Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαΐου 27, 2013

Θήβα: 9χρονος ρομά είχε μαζέψει 50.000 ευρώ από ληστείες!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μόνο "ευπαθείς" δεν είναι αυτοί οι εγκληματίες. Αντιθέτως οι Έλληνες που ληστεύονται καθημερινά είναι σε κατάσταση απελπισίας. Όμως οι Εθνικιστές έρχονται!


Αυτό που έκαναν ήταν να στήνουν οδοφράγματα έξω από τον καταυλισμό τους. Μάλιστα όταν σταματούσαν τα αυτοκίνητα, τους πλησίαζαν με πέτρες και ξύλα στα χέρια και αφού τους απειλούσαν, τους λήστευαν.
Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στα ίχνη του. Ο 9χρονος ρομά μαζί με άλλους συνεργούς του κατάφεραν να μαζέψουν πάνω από 50.000 ευρώ!

 Ανοιχτή πληγή για την περιοχή ο καταυλισμός των ρομά στο Πυρί Θηβών. Εντός του καταυλισμού είχε το αρχηγείο της οργανωμένη...

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τη θυσία των Σουλιωτών... (Φωτογραφίες - Βίντεο)

    Την  Κυριακή 26 Μαϊου κλιμάκιο  συναγωνιστών με επικεφαλής τον Συναγωνιστή Χρήστο Παππά, παρέστη στις  κατ΄έτος εκδηλώσεις στο Σούλι τιμώντας τους Ηρωικούς Μαχητές που έπεσαν υπέρ Πατρίδος.

    Ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς κατέθεσε στέφανο τιμής εκ μέρους του Γ,Γ. του Κινήματος συναγωνιστή Νίκου Μιχαλολιάκου, και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που παρακολουθούσε την τελετή. 
 
Στην τελετή παρέστη επίσης....

Η "Καθημερινή" παραδέχεται...Κακοστημένη mediaκη προβοκάτσια η στάση του Δραγασάκη στη Βουλή εναντίον της Χρυσής Αυγής!!!

Ακόμα και στον καθεστωτικό μνημονιακό Τύπο της "Καθημερινής" μπορούν να γίνουν... λάθη και να ξεφύγουν απόψεις που λένε την αλήθεια. Μια από αυτές ήταν το σχόλιο του Σωκράτη Τσιχλιά, το οποίο παραδέχεται την αποτυχία του συστήματος να χρεώσει το γνωστό επεισόδιο στην Βουλή ανάμεσα στον προεδρεύοντα Δραγασάκη και τον συναγωνιστή Ηλιόπουλο στην Χρυσή Αυγή και το χαρακτηρίζει ως μια αποτυχημένη προβοκάτσια.
Χωρίς περαιτέρω σχόλια παραθέτουμε αυτούσιο το εν λόγω άρθρο:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Επιστολή Ρεπούση στο ΣΥΡΙΖΑ..."Προβληματικές οι διατάξεις περί γενοκτονίας...Κάντε κάτι να μην έρθουν προς ψήφιση"

Πριν από λίγο η ιστοσελίδα real.gr αποκάλυψε την επιστολή που έστειλε προ ημερών η γνωστή "κυρία" Μαριάννα Ρεπούση στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την προπαρασκευαστική διαδικασία του αντιρατσιστικού νόμου (που τελικώς παραπέμφθηκε στις καλένδες) και στην ουσία ζητά να θέσει όλες του τις δυνάμεις (κοινοβουλευτικές - κοινωνικές - mediaκες) για να μην έρθει προς ψήφιση, ως είχε εκείνη την στιγμή ο νόμος.

Ο λόγος ήταν φυσικά ότι η ίδια ως αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων και του Ελληνισμού στη Σμύρνη από τις ορδές του Κεμάλ φοβόταν την.......δίωξή της.

Η ίδια λίγο αργότερα έσπευσε να.....

Νέες φαιδρότητες Μπουτάρη: "Εγώ είμαι πατριώτης και οι Χρυσαυγίτες ανθέλληνες"

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Γ. Μπουτάρης αφού αναφερει ότι «εκδίδονται όλο και περισσότερες προειδοποιητικές οδηγίες από το εξωτερικό για τη δράση ρατσιστικών ομάδων στη χώρα μας, οι οποίες σαφώς και πλήττουν την εικόνα, αλλά και την οικονομία της Ελλάδας», τονίζει ότι «είναι αυτονόητο ότι η Χρυσή Αυγή, εκτός από τη συστηματική καλλιέργεια μίσους στην ελληνική κοινωνία, είναι βαθιά ανθελληνικό και αντιπατριωτικό μόρφωμα»
 
Ερωτηθείς δε ποιος είναι ο πατριώτης στις εποχές που ζούμε απάντησε:

Αυτοί είναι οι "αντίπαλοί" μας 'αντιφασιστές' στα Τρίκαλα....! Ρακένδυτοι (από άποψη) και κίναιδοι...

Το Σ/Κ η Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ακόμη μια δυναμική πορεία στα Τρίκαλα και απελευθέρωσε έστω και προσωρινά τις τοπικές οδούς της πόλης της Θεσσαλίας από λαθρομετανάστες και αριστεριστές.

Την ίδια ώρα που λάμβανε χώρα η δράση του Κινήματος λίγα μέτρα πιο κάτω ακόμη μια αντισυγκέντρωση αναρχοαριστερών, μπολσεβίκων και "προοδευτικών" έδειχνε το....πραγματικό εκφυλισμένο πρόσωπό του...


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "αντίπαλος" των.....'κακών φασιστών'

Ωμή ανθελληνική προπαγάνδα από δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ: "Κακόμοιρος" ο αφγανός που παραλίγο να δολοφονήσει μια 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα

cf84cf83ceb1cf80ceb1cebdceb9ceb4cebfcf85-ceb1cebdceb7cebbceb9cebacebfcf83
Απίστευτη πρόκληση το πρωί στον ΣΚΑΪ όπου ο αστυνομικός συντάκτης αναφερόμενος στην θηριωδία του “Αφγανού” στην Κέρκυρα, μίλησε για “(κακόμοιρο) 17χρονο που είδε μία 20χρονη και πήγε να τις κλέψει την τσάντα”!

Είναι δημοσιογραφία να αναπαράγεις τα ψεύδη ισλαμοφασιστών εγκληματιών που παρουσιάζονται ως “17χρονοι” και σφάζουν απίστους για “πλάκα”;;;

Θυμηθείτε την περίπτωση του Θανάση Λαζανά, χαρακτηριστική περίπτωση ρατσιστικού εγκλήματος όπου ο δολοφόνος δήλωσε 17χρονος και ξαφνικά “εξαφανίστηκε”.

Ή την περίπτωση του Πακιστανού στην Πάρο που.....

Γιάννης Πλούταρχος: «Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή αν διαχειριστεί με σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων»

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένας διάσημος που αρχίζει να αφυπνίζεται. Γρήγορα να προστρέξει το σύστημα να βρει μαϊντανούς να τον υβρίσουν προσωπικά και επαγγελματικά!


Την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σχολίασε σε συνέντευξη του ο Γιάννης Πλούταρχος λέγοντας:  «Είναι αποτέλεσμα μιας γενικότερης αγανάκτησης, μιας τεράστιας αδικίας. Παρότι δεν είμαι άνθρωπος των άκρων, θα ήθελα να σας ρωτήσω τι χειρότερο θα μπορούσε να κάνει ένα ακραίο δεξιό κόμμα ή ένα ακραίο αριστερό κόμμα από αυτούς που μας κυβερνούν» και προσθέτει:
 
«Τα δημοκρατικά κόμματα δεν είναι αυτά που λεηλάτησαν και...

Η Χρυσή Αυγή τους κάνει να τρέχουν - Οι κουτοπονηριές του Άδωνη...


Η Χρυσή Αυγή τους κάνει να τρέχουν - Οι κουτοπονηριές του Άδωνη...

Ο Γεωργιάδης θυμήθηκε... ξαφνικά την Αγία Σοφία Τραπεζούντος

Δέκα βουλευτές της ΝΔ  υπογράφουν -με πρώτη την υπογραφή του Άδωνη Γεωργιάδη- ερώτηση σχετικά με την Αγία Σοφία Τραπεζούντος και τα σχέδια των Τούρκων να την μετατρέψουν σε τζαμί. Την ερώτηση αυτή η οποία κατετέθη στις 16 Μαΐου 2013 την περιφέρει ο βουλευτής ως ένδειξη τηςπατριωτικής του ευαισθησίας ως γνήσιος νεοδημοκράτης πολιτικάντης με το γνωστό ακόρεστο πάθος του για προβολή.
Εμείς να θυμίσουμε ότι.....

Τις "ακτιβίστριες" βέβηλες FEMEN χρηματοδοτεί ένας εβραίος - Σιωνιστής για να ζητούν το "θάνατο των φασιστών σε όλη την Ευρώπη"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Να μας καταγγείλετε άμεσα για "αντισημιτισμό".....
"Τυχαίο" θα είναι και αυτό και διασπείρουμε...συνωμοσιολογικά σενάρια!
Μια ημέρα μετά την αυτοκτονία του εθνικιστή ιστορικού Dominique Venner στη Παναγία των Παρισίων, μια «ακτιβίστρια» της Femen εμφανίστηκε με ένα ψεύτικο όπλο στο στόμα της στο βωμό της Notre Dame θέλοντας να κοροϊδέψει την αυτοκτονία του Venner. Το άτομο αυτό είχε γράψει πάνω του το σύνθημα "ας αναπαυτούν οι φασίστες στην κόλαση".


Λίγο αργότερα μια φωτογραφία του ατόμου αυτού  με το πιστόλι στο στόμα δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα των Femen, μαζί με ένα μήνυμα που προτρέπει τους «Ευρωπαίους Ναζί» να .....

Νέα απόπειρα αποκεφαλισμού Βρετανού στο Λονδίνο...!! ΖΗΤΩ Ο ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΣ...

Συνέβη χθες στο Λονδίνο επίθεση «καρμπόν» με τη σφαγή του στρατιώτη Λι Ρίγκμπι που σημειώθηκε πριν τρεις ημέρες.

Ένα νεαρός άντρας, μάλλον στρατιωτικός, μαχαιρώθηκε, μόλις 300 μέτρα από το σημείο όπου οι δύο ισλαμιστές κατέσφαξαν τον 25χρονο στρατιώτη.

Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε κλήση στις 15.53 (τοπική ώρα) από άγνωστο, προκειμένου να μεταβεί στην οδό Wellington, για να περισυλλέξει άτομο που έφερε στο σώμα του μαχαιριές. Το θύμα λέγεται ότι είναι μόλις 20 χρονών.

Την ίδια στιγμή, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, για να.....

Απύθμενο θράσος αλλοδαπών: Αλλοδαπές έσπασαν στο ξύλο υπεύθυνη σούπερ μάρκετ που τους έπιασε να κλέβουν!!!

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στη Λάρισα, όταν δυο αλλοδαπές γυναίκες επιχείρησαν να κλέψουν προϊόντα αλλά έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη του καταστήματος.
 
Πιο συγκεκριμένα,

Θράσος Τούρκων: Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλαν στο Υπ.Εξ. για τις εκδηλώσεις για τη γενοκτονία των Ποντίων!!!!

...Το Υπ.Εξ. απάντησε ότι....."θέλει αμοιβαία συνεργασία και σταθερότητα στις σχέσεις"
 
Ενοχλήθηκαν σφόδρα οι...σουλτάνοι της Άγκυρας από τις, λιγοστές, εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τις ορδές του Κεμάλ και εγκάλεσαν το ελληνικό Υπ.Εξ..

Ο νέος εκπρόσωπος του Υπουργείου του Αβραμόπουλου όμως σε πνεύμα αβρότητας απάντησε ως εξής:

 «Η ιστορία είναι αλήθειες και γεγονότα που....