

Οι Τούρκοι κάνουν υπερπαραφωγή για την Άλωση της Πόλης και εμείς ντοκιμαντέρ για το πόσο "καλά" περνάγαμε επί Τουρκοκρατίας!

Πόσοι από εμάς έχουμε δει στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση κάποια ελληνική υπερπαραγωγή που να εμπνέεται από την ένδοξη ελληνική ιστορία; Ελάχιστοι, όπως ελάχιστα είναι και τα ανάλογα έργα, που σίγουρα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως υπερπαραγωγές, λόγω της μικρής (ή και ανύπαρκτης) χρηματοδότησης του όλου εγχειρήματος από την πολιτεία και της εξίσου ελάχιστης προβολής τους στο ευρύ κοινό. Οι όσες ταινίες γυρίστηκαν με αφορμή κάποιο ιστορικό γεγονός της αρχαίας ή σύγχρονης Ελλάδος είναι στην καλύτερη περίπτωση άγνωστες και δυσεύρετες και στην χειρότερη απαγορευμένες.

Όσον αφορά το επίπεδο των χολιγουντιανών ταινιών που αναδύονται τον τελευταίο καιρό κατά δεκάδες, ελέω μόδας, είναι αν μη τι άλλο παραπλανητικές σε προσβλητικό βαθμό, αφού....

Μαρδοχαίος Φρίζης, άλλο ένα ψέμα των Εβραίων αποκαλύπτεται!Ο ΦΡΙΖΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Εδώ αρχίζει το παραμύθι

« ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΥ ΦΡΙΖΗ
Θεσσαλονίκη, 23 Οκτωβρίου 2002
Με αεροσκάφος C-130 της πολεμικής αεροπορίας έφτασαν στις 5μμ στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης τα οστά του ήρωα Ελληνοεβραίου συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή, του πρώτου ανώτερου αξιωματικού που έπεσε μαχόμενος στην Αλβανία στον ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940-1941.
Το οστεοφυλάκιο, καλυμμένο με την ελληνική σημαία, τοποθετήθηκε από αξιωματικό της πολεμικής αεροπορίας σε νεκροφόρα της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης, ενώ τιμές απέδωσαν στρατιωτική μπάντα και άγημα της πολεμικής αεροπορίας.



Στην συνέχεια αρχίζει η αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ(διαβάστε την συνέχεια)...

Η μασονία καλά κρατεί στην Κύπρο!!

«Ως ανάδοχοι της Μεγάλης Στοάς της Κύπρου ήσαν η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, η Μεγάλη Στοά της Πενσυλβανίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και η Μεγάλη Στοά της Αυστρίας δια των Μεγάλων Διδασκάλων αυτών Σπυρίδωνα Παΐζη, Ronald Aungst και Δρος Michael Krauss.»



«Η Τελετή άψογος και εντυπωσιακή και διήρκεσεν περί τας τρεις ώρας.
Εις την Τελετήν αντιπροσωπεύθησαν δια των Μεγάλων Διδασκάλων των ή άλλων Ανώτερων Αξιωματικών και μελών των, η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, και Μεγάλαι Στοαί της....

Ομολογία πίστεως από τον Πούτιν...Βαφτίστηκε Χριστιανός Ορθόδοξος κρυφά,λόγω Στάλιν

Την αποκάλυψη ότι βαφτίστηκε κρυφά την σοβιετική εποχή έκανε εχθές ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν, στη λειτουργία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε εκκλησία στη γενέτειρά του, την Αγία Πετρούπολη.
Τόσο ο Πούτιν όσο και ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ παρακολούθησαν την λειτουργία των Χριστουγέννων, που, σύμφωνα με το παλαιό, Ιουλιανό ημερολόγιο που ακολουθεί η Ρωσία, τελείται τη νύχτα της 6ης Ιανουαρίου και στις 7 Ιανουαρίου που είναι αργία.
Ο Πούτιν, κατά την έξοδό του από την εκκλησία, είπε στους δημοσιογράφους:

Πως τα σιωνιστικά ΜΜΕ οδηγούν την ανθρωπότητα σε πολέμους...

συνεχεια στην ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Νέο ανθελληνικό μήνυμα από τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Τσετίν Μάτατζη....για το 2012

Μήνυμα για την πρωτοχρονιά του Τσετίν Μάντατζη:

"Καθώς η Τουρκομουσουλμανική Κοινότητα της Δυτικής Θράκης γιορτάζει την νέα χρονιά, της εύχομαι υγεία, ευτυχία, επιτυχίες και είθε το 2012 να αποτελέσει την αρχή για νέες πολιτικές εξελίξεις σχετικά με την ύπαρξη της μειονότητας μας και την επίλυση των θεμάτων της."

Εμείς βροντοφωνάζουμε....
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Αισχρό..Εμετικό!ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ "ΝΟΜΟΥΣ": ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥΣ, ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΕΣ, ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ, ΦΕΤΙΧΙΣΤΕΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ!

διαβάστε τη συνέχεια στο Hellas-Orthodoxy

Ξεπουλιέται ο Λυκαβηττός . Όποιος προλάβει τσιμεντώνει!


 Εντάξει, στο παρελθόν λίγο τα Χρυσόβουλα, λίγο (πολύ) η διαφθορά στη Πολεοδομία, Δικαιοσύνη, και γενικά στο Δημόσιο,  κατάφεραν να τσιμεντώσουν τον Λυκαβηττό μέχρι ...αηδίας.
Όμως  σήμερα , έστω κι αν δεν είμαστε αρχι-μηχανο-τέκτονες, δεν μπορεί παρα να μας προκαλεί εντύπωση η εμφάνιση  αυτής της κολωνακιότικης "κατασκευής" (απέναντι από το ξενοδοχείο GEORGE) στης παρυφές της Αρχαίας ιστορικής τοποθεσίας.
 Αυτοί που έβαλαν την υπογραφή τους να σκαφτεί ο λόφος , δεν πρόσεξαν που οδηγούν τα παλαιότατα σκαλοπάτια ? Κανένας ...