Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2011

Με ήλιο, με βροχή, εμείς θα είμαστε ΕΚΕΙ...Δίκαζονται τα ΟΥΚ, Δικάζεται η Ελλάδα

Αυτά τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν ούτε από βροχή, ούτε από χιόνια, ούτε από ομίχλη και είναι ετοιμοπόλεμοι για την Ελλάδα μας...!


ΕΣΥ;!

ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι πληροφορίες που θέλουν τα τουρκομογγολοκάναλα MEGA και ANT1 να γίνονται χορηγοί επικοινωνίας θεωρούνται απολύτως ακριβείς...

Ένας από τους θεωρούμενους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του κόσμου, ο Θ. Αγγελόπουλος (που πρέπει να έχεις πάρει άδεια απο την δουλειά για να δεις ταινία του και σου φτάσει ο χρόνος), αρχίζει γυρίσματα της νέας του ταινίας. Η ταινία αναφέρεται στην διακίνηση μεταναστών μεταξύ Σκοπίων, Ελλάδας και Ιταλίας και περιγράφει την εκμετάλλευση της ζωής αυτών των ανθρώπων από έναν πολιτικό, τον οποίο υποδύεται ο Tony Servillo! Το αγαπημένο δηλαδή θέμα της θολοκουλτούρας... Ο προϋπολογισμός της ταινίας του Αγγελόπουλου με τίτλο «Η άλλη θάλασσα» ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ! Η είδηση όμως βρίσκεται αλλού και όχι φυσικά στο ότι ο... γοργός Αγγελόπουλος ξεκινάει νέα ταινία...
Λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα η ταινία του Αγγελόπουλου θα.....

ΒΙΝΤΕΟ - ΣΟΚ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΡΧΟΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

Μια συμβουλή που είναι ταυτόχρονα και ΔΗΛΩΣΗ:

Ανθέλληνες, αναρχοπρεζάκηδες, λαθρομετανάστες....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ

Η συνέχεια του άρθρου στο Hellas-Orthodoxy

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Προτείνουν μειωμένο ΦΠΑ… Στις πιστωτικές κάρτες!


Η κατακόρυφη αύξηση του ΦΠΑ υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα μέτρα στον δρόμο για οριστική και αμετάκλητη απονέκρωση της αγοράς, αφού οι επιχειρήσεις κληθήκαν, είτε να απορροφήσουν τον ΦΠΑ, είτε να δουν την πελατεία τους  «να κάνει φτερά».

Οι μεγάλες πολυεθνικές δεν είχαν ιδιαίτερο πρόβλημα να το αντιμετωπίσουν αυτό, όμως η κατάσταση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν ήταν έτσι, αφού είδαν το ήδη μικρό τους κέρδος να εξανεμίζεται με ένα και μόνο νόμο, πριν καν φτάσει επάνω τους η φοροαρπακτική πολιτική της κυβέρνησης του Μνημονίου. Από την άλλη μεριά πολλοί είναι οι Έλληνες που έχουν ζήσει την λαίλαπα των πιστωτικών καρτών και το πως αυτές χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες για να τον προσδένουν στο άρμα των χρεών.
Υπήρχε μάλιστα και η....

ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ.Τύμπανα πολέμου στη γειτονιά μας

Λιάνα Μυστακίδου
Τα τύμπανα του πολέμου ηχούν πιο δυνατά τα τελευταία εικοσιτετράωρα, με την Μεσόγειο να κινδυνεύει από μεγάλη ανάφλεξη.Μετά την Τουρκία και η Ρωσία βρίσκεται σε πολεμική ετοιμότητα. Η  ρωσική στρατιωτική Βάση 102 που βρίσκεται στην Αρμενία βρίσκεται σε θέση μάχης.
Οι οικογένειες των στρατιωτικών απομακρύνθηκαν από την περιοχή. Όλες οι Βάσεις στην Νότια Οσσετία και  την Αμπχαζία βρίσκονται σε πολεμική ετοιμότητα  και  πλοία του Στόλου με επικεφαλής το αεροπλανοφόρο  Κουζνέτσοφ αναχώρησαν από τη Μαύρη Θάλασσα με προορισμό το λιμάνι της Ταρσού στη Συρία.


Στρατιωτικές πηγές της Μόσχας πιστεύουν ότι.....

Αισχρή ανθελληνική πρόκληση από την "τριημερή" του Παπαδήμα..Νομιμοποιούν την ανασφάλιστη εργασία

Τη Δευτέρα τίθεται στο υπουργικό συμβούλιο προς έγκριση η νέα ρύθμιση για τους λαθρομετανάστες, η οποία αφορά όσους εργάζονται χωρίς άδεια και είναι ανασφάλιστοι.

Θα δίνεται η δυνατότητα νομιμοποίησης για ένα εξάμηνο και στη συνεχεία, αφού επιστρέψουν στην πατρίδα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να μετακληθούν από τον ίδιο εργοδότη και να παραμείνουν για όσο διάστημα έχουν απασχόληση.

Η ψήφιση της ρύθμισης πρέπει να.....

Αυτός είναι ο Σιωνισμός:Πρώτα τους έβγαλαν στους δρόμους να...σκοτώσουν και τώρα ζητούν σεβασμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων!

Την ανησυχία τους για τη βία στην Αίγυπτο εξέφρασαν οι ΗΠΑ και κάλεσαν το στρατό να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ συνεχίζονται για τέταρτη μέρα οι συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών που ζητούν την αποχώρηση του στρατού από την εξουσία και δυνάμεων ασφαλείας.
Συγκεκριμένα, η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον δήλωσε βαθύτατα ανήσυχη για την κατάσταση στην Αίγυπτο. Ζήτησε από τις δυνάμεις ασφαλείας να σεβαστούν και να προστατεύσουν τα δικαιώματα όλων των Αιγύπτιων, ενώ κάλεσε και τους διαδηλωτές να απέχουν από πράξεις βίας.

Μέγας Αλέξανδρος,ο Μέγιστος των Ελλήνων

Σε μείζον εθνικό θέμα αναδεικνύεται το ζήτημα των Ελληνογενών Καλάς της Κεντρικής Ασίας, ένα ζήτημα με τεράστιες πραγματικά διαστάσεις, που από μόνο του δείχνει το πλανητικό βεληνεκές του ελληνικού πολιτισμού.

Άρα, πρόκειται για πρόβλημα όπου διακυβεύονται πολλά, πάρα πολλά, για το μέλλον του ίδιου του ελληνισμού ως ιδέας, ως πολιτισμικής πραγματικότητας! Διότι αυτή τη στιγμή, πέραν των όλων όσων φοβερών και τρομερών έχουν διαδραματιστεί κατά καιρούς, οργιάζει στην περιοχή όπου ζούνε οι Καλάς η προπαγάνδα του περιβόητου «μακεδονισμού» (οι άθλιες θέσεις των Σκοπίων).


Και πίσω απ’ αυτά όλα μπορεί κανείς να δει στο παρασκήνιο το μακρύ χέρι του παντουρκισμού, στην προσπάθειά του να καθυποτάξει τους λαούς της ευρύτερης περιοχής και να δημιουργήσει τον εφιαλτικό για εμάς «τουρκικό 21ο αιώνα»...

Να τι αναφέρει περί των Καλάς, στο πολύ δυσεύρετο και σπάνιο βιβλίο του «Τα παιδιά του Μεγαλέξανδρου» ο σύγχρονος Έλληνας στοχαστής Ορέστης Ηλιανός:
«Οι Γλαύσαι [ΣΗΜ.:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ 5ης ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΕ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ & ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ 4ης ΚΑΙ 5ης ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΥΜΑΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ
Εξοχώτατε κ. Πρωθυπουργέ,
Αξιότιμε κ. Υπουργέ Εξωτερικών,
Αγαπητοί Έλληνες συμπατριώτες,


Στις δύσκολες στιγμές, που περνά η Ελλάδα, θα ήθελα κατ’ αρχάς να εκφράσω την αμέριστη στήριξη σύσσωμης της ελληνικής Ομογένειας από τη Ρωσική Ομοσπονδία και τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, τόσο στην κυβέρνησή Σας, που έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο, όσο και στο σύνολο του ελληνικού λαού, που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση. Θα ήθελα επίσης να Σας διαβεβαιώσω ότι η ελληνική Ομογένεια από την Περιφέρειά μας, όπως είμαι βέβαιος και κάθε Έλληνας του εξωτερικού από κάθε γωνιά του κόσμου, είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε και να ενισχύσουμε κάθε πρωτοβουλία, που θα δίνει πνοή στην ελληνική οικονομία και θα συμβάλει στην ταχύτερη δυνατή επιστροφή της στην ανάπτυξη. Όπως επανειλημμένως έχω δηλώσει, αγαπητέ κ. Παπαδήμο, πολλοί από τους ομογενείς Έλληνες διαθέτουν οικονομικά μέσα, επιρροή και διασυνδέσεις στις κοινωνίες, όπου ζουν και θα μπορούσαν....