Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 26, 2014

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Μυρτώ - Την Τρίτη αρχίζει και η δίκη του αδίστακτου πακιστανού βιαστή



Μετά από επτά μήνες νοσηλείας σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης της Βοστόνης η 16χρονη Μυρτώ επέστρεψε χθες για να συνεχίσει τον αγώνα της σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Η Μυρτώ στις 10 Δεκεμβρίου είχε υποβληθεί σε μια ειδική επέμβαση, για την παροχέτευση ενός ισχυρού μυοχαλαρωτικού, μέσω της «αντλίας μπακλοφέν» για την αντιμετώπιση των επώδυνων περιστατικών σπαστικότητας που τη βασανίζουν και όπως έκριναν οι γιατροί, η επέμβαση ήταν επιτυχής με αποτέλεσμα το κορίτσι να.....

Καθεστωτική διαδικτυακή επίθεση στο Ethnikismos.net....

Αυτή τη στιγμή επιχειρείται προσπάθεια φίμωσης μιας εκ των ισχυρότερων εθνικιστικών φωνών του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα οι διαδικτυακοί παρακρατικοί πράκτορες έβαλαν στόχο το Ethnikismos.net και αυτή την ώρα παρουσιάζει διακεκομμένη ροή πληροφόρησης και ταυτόχρονα φαίνεται ότι οι διαχειριστές του έχουν πρόβλημα πρόσβασης στα αρχεία του site.

Μεταφέρουμε την ανακοίνωση..

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ... Ψεύτικη η φωτογραφία με τον "τούρκο διασώστη" στο Φαρμακονήσι.. Υπάρχει από το 2012!


 
koritsi-nekroσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά στην Ελλάδα οι πρώτοι πρόθυμοι να τη διοχετεύσουν στο διαδίκτυο και στα μέσα ήταν οι "αριστεροί" αρχιτέκτονες του μισελληνισμού.. (Ελευθεροτυπία - Εφημερίδα των Συντακτών κτλ)
Αναφορικά με τη φωτογραφία, που τις τελευταίες ώρες διακινείται σε μέσα του ηλεκτρονικού Τύπου και συνδέεται με τα τραγικά γεγονότα στο Φαρμακονήσι, από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διευκρινίζεται το εξής: 

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με την ανθρώπινη τραγωδία στο Φαρμακονήσι, αλλά, αντιθέτως, έχει αναρτηθεί την 06-09-2012 σε....

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΗ ΖΟΥΡΑΦΑ!!! ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΑΣ! ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΟΝ ΚΑΜΕΡΑ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ!!!

FHFHFFFF

Πάντως το σκάφος μας αν και πολύ μικρότερο από το τούρκικο δεν φάνηκε να μάσησε και δεν φαίνεται να απομακρύνεται από την περιοχή καθώς αν είχε απομακρυνθεί θα το κατέγραφαν σίγουρα στο βίντεο οι Τουρκαλάδες.

Φυσικά το ελικόπτερό μας που φαίνεται στο βίντεο καταρρίπτει τους ηλίθιους ισχυρισμούς του συνδικαλιστή Λιμενικού ότι πήραν εντολές να αποχωρήσουν… αφού αν....

Προσταγή του Μπόμπολα: "Κάντε Κυβέρνηση Συνασπισμού ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ"

 Μια νέα τάση στο εκλογικό σώμα της χώρας καταγράφει, υποτίθεται, γκάλοπ της Metron Analysis, για λογαριασμό του «Έθνους της Κυριακής» του μεγαλοεργολάβου και πιστού σκλάβου των σιωνιστών Μπόμπολα.

Σύμφωνα με τα ευρήματα, σχεδόν 6 στους 10 πολίτες δηλώνουν υπέρ ενός ιστορικού συμβιβασμού Αριστεράς και Δεξιάς, ώστε να συγκυβερνήσουν!!!
Συγκεκριμένα, το 58% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι......

Ποιοί χρηματοδοτούν τη Διεθνή Αμνηστία και τις λοιπές ανθελληνικές ΜΚΟ που ζητούν την καταδίκη της Ελλάδας για τον πνιγμό των λαθρομεταναστών;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μην τρέφετε αυταπάτες.. Πίσω από τις "ισλαμικές οργανώσεις" τρομοκρατίας και επιχειρήσεις βρίσκονται οι αιώνιοι εχθροί της ανθρωπότητας. Οι Σιωνιστές. Άλλωστε το έχουν παραδεχθεί πολλάκις. Αυτοί χρηματοδοτούν την Αλ Κάιντα

Επειδή η κυβέρνηση "τρέμει σαν το φύλλο" μόλις κάποια από τις διεθνείς ΜΚΟ παίζοντας φυσικά είτε το παιχνίδι ξένων κέντρων είτε για "εισπρακτικούς λόγους", ας θυμηθούμε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα του defencenet.gr για τους χρηματοδότες της Διεθνούς Αμνηστείας που δημοσιεύθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2013.

Να σημειώσουμε ότι η Διενής Αμνηστεία χαρακτήρισε την Ελλάδα "υπεύθυνη για τον πνιγμό των λαθρομεταναστών" που είχαν στείλει οι ... Τούρκοι λαθρέμποροι έξω από το Φαμακονήσι και ζήτησε εισαγγελικό έλεγχο, κάτι στο οποίο η κυβέρνηση πειθάρχησε άμεσα!

Kαι βέβαια παραμένει το ερώτημα: Ποιος χρηματοδοτεί όλη αυτή την μετακίνηση πληθυσμών.
Στην πατρίδα τους 5.000 δολάρια το κεφάλι χρειάζονται για....

40 λεπτη συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη που μιλάει για όλους και για όλα... "Πότε θα μπει η Ελλάδα στην Τουρκία;"

Δείτε το βίντεο...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που απαιτεί άμεση επέμβαση εισαγγελέα... 20 εκατομμύρια ευρώ μοίρασε σε δημοσιογράφους το Τ.Τ. για να στηρίζουν τον ΓΑΠ και το Μνημόνιο

kontra-tt-lamogia
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για αυτό θα συνεχίζουμε να τους αποκαλούμε όλους τους δημοσιογράφους "καθεστωτικές δημοσιογραφικές πόρνες". 

Η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλλει τα κανάλια της διαπλοκής, όχι μόνο για τις τηλεδίκες – παρωδία με ψευδομάρτυρες που τους πλήρωναν 50 ευρώ για να βγαίνουν και να λένε ψέμματα κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος, αλλά κυρίως για τους ύμνους στο μνημόνιο και την στήριξη που έδιναν σε όσους σχεδίαζαν την σημερινή καταστροφή της πατρίδας μας!
Τώρα έρχεται η εφημερίδα Κontra-News, που απ΄ότι φαίνεται έχει αξιόπιστο ρεπορτάζ καταγγέλοντας εκείνους που πήραν χρήματα για να....

Για λύπηση ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλος.. "Σας παρακαλώ...Ψηφίστε μας να μπούμε στην Ευρωβουλή γιατί αλλιώς....θα πέσει η κυβέρνηση"

Το Πολιτικό Συμβούλιο της "εγκληματικής οργάνωσης" όπως αποκάλεσε το ΠΑΣΟΚ το πρώην "δεξί χέρι" του Τσοχατζόπουλου, Α. Κάντας, συνδρίασε χθες για τις επικείμενες εκλογές (αυτοδιοικητικές - ευρωεκλογές) υπό τον Ε. Βενιζέλο.

Ο επικεφαλής των υπολειμμάτων του κλεφτό - ΠΑΣΟΚ περιέγραψε το διακύβευμα της διπλής εκλογικής αναμέτρησης του Μαϊου.

"Είναι μια ιστορική δοκιμασία για τη χώρα και κρίνεται η πολιτική σταθερότητα.".Μάλιστα απέρριψε τη θεωρία της παραδοσιακά χαλαρής ψήφου των ευρωεκλογών και επεσήμανε σύμφωνα με πληροφορίες ότι απ’ το αποτέλεσμα θα κριθεί «η συνέχιση της πολιτικής σταθερότητας»

Ο Βενιζέλος ξεπέρασε λοιπόν τον εαυτό του και γονυπετής παρακάλεσε τον.....

Νέα επιχείρηση κατάλυσης της λαϊκής εξουσίας και της "δημοκρατίας" θα επιχειρηθεί απο την κυβέρνηση.... Προγραμματίζουν μετάθεση αυτοδιοικητικών εκλογών σε ένα χρόνο!!!!! για...."το καλό του λαού"!!!

Υπό τον τρόμο της αποτύπωσης της λαϊκής οργής στις κάλπες και φυσικά τη δημοσκοπική γιγάντωση της Χρυσής Αυγής που θα φέρει τους Εθνικιστές στην Ευρωβουλή και τη διοίκηση των μεγαλύτερων Δήμων και Περιφερειών της Ελλάδος η κυβέρνηση της δυστυχίας μας, σε αγαστή σύμπλευση με την "λαθρολάγνα" Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ - ΔΗΜΑΡ) και την "ελαφρά" Δεξία (Καμμένος) επαναφέρουν το σενάριο της μετάθεσης των αυτοδιοικητικών εκλογών για το φθινόπωρο του 2014 ή και για το φθινόπωρο του 2015 ήρθε και πάλι στο προσκήνιο.

Η πρόφαση που χρησιμοποιείται από τους χαμερπείς σαλτιμπάγκους της εξουσίας είναι, όπως μεταφέρει το καλά πληροφορημένο aftodioikisi.gr, ότι κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη η πραγματοποίηση τριπλών εκλογών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επικαλείται μάλιστα δηλώσεις κυβερνητικών πηγών που ισχυρίζονται ότι «Δεν τις αντέχει το κράτος».

Για να σωθούν όμως τα προσχήματα και να μη.....

Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά πια οι βουλευτές της ΝΔ!

Δεν μπορούν να σταθούν, ούτε να εμφανιστούν πουθενά πλέον οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να βρεθούν αντιμέτωποι με τις άγριες διαθέσεις και την οργή του απλού κόσμου, των απλών πολιτών, που ξεσπούν σε αυτούς όλη την πίκρα και την απογοήτευσή τους για τα εγκλήματα του μνημονίου.

Έτσι, ο βουλευτής της ΝΔ Αργύρης Ντινόπουλος, βρέθηκε αντιμέτωπος με...

ΨΑΧΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Η ΝΔ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ;

SAMARAS-PROBATA
Τεράστιο πρόβλημα έχει η ΝΔ στον δήμο Αθηναίων! Εκεί που στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στριμώχνονταν οι υποψήφιοι, τώρα υπάρχει μεγάλη… ξεραΐλα. Κανένας δε θέλει να είναι υποψήφιος κι εκείνος που θέλει (ο Κακλαμάνης) δεν τον θέλει το κόμμα γιατί είναι σίγουρο πως θα χάσει. Γράφει σχετικά το καθεστωτικό «Βήμα»: 
«Άλυτος γρίφος για τη ΝΔ ο Δήμος Αθηναίων.
Η Συγγρού αναζητεί υποψήφιο για....

“Ξαναζούν ο Μπέρια και ο Βισίνσκι” - Μια ξεκάθαρα πολιτική δίωξη - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Φυλακές Κορυδαλλού, ημέρα Δευτέρα της 13ης Ιανουαρίου 2014 και σε ένα κελί δίπλα ήλθαν κρατούμενοι του καθεστώτος της Χούντας του μνημονίου οι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γερμενής Γιώργος και Ηλιόπουλος Παναγιώτης. Κρίθηκαν και αυτοί προφυλακιστέοι ως «διευθυντές της εγκληματικής οργανώσεως» μετά από μία πολύωρη ανάκριση, η οποία δεν είχε καμμία σχέση, καμμία αναφορά στα ....