Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 15, 2016

Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ, ΤΟ «ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ»

panagia
Η Κοίμηση της Θεοτόκου Θεομητορική εορτή της Χριστιανοσύνης. Εορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Αυγούστου με το Νέο Ημερολόγιο και στις 28 Αυγούστου με το Παλαιό. Στην Ορθοδοξία, ο εορτασμός της Κοίμησης της Θεοτόκου περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο το θάνατο και την ταφή της Παναγίας και κατά δεύτερο την ανάσταση και τη μετάστασή της στους ουρανούς. Δεν θεωρείται πένθιμο γεγονός, καθώς η Παναγία μας «μετέστη προς την ζωή».
Σύμφωνα, λοιπόν, με την εκκλησιαστική παράδοση, η μητέρα του Ιησού Χριστού, Μαρία, πληροφορήθηκε τον επικείμενο θάνατό της από έναν άγγελο τρεις ημέρες προτού αυτός συμβεί και άρχισε να προετοιμάζεται κατάλληλα. Προσεύχεται στο όρος των Ελαιών και δίνει τα υπάρχοντά της σε δύο γειτόνισσές της χήρες. Επειδή κατά την....

Έγκλημα κατά του ΈΘνους από το "συνταγματικό τόξο"....Μαζικές αποδόσεις ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μαζί με δικαίωμα ψήφου!



Μια τεράστια απάτη φέρνει στην δημοσιότητα η σελίδα newpost αναφορικά με την χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας σε αλλοδαπούς. Σύμφωνα με τα στοιχεία, δεκάδες αλλοδαποί προσκόμισαν πλαστά πιστοποιητικά στις αρμόδιες αρχές και με αυτόν τον... ευτελή τρόπο κατάφεραν να εξαπατήσουν και να πολιτογραφηθούν ώς Έλληνες πολίτες.
Σύμφωνα με το πόρισμα φωτιά που έρχεται στην δημοσιότητα, την τελευταία 15ετία έπειτα από....

Europol: Στα Hot Spots της Ελλάδος "κρύβονται" τζιχαντιστές


Συναγερμός στην Europol για τζιχαντιστές στα “Hot Spot” της Ελλάδος

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μοναδική λύση η συστράτευση των τοπικών κοινωνιών με την Εθνικιστική πολιτική δύναμη που μπορεί να αποτρέψει τη δημιουργία καταυλισμών ανομίας, εγκληματιών και τρομοκρατών που αποτελούν βόμβα στα θεμέλια της Χώρας μας.

Στην Αυστρία δικάζεται ένας πακιστανός που κατηγορείται για τις τρομοκρατικές επιθέσεις που λάβαν χώρα στη Γαλλία τον Νοέμβριο και υπάρχει μάλιστα και το ερώτημα της έκδοσής του στην Γαλλία. Επί αυτού του αιτήματος, ο Πακιστανός, έχει καταθέσει αίτηση ασύλου γιατί «υπάρχει τιμωρητικό κλίμα» στην Γαλλία.
Εντός της δίκης τα όσα αποκαλύφθησαν προκαλούν πραγματικά την ανατριχίλα. Ο Πακιστανός, λοιπόν, ταξίδεψε με άλλον έναν τζιχαντιστή, ως «στρατιώτες» του Ισλαμικού Χαλιφάτου, μαζί με....