Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 20, 2014

Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ψεύτικες οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις – Άνετα στο δεύτερο γύρο η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»


Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Ψεύτικες οι καθεστωτικές δημοσκοπήσεις – Άνετα στο δεύτερο γύρο η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

Μπορεί το επιτελείο της ΝΔ να έχει δώσει «γραμμή» στις εταιρίες δημοσκοπήσεων να στηρίξουν εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, με ψεύτικες δημοσκοπήσεις, όμως ο κόσμος γελάει με αυτά που δημοσιεύουν. Πέρα από τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις, δυστυχώς για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν και οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, όπως και η κοινωνική πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή σαρώνει, όπως και οι υποψήφιοι της στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανά τη χώρα.
Ιδιαιτέρως στην περιοχή του.....

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΥΡΗΜΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ «ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ»: ΕΙΜΑΣΤΕ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» ΑΠΟ… ΚΟΥΝΙΑ!

1375206_1409773895954791_7132147889020398306_n
Πειράματα με 40 μωρά ηλικίας 15 μηνών, διαφορετικών εθνικοτήτων και χρώματος, έκαναν ειδικοί ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον. Οι ειδικοί επιστήμονες μελέτησαν τις αντιδράσεις των παιδιών ενώ τους μοίραζαν παιχνίδια. Οι διανομείς ήταν δύο ενήλικες, εκ των οποίων ο ένας διένειμε δίκαια τα παιχνίδια, ενώ ο άλλος μεροληπτούσε. Το 70% των βρεφών επέλεξε να παίξει με τον ερευνητή που έκανε τη δίκαιη μοιρασιά των παιχνιδιών.
Οι ερευνητές επανέλαβαν το τεστ, αυτή τη φορά όμως ευνοώντας ένα μωράκι από την Ασία εις βάρος ενός λευκού. Τότε τα μωρά άλλαξαν συμπεριφορά και.....

Κράζει την κυβέρνηση ο Αντώναρος για το Ευρωψηφοδέλτιο και την εξαφάνιση της ψοφοδεξίας του Σαμαρά από τις εκκλησίες...Πλησιάζει το τέλος του Σαμαριστάν!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Αντώναρος είχε γράψει επίσης για το ευρωψηφοδέλτιο - τρίρκο της ψοφοδεξιάς:«Προς τους μέχρι σήμερα ευρωβουλευτές της ΝΔ: Ανθ' υμών οι Γουλιμήδες (με ελάχιστες εξαιρέσεις)».
Σε άλλο tweet σημειώνει: «Ευτυχώς που υπάρχουν λίγα φωτεινά ονόματα για να ψηφίσει κανείς και να μαυρίσει τηλεαστέρες, μαϊντανούς, αλεξιπτωτιστές και άλλα φρούτα».
 
Στην  αναστάσιμη ακολουθία στην Μητρόπολη δεν παρευρέθη ούτε ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης. Την παρατήρηση έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, παλαιόθεν στέλεχος και βουλευτής της ΝΔ, εκφράζοντας την αλγεινή εντύπωση που του έκανε αυτό, μέσω των κοινωνικών δικτύων.

«Εντύπωση μου προκάλεσε: ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ. Που είναι όλοι τους;»
Αυτό έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος, όμως αλήθεια γιατί έμεινε έκπληκτος; Εδώ κάνουν παρελάσεις, αποστειρωμένες από.....

ΒΗΜΑ: "Στις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδος - Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδος και Αττικής η ΝΔ χάνει λόγω.... Χρυσής Αυγής"

Δισέλιδο ρεπορτάζ για τις περιφερειακέ εκλογές είχε το ΒΗΜΑ της Κυριακής και όπως ήταν φυσικό υπήρχε ειδική αναφορά για κάθε μια εκλογική περιφέρεια ξεχωριστά.

Σταχυολογώντας λοιπόν την προπαγάνδα του καθεστώτος προέκυψε το άγχος που απορρέει για τη ΝΔ σε 4 μεγάλες Περιφέρειες από τη δυναμική που εμφανίζουν οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής που σε ορισμένες περιπτώσεις είναι τέτοια που θα αφήσει τον υποψήφιο της ΝΔ εκτός δεύτερου γύρου.

Ιδιαίτερα για Αττική και Δυτική Ελλάδα το ΒΗΜΑ γράφει πώς και στις δύο περιπτώσει ο υποψήφιος της ΝΔ "αποκλείεται να περάσει στο δεύτερο γύρο".
Για τη Στερεά Ελλάδα η ανησυχία έγκειται στο.....

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Η… ΚΑΜΠΑΝΑ!

1507161_10202601416653957_1460276683_n
Γράφει ο Αντίοχος.
Βλέποντας πως δεν πιάνουν τα διάφορα κόλπα που έχει μέχρι στιγμής χρησιμοποιήσει το σύστημα, εμφανίζονται και πάλι στη δημοσιότητα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα για την περίπτωση μη ανακήρυξης των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής, από τον Άρειο Πάγο. Δηλαδή, να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός εκλογών, «με εντολή Σαμαρά».
Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Βήμα της Κυριακής»: «Κρίσιμη θεωρείται η απόφαση του Αρείου Πάγου για την ανακήρυξη της νομιμότητας ή μη του κόμματος της Χρυσής Αυγής στις επόμενες ευρωεκλογές, απόφαση η οποία σύμφωνα με τον νέο νόμο θα ληφθεί στις αρχές Μαΐου».
Σας πληροφορούμε πως.....

ΨΗΦΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ – ΨΗΦΙΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ

maxresdefault

Πολιτικοί αναλώσιμοι σε σκοπιμότητες, Έλληνες πολίτες «νεκροί» από υπερβολική δόση κοινωνικής απάθειας… λοβοτομημένοι ανισόρροποι ψηφοφόροι του «δημοκρατικού» τόξου, που είναι συνυπεύθυνοι και ηθικοί αυτουργοί της κατάντιας μας.
Κάθε λόγος έχει κι αντίλογο… Ωστόσο για κάποιους ψευτο-πολιτικούς και ψευτο-δημοσιογράφους ο μόνος αντίλογος είναι ΤΟ ΨΕΜΑ και η ΑΠΑΤΗ… Όταν υπηρετείς το σαθρό πολιτικό τους σύστημα, όταν είσαι πιόνι τους, ξεχνάς αυτό που ορκίστηκες να κάνεις ως λειτούργημα.
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η.....

ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

mixaloliakos___article1__article

Ελληνίδες, Έλληνες, Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, Πολιτικά διωκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τους βουλευτές του Εθνικιστικού Κινήματός μας, του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
Τούτη η Λαμπρή είναι διαφορετική για όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες, Είναι διαφορετική δι εμέ και την οικογένειά μου καθώς και για πολλούς φυλακισμένους συναγωνιστές και τις οικογένειες τους. Πρωτοφανείς οι.......

Οι τουρκοπροσκυνημένοι του Τσίπρα, πιστά σκυλιά του τουρκικού προξενείου απέκλεισαν υποψήφια Ρομά ως... “ακροδεξιά"


Οι τουρκοπροσκυνημένοι του Τσίπρα, πιστά σκυλιά του τουρκικού προξενείου απέκλεισαν υποψήφια Ρομά ως... “ακροδεξιά”

Ο Τσίπρας υπέκυψε στις πιέσεις των τουρκοφώνων και του τουρκικού προξενείου και έβγαλε από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ την ρομά υποψήφια Σαμπιχά. Και γιατί η ακτιβίστρια Ρομά έχει στοχοποιηθεί από τους Τούρκους;
Διαβάστε τι είχε δηλώσει η Σαμπιχά στην διάσκεψη του ΟΗΕ για τις μειονότητες στην Γενεύη:
«Η μητρική μου γλώσσα είναι η ρομανί, η γλώσσα των Τσιγγάνων», επισημαίνει η Σαμπιχά Σουλεϊμάν και υπογραμμίζει ότι «επειδή είναι.....

Χρήστος Παππάς: Αληθώς Ανέστη η Πατρίδα μας!

Το εορταστικό μήνυμα του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή».

Μέσω της εφημερίδος μας, αυτής της αδέσμευτης φωνής των ελλήνων μαχητών της Ελευθερίας σας αποστέλλω το μήνυμα και τις Αναστάσιμες ευχές ή καλύτερα την Αναστάσιμο βεβαιότητα καθώς αυτή η βεβαιότητα αποτελεί ομολογία Πίστεως και στάση ζωής.

Το μήνυμα αυτό απευθύνεται σ’ όλους τους Έλληνες και σε όλες τις Ελληνίδες της κυρίως Ελλάδος, οι οποίοι  δοκιμάζονται προδομένοι από τους συγχρόνους Ιούδες της Πατρίδας μας, απευθύνεται στους Έλληνες της διασποράς, μα πρωτίστως απευθύνεται...

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΤΙΝ: ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ

Την αποκατάσταση των Ελλήνων της Κριμαίας, που εκδιώχθηκαν αγρίως την σταλινική εποχή, υποσχέθηκε ο πρόεδρος Πούτιν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συζητήσεως με πολίτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρώσσος πρόεδρος έκανε λόγο για αποκατάσταση των νόμιμων δικαιωμάτων και συμφερόντων όλων των λαών της Κριμαίας, που εκτοπίστηκαν τη σταλινική εποχή και πρωτίστως των Τατάρων της περιοχής (που είναι η μεγαλύτερη μειονότητα – 12%), την προστασία των οποίων είχε υποσχεθεί από τα τέλη του 18ου αιώνα η Μ. Αικατερίνη, μετά την προσάρτηση της χερσονήσου από τη Ρωσσική Αυτοκρατορία.

Ο πρόεδρος Πούτιν χαρακτήρισε την πολιτική αυτή μια «πολύ σοφή, σωστή πολιτική», την οποία έχει σκοπό να ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον, ενώ προσέθεσε ότι λόγος γίνεται για αποκατάσταση «όχι μόνο των Τατάρων της Κριμαίας, διότι κατά την περίοδο των σταλινικών διώξεων υπέφεραν και οι...

ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ… ΤΟΙΟΥΤΟΙ!

Έχουμε ξαναγράψει θέμα με τον ίδιο τίτλο, με άλλη αφορμή. Το επαναλαμβάνουμε και σήμερα, διότι οι συριζαίοι επιμένουν.

Ξεκάθαρα υπέρ του γάμου των… τοιούτων τάσσεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Απαντώντας, λοιπόν, σε ερώτηση που του έγινε στο twitter από διαδικτυακό του φίλο, αν ως Δήμαρχος Αθηνών θα πάντρευε ομοφυλόφιλα ζευγάρια, απάντησε...

Καλή Ανάσταση και Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα και τους Αγωνιστές του Έθνους


Η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας φωτίσει με Πίστη και Θέληση όλους μας να Αγωνιστούμε για τη Λευτεριά των Αγωνιστών του Έθνους που θα φέρουν τη Λευτεριά της Πατρίδας...