Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 09, 2016

Το NewsIt, o Χίτλερ και...τα ένστικτα

Κατά τη διαδικτυακή επισκόπηση της ειδησιογραφίας τη χθεσινή ημέρα, πέφτουμε και στο site του Ν. Ευαγγελάτου NewsIt.
Περιμένουμε να δούμε πρώτη είδηση, το ασφαλιστικό, τις εκλογές της ΝΔ ή κάποιο συμβάν με τους...εταίρους μας! Αμ δε...

Πρώτη είδηση ο Χίτλερ και μια συνωμοσιολογική ιστορία που ανέφερε ότι ο πρώην Ηγέτης της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας, σκηνοθέτησε την αυτοκτονία του και διέφυγε στην Τενερίφη όπου εκεί χάθηκαν τα ίχνη του, με ενδιάμεσο σταθμό την....Ελλάδα (σύμφωνα με μαρτυρία οικοδόμου)!
Μάλιστα πηγή θεωρούνται τα αρχεία του FBI..

Δε θα μπούμε στον πειρασμό να....

"Μπουμπούκος" - Κυριάκος: Ένας έρωτας που δεν....κάτεληξε σε "σύμφωνο συμβίωσης"

Γράφει ο Αινείας

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του πρώτου, για την ακρίβεια δεύτερου γύρου, εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, με εμφατικό τρόπο ο Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να δηλώσει τη στήριξή του στον γιό του Μητσοτάκη, Κυριάκο, για το δεύτερο και μάλιστα χωρίς κανέναν αστερίσκο ως προς την ιδεολογία που εκφράζει ο Κυριάκο.

Όπως το συνηθίζει, έγινε άξιος πρεσβευτής του στα ΜΜΕ, φθάνοντας ακόμη και σε σημεία πλήρους...γραφικότητας, όταν π.χ. όταν τον ρώτησαν "στηρίζετε και ....

Η Χρυσή Αυγή Λέσβου αποκαλύπτει για την "ανθρωπίστρια" Vanessa Redgrave που υποστηρίζει ΦΑΝΑΤΙΚΑ έναν Ισλαμιστή Τζιχαντιστή δολοφόνο 385 παιδιών...!!!

redgrave_web-thumb-large
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Η εσχατόγρια (όπως θα έλεγε και ο εκλεκτός κος. Χρήστος Παππάς) αναζητά προφανώς το νεό....μουτζαχεντίν, ανάμεσα στα..."προσφυγάκια" της Λέσβου που..θα τιμωρήσει τους "απίστους" και θα βρει τη θαλπωρή στην αγκαλιά της...πάντα πρόθυμης να βοηθήσει Σιωνιστικής Δύσης. 


ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ! Η ΓΡΑΙΑ ΒΑΝΕΣΑ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ 385 ΠΑΙΔΙΩΝ. 

Μιμή να προσέχεις τις παρέες σου, από εδώ και μπρός, η δημοσιότητα με κάθε τίμημα, δεν είναι καλή…
Δεν μας χεζεις ρε Βανεσα.. (η Vanessa Redgrave ήρθε στη Λέσβο..)
Δεν μας χεζεις ρε Βανεσα.. Μυρίστηκες αίμα και....

Ο Βαλλιανάτος αποκάλυψε GAY βουλευτή του ΚΚΕ...Ποιός λέτε να είναι;!

Μπορεί το θέμα να φαντάζει ανούσιο και να βρίσκεται στη σφαίρα της παραπολιτικής, ωστόσο όταν αφορά ένα πρόσωπο που υποκριτικά βρυχάται στο Κοινοβούλιο, ως μέλος του ΚΚΕ (θου Κύριε...), για τις Αξίες της Θρησκείας, της Οικογένειας και της Ελλάδος που καταπατώνται με το...."σύμφωνο συμβίωσης", την ίδια στιγμή πού στην προσωπική της ζωή το....υπερασπίζεται, γεννάται μείζον θέμα.

Ο πιο "κραγμένος" (από τα ΜΜΕ) gay της Χώρας, Π. Βαλλιανάτος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm προέβηκε σε μια σημαντική αποκάλυψη, σχετικά με το βουλευτή του ΚΚΕ που ενώ καταψηφίζει νομοσχέδια που θεσμοθετούν τα δικαιώματα...της gay κοινότητας, ενώ έχει τις ίδιες....ιδιαίτερες προτιμήσεις και...δεν τις κρύβει!

Αποκάλυψε λοιπόν ότι η....

Σε λίγες ώρες η Θεσσαλονίκη υποδέχεται τον Ηλία Κασιδιάρη...Στις 19:00 στο Ξενοδοχείο Kapsis βιβλιοπαρούσιαση


Βιβλιοπαρουσίαση: “Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής” του Ηλία Κασιδιάρη - Σάββατο 9 Ιανουαρίου, Ξενοδοχείο Capsis, Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 9 Ιανουαρίου και ώρα 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ηλία Κασιδιάρη "Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής" στο ξενοδοχείο Capsis (Μοναστηρίου 18) στην Θεσσαλονίκη.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τον πρόλογο του βιβλίου:

Σήμερα, 1η Ιουλίου του 2015, περασμένες έξι, και μπορώ και πάλι να γράφω τις σκέψεις μου μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή και όχι στα ταπεινά μου χειρόγραφα υπό το καθεστώς ενός άθλιου περιορισμού. Είμαι και πάλι ελεύθερος να....

Ωμή παραδοχή μουσουλμάνου "πρόσφυγα": "Ήρθαμε να κάνουμε την άπιστη Ευρώπη...Ισλάμ" 2 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
 
Σε ένα βίντεο από το κανάλι Arabic TV, στην εκπομπή Al Mayadeen, προβάλλεται ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλεί ένας μουσουλμάνος για τις φιλοδοξίες των μεταναστών που η Γερμανία είναι ο κύριος προορισμός τους. Μια πλειοψηφία από αυτούς υποστηρίζει ότι ήρθε για να ξέφυγει από τον πόλεμο, ανάμεσα τους όμως υπάρχουν και κάποιοι που έχουν άλλους… «λόγους» και άλλους «στόχους».
Ο μουσουλμάνος αυτός περιγράφει στο βίντεο πολύ χαρακτηριστικά τα εξής για να περνούμε και εμείς και κάποια “μαθήματα’ :
«Ο κύρος στόχος μου που έφυγα από τη Συρία είναι για να οδηγήσω τους απίστους Ευρωπαίους στην αποδοχή του Ισλάμ. Αν η ευχή μου πραγματοποιηθεί, μετά χαράς θα παραιτηθώ από....

Κασιδιάρης στην ΕΓΝΑΤΙΑ TV: "Μόνο ένα Εθνικό Κράτος με πυρήνα τη Χρυσή Αυγή μπορεί να συντρίψει διαφθορά και να επανακτήσει την κυριαρχία της" ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Ολοταχώς προς την προδοσία: Προωθείται η εκχώρηση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς


Ολοταχώς προς την προδοσία: Προωθείται η εκχώρηση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς

Γράφει ο Αντίοχος

Επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα ο Αλί Αχμέτι, επικεφαλής του αλβανικού κόμματος DUI που αποτελεί τον κυβερνητικό εταίρο του πρωθυπουργού των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι. Ο Αχμέτι συνοδεύεται από τον Φατμίρ Μπεσίμι, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και αρμόδιο για ευρωπαϊκά θέματα καθώς και άλλους αξιωματούχους των Αλβανοφώνων, κατόπιν πρόσκλησης του υπουργού Εξωτερικών Κοτζιά.
Σύμφωνα με καθεστωτικές πηγές –αλλά και με την κοινή λογική- η επίσκεψη έχει να κάνει με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν από....

Οι καιροί είναι δικοί μας


Ένας νέος χρόνος ήλθε και οι συνθήκες μέσα στις οποίες καλείται το λαϊκό εθνικιστικό Κίνημα να δώσει τον Αγώνα του είναι απόλυτα εχθρικές.

Ο αποκλεισμός από τα ΜΜΕ συνεχίζεται και λαμβάνει ολοένα και περισσότερο μεγαλύτερες διαστάσεις. Ταυτόχρονα μία δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη με κατηγορουμένους μεταξύ άλλων όλους τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, μία δίκη, η οποία έχει καθυστερήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να πιστεύει κανείς ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την καθυστέρηση αυτή. Οι τελευταίοι που ευθύνονται γιατί δεν έχει τελειώσει από πλευράς δικαστικής αυτή η υπόθεση είμαστε εμείς, αφού δεν είχαμε την οποιαδήποτε δυνατότητα να καθορίσουμε τις εξελίξεις. Η δίκη αυτή δίνει την ευκαιρία σε κάθε τελειωμένο ορφανό του Μαρξ να λέει ότι είμαστε υπόδικοι, μη αναγνωρίζοντας σε εκλεγμένους βουλευτές με την ψήφο του λαού το τεκμήριο της αθωότητας.
Την ίδια στιγμή οι συγκεντρώσεις μας αντιμετωπίζουν μόνιμα αντισυγκεντρώσεις μιας χούφτας παρακρατικών, οι οποίοι δρουν ολοφάνερα και χωρίς να κρατούν καν τα προσχήματα με την προστασία της αστυνομίας. Στήνουν αντισυγκεντρώσεις με...