Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2016

Απέναντι στους νάνους του "συνταγματικού τόξου" ο γίγαντας Γ. Λαγός: "Η κυβέρνηση μεριμνά για τους λαθρομετανάστες και αδιαφορεί για τους Έλληνες"

Δείτε το βίντεο..

Έβγαλαν μαχαίρια οι λαθρομετανάστες - Σε κατάσταση πολιορκίας ολόκληρη η χώρα!


Έβγαλαν μαχαίρια οι λαθρομετανάστες - Σε κατάσταση πολιορκίας ολόκληρη η χώρα!

Μόνο η Χρυσή Αυγή προειδοποιούσε για τις δραματικές συνέπειες της πολιτικής της κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ στο λαθρομεταναστευτικό, όταν όλοι οι υπουργοί διαβεβαίωναν τον Ελληνικό Λαό περί του αντιθέτου.

Δεν χρειάστηκε να περάσουν μόλις λίγες μέρες μετά την δήλωση Τόσκα πως δεν τίθεται ζήτημα για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών από την παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών για να διαψευστεί πανηγυρικά ο ίδιος και το σύνολο των ψευδοανθρωπιστών: επεισόδια μεγάλης έκτασης λαμβάνουν χώρα σε....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΦΓΑΝΟΥΣ»;

CC5F81E223D2B34FB9015ECA4C7D9797
Γράφει ο Αντίοχος

Εκτός από το κέντρο των Αθηνών, όπου μαζί με τους αριστεριστές της ΚΕΕΡΦΑ (συνιστώσα της ΑΝΤΑΡCIA) και των Λαφαζανίστας, διαδήλωσαν χθες μπόλικα «προσφυγάκια» του… τσαντίρ – μαχαλά Πειραιώς, προερχόμενα από το Αφγανιστάν, εκδηλώσεις διαμαρτυρίας (ή μήπως πρόβες εξέγερσης;) υπήρξαν και στην Μόρια Λέσβου.
Έτσι, με σύνθημα “Azandi” που στα φαρσί σημαίνει «ελευθερία» ομάδα 50 περίπου Αφγανών προέβη σε μία ακόμα διαμαρτυρία στην είσοδο του κέντρου κράτησης στη Μόρια. Πρόκειται για την τέταρτη διαμαρτυρία μέσα σε πέντε ημέρες στο συγκεκριμένο Hot Spot, στο οποίο να σημειωθεί πως οι συνθήκες διαμονής δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Όπως παρατηρούμε, κοινό χαρακτηριστικό των «διαμαρτυριών» είναι οι Αφγανοί. Γιατί άραγε μόνον αυτοί χειραγωγούνται από....

Ασταμάτητος Κασιδιάρης στη Βουλή: " Κόψτε τη χρηματοδότηση στα χρεωκοπημένα κόμματά σας και δώστε τα λεφτά στο λαό που πεινάει..." ΒΙΝΤΕΟ

Οι γερμανοί ξανάρχονται για να....κρατήσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα

96c8c321e8199389e910d76cbcda7476-2-696x464

Μια  πολύ περίεργη συμμαχία συνέβη τις τελευταίες ημέρες στην Ειδομένη  μεταξύ ελλήνων  αλληλέγγυων  και Γερμανών ομοϊδεατών τους.  Η  ενίσχυση εκ Γερμανίας συνέβη όταν οι λαθρομετανάστες προσπάθησαν να «αποδράσουν» προς τα Σκόπια με προορισμό την Γερμανία.
Όπως φαίνεται οι Γερμανοί υπό τον φόβο, οι λαθρομετανάστες να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε στην Γερμανία, έστειλαν ενισχύσεις στους Έλληνες  αλληλέγγυους ώστε να κρατήσουν τους λαθρομετανάστες στην χώρα μας.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, Γερμανοί  και Έλληνες αλληλέγγυοι, παρακινούσαν τους....

Νύχτα τρόμου σε Ομόνοια και Πειραιά.. Λαθρομετανάστες - ΜΚΟ και "αντιρατσιστές" ετοιμάζουν εξέργεση κατά των Ελλήνων....ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙΝΤΕΟ


Παρακρατικές συμμορίες της αριστεράς, ΜΚΟ και λαθρομετανάστες αποσταθεροποιούν τη χώρα: Σοβαρά επεισόδια στον Πειραιά και πορεία στην Ομόνοια!

Με απόλυτη σαφήνεια καταδείχτηκε χθες η απειλή για την δημόσια ασφάλεια που συνιστά η συνδυασμένη δράση παρακρατικών οργανώσεων της αριστεράς, ΜΚΟ και εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που....

Πάλι ξέπλυνε τα σκάνδαλα των πολιτικάντηδων η βουλή: Καμία άρση ασυλίας για Σταθάκη και Πολάκη


Πάλι ξέπλυνε τα σκάνδαλα των πολιτικάντηδων η βουλή: Καμία άρση ασυλίας για Σταθάκη και Πολάκη

Οι λέξεις ντροπή και αίσχος είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν τη νέα σκανδαλώδη απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής, σύμφωνα με την οποία απορρίφθηκαν οι αιτήσεις για άρση ασυλίας του υπουργού Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Γιώργου Σταθάκη και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.
Συγκεκριμένα, κατά της άρσης της ασυλίας του Σταθάκη τάχθηκαν 151 βουλευτές, ενώ 28 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και 8 δήλωσαν «παρών». Ο Σταθάκης, σύμφωνα με το εισαγγελικό πόρισμα, ελεγχόταν για μη ορθή διαχείριση ενός ειδικού λογαριασμού του Πανεπιστημίου Κρήτης, την περίοδο που ήταν καθηγητής.
Από την άλλη μεριά, για την άρση της ασυλίας του Πολάκη καταψήφισαν 148 βουλευτές, ενώ 31 βουλευτές τάχθηκαν υπέρ και 8 δήλωσαν «παρών». Η υπόθεση του Πολάκη αφορούσε την....

ΜΙΑ ΥΠΟΥΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑΣ»

eidomenh
Γράφει ο Αντίοχος

Μια πολύ περίεργη συνέντευξη έδωσε η Κλαούντια Ροτ, βουλευτής του κόμματος των Πρασίνων και αντιπρόεδρος του γερμανικού κοινοβουλίου, στον δημοσιογραφικό όμιλο Redaktions Netzwerk Deutschland του Ανόβερου, υποστηρίζοντας ότι η γερμανική κυβέρνηση θα πρέπει «να δεχθεί 28.000 πρόσφυγες κατ’ ευθείαν από την Ελλάδα, κάτι το οποίο αντιστοιχεί στο γερμανικό μερίδιο της πανευρωπαϊκής κατανομής των 160.000 προσφύγων».
Πως της ήρθε η ιδέα κι....

Έτοιμοι οι..."βάρβαροι" να αλώσουν την Πόλη

LathroLesvos-700x360

Μήπως τα είχαμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό; Μήπως τα επαναλαμβάναμε ανελλιπώς στα κείμενά μας; Πάντως όπως πιθανά θα παρατηρήσει κάποιος δεν χρειάζεται ιδιαίτερη διορατικότητα, μόνο απλή λογική για να συνειδητοποιήσει ο καθένας, την επικίνδυνη και ολέθρια περιπέτεια που έχει θέσει η κυβέρνηση των αθλίων την Ελλάδα, όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση.
Όσο περνά λοιπόν ο καιρός, τα....