Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 01, 2016

Η ΠΡΩΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ… Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ


Την πρώτη τακτική αμερικανική εμπορική πτήση από τις ΗΠΑ για την Κούβα μετά από 50 και πλέον χρόνια, εκτέλεσε χθες η αμερικανική αεροπορική εταιρεία JetBlue, όπως συμφώνησαν οι πρόεδροι Κάστρο και Ομπάμα.

Το αεροσκάφος της εταιρείας απογειώθηκε γύρω στις 17.05 (ώρα Ελλάδας) από το αεροδρόμιο Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντας με προορισμό τη Σάντα Κλάρα. Η επιβίβαση των πρώτων επιβατών έγινε σε εορταστική ατμόσφαιρα, υπό τα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων. Ένα συγκρότημα έπαιζε κλασικά κουβανικά τραγούδια, όπως το Guantanamera, συνοδεύοντας τους επιβάτες.

Η πτήση αυτή αποτελεί «μια μεγάλη ιστορική στιγμή», τόνισε ο Μαρκ Γουέιλς, ο διευθυντής του αεροδρομίου. Την συνέκρινε μάλιστα με την πτώση του Τείχους του Βερολίνου ή με τα πρώτα βήματα του ανθρώπου...

Σπάνια φωτογραφικά ντοκουμέντα των μαχητών του Εθνικού Στρατού

Με την ευκαιρία της λήξης της ξενοκίνητης ανταρσίας 1946-49 δημοσιεύουμε μερικές ανέκδοτες φωτογραφίες της περιόδου εκείνης. Πρόκειται για ανέκδοτες φωτογραφίες και ένα έγγραφο από τα προσωπικά αρχεία μαχητών του Εθνικού Στρατού και της Ελληνικής Βασιλικής Χωροφυλακής.

Η λήθη δεν μπόρεσε να σκεπάσει τις μνήμες. Σε πείσμα των καιρών, σε πείσμα όλων όσων θέλουν να παραχαραχτεί και να διαγραφεί η ιστορία εμείς επιμένουμε. Επιμένουμε και συνεχίζουμε, τιμώντας τους αφανείς και άγνωστους μαχητές, καθώς και τους άγνωστους ήρωες, πού έπεσαν μαχόμενοι στις κορυφογραμμές όλης της Ελλάδας, πολεμώντας για μια μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...

ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ; ΠΕΡΝΑΣ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!

Σε όλες τις χώρες του κόσμου υπάρχουν νταήδες και παλικαράδες, που ενίοτε επιτίθενται και σε αστυνομικούς. Αλλά, μόνο στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας και των –ακόμα φαιδρότερων από την πορτοκαλέα- συντρόφων Τσίπρα και Καμμένου, οι νταήδες αυτοί μένουν ατιμώρητοι! 

Ελεύθερος, λοιπόν, με «περιοριστικούς» όρους αφέθηκε ένας 15χρονος που μαχαίρωσε αστυνομικό στο Αίγιο, όταν αυτός προσπάθησε να ελέγξει...

ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ! Η ΝΔ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ - ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ΝΔ που χρωστάει παντού διατείνεται πως η ίδια θα σώσει τη χώρα!

Ο πρώτος που έριξε την… μεγαλοφυή ιδέα του… χαρισμού των χρεών της νουδούλας, ήταν ο φωνακλάς φον Μπουμπούκος, κατά την προεκλογική περίοδο των εσωκομματικών εκλογών της νουδούλας – τότε που έπαιζε το ρόλο του «λαγού» του φον Κούλη. Όμως, για… ευνόητους λόγους, που έχουν να κάνουν με τη γραφικότητα του Μπουμπούκου, δεν δόθηκε συνέχεια στην θρασύτατη αυτή απαίτηση. 

Φαίνεται όμως πως δεν είναι μόνο ο γραφικός Μπουμπούκος που γυρεύει τέτοια εξωφρενικά πράγματα, αλλά η νουδούλα σαν κόμμα – αφού κάτι ανάλογο πρότεινε κι άλλος βουλευτής της, άρα είναι γενικό το κακό.

Έτσι, ο… κόμης Μηταράκης, κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, πρότεινε...