Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 28, 2014

ΕΤΣΙ ΧΑΙΡΕΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ ’40!

20071201150952_big12
Επειδή αυτές τις ημέρες ξεσαλώνει η κομμουνιστική προπαγάνδα (με την ανοχή της σάπιας ψοφοδεξιάς των λελέδων Αντωνάκηδων), είναι ευκαιρία να θυμηθούμε πως χαιρετούσαν οι νέοι της ΕΟΝ, αυτοί που......

Απάντηση στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ για την 28η Οκτωβρίου


Απάντηση στους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ για την 28η Οκτωβρίου

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που τα «λιγούρια της εξουσίας», εμπρός στους υπουργικούς θώκους ξέχασαν τα παλιά συνθήματά τους, όπως το «Αιγαίο ανήκει στα ψάρια» του και άλλα παρόμοια, και προσπάθησαν να ποζάρουν ως «θρησκευόμενοι» πηγαίνοντας από το Άγιο Όρος στον Πάπα και συντόμως θα πάνε και σε κανένα Ραβίνο για να πάρουν το «χρίσμα» ή «πατριώτες» αποκτώντας ξαφνικά θέσεις για τον στρατό, που πλέον δεν θα καταργήσουν, όπως λέγανε μέχρι πέρσι.
Η πολιτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ θα μας ήταν πλήρως αδιάφορη, όμως είναι τουλάχιστον προκλητικό αυτοί που φέτος μόλις είπαν να μιλήσουν για 28η Οκτωβρίου, να επιχειρούν να.....

Η αρπαγή της αγέλης των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ από ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ και ο... βοσκός Κουβέλης

Το σύστημα με την εμφάνιση της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό προσκήνιο έκρινε σκόπιμο να δημιουργήσει κόμματα "μιας χρήσεως" προκειμένου να χρησιμοποιηθούν κατά περίπτωση και χρονική συγκυρία ως συγκολλητικός κρίκος μεταξύ, φαινομενικά, ανόμοιων κομμάτων που θα συγκυβερνούσαν (π.χ. ΝΔ - ΠΑΣΟΚ).

Η ΔΗΜΑΡ είχε ακριβώς αυτό το ρόλο με το που δημιουργήθηκε. Να είναι η κυματοθραύστης των... αμφιβολιών πασόκων και νεοδημοκρατών για τη "μεγάλη συγκυβέρνηση" και το "άλλοθι" των αριστερών για να στηρίξουν κάτι... εκτρωματικό. Συν τοις άλλοις, η άνοδος της Χρυσής Αυγής όριζε ως αναγκαία συνθήκη για το καθεστώς, τη δημιουργία μεγάλης πλειοψηφίας ώστε ο αντιπολιτευτικός λόγος της Εθνικής Αντιπολίτευσης να έχει όσο τη δυνατόν μικρότερες απώλειες εντός της Κυβέρνησης.

Ο Φώτης Κουβέλης επιλέχθηκε να....

Antinews: "Κακά τα ψέματα η κούρσα διαδοχής στη ΝΔ έχει αρχίσει.... Τέλος ο Σαμαράς εσωκομματικά"

 "Η πορεία της Χώρας δε θα ανακοπεί και η Κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία...". Αυτή είναι η μόνιμη επωδός που συνοδεύει τις δηλώσεις Σαμαρά - Βενιζέλου στις δημόσιες τοποθετήσεις τους. Η μακροημέρευση της χουντάρας τους όμως δεν κρίνεται ιδιαίτερα πιθανή καθώς ΜΜΕ, πολιτικοί, δημοκόποι και επιχειρηματίες προδικάζουν το "τέλος" της και ψάχνουν να βρουν την αφορμή. Εσχάτως προκύπτει η ανάγκη νέας χρηματοδότησης των... τραπεζών, στο μακρύ κατάλογου των λόγων πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Σε ενδεχόμενη προσφυγή η ΝΔ και ο Σαμαράς είναι...."τελειωμένοι" και θα υποστούν κυριολεκτικά συντριβή. Αυτό θα φέρει ντόμινο εξελίξεων και στα εσωκομματικά με αμφισβήτηση του Σαμαρά και αλλαγή ηγεσίας στην ψοφοδεξία και ήδη οι δελφίνοι προετοιμάζονται. 
Κάτι που αποτελεί γεγονός και το παραδέχονται μέχρι και οι.....

Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ… ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

1383644_222899471208843_2049405770_n
Τη λύση που ψάχνουν η συγκυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων και ολόκληρο το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο για την πάταξη της Χρυσής Αυγής, ίσως μπορεί να τους την προσφέρει η χούντα της Αιγύπτου!
Πιο συγκεκριμένα,

Οι πρώτοι Έλληνες Ήρωες Αξιωματικοί που "έπεσαν" για την Πατρίδα στο Έπος του 40'... Τα ονόματά τους χρέος μας να μην ξεχαστούν ΠΟΤΕ

Επειδή σήμερα, για άλλη μια φορά, θα κατακλυστούν blogs και sites για τον "εβραίο Μαρδοχάι Φριζή" τον υποτιθέμενο πρώτο πεσόντα αξιωματικό (στη συνέχεια με τη γνωστή ραδιούργα τακτική τους το άλλαξαν σε 'ανώτερο αξιωματικό') στο έπος του 40' αναγράφουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ για τους πεσόντες Έλληνες Ήρωες αξιωματικούς και τον πρώτο πεσόντα ανώτερο αξιωματικό αντισυνταγματάρχη Χαράλαμπο Κεφαλόπουλο, που σκοτώθηκε στη μάχη της Οχρίδας (Μάχη του Μοράβα), στο ύψωμα 1211 και Ιβάν επιλεγόμενο και τον αξιωματικό Υπολοχαγό Ήρωα Αλέξανδρο Διάκο που "έπεσε" στην Πίνδο στην τοποθεσία Τσούκα.

ΤΕΤΡΑΚΤΥΣ
α.μ.κ. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Τ.Θ. 19788
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 54012
ΤΜΗΜΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
http://www.hellasarmy.gr/
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΦΡΙΖΗΣ


Σχετικά με την ιστορία του Συνταγματάρχου Μαρδοχαίου Φριζή και την δράση του στον.....

28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940: ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΗΡΩΑ!

550_334_364230«28η Οκτωβρίου 1940.
Έδρα της Μοίρας εις Αγίαν Μαρίνα Ρεπετίστης. Η Μοίρα έχει υπό την Δ/νσιν της 1ης Πυρ/χιας,VIII Συν/τος Πυροβολικού Ιωαννίνων υπό υπ/γον Φωτίου διαμετρήματος 7,5 Σκόντα και την 5η Πυρ/χιαν των 10,5 Σνάιδερ.21η Αθηνών υπό λοχαγόν Δημόπουλο Παναγιώτην. Επίσης δύο ουλαμούς συνοδείας των 6,5 του 40ου και 42ου Συν/τος Πεζικού.
Περί ώραν 4.30 πρωινήν ειδοποιήθη ο Ταγ/χης κ. Κωστάκης Δ. ότι εκυρήχθη ο πόλεμος στη χώρα να καταληφθώσι υπό των Πυρ/χιων αι πολεμικαί των θέσεις. Ο λοχαγός Δημόπουλος έταξε την.....

Ο Μεταξάς είχε πει και το Ιστορικό "ΟΧΙ" στους τοκογλύφους (για έρθει στη συνέχεια το ανδρείκελο ο Σαμαράς να το...πάρει πίσω)


Ο Μεταξάς είχε πει “ΟΧΙ” και στους διεθνείς τοκογλύφους!

Το 1936 ο Ιωάννης Μεταξάς αρνήθηκε να πληρώσει το χρέος της Ελλάδας στη βελγική τράπεζα Societe Commerciale de Belgique και αντιμετώπισε το Διαρκές Δικαστήριο Διεθνούς Δικαιοσύνης. Στο υπόμνημα τότε η Χώρα μας απολογούμενη είχε επισημάνει ότι: «Η Κυβέρνηση της Ελλάδος είναι ανήσυχη για τα ζωτικά συμφέροντα του Ελληνικού λαού, τη διοίκηση, την οικονομική ζωή, την κατάσταση της υγείας και την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας. Γι’ αυτό, δεν θα μπορούσε να προβεί σε άλλη επιλογή….».
Αργότερα αναφερόμενη γενικά σε όλα τα Κράτη είχε δηλώσει συμπληρωματικά: «….Όταν μια Κυβέρνηση καλείται να επιλέξει ανάμεσα στην πληρωμή του χρέους και στην εξασφάλιση για.....

Τα αποτυχημένα stress test και η προπαγάνδα των νταβατζήδων


Τα αποτυχημένα stress test και η προπαγάνδα των νταβατζήδων

Πέρασαν και τα περιβόητα stress test των τραπεζών, δηλαδή οι προβλέψεις για τον τρόπο αντίδρασής τους σε περίπτωση νέας κρίσεως. Η αποτυχία ήτο παταγώδης, αφού οι τράπεζες που έχουν εισπράξεις 50 δισ. ευρώ από το υστέρημα του Ελληνικού Λαού, τα τελευταία δύο χρόνια, απέτυχαν στην δοκιμασία, δίνοντας άλλο ένα ηχηρό χτύπημα στην προπαγάνδα του Μεγάρου Μαξίμου  και των «νταβατζήδων» για δήθεν «έξοδο από το μνημόνιο».
Από τις 4 συστημικές τράπεζες, οι τρεις απέτυχαν οικτρά στο δυσμενές σενάριο, ενώ στο βασικό, πιο ήπιο σενάριο, απέτυχαν οι δύο. Τα αποτελέσματα, δηλαδή, ήταν πολύ μακριά από το να θεωρηθούν ελπιδοφόρα, γεγονός που....

Ο Ελληνισμός γιορτάζει το Έπος του 40' αλλά ο μίζερος Κικίλιας προτιμά να γιορτάσει με τους.... εβραίους!


Με τον Δαυίδ Χάρις και μακριά από τον Ελληνικό Λαό θα «γιορτάσει» την 28η Οκτωβρίου ο Κικίλιας

Στα χνάρια του Σαμαρά ο Κικίλιας – Αποφεύγει τον Λαό, αγκαλιάζει τους σιωνιστές

Είναι γνωστό ότι οι πολιτικάντηδες της Νέας Δημοκρατίας έχουν απολέσει τον παραμικρό δεσμό με τον Λαό. Περιορίζουν τον όποιο προεκλογικό τους αγώνα εναγκαλιζόμενοι με τους σιωνιστές, οι οποίοι αποτελούν το τελευταίο πολιτικό τους στήριγμα.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι την επαύριο της σύλληψης του Αρχηγού μας, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, ο Σαμαράς βρέθηκε στην American Jewish Committee για να αναγγείλει τα «νέα», προσθέτοντας ότι «θα τους λιώσω». Η συγκεκριμένη στιγμή αποτελεί απόδειξη των λεγομένων του πρ. Υπ. Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη, ο οποίος είχε πει λίγες μέρες μετά ότι «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην .....

ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


«Το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές» (Διονύσιος Σολωμός)
Προς αποκατάσταση της πραγματικής Ιστορίας αυτού του τόπου, που τόσο έχει κακοποιηθεί και διαστρεβλωθεί από τους μαρξιστές και τους συνοδοιπόρους τους (τους σαμαρόφρονες ψοφοδεξιούς της πεντάρας), θα αναφερθούμε στους μύθους και τις αλήθειες για την 28η Οκτωβρίου.
Έχουμε και λέμε, λοιπόν:
Μύθος 1ος: Το «ΟΧΙ» το είπε ο λαός κι όχι ο......