Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2012

Ευτυχώς κάποιοι συμπολίτες μας και δη ηθοποιοί ΔΕΝ κοιμούνται όρθιοι και κατάλαβαν το λόγο που είχαμε επαναληπτικές εκλογές..

Η ηθοποιός Ελένη Λιάσκα μέσα από την σελίδα της στο facebook έβγαλε την οργή και την αγανάκτησή κι απαντά σε όλους εκείνους που κατηγορούν την Χρυσή Αυγή. Είναι μια νέα κοπέλα, γνωστή από τα σίριαλ "Καφέ της Χαράς" αλλά κι άλλα πολλά, που δεν βλέπει διέξοδο σε αυτή τη χώρα. Σας μεταφέρουμε τι έγραψε:

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ! ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ!!!

Ξεκινούν από αύριο τακτικά δρομολόγια στη γραμμή Σάμος- Σιγκατζίκ Τουρκίας, με το υπό τουρκική σημαία ταχύπλοο καταμαράν «Prince Of Teos». Το πλοίο, ταχύτητας 30 μιλίων, μπορεί να μεταφέρει 255 επιβάτες. Σε πρώτη φάση θα αναχωρεί από Τουρκία κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 8.30 θα καλύπτει τη διαδρομή σε 50 λεπτά και θα επιστρέφει από Σάμο στις 19.30. Σύμφωνα με....

Υφυπουργός Δικαιοσύνης ο άνθρωπος που..."ερωτεύτηκε" το εκφυλιστικό Love Parade-Gay Pride..

Με τις υγείες μας...
Θυμηθείτε τα "κατορθώματα" του βουλευτή που συνέκρινε τη Μάχη του Μαραθώνα με τις αθλιότητες του Love Parade..

«Άρμα μας είναι ο τουρισμός και φαρέτρα μας ο πολιτισμός, οπότε αν...

Ο 12ΧΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ... Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΙΛΚΙΣ - ΛΑΧΑΝΑ...!!!

Ένα από τα σημαντικά… παραλειπόμενα της Μάχης Κιλκίς – Λαχανά είναι ότι σε αυτή διακρίθηκε για τον ηρωισμό του και πήρε το βαθμό ο νεότερος υπαξιωματικός στην ιστορία των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ο Γεράσιμος Ραυτόπουλος. 
Ο ανήλικος που αν και το μπόι του δεν ξεπερνούσε τα 140-150 εκατοστά, εντούτοις διέθετε τόσο θάρρος και τσαγανό που εξέπληξε τους πάντες. Ο Γεράσιμος Ραυτόπουλος γεννήθηκε το 1900 στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς. Την περίοδο δηλαδή που η Ελλάδα προσπαθούσε να βρει την ταυτότητά της. Προσπαθούσε να ορθοποδήσει οικονομικά, προσπαθούσε να συνέλθει από το ηχηρό χαστούκι του «ατυχούς πολέμου» του 1897 και την ταπεινωτική ήττα από το στρατό του Σουλτάνου. Στα 12 του ο Ραυτόπουλος έφυγε από το νησί του για να....

Παπούλιας και Σημίτης υπέγραψαν μείωση της Ελληνικής ΑΟΖ!!!

Ο χάρτης της φωτογραφίας έχει εκδοθεί απο τη National Geographic Society των HΠΑ, για το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό Τhe National Geographic Magazine. 

Παρατηρήστε τη διασυνοριακή γραμμή με κόκκινο διακεκομμένο χρώμα που υπάρχει στον χάρτη αυτόν, που ξεκινάει απο τον Εβρο και φτάνει μέχρι το Καστελόριζο. Αυτή η γραμμή είναι συμβατή με τις διεθνείς συνθήκες, που αφορούσαν την Ελλάδα και την Τουρκία ως το 1977 (παρατηρείστε, τα σημεία που δείχνουν τα κόκκινα βέλη – κάνετε κλίκ στη φωτογραφία). Στο ένθετο άνω – δεξιά της φωτογραφίας υπάρχει ένας....

Πιστοί στην Ιδέα..Πιστοί στον μέγα Έλληνα Ίων Δραγούμη

«Θέλω να είμαι ωραίο δείγμα ανθρώπου Έλληνος. Να σκοπός μιας ζωής! Δουλεύοντας για τον Ελληνισμό, δουλεύω για τον εαυτό μου. Θέλω να ξοδέψω την ψυχή μου μέσα στο έθνος μου, σε μια αλληλεγγύη με τους ομοφύλους μου»

Ίων Δραγούμης 

«Τα Ελληνικά σχολεία είναι για 2 σκοπούς: να ανοίγουν τα μυαλά και να φουσκώνουν το παιδί με τον εθνισμό του. Η παράδοση είναι ο ....

Ο Αβραμ-όπουλος απειλεί bloggers με διώξεις...ΖΗΤΩ η "δημοκραίτα" τους..

Δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε μια τέτοια κίνηση ο Αβραμ-όπουλος..Είχε απειλήσει παλαιότερα και το blog dexietrem που του απάντησε καταλλήλως..
Είναι όμως ενδεικτικό του τρόπου που σκέφτονται και λειτουργούν οι...εθνοπατέρες και πόσο μάλλον οι "εκλεκτοί"..

Η καταγγελία από το GREEK ALERT

Υ.Γ.
Εμείς πάντως συστήνουμε σε όλους τους "εξυπνάκηδες" που....

Η εφημέριδα που θα έπρεπε όλοι οι Έλληνες να διαβάζουν...

Μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ - ΕΘΝΙΚΗ Φωνή στα "μαρξιστικά" ΜΜΕ...
Στηρίξτε τη...Αγοράστε τη...Διαδώστε τη..

Οι "περιούσιοι" Δυνάστες/τοκογλύφοι επέλεξαν την Ελλάδα για να διαλύσουν...Είχαν τους λόγους τους

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "αγορές" έχουν ταυτότητα και εθνότητα..."περιούσια"..Όλοι εβραίοι στη φωτογραφία που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ποιός ο πραγματικός εχθρός του Σιωνισμού..

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα, τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!

Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης;

Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;…

Ράπισμα της σκοπιανής προπαγάνδας εκ των έσω.."Να ονομαστούμε Ιλλυρία"

Ενώ τα πάθη αναζωπυρώνονται στις σκοπιανό-βουλγαρικές σχέσεις με τη στέρηση των γονικών δικαιωμάτων για την κόρη της, από το Ανώτατο Δικαστήριο των Σκοπίων από την Σπάρσκα Μίτροβα, εμφανίζεται και ένας σχολιασμός στο σκοπιανό περιοδικό ‘Κάπιταλ’, του Διευθυντή του Εθνικού Μουσείου Ιστορίας (πρώην υπουργού), Μπότζινταρ Ντιμιτρόφ.
Ο ανωτέρω δήλωσε ότι με την κριτική που άσκησε ο πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ κατά της απόφασης του Δικαστηρίου, για την Σπάρσκα Μίτροβα, (παλιά υπόθεση μιας γυναίκας από τη Γευγελή που δήλωσε εθνικότητα βουλγαρική) θα οξυνθούν περαιτέρω οι...

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ… ΝΑΙ ΡΕ… ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ…!!!

Οι πολιτικάντηδες του κατοχικού καθεστώτος διαβρώσανε τα πολιτικά ήθη του τόπου στο μέγιστο βαθμό χρησιμοποιώντας εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα και πλαστά κριτήρια. Οι πιέσεις που ασκούνται στον ελληνικό λαό δεν έχουν ως βάση σκέψης την εθνική ανεξαρτησία της Πατρίδος και την λαϊκή κυριαρχία αλλά την εξυπηρέτηση του πολυεθνικού τραπεζικού κεφαλαίου και το σχηματισμό της ενιαίας οικονομικής διακυβέρνησης πίσω από τη υποτιθέμενη διάσωση του ευρώ. Οι ανήθικοι ηγετίσκοι του καταρρέοντος καθεστώτος οδήγησαν τους Έλληνες μεθοδευμένα στην εξαθλίωση προκειμένου να προτάξουν τη λογική πάνω από το συναίσθημα ώστε να παραδοθούν στους κατακτητές της Πατρίδος για λόγους συμφέροντος και επιβίωσης.
Η μεγάλη διαφορά είναι ότι η....

Εκεί μας κατάντησαν οι… σωτήρες μας...!!!

Ατελείωτες ουρές απλών ανθρώπων μέσα στον καυτό ήλιο του καλοκαιριού σχηματίστηκαν σήμερα το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, για να προμηθευτούν δωρεάν οπωροκηπευτικά (ντομάτες, αγγούρια, πιπεριές κ.α.) που μοίραζαν οι αγρότες της Ιεράπετρας σε απόρους και σε όσους πέρασαν από το σημείο και έχουν ανάγκη. Διατέθηκαν συνολικά 10 τόνοι προϊόντων, σε ειδικές ατομικές συσκευασίες, αξίας περίπου 10-12 ευρώ έκαστο. Η εικόνα του κόσμου που....

Η αληθινή διδασκαλία της Οδύσσειας...!!!

Άραγε μας τα διδάξαν στο σχολείο;;; μάλλον όχι γιατί πρόσεχα την ώρα των αρχαίων.. Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα. 
 
ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους “μνηστήρες”. Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν. Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων. 
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ....