Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 28, 2013

Ο Χρήστος Παππάς ξεφτιλίζει τον Βενιζέλο στη Βουλή..."Πού τα βρήκε άραγε τόσα λεφτά ο Μπένι...;"

Δείτε το βίντεο....

Ύπουλη προσπάθεια στοχοποίησης της Χρυσής Αυγής από την αστυνομία


Ιδού η άθλια σκηνοθεσία της ΕΛ.ΑΣ.: πιστόλια και σιδηρογροθιές και από πάνω ένα κασκόλ που γράφει Χρυσή Αυγή. Οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια... παρατηρήστε τον χαρακτηριστικό τρόπο που έχουν αναρτήσει την μαύρη μπλούζα για να δημιουργούν εντυπώσεις και ατμόσφαιρα. Υπενθυμίζουμε ότι τα συγκεκριμένα είδη ρουχισμού τα βρίσκει πλέον ο καθένας οπουδήποτε, από τα περίπτερα της Ομόνοιας μέχρι τις λαϊκές αγορές.
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος
Ουδεμία σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με τους συλληφθέντες του Βόλου. Τα είδη ρουχισμού που... "ανακάλυψε" η αστυνομία στην οικία του ενός ανηλίκου εκ των τριών, μπορεί πλέον να....

Νέα πρόκληση Νταβούτογλου για την Κύπρο: "Διχοτόμηση αν δεν μοιράσουμε τα κοιτάσματα"

Λύση διχοτόμησης αναφορικά με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου πρότεινε ο τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Αχμέτ Νταβούτογλου, εάν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών αποτύχουν και δεν επιτευχθεί συμφωνία για τη δημιουργία κοινής επιτροπής για την εκμετάλλευση των ενεργειακών πηγών του νησιού και μοίρασμα των εσόδων.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Haberturk, ο Νταβούτογλου άσκησε κριτική στο σχέδιο των Ελληνοκυπρίων να χρησιμοποιήσουν τα δικαιώματα ερευνών πετρελαίου και φυσικού αερίου στην Κύπρο, ως εχέγγυο για το πακέτο διάσωσης που χρειάζεται η Κύπρος για να αποφύγει τη χρεοκοπία
«Ως Τουρκία, θέλουμε να.....

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

KAMMENOS-SAMARAS
Μέχρι χθες το βράδυ, όλα τα κόμματα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου –με τελευταίο το ΚΚΕ- είχαν εκφράσει την… αλληλεγγύη τους στον εθνικό μας υπεργολάβο (ή μίστερ «Πάρτα Όλα») Μπόμπολα, με εξαίρεση το κόμμα Καμμένου (γνωστό πλέον μετά τον πολιτικό γάμο, ως συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες»). Πάνω, λοιπόν, που τείναμε να πιστέψουμε πως οι «Ανεξάρτητοι κ.τ.λ.» μπορεί να είναι πραγματικά ανεξάρτητοι από την διαπλεκόμενη ολιγαρχία του πλούτου που καταδυναστεύει την πατρίδα και το λαό μας, ήρθε το νυχτερινό δελτίο τύπου της συνιστώσας για διαλύσει κάθε αμφιβολία. Ιδού η δήλωση υποταγής του προέδρου Πάνου στον άρχοντα της διαπλοκής:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ MEGA

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταδικάζουν κάθε πράξη βίας και ....

Λαθρομετανάστες σφάζουν και τρώνε κατοικίδια ζώα στη Ρόδο

Ένα από τα πολλά προβλήματα, τα οποία συνδέονται με την παρουσία των λαθρομεταναστών στην Χώρα μας είναι και αυτό της εξαφάνισης τόσο των αδέσποτων ζώων όσο και των οικόσιτων από τους δρόμους, λόγω της προτιμήσεώς τους ως… έδεσμα από τους πειναλέους παράνομους.
Η πιο πρόσφατη καταγγελία έρχεται από το νησί της Ρόδου, όπου το....

IIF: "Σειρά για δήμευση καταθέσεων έχουν οι Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία, και Ιταλία"

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: οι Μεσογειακοί λαοί βάλλονται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων...Γιατί άραγε;

Η Κύπρος αποτέλεσε το πείραμα-οδηγό σε μια σειρά κουρέματος τραπεζικών καταθέσεων που σύντομα θα πραγματοποιηθεί σε μια σειρά από χώρες. Συγκεκριμένα στις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου και φυσικά ανάμεσά τους βρίσκεται και η Ελλάδα. Είναι αναπόφευκτο, και το βλέπει σύντομα να έρχεται το ίδιο το IΙF.
Πιέσεις για κατάσχεση ποσοστού επί των τραπεζικών καταθέσεων στον τραπεζικό τομέα της Πορτογαλίας, της Ισπανίας της Ελλάδας και της Ιταλίας μετά την απόφαση για την Κύπρο βλέπει το IIF σε έκθεσή του.
Το διεθνές Ινστιτούτο εκτιμά ότι τράπεζες περισσότερο αδύναμων χωρών –και ειδικά οι τρεις του ευρωπαϊκού νότου-- θα αντιμετωπίσουν πιέσεις, αναφέρει το Bloomberg.
Η απόφαση για την Κύπρο, επισημαίνεται ακόμη από το IIF, «αντί να σπάσει το δεσμό ανάμεσα στους ισολογισμούς των τραπεζών και τους κρατικούς, τον βαθαίνει».
«Οι τράπεζες που.....

Η Γερμανία δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα Σιωνιστικό κράτος(αφιερωμένο σε διάφορους μαζάνθρωπους)

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Γερμανία δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα, ακόμη, Σιωνιστικό προτεκτοράτο όπου οι "περιούσιοι" κατέχοντας θέσεις -κλειδιά ασκούν την πολιτική της χώρας των Γότθων. Στην Ελλάδα μπορεί οι ντόπιοι προπαγανδιστές να φωνασκούν περί "ναζί" - "ράιχ" και άλλες τέτοιες γελοιότητες που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, ηθελημένα και μη καθώς τα κέντρα διοίκησης έχουν ίδια.."περιούσια" μήτρα, αλλά η αλήθεια είναι πως για τα δεινά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας η σχέση των "γερμανών" είναι τόση όση η "ελληνικότητα" του Σχορτσιανίτη.
 
Το παρακάτω κείμενο αφιερώνεται σε "πατριώτες" τύπου Καμμένου - Τράγκα και λοιπών γελοίων που θεωρούν και τους εαυτούς τους...διωκόμενους από τα Waffen SS της Μέρκελ.
 
Μετάφραση από τον Εμμανουήλ Σαρίδης
 
Στην ProSieben/Sat1-Gruppe ανήκουν το γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ProSieben, το SAT 1, το Kabel Eins, το N24, το 9Live και το ειδικά για τις γυναίκες σχεδιασμένο κανάλι Sixx. Η ProSieben/Sat1-Gruppe ανήκει στον Εβραίο Haim Saban. Το ίδρυμα Axel-Springer-Stiftung που ανήκει στην Axel Springer AG (BILD Zeitung, DIE WELT και εκατοντάδες αλλες εφημερίδες και περιοδικά σε ολόκληρη την Ευρώπη), διευθύνετο απο το 1981 μέχρι το 2010 από τον Εβραίο Ernst Cramer. Μετα τον θάνατο του Cramer ανέλαβε την προεδρία η Friede Springer, μια σιωνίστρια που το 2000 της απονομήθηκε το βραβείο Leo Baeck, το μεγαλύτερο βραβείο του Κεντρικού Συμβουλίου των Εβραίων στη Γερμανία. Διευθύνων σύμβουλος της Axel Springer AG είναι ο σιωνιστικής Matthias Döpfner, ο οποίος έχει και μία......

Κάνουν και τέτοια οι "αριστεροφιλελεύθεροι" του Κουβέλη..; Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. έστειλε σε λάθος άτομο ρουσφετολογικό mail!

Ένα e-mail που κατά λάθος βγήκε σε προφίλ χρήστη στο Facebook, και αφορά ενημέρωση για προσλήψεις στο Δημόσιο, από τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος Δημήτρη Χατζησωκράτη ήταν αρκετό για να τον εκθέσει ανεπανόρθωτα τόσο εκείνον όσο και την «αγία αριστερά» ΔΗΜΑΡ, που κατά τα άλλα μάχεται μαζί με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για την αξιοκρατία, την αποκατάσταση της αξιοπιστίας και της τιμιότητας και την επανίδρυση του κράτους και του τέλους στις πελατειακές σχέσεις στην πολιτική ζωή του τόπου.
Απλά αποδείχτηκε το μάλλον προφανές, πως ενώ κάποτε η «αξιοκρατία» για προσλήψεις στο Δημόσιο περιοριζόταν στην δεξαμενή ημετέρων της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ, τώρα απέκτησαν και ......

Για αυτό τους αποκαλούμε "τουρκοπράκτορες".."Μουσουλμανικοί" σύλλογοι και ψευδομουφτήδες γιόρτασαν την επέτειο της μάχης των Δαρδανελίων


 

Ανακοινώσεις για την επέτειο της Μάχης των Δαρδανελίων (1914-1915) από τουρκοσυλλόγους, ενώ οι ψευδομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής παρέστησαν και αυτοπροσώπως στις σχετικές εκδηλώσεις που έγιναν επί τουρκικού εδάφους…
    Εθνική εορτή είχαμε εμείς (και πιο συγκεκριμένα, για να παραφράσω και την παλιά εκείνη, εξαιρετική φράση του Ντίνου Χριστιανόπουλου, τιμήσαμε τους ήρωες που έχυσαν κάποτε το αίμα τους, για να μπορούν τα σημερινά νεοελληνέζικα σούργελα να βλέπουν ανενόχλητα…«Σουλεϊμάν» και «Φατμαγκιούλ»)!  
    Κάποιοι συντοπίτες μας όμως και …

Πως οι καθολικοί κληρικοί εβραϊκής καταγωγής έκαναν το Βατικανό να αλλάξει στάση απέναντι στους Εβραίους και να προωθήσει τον οικουμενισμό

ΚΟ: Η Δεύτερη Βατικάνειος Σύνοδος, κοινώς γνωστή ως ‘Vatican II’, μια Οικουμενική Σύνοδος καρδινάλιων της Καθολικής Εκκλησίας, που άνοιξε υπό τον Πάπα Ιωάννη XXIII το 1962 και έκλεισε υπό τον Πάπα Παύλο ΣΤ' το 1965, έφερε ριζικές – σεισμικές αλλαγές στην διδασκαλία της καθολικής εκκλησίας, «εκσυγχρονίζοντας» μεταξύ άλλων, την λειτουργία της και προωθώντας ξεκάθαρα τα «οράματα» του οικουμενισμού με την διακήρυξη ότι «σε όλες τις θρησκείες υπάρχουν θετικά στοιχεία και ότι οι τρεις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες, ο Χριστιανισμός, ο Ιουδαϊσμός και το Ισλάμ πιστεύουν στον ίδιο Θεό». Είναι γνωστό ότι το Βατικανό και ο εκάστοτε Πάπας πρωτοστατούν σε......

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ!

SYNTAGMA

 Ο ελληνικός λαός στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, στα καφενεία, στους τόπους εργασίας, στις πλατείες, παντού, καταφέρεται ενάντια στους πολιτικούς και τις πολιτικές που έφεραν την Πατρίδα μας σε αυτήν τη θέση, εκφέρει εμπρηστικό λόγο αγανάκτησης και δικαιοσύνης που εκφράζεται με το υβριστικό σύνθημα «Να καεί να καεί το μπ@@@ η Βουλή».

Οι βολεμένοι λήσταρχοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, όλοι αυτοί που φάγανε και κατέστρεψαν Οικονομία, Παιδεία, Υγεία, όλες τις.....