Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 14, 2012

Οι φόβοι τους θα γίνουν πραγματικότητα...Ο Έλληνας επιστρέφει στις ρίζες του!

Οι εικόνες που κάνουν το καθεστώς να τρέμει....Οι Εθνικσιτές μπαίνουν στη Βουλή με διψήφιο αριθμό βουλευτών


Mossad, MI6 & CIA πίσω από το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή λένε οι Ρώσοι!!!

Tην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογραφίζει το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη, αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008.

Το σχέδιο θα εκτελείτο από Έλληνες και όπως αποκαλύπτει σήμερα....

Η συγκλονιστική ομιλία του Πούτιν που απέκρυψαν τα Μέσα Ενημέρωσης

Καμμένος: Λίγο από όλα και τελικά...τίποτε

Όποιος ψηφίσει τον Καμμένο προσβλέποντας ότι είναι ο νέος "Σωτήρας" του Έθνους, θα πρέπει τουλάχιστον να είναι βλάκας...

Ο… ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΚΕΝΤΡΩΟΣ ΠΑΝΟΣ!

Ζωντανοί (;) στην Τουρκία, αγνοούμενοι για τους Έλληνες!!

O στρατηγός Μηλιορίτσας το 1991 είχε το βαθμό του συνταγματάρχη. Mε το «κάλυμμα» μιας άλλης, απόρρητης ιδιότητας, «χτένιζε» μυστικές φυλακές, κρυφά στρατόπεδα και στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Τουρκία, αφού οι πληροφορίες είχαν πυκνώσει για «ένα μικρό αριθμό αιχμαλώτων - αγνοούμενων από την εποχή του Αττίλα, που κρατούνταν σε φυλακές της γειτονικής χώρας». O αποτελεσματικός αξιωματικός, ειδικευμένος στη μυστική δράση, κατάφερε να οργανώσει δίκτυο πληροφοριοδοτών και η προσέγγιση στον αρχιφύλακα στα κάτεργα του Σιντιργκί ήταν συναρπαστική.
Mα περισσότερο συγκλονιστική ήταν η γεμάτη ταραχή απάντηση του Τούρκου αρχιδεσμοφύλακα: «...Tώρα δεν υπάρχει κανείς Κύπριος εδώ. Υπήρχαν προ εξαετίας...»!
Tα απόρρητα έγγραφα στα οποία εμπεριέχονται οι παραπάνω διάλογοι είναι συγκλονιστικά. Kι όμως, τα επόμενα χρόνια η υπόθεση συσκοτίστηκε...
Αφορμή για το νέο θρίλερ, με στοιχεία και ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αποτέλεσε το....

Μαρτυρίες τρόμου για Γ.Παπακωνσταντίνου: Πώς φυλάκισε τη χώρα στο ΔΝΤ

Καλό είναι να αρχίσει να ξεσκονίζεται το εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου, για τους Γ.Παπανδρέου και Γ.Παπακωνσταντίνου (ειδικά ο δεύτερος έχει συντριπτικές καταθέσεις σε βάρος του) για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ. Και αν αυτή η επιτροπή που ελέγχεται ακόμα από το ΠΑΣΟΚ του 8-11% δεν καταλήξει σε αποτέλεσμα ο Α.Σαμαράς (η ΝΔ απέχει από τις εργασίες της) έχει δεσμευθεί για επανάληψη της έρευνας από νέα Επιτροπή.
Σήμερα ήταν η σειρά του....

Από το πνεύμα του 1821 στο γραικυλιστάν του Μνημονίου


Η νέα Ελληνική Ιστορία έχει σαν τελευταίο ορόσημό της το 1821, αλλά φυσικά ούτε τότε άρχισε, ούτε το Ελληνικό Έθνος δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα! Και όμως, ο τόσο προβεβλημένος από τα ΜΜΕ καθηγητής της Ιστορίας Αντώνης Λιάκος, στο τελευταίο του βιβλίο εξετάζει το «Πως και με ποιες διαδικασίες ελληνόφωνες και μη κοινότητες, διεσπαρμένες στην βορειανατολική μεσόγειο, συγκρότησαν το Ελληνικό Έθνος…». Κατ’ αυτόν λοιπόν, αλλά και κατά την «προοδευτική» νέα ιστορία (βλέπε βιβλίο Ρεπούση), το Ελληνικό Έθνος συγκροτήθηκε τον 19ο αιώνα από κάποιες σπαρμένες στην μεσόγειο ελληνόφωνες και μη κοινότητες!
Σήμερα στο ψευτορωμαίκο του Μνημονίου ζούμε χρόνια υποταγής και παρακμής. Δεν είναι πια καιρός για ήρωες. Καθόλου πρωτότυπο για.....

Η ACTOSH ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ...ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ...;;;

Η ACTOSH ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!-Τρόμο έχει προκαλέσει η προκήρυξη της πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης ACTOSH, η οποία απειλεί ότι θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Η οργάνωση, η οποία ισχυρίζεται ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό» και μεγάλο οπλοστάσιο, έστειλε προκήρυξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας, στην οποία αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον περιοχών όπως το Μαυροβούνιο, αλλά και η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».
Οι ευρωπαϊκές αρχές και οι.....

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΩΜΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΝΕΚΡΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ!