Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 06, 2014

Κασιδιάρης οδροστρωτήρας ξεβρακώνει το καθεστώς σε μία ακόμα συνέντευξη - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε σε τοπικό κανάλι για τις ομιλίες Μιχαλολιάκου, Παππά, Λαγού και για τη συνέχιση της δίωξης εναντίον της Χρυσής Αυγής. Κασιδιάρης απλά ασταμάτητος.

ΔΕΙΤΕ TO BINTEO...

Σαμαροφρουροί του antinews: Όλοι μαζί, ψοφοδεξιοί, κλεφτο-πασόκοι και σταλινικοί για να μην έρθει η Χρυσή Αυγή

Γράφει ο Αντίοχος.

Παραληρούν και παραμιλούν ακόμα από τον πανικό τους, εξαιτίας των πύρινων λόγων του φυλακισμένου Αρχηγού και των δύο βουλευτών μας στη βουλή, οι ποικιλόχρωμοι παπαγάλοι του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος της δυστυχίας μας. 

«Πανστρατιά», λοιπόν, όλων των «δημοκρατικών δυνάμεων» του… συνταγματικού τόξου (ψοφοδεξιών, ελαφροδεξιών, κλεφτο-πασόκων, συριζο-αμερικανοκομμουνιστών, γνήσιων κουκουέδων σταλινικών και λοιπών…), ζητά η διαδικτυακή φωνή του γερμανόδουλου κατοχικού ψευτοπρωθυπουργού φον Αντωνάκη, για την αντιμετώπιση του μόνου ελληνικού κόμματος που απειλεί το σάπιο κλεπτοκρατικό καθεστώς τους, της Χρυσής Αυγής! Ο τίτλος τα λέει όλα: «Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός. Ή όλοι μαζί ή με τους… ναζί!». Ιδού και το περιεχόμενο του… προσκλητηρίου:

«Τα όσα έγιναν χθες στο ελληνικό κοινοβούλιο...

Πρακτικές τριτοκοσμικών κρατών: Κατ'οίκον περιορισμός για τον Κουκούτση!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κατ'οίκον περιορισμός σε πολιτικούς, μόνο σε μπανανίες της Αφρικής και ειδικά της Ασίας, επιβάλλονται!

Πρωτοφανείς και σκληροί περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον βουλευτή Μεσσηνίας της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση μετά την μαραθώνια απολογία του στις εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου.

Ο βουλευτής αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που επιβάλλονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα του επιβλήθηκε...

ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ: ΞΕΧΝΑ ΤΗ «ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ», Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΧΤΙΣΕΙ ΣΤΕΡΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος.

Την ίδια ώρα που στη νουδούλα και στον ευρύτερο χώρο του σάπιου κατεστημένου, γίνεται κουβέντα για το που πρέπει να στραφεί ο φον Αντωνάκης για να ενισχύσει τα ισχνά ποσοστά της νουδούλας, εν όψει των καταιγιστικών εξελίξεων που αναμένονται προσεχώς και που μπορεί να οδηγήσουν σε πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, έρχεται ένας ισχυρότατος παράγοντας του συστήματος, ο διευθυντής του ψυχάρειου «Βήματος» Καρακούσης και του συστήνει να μην ακούσει τις «σειρήνες» που του συνιστούν «δεξιά στροφή». Αφενός μεν διότι η Χρυσή Αυγή είναι πλέον μια σταθερή και συμπαγής πολιτική δύναμη, η οποία έχει μόνο εισροές, και αφετέρου για να μην την ενισχύσει περαιτέρω. Ιδού:

«Πριν από τις τριπλές εκλογές του Μαΐου σημειώναμε ότι τα αποτελέσματα θα προσφέρουν το έναυσμα μιας μακράς διαδικασίας αναδιάρθρωσης της πολιτικής.
Δεν έχουν κλείσει καν δυο εβδομάδες από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και η ανασύνταξη της πολιτικής ξεκίνησε.
Στη Νέα Δημοκρατία συζητούν ήδη αν το κόμμα τους θα πρέπει να αποκτήσει το απαιτούμενο «δεξί βάθος» ώστε...

ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ: «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ» ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «ΠΙΘΗΚΟΥΣ» – ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ «ΞΕΝΗ ΧΩΡΑ»!

laurie-foto002
Γράφει ο Αντίοχος.

Μεγάλη ταραχή έπιασε τους πολιτικάντηδες του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος, τους ολιγάρχες που τους στηρίζουν και τα δημοσιογραφικά τους παπαγαλάκια, μετά από τον δημόσιο εξευτελισμό τους από τον φυλακισμένο Αρχηγό και τους δύο βουλευτές μας, μέσο στο άντρο της διαφθοράς (που κατ’ ευφημισμόν ονομάζουν «βουλή των Ελλήνων»). Κι είναι φανερό αυτό από τις κραυγές τους στα τσοντοκάναλα και τα γραφτά τους στις κίτρινες φυλλάδες τους. Αλλά, υπάρχει κι ένα όριο στον καθεστωτικό κατήφορο. Τον οποίο ξεπέρασε κατά πολύ κάποια δημοσιογράφος του «Βήματος» (του ολιγάρχη Ψυχάρη), με το (περίεργο…) όνομα Κέζα Λώρη. Η οποία, μέσα στη....

Η ανήθικη στάση των καναλιών απέναντι στον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή

Μια πολύ ενδιαφέρουσα προσέγγιση για τον ρόλο που παίζουν τα κρατικά και ιδιωτικά τηλεοπτικά δίκτυα στον βρώμικο πόλεμο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, δημοσιεύθηκε στο ενημερωτικό ιστολόγιο Fimotro.
Γράφει ο Κ.Π. Αγαπητό Fimotro,
"Τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στη βουλή, όλοι τα είδατε, όλοι τα παρακολουθήσατε. Δεν θα τα σχολιάσω. Θα σχολάσω όμως τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν τα κανάλια, τα γεγονότα. Έχω γράψει πολλές φορές ότι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζουν και χτυπούν τη Χρυσή Αυγή τα ΜΜΕ είναι λάθος. «Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται».
Όταν όλα τα ΜΜΕ κάνουν πρώτο θέμα τα γεγονότα της βουλής και αφιερώνουν.....

ΓΕΡΗ ΜΠΑΖΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΛΗΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ – ΕΤΣΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ…

maziotis
Μια νέα ληστεία, σε υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Συκούριο της Λάρισας, έκαναν –όπως όλα δείχνουν- οι προστατευόμενοι «κοινωνικοί αγωνιστές» Μαζιώτης και ΣΙΑ (που όλο τους ψάχνουν η CIA, η DIA, η Αντιτρομοκρατική, η ΕΥΠ και… λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, αλλά –φευ- δεν μπορούν να τους βρουν – ίσως να τους έχει… καταπιεί η γη…).  
Οι δράστες ήταν πέντε, με τους δυο να περιμένουν έξω από την τράπεζα και οι άλλοι τρεις μπήκαν μέσα μεταμφιεσμένοι.
Περίμεναν πέντε ολόκληρα λεπτά να......

Τα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτουν τον Μουρούτη: Απόλυτη επιβεβαίωση των λεγομένων του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής


Τα «Παραπολιτικά» αποκαλύπτουν τον Μουρούτη: Απόλυτη επιβεβαίωση των λεγομένων του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Σάλος δημιουργήθηκε με τις, από βήματος Βουλής, αποκαλύψεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για τηλέφωνα που έπαιρνε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γ. Μουρούτης, στα πλαίσια των τακτικισμών της ΝΔ για προσεταιρισμό της Χρυσής Αυγής. Τακτικισμούς που ως γνωστόν έληξαν με την έναρξη της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής, όταν οι νεοδημοκράτες κατάλαβαν ότι η Χρυσή Αυγή δεν ξεπουλά τις Ιδέες της.
Ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου δήλωσε επί λέξει: "Μέσα στα δύο κινητά που μου κατάσχεσε η Αντιτρομοκρατική, υπήρχε ένα όνομα Γιώργος Μουρούτης. Θα βρείτε και του Μουρούτη το τηλέφωνο. Ήθελε κι αυτός επαφές".
Η απάντηση του Μουρούτη ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα, καθώς δεν διαψεύδει την καταγγελία, αλλά επί της ουσίας την επιβεβαιώνει:  "Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον ......

Το ανύπαρκτο κομματίδιο του 1,2% - ΔΗΜΑΡ των ανθελλήνων τύπου Ρεπούση - Ψαριανού ζητά να ψηφιστεί ο "αντιρατσιστικός νόμος"...

DHMAR
Περίσσευμα θράσους υπάρχει στην… ρημαγμένη ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ). Δε φτάνει, λοιπόν, που εδώ που και δέκα ημέρες –από την επομένη των εκλογών- η κοινή γνώμη κατακλύζεται από «ειδήσεις» για το αν παραιτείται ή δεν παραιτείται ο (τελειωμένος) μπάρμπα-Φώτης και για το τι είπε το τάδε ή το δείνα στέλεχος αυτού του κομματιδίου του 1,2% (λες και ενδιαφέρουν τον ελληνικό λαό…), έρχεται τώρα αυτό το τυμπανιαίο πτώμα που δεν εκπροσωπεί τίποτα πλέον και ζητάει εξηγήσεις για την καθυστέρηση ψήφισης του «αντιρατσιστικού» νόμου!!! Τον οποίο –όπως απεδείχθη και στις πρόσφατες εκλογές- δεν τον θέλει ο ελληνικός λαός, γι’ αυτό η συγκυβέρνηση κάνει… καθυστέρηση…
Δείτε το απύθμενο θράσος των ορφανών του Τσαουσέσκου:
«Η Ελλάδα εξακολουθεί και παραμένει μία από .....

Ο αποτυχημένος πολιτευτής Αρούλης δίνει το σύνθημα : "Να κάνουμε συγκυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ"

αρχείο λήψης
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, έδωσε ο Αρούλης ο Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος μίλησε ελεύθερα για τις προοπτικές μιας μελλοντικής «μεγάλης συγκυβέρνησης» της νουδούλας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού οι σχετικές δηλώσεις του:

«Παραδέχομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο νικητής των ευρωεκλογών, ωστόσο η νίκη του δεν.....

Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαδίδουν πως η Χρυσή Αυγή πήρε 65.000 ευρώ, ενώ έχουν περικόψει πλήρως την κρατική επιχορήγηση


Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαδίδουν πως η Χρυσή Αυγή πήρε 65.000 ευρώ, ενώ έχουν περικόψει πλήρως την κρατική επιχορήγηση

Η προπαγάνδα και η ψευδολογία των διαφόρων εκφράσεων του συστήματος δεν έχει όρια. Την στιγμή που έχει περικοπεί πλήρως η κρατική χρηματοδότηση προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ κάποιοι δεν διστάζουν να πουν ψέματα επί τούτου.
Η «Καθημερινή» αναφερόμενη στην έκτακτη επιχορήγηση των κομμάτων για τις ευρωεκλογές γράφει μεταξύ άλλων τα εξής: «Τα 7.000.000 ευρώ της φετινής εκλογικής επιχορήγησης κατανέμονται, με βάση την κυβερνητική απόφαση, ως εξής: Το 50% μοιράζεται με βάση τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2009, το 10% με......

Απάντηση Χρήστου Παππά στην Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου


Απάντηση Χρήστου Παππά στην Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου

Στην χθεσινή ομιλία - κεραυνός του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής για την παράνομη άρση ασυλίας του, ο Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε και στην εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με την οποία γνωρίζονταν κοινωνικά στα Ιωάννινα, πριν εκλεγούν αμφότεροι βουλευτές.
Συγκεκριμένα είπε: "Ας μας πει η πολύ γνωστή μου, η κα. Μισέλ Ασημακοπούλου, όταν τη συναντούσα ή την εξυπηρετούσα στο κατάστημά μου την ιδία, αλλά και την αμερικανοεβραϊκής καταγωγής μητέρα της, δεν διέκρινε η κυρία Ασημακοπούλου τα τσιγκέλια στο ταβάνι, τα μαστίγια, τον πάγο, τους θαλάμους βασανιστηρίων; Δεν τα διέκρινε, αυτή η πανέξυπνη; Εκπρόσωπο Τύπου την έχετε. Και γιατί το λέω αυτό; Δεν το λέω για την Ασημακοπούλου, δεν με ενδιαφέρει.
Το λέω για να καταδείξω και να καταρρίψω συγχρόνως το φαιδρό επιχείρημα του δήθεν αντισημιτισμού. Ναι, είμαστε αντισιωνιστές, όχι όμως αντισημίτες. Και πολύ περισσότερο δεν είμαστε ενάντιοι στους σιωνιστές -αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και είναι εγνωσμένοι εχθροί του Ελληνισμού. Είμαστε ενάντιοι πολύ περισσότερο στους....

Νεοέλληνας, ένα γνήσιο προϊόν της "δημοκρατίας" σας


«Ο απόλυτα homo economicus είναι ένα πλάσμα του υποπροϊόντος μιας ολοφάνερα εκφυλιστικής εξειδίκευσης. Έτσι σε κάθε κανονικό πολιτισμό ένας απόλυτα οικονομικός άνθρωπος, δηλαδή κάποιος που βλέπει την οικονομία όχι σαν σύστημα μέσων αλλά αντιθέτως σαν σύστημα σκοπών στους οποίους αφιερώνει τις κύριες δραστηριότητες του, θεωρείτο πάντοτε δικαίως σαν άνθρωπος χαμηλότερης κοινωνικής προέλευσης, χαμηλότερης από πνευματικής άποψης και επιπλέον από κοινωνικής ή πολιτικής. Πρέπει επίσης να υποστηρίξουμε ότι.....