Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Αυγούστου 15, 2015

Αυτοι οι.... κοιμισμένοι (κυριολεκτικά και μεταφορικά) ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο

2348095Θυμάστε τους.... και την επόμενη φορά που θα τους συναντήσετε φροντίσε να έχετε και ενα μπουκαλάκι νερό να τους το ρίξετε για να...ξυπνήσουν!!!

Η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα - Και επισήμως ουρά του Σύριζα η ΝΔ


Η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα - Και επισήμως ουρά του Σύριζα η ΝΔ

Με μια παράσταση εφάμιλλη των κωμικών θιάσων που περιδιαβαίνουν την ελληνική ύπαιθρο τη θερινή περίοδο διασκεδάζοντας τους συμπατριώτες μας, επιχείρησε ο πολλά βαρύς πρόεδρος της ΝΔ να πείσει την κοινή γνώμη οτι ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Σύριζα.
Μόλις λίγα 24ωρα πριν, ο ίδιος πολιτικάντης δια τηλεοπτικής του συνεντεύξεως, κατηγορούσε τη Χρυσή Αυγή ως "παρασκηνιακό συνεταίρο του Σύριζα". Και δεν χρειάστηκαν παρά μερικά λεπτά της ώρας και μια παράσταση που σκόρπισε κλαυσίγελο εντός κι εκτός Βουλής για να αποδειχθεί περίτρανα οτι η ψοφοδεξιά της καρπαζιάς έγινε και επισήμως η φτηνή ουρά του Σύριζα.
Φτηνή ουρά του Σύριζα όμως, η οποία δεν....

Το μεγαλύτερο "νούμερο" της Βουλής...

Γράφει ο Αινείας

Αν γινόταν κάποια ψηφοφορία με ερώτημα "ποιόν/α θεωρείτε το μεγαλύτερο 'νούμερο' στο Κοινοβούλιο", μετά βεβαιότητας οι διεκδικητές θα ήταν αρκετοί. Όλοι ανεξαιρέτως μέλη του "συνταγματικού τόξου". Ζώη Κωνσταντοπούλου, Γιάνης Βαρουφάκης, Νίκος Φίλης, Άδωνις Γεωργιάδης, Λιάνα Κανέλλη, Παύλος Χαϊκάλης, Ραχήλ Μακρή και άλλοι πολλοί.

Υπάρχει όμως μια υποψηφιότητα που αν τη μελετούσε κάποιος προσεκτικά, θα ήταν ασυναγώνιστη και ενδεχομένως θα πρώτευε στη παραπάνω ψηφοφορία.

Είναι η....

Το ΚΚΕ μαζί με γερμανικές εταιρείες στο πλευρό των λαθρομεταναστών - Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων!


Το ΚΚΕ μαζί με γερμανικές εταιρείες στο πλευρό των λαθρομεταναστών - Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων!

Μία κίνηση υψηλού συμβολισμού πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο συνδικαλιστικός φορέας του ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ. Το κόμμα των μπολσεβίκων που έχει προχωρήσει σε πολλές απολύσεις Ελλήνων, οι οποίοι είχαν την ατυχία να δουλεύουν στις επιχειρήσεις του, στάθηκε στο πλευρό των λαθρομεταναστών, που συνωστίζονται στο Πεδίον του Άρεως. Βέβαια μη φανταστείτε ότι οι μπολσεβίκοι μπήκαν σε έξοδα… Ένα....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΑΣ... Τρισάγιο στην Μνήμη του Γιώργου Φουντούλη από τους Συναγωνιστές της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων


Χθες Παρασκευή 14/8 η Τ.Ο.Βορείων Προαστίων μετά την δυναμική συμμετοχή της στην μεγαλειώδη ενημερωτική δράση της Χρυσής Αυγής, πραγματοποίησε τρισάγιο στον αθάνατο αδερφό και συναγωνιστή μας Γιώργο Φουντούλη στο κοιμητήριο Ν. Ηράκλειου.

Με έκδηλη την συγκίνηση από όλους τους συναγωνιστές αφήνοντας λουλούδια και δίνοντας την υπόσχεση ότι το αίμα που έχυσαν τα αδέρφια μας θα δικαιωθεί και όλοι μας θα δώσουμε σκληρό αγώνα για αυτό, θα μας λείπουν πάντα και ποτέ δεν θα ξεχάσουμε, μέχρι να....

Τελικά το μεγάλο τους πρόβλημα δεν είναι η λαθρομετανάστευση, αλλά η άνοδος της Χρυσής Αυγής


Οι δηλώσεις ενός πρωθυπουργού και η υποκρισία της Ευρώπης

Κάθε ημέρα που περνά γίνεται ακόμη περισσότερο σοβαρό το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης για την Πατρίδα μας. Σε συνοικίες ολόκληρες, στο κέντρο των Αθηνών, αλλά και στην Θεσσαλονίκη, στην Κυψέλη, στην Ομόνοια, στα Πατήσια, αλλά και στον Βαρδάρη όταν πέσει το σκοτάδι οι Έλληνες κλείνονται στα σπίτια τους λες και βρισκόμαστε σε περίοδο κατοχής ή μήπως είμαστε μια κατεχόμενη χώρα και απλά υποκρίνονται αυτοί που μας εξουσιάζουν ότι είμαστε ελεύθερο κράτος;
Στην Μυτιλήνη, στην Χίο, στην Κω και σε....

Χαίρε Νύμφη Ανύμφευτε! Ο Ελληνισμός υμνεί την Υπέρμαχο Στρατηγό της Πίστεώς μας

Σύσσωμος ο Ελληνισμός υμνεί την Υπεραγία Θεοτόκο της Πίστεώς μας, την Υπέρμαχο Στρατηγό της Ιστορίας μας.
Είθε η Μεγαλόχαρη των Ελλήνων να φωτίζει το Έθνος μας αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που ο Αγώνας για Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία είναι περισσότερο επίκαιρος από ποτέ.
Η Χρυσή Αυγή εύχεται χρόνια καλά και ελεύθερα σε όλους τους Έλληνες.

Ύμνος του Αγίου Νεκταρίου προς την Παναγία...

Η Κοίμηση της Θεοτόκου

του Κων. Α. Οικονόμου δασκάλου

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που εορτάζουμε στις 15 Αυγούστου είναι η μεγαλύτερη από τις Θεομητερικές εορτές, τις εορτές, δηλαδή, που καθιέρωσε η Εκκλησία προς τιμήν της Μητέρας του Κυρίου μας, και πιθανότατα η παλαιότερη από όλες.
Οι πρώτες ιστορικές αναφορές στη μεγάλη αυτή εορτή εμφανίζονται στα μέσα του 5ου αιώνα, κατά την εποχή που συγκλήθηκε η Γ΄Οικουμενική Σύνοδος. Η θέση της Παναγίας μέσα στο λατρευτικό κύκλο της Εκκλησίας μας επιβεβαιώθηκε από τη Σύνοδο της Εφέσου, ενώ είναι βέβαιο ότι πολύ νωρίτερα είχε αναπτυχθεί η αποδοχή της τιμής της από τις τοπικές χριστιανικές κοινότητες. Πληροφορίες για....