Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 08, 2012

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής

ΑΙΣΧΟΣ!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ!!! Bάζουν ενοικιαστήριο στην ΕΛ.ΑΣ.!!!

Σε καιρούς μνημονίων συνέβη και αυτό το όνειδος: Ενοικιαστήριο στην Ελληνική Αστυνομία βάζει η κυβέρνηση, τη στιγμή που η εγκληματικότητα είναι πλέον ανεξέλεγκτη και οι πολίτες νιώθουν τρόμο ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. Η ΕΛ.ΑΣ. «ενοικιάζεται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν!
 
Σύμφωνα με....

Συνέντευξη του Σταμάτη Σπανουδάκη: "Ψήφιστε αυτούς που μιλάνε για Χριστό και Ελλάδα..Την αιώνια αγαπημένη"


Σταμάτης Σπανουδάκης: «Σήμερα τον Ρήγα Φερραίο θα τον ταμπέλωναν φασίστα, ακροδεξιό ή γραφικό...»


Συνέντευξη στον Θεόδωρο – Νεκτάριο Ζούμπο για το pentapostagma.gr

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης είναι πασίγνωστος όχι για αυτά που λέει, αλλά για αυτά που συνθέτει, τις μαγευτικές μουσικές που σε ταξιδεύουν άλλοτε στο παρελθόν κι άλλοτε στο μέλλον. Οι μελωδίες του σε βγάζουν από την γκρίζα πραγματικότητα και σε ανυψώνουν, καθώς είναι γεμάτες από Χριστό κι Ελλάδα όπως δηλώνει κι ο ίδιος. Ο διάσημος και ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης είχε την καλοσύνη να κάνει ένα διάλειμμα από την καλλιτεχνική δημιουργία του και να μας απαντήσει στις ερωτήσεις μας, μέσα από τις οποίες γνωρίζουμε τον πολιτικοποιημένο άνθρωπο πίσω από την μουσική.

α) Ποια είναι η πηγή έμπνευσης σου;

Ρωσική "σφαλιάρα" σε Τουρκία για Κύπρο: "Είστε μια παράνομη κατοχική δύναμη"!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Ανήκουμε στη Δύση" κονδυλοφόροι, προπαγανδιστές του Σιωνισμού;


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση που στέλνει πολλαπλά μηνύματα σε όλα τα επίπεδα η Ρωσία προχώρησε πριν λίγες ώρες στην ουσιαστική απόρριψη του συνόλου των τουρκικών αιτιάσεων αναφορικά με τα δήθεν δικαιώματα που έχουν στην ΑΟΖ της Κύπρου και με σκληρή γλώσσα χαρακτηρίζει "κυπριακό έδαφος υπό τουρκική κατοχή" την Βόρεια Κύπρο.
Με αφορμή το ζήτημα των ιδοκτησιών στη Βόρεια Κύπρο, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών συνιστά στους Ρώσους πολίτες να απέχουν από την αγορά ακινήτων "στο έδαφος  της λεγόμενης «τουρκικής δημοκρατίας της βορείου Κύπρου», που είναι κατεχόμενο μέρος από την Τουρκία και αναγνωρίζεται μόνον από την Άγκυρα" και αναγνωρίζεται μόνο από την Άγκυρα".
Η  αναπληρώτρια διευθύντρια Τύπου και Πληροφοριών του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, τόνισε ότι....

Για να λέει το καθεστωτικό ΒΗΜΑ ότι το 80% των Ελλήνων ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τους λαθρομετανάστες, φανταστείτε τα πραγματικά ποσοστά

Τρομάζουν, ενοχλούν και είναι υπεύθυνοι για τα δεινά της χώρας. Αυτή είναι η εικόνα για τους μετανάστες, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του «Βήματος της Κυριακής», μετά την έναρξη των επιχειρήσεων-σκούπα στο κέντρο και την απόφαση της κυβέρνησης για δημιουργία κέντρων κράτησης.

Οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό κοντά ή και πάνω από το 80%, έχουν αρνητική γνώμη για τους μετανάστες, νόμιμους και παράνομους. Αλλά, αν οι Έλληνες φαίνεται να ομονοούν για το πρόβλημα, 1 στους 3 παραμένει δύσπιστος για τις λύσεις που προτείνουν οι πολιτικοί.

Το 83,4% των ερωτηθέντων θεωρεί....

Βράδυ 13ης Μαΐου 2012

Ώρα 11:00μ.μ...
Όλοι οι Έλληνες σε κάθε σπίτι, μόνοι ή με παρέες, κολλημένοι στους δέκτες τους...
Οι εκλογές έχουν τελειώσει και τα πάνελ των εκπομπών έχουν αρχίσει τις συζητήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι στον τόπο μας.
Ο "εθνικός μας δημοσκόπος" Νικολακόπουλος, στο πάνελ του MEGA αναμασά συνεχώς τα λόγια του για τα ποσοστά των κομμάτων: "Δεν ξέρουμε, είναι πολύ νωρίς..Φαίνεται όμως ότι θα έχουμε 7κομματική Βουλή και το ΛΑΟΣ μένει εκτός."
Οι δημοσιογραφικές "πόρνες" των μεγαλοεργολάβων και των εκδοτών αδυνατούν να πιστέψουν τα αποτελέσματα που μέχρι στιγμής έχουν βγεί.
Στο 8% της Ά Αθήνας η Χρυσή Αυγή έχει ποσοστό....

Άθλιοι και δειλοί(οι αναρχομπολσεβίκοι) … όπως πάντα

Τα προκλητικά θρασίμια της ψευτοδημοκρατίας του βόθρου, οι σμπίροι του Καθεστώτος και συνεργάτες των μηχανισμών καταστολής, οι λούστροι των βουλευτικών γραφείων και χαφιέδες των μυστικών υπηρεσιών, μην αντέχοντας την πάλη των ιδεών και τις αλήθειες της ιστορίας προσπαθούν να επιβάλλουν την φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής. Ανίκανοι για ιδεολογικοπολιτική αντιπαράθεση, κ επειδή αδυνατούν ν’ αντιπαρατεθούν στο Κίνημά μας στο πεζοδρόμιο, επειδή τρέμουν στη σκέψη και μόνο της βίαιης αντιπαράθεσης, χτυπούν ύπουλα οποιοδήποτε φορέα ή πρόσωπο δεν υποκύπτει στη χυδαία συνομωσία της χούντας των αφεντικών που αυτά τα σκουλήκια υπηρετούν.

Ξέρουμε καλά ποιοι είναι η....

Για γενική σύρραξη από τον Καύκασο μέχρι τον Κόλπο ετοιμάζεται η Ρωσία το καλοκαίρι


Έτοιμα σχέδια που «περιλαμβάνουν τη Γεωργία» έχουν οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις σε περίπτωση ισραηλινής και αμερικανικής επίθεσης στο Ιράν, δήλωσε πηγή του ρωσικού υπουργείου Άμυνας στο ημιεπίσημο πρακτορείο Interfax.
Το γενικό επιτελείο των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων «εκτιμά» πως η στρατιωτική δράση κατά του Ιράν θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι και καθώς το Ισραήλ δεν έχει τα κατάλληλα μέσα για να καταστρέψει την υποδομή του Ιράν το ρωσικό επιτελείο θεωρεί την αμερικανική εμπλοκή ως αναπόφευκτη.
Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αποκαλυφθεί πως οι οικογένειες των Ρώσων στρατιωτικών που υπηρετούν σε στρατιωτικές βάσεις στην Αρμενία αποχώρησαν από τη χώρα ενώ οι Ρώσοι στρατιωτικοί μετακινήθηκαν από την πρωτεύουσα της χώρας  Yerevan βορειότερα στο Gumri που βρίσκεται εγγύτερα στα σύνορα με τη Γεωργία και την Τουρκία.
Η στρατιωτική παρουσία της Ρωσίας στην Αρμενία όμως έχει υποστεί σημαντικό πλήγμα από....