Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 12, 2015

Φωνάζοντας "Τζιχάντ" οι λαθρομετανάστες της ΚΩ ξεκίνησαν την εξέγερση τους... Ράπισμα σε ΜΜΕ και "ανθρωπιστές"!

Γράφει ο Αινείας

Η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια βάλλεται ποικιλοτρόπως από το παγκόσμιο Σιωνιστικό καθεστημένο. Απώτερος στόχος, στην οποιαδήποτε μορφή επίθεσης, είναι η φυλετική αλλοίωση του γηγενή πληθυσμού της Λευκής Ευρώπης και η επιμειξία του με φυλές της Αφρικής και της Ασίας. Το γιατί είναι μια υπόθεση που έχει εξηγηθεί άριστα από το σχέδιο Kalergi.

Για να επιτευχθεί αυτή τη επιμειξία θα πρέπει βιαίως, καθώς με συμβατικούς τρόπους είναι αδύνατο, να αντικατασταθούν οι λευκοί πληθυσμοί των Ευρωπαϊκών Εθνών και να ψηφιστούν νόμοι που να επιτρέπουν να δίνεται η ιθαγένεια, με πολύ ευνοϊκούς και σύντομους όρους, στους αλλόφυλους που βρίσκονται στην Ευρώπη.

Στην Ελλάδα η "πρώτη φορά Αριστερά", πιστή στις...

Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο «ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΚΙ «ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΛΕΜΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ», ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ… ΑΠΟΛΕΜΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!

evagelatos
Γράφει ο Αντίοχος

Κάποιοι απλοί Έλληνες πολίτες, αγανακτισμένοι με την διαθεσιμότητα που επέβαλλε το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ στον αστυνομικό της Κω που αγανάκτησε κι έριξε ένα σκαμπίλι σε λαθρομετανάστη, έφτιαξαν σελίδα στο Facebook, για να στηρίξουν τον διωκόμενο αστυνομικό. Ιδού πως παρουσιάζει την είδηση η ιστοσελίδα Newsit του Ευαγγελάτου: 

«… Αλλά όπως κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις: ενώ οι περισσότεροι καταδικάζουν την ενέργεια ενός οργάνου της τάξης, που χειροδικεί και φωνάζει σε πρόσφυγες που περιμένουν τα χαρτιά τους στην Κω, υπάρχουν και κάποιοι που όχι μόνο στηρίζουν τον νταή αστυνομικό και ζητούν να παρασημοφορηθεί! Έφτιαξαν μάλιστα και σελίδα στο Facebook » Στηρίζουμε τον αστυνομικό από την Κω», η οποία μέχρι στιγμής έχει περισσότερα από 1000 likes. Και είναι τόσο περήφανοι εκείνοι που έφτιαξαν τη σελίδα, που ως φωτογραφία προφίλ έβαλαν....

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό του Έλληνα Αγρότη: Συνάντηση Ν.Γ. Μιχαλολιάκου με Εθνική Επιτροπή Αγροτών - Φωτογραφίες, Βίντεο

Δείτε το βίντεο...

Επιστολή Έλληνα αστυνομικού για τη δίωξη συναδέλφου του στην Κω - Οι Μάχιμοι απαντούν στους γραφειοκράτες


Επιστολή Έλληνα αστυνομικού για τη δίωξη συναδέλφου του στην Κω - Οι Μάχιμοι απαντούν στους γραφειοκράτες

Καλό θα ήταν οι Ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας να ασχοληθούν με πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν την Πατρίδα μας, όπως η εξωφρενική εισροή λαθρομεταναστών σε όλη την Ελλάδα, το Νομοσχέδιο που πέρασαν οι προδότες πολιτικοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΚΚΕ-ΑΝΕΛ-ΠΟΤΑΜΙ) για να δίνεται Ελληνική Ιθαγένεια σε όλους τους λαθρομετανάστες αρκεί να είναι κάτοικοι τα τελευταία πέντε χρόνια στην πατρίδα μας και την παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας βάση του Αγγλικού δίκαιου, χωρίς την παραμικρή αναφορά η δυσφορία από την μεριά σας.
Και για τόσο σοβαρά ζητήματα δεν μιλήσατε καθόλου αν και....

Όχι για ένα, αλλά για πολλά χαστούκια!


Όχι για ένα, αλλά για πολλά χαστούκια!

Γράφει ο Γεώργιος Δημητρακόπουλος, Φιλόλογος

Κάποιοι από αυτούς είναι οι ακριβοπληρωμένες πόρνες των μεγαλοεκδοτών-επιχειρηματιών, άλλοι είναι απλώς ένας συρφετός γελοίων που περιμένει να γλείψει κάποιο κόκκαλο από το… ψητό, όλοι μαζί αποτελούν έναν ιδιότυπο ανθελληνικό στρατό που ανακαλύπτει μονίμως δικαιώματα για όσους εισβάλλουν σωρηδόν στην χώρα και ορίζουν κατά το δοκούν τις δικές μας υποχρεώσεις μας απέναντί τους.
Ωρύονται πάλι στα βοθροκάναλα και τις φυλλάδες τους για το νέο περιστατικό ρατσιστικής βίας στην Κω. Τολμούν οι άσχετοι αυτοί τύποι να...

Απάντηση Χρυσής Αυγής σε Μεϊμαράκη: “Βαγγέλα είσαι ψεύτης ή καθυστερημένος;”


Πριν από λίγη ώρα, ο "ντοράκιας" πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλας Μεϊμαράκης, καλεσμένος στον αρχιδιαπλεκόμενο ΣΚΑΪ του Αλαφούζου, ξανάρχισε το όργιο της ψευδολογίας και της λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής.

Δήλωσε συγκεκριμένα ότι η Χρυσή Αυγή τους τελευταίους μήνες δεν έχει εκδώσει ούτε μία ανακοίνωση για το μεταναστευτικό (!) και ότι κάναμε υπόγεια συμφωνία με τον Σύριζα (!!!).
Επειδή ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, απαντάμε στον αρχιψεύταρο Βαγγέλα με τις δηλώσεις, τα δελτία Τύπου και τις δράσεις ενάντια στη λαθρολαγνεία του Σύριζα, που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή μόνο την τελευταία εβδομάδα:

Air-condition για τους λαθρομετανάστες, ρατσισμός για τους Έλληνες
Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την άδικη δίωξη Έλληνα Αστυνομικού στην Κω

Δείτε και τα βίντεο...

Ισαάκ - Σολωμέ δεν ξεχνώ ποτέ!

Κύπρος, 1974. Σε ένα μέρος μαγικό με τόση ηρεμία και τόση ομορφιά ξεσπάει ξαφνικά πόλεμος! Καταστροφή, ερημιά, φρίκη. Ο πόνος αβάσταχτος. Η θλίψη και το δάκρυ των ανθρώπων ξεχειλίζουν. Η πίκρα ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Οι ψυχές τους λαβωμένες επιζητούν ανάπαυση. Ζητούν λύτρωση. Ποθούν τη λευτεριά. Η τουρκία εισβάλλει στην....