Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 26, 2011

Τι συμβαίνει στη Συρία;

Εσείς βέβαια γνωρίζετε εδώ και μήνες τι συμβαίνει: Αποκάλυψη: Σκότωσαν τον “πεθαμένο”. Τώρα, οι ισλαμοφασίστες ξαναγίνονται “μαχητές της ελευθερίας”.

Του Ομάρ Σ.
Ο ευρωπαίος πολίτης που βομβαρδίζεται καθημερινά από τα ΜΜΕ για τον “Απελευθερωτικό Στρατό της Συρίας” και την “Συριακή Αραβική Άνοιξη” διαμόρφωσε μια κατασταλαγμένη αντίληψη -που υποβοηθά συνειδητά ή ασυνείδητα τμήμα της ευρωπαϊκής αριστεράς στο όνομα των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων”-, η οποία δύσκολα μπορεί να αντιμετωπιστεί με την αλήθεια και την παράθεση πραγματικών γεγονότων.
Θα μπορούσε να αναρωτηθεί ο μέσος ευρωπαίος πολίτης -αν του παρείχαν την είδηση τα ελεγχόμενα ΜΜΕ-, γιατί άραγε ο “Απελευθερωτικός Στρατός της Συρίας”, διοικείται από τον τον πράκτορα της CIA Abdelhakim Belhaj, στέλεχος της Αλ Κάιντα και Στρατιωτικό Διοικητή της Τρίπολης, μετά την επικράτηση της “δημοκρατίας” στη Λιβύη;
Όσον αφορά την “Αραβική Άνοιξη” και τις ΝΑΤΟϊκές επεμβάσεις, επίσημες και μυστικές επιχειρήσεις, υπακούουν την πολιτική που προωθείται μέσω του…
Κατάρ: επιβολή “ισλαμιστών” ηγετών σε όλες τις Αραβικές χώρες.
Αυτή η στρατηγική, ναι η επιβολή ισλαμιστών ηγετών σε όλες τις Αραβικές χώρες, υποβάλλεται από τις ΗΠΑ, που όχι απλώς χρηματοδοτούν μέσω Κατάρ και Τουρκίας (όπως ακριβώς στη Λιβύη) τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, αλλά προσφέροντάς τους και τις υπηρεσίες του αραβικού cnn (al-Jazeera), και την υποστήριξη των μισθοφόρων της περιβόητης «τρομοκρατικής» οργάνωσης Αλ Κάιντα.
Σήμερα όλες οι προσπάθειες των ΗΠΑ, Κατάρ, Τουρκίας και Ισραήλ στρέφονται στη Συρία, για να ακολουθήσει το Ιράν.
Ας αναρωτηθούμε και ας προβληματιστούμε:
- Γιατί κανένα ΜΜΕ δεν μιλάει για.....

Πως ένα λάθος των δημοσιογράφων αποκαλύπτει την απάτη των δημοπσκοπήσεων...

Έχουμε επαναλάβει εκατοντάδες φορές ότι δεν έχουμε καμμία εμπιστοσύνη στους δημοσκόπους καθώς αποτελούντ ο μακρύ χερί των "νταβατζήδων" στη δημιουργία κλίματος και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης...

Ας πάμε τώρα όμως σε μια πολύ περίεργη...περίπτωση!
Πρόσφατα τα "Επίκαιρα" έδωσαν στη δημοσιότητα δημσοσκόπηση της VPRC με τα παρακάτω αποτελέσματα...

Καλώς ως εδώ...
Τώρα όμως αρχίζουν τα...ωραία!

Γράφετε λοιπόν στο epikaira.gr, άρθρο στο οποίο εξυμνείται η....δημοσκοπική άνοδος της Αριστεράς!
Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος αναφέρει...

"Η δημοσκόπηση της VPRC για τα Επίκαιρα επιβεβαιώνει ότι τα ποσοστά της Αριστεράς βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα..."
Αναφέρει ο αρθρογράφος το ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, τον Κουβέλη, το Άρμα Πολιτών, τους Οικολόγους Πράσινους και..... φθάνουμε στα....καλά..

Γράφει για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ..
"Τέλος η αντισυστημική ακροαριστερή ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταλαμβάνει και αυτή ένα σταθερό ποσοστό λίγο παραπάνω από το 1,5 %."

Το διαβάζουμε, το ξαναδιαβάζουμε....Τελικά καλά είδαμε...
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει πάνω από 1,5%

Η δημοσκόπηση της VPRC για τα επίκαιρα όμως γιατί τη δείχνει στο 0,5%;!
Και προλαβαίνουμε εδώ και τους...εξυπνάκηδες που θα μας πουν για τα...ανώτατα όρια και το περιθώριο στατιστικού σφάλματος!

Τι μας λέει η ίδια δημοσκόπηση...;
Ότι τα όρια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι το 0,7%

Ο αρθρογράφος όμως αναφέρει οτί....

Ποιοί πολεμούν τα Χριστούγεννα και γιατί...;

Ο Ελληνόψυχος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου ξεσπαθώνει και αφυπνίζει: "Είμαστε σούλοι ξένων συμφερόντων"

Αληθινός ηγέτης ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος, κάνει λόγο για «πρωτοφανή ηθικό ξεπεσμό και φοβερή εξαχρείωση της κοινωνίας μας», τονίζοντας μάλιστα πως «άνθρωποι, στους οποίους η Πολιτεία εμπιστεύτηκε καίριες θέσεις, φαίνονται ανάξιοι των περιστάσεων, θέτοντας το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το συμφέρον του τόπου», την ίδια ώρα που «θεσμοί περιφρονούνται, η άμυνα παραβλέπεται, τα εθνικά ιδεώδη λοιδορούνται και οι εκπτώσεις στο εθνικό μας πρόβλημα συνεχίζονται».
«Ανερμάτιστοι πλέον, αγόμαστε και φερόμαστε από τα συμφέροντα των ξένων και τις καταχθόνιες επιδιώξεις της Τουρκίας» σημειώνει.
«Ανήμποροι να παρακολουθήσουμε τις πλεκτάνες των Τούρκων και των συμμάχων τους, με τους οποίους συμπλέουν, δυστυχώς, και οι εδώ εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών, ανίκανοι να....

Πάλι εμείς είμαστε οι συνωμοσιολόγοι και οι "γραφικοί";Ομολογία Μ. Γιλμάζ ότι Τούρκοι πράκτορες καίγαν τα Ελληνικά δάση


Σε συνέντευξη του σε τουρκική εφημερίδα, ο πρώην πρωθυπουργός (1997-1999) της Τουρκίας, Μεσούτ Γιλμάζ προέβει σε μια συγκλονιστική, εν ψυχρώ, ομολογία ότι τούρκοι πράκτορες έκαναν αντίποινα, δηλαδή έκαιγαν Ελληνικά δάση κατά την περίοδο 1995-1997 τουλάχιστον. Η ερώτηση ήταν για τα μυστικά κονδύλια της τουρκίας και η απάντηση του τούρκου ήταν η εξής:
“Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν  τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
Οι Ερμπακάν,  Ετσεβίτ και  Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό”
Κοινώς ο...