Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Απριλίου 08, 2014

Χρυσή Αυγή ΠΑΝΤΟΥ: Μαζική ενημερωτική εκστρατεία στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης


Πολυπληθής ομάδα από την Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης βρέθηκε στην πλατεία Ειρήνης, ή όπως είναι περισσότερο γνωστή σα Ρολόι, στη Νεάπολη. Ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της συνοικίας της Νεάπολης, σείστηκε στην κυριολεξία από...

Οι υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων υποδέχονται το νέο Δήμαρχο...

Θερμή υποδοχή της Ελληνικής Αυγής στο Δημαρχείο της Αθήνας - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο
Κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα" με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ηλία Κασιδιάρη επισκέφτηκε τις υπηρεσίες του Δήμου. Οι υποψήφιοι της Ελληνικής Αυγής είχαν την δυνατότητα να......

ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ (ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ): ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ – ΜΕΣΑ Η ΜΑΡΙΑ ΣΠΥΡΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Την ίδια ώρα που υποχρεώθηκε σε απόσυρση της υποψηφιότητάς του στις ευρωεκλογές ο Φαήλος Κρανιδιώτης (με εντολή Σαμαρά και κατόπιν απαίτησης του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του 3%…), γέννημα-θρέμμα της ΝΔ και πιστός στρατιώτης της, στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ μετέχει η Μαρία Σπυράκη, δημοσιογράφος του mega, προφανώς κατ’ απαίτηση του αφεντικού της, του BigBoss Μπόμπολα.

Εκτός, όμως, από υπάλληλος του Μπόμπολα, τι καπνό φουμάρει πολιτικά η Σπυράκη;  Όπως αποκαλύπτει η φιλικότατη προς την Συγγρού ιστοσελίδα parapolitika.gr...

Οι πολιτικοί μιλούν για ώρες και δε λένε τίποτα... Ο Κασιδιάρης μιλά για 5 λεπτά και κατατροπώνει κάθε αντίπαλό του και τρομοκρατεί το καθεστώς..

Δείτε το βίντεο...

Χωματερή ακκαθαρσιών των λαθρομεταναστών πήγε να κάνει τον Άγιο Παντελεήμονα ο Καμίνης αλλά τελικά η Χρυσή Αυγή τον έτρεψε σε φυγή ακόμη μια φορά...

Εντελώς αιφνιδιαστικά σήμερα το πρωί συνεργεία του Δήμου Αθηναίων ξεκίνησαν να σκάβουν στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Επρόκειτο για μία 100% ΠΑΡΑΝΟΜΗ ενέργεια - με πρωτοβουλία Καμίνη - και με σκοπό την δημιουργία "χώρου εκτόνωσης" για λαθρομετανάστες.

Οι κάτοικοι της περιοχής αντέδρασαν άμεσα, καθώς δεν υπήρχε καμία σχετική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Στο σημείο κατέφθασε κλιμάκιο της "Ελληνικής Αυγής" με επικεφαλής τον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Απαιτήσαμε από......

"Ελευθεροτυπία": "Η Χρυσή Αυγή εκτοξεύεται μετά την αποκάλυψη των στημένων διώξεων..."

Ο αριστερός δημοσιογράφος Γιάννης Τριάντης είναι σφόδρα εναντιωμένος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Αυτό, όμως, δεν τον εμποδίζει να γράφει τα πράγματα όπως είναι, σ' αρκετές περιπτώσεις. Με σειρά δημοσιευμάτων του δείχνει την αντίθεσή του στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Στην «Ελευθεροτυπία» της Δευτέρας ο Τριάντης αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Η σταθερότητα επανήλθε δριμύτερη στην κυβερνητική ρητορική μετά την υπόθεση Μπαλτάκου. Έγινε λόγος για «βρώμικη επιχείρηση της Χρυσής Αυγής» και ακούστηκαν παντοειδείς ερμηνείες και υπαινιγμοί για κατευθυνόμενη αποσταθεροποιητική δυναμική. Πράγματι, υπάρχει πρόβλημα. Για τους κυβερνώντες. Αν αποδειχτεί -τώρα ή στο μέλλον- ότι υπήρξε κυβερνητική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη ώστε να......

Βούλτεψη για Σαμαρά: "Σαμαρά - Πουστ@ρά" - (καταλάθος το είπε;!)

Δεν το λέμε εμείς...

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρεται με "φιλοφρονήσεις" στον Πρωθυπουργό Σαμαρά αποκαλώντας τον "πουστάρα"!!

Δείτε το βίντεο..

Ομολογία του Μιχελάκη: "Ο Σαμαράς έβαλε φυλακή τους Χρυσαυγίτες"

Νέα ομολογία από τον κολαούζο του Σαμαρά, Γ. Μιχελάκη, για το ποιος είναι ο υπαίτιος των διώξεων του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου.

Ο πρώην δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι όχι η Δικαιοσύνη αλλά ο Πρωθυπουργός έκλεισε τους Χρυσαυγίτες στη Βουλή επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά ότι η δίωξη είναι πολιτική και όχι ποινική.

Δείτε το βίντεο..

Πέφτουν βροχή τα χαστούκια στη σιωνιστική Ε.Ε.. 21% το Jobbik στην Ουγγαρία...Άνεμος αλλαγής στη Γηραιά Ήπειρο..


Το ουγγρικό ακροδεξιό κόμμα Τζόμπικ είναι πλέον το ισχυρότερο εθνικό ριζοσπαστικό κόμμα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο ηγέτης του, Γκαμπόρ Βόνα, μετά τα πρώτα αποτελέσματα από τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών στη χώρα.
 Ο ηγέτης του ριζοσπαστικού Κινήματος συμπλήρωσε:  «Δεν καταφέραμε να επιτύχουμε τη σημαντική εξέλιξη που επιζητούσαμε, (αλλά) πήραμε πάνω από το 20 τοις εκατό, κάτι που πολλοί δεν θα πίστευαν», δήλωσε ο Βόνα σε συνέντευξη Τύπου. «Το Τζόμπικ συνεχώς αυξάνει τη δημοτικότητά του... Και πριν από τις εκλογές του......

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ… ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ

tanzn1
Γράφει ο Αντίοχος.
Μπορεί το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ να άργησε λίγες μέρες (προφανώς για να συνέλθει από το σοκ…), αλλά την έκανε τη (συνήθη πλέον…) παρέμβασή του στα εσωτερικά του προτεκτοράτου Σαμαριστάν.
Η Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή (American Jewish Committee), λοιπόν, δια στόματος του Εκτελεστικού Διευθυντή της, Δαυίδ (Νταίηβιντ) Χάρις, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά του Τάκη Μπαλτάκου, για τις μεγάλες αλήθειες που ξεστόμισε (έστω κι αν δεν ήξερε ότι καταγράφεται…), δηλώνοντας ταυτόχρονα τη στήριξή της προς τον άνθρωπο του λόμπι στην Αθήνα, φον Αντωνάκη Σαμαρά, αλλά και προς τους δικαστικούς που διεκπεραιώνουν τη σκευωρία («Παναθηναϊκάκιας» και ΣΙΑ…).
Ιδού η νέα ωμή παρέμβαση των σιωνιστών, όπως τη μετέφερε η (κεντροαριστερή…) VoiceofAmerica, Μιχάλης Ιγνατίου:
«Αυτό που έκανε ο κ. Μπαλτάκος αποτελεί προσβολή προς τον.....

Καταιγιστικός Ηλίας Κασιδιάρης στον Τριανταφυλλόυπουλο: "Δεν θα σταματήσουμε τις αποκαλύψεις μέχρι να κλείσουμε στη φύλακη όλους τους κλέφτες και τους προδότες"

Δείτε το βίντεο...

Αποκάλυψη του "Εμπρός": "Η Νέα Δημοκρατία και ο Παναγιωτόπουλος ήθελαν τον Χρήστο Παππά στην ψοφοδεξία..."


Αποκάλυψη “Εμπρός”: Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος ήθελε τον Παππά!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το δημοσίευμα αποκαλύπτει και το αληθές των λεγομένων του Μπαλτάκου ότι η Νέα Δημοκρατία συστηματικά προσπαθούσαν να προσεγγίσουν με θεμιτά ή αθέμιτα μέσα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής..

Αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Εμπρός"

Ασφαλής δημοσιογραφική πληροφορία από πηγή. Κατά την διάρκεια της θητείας του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος έλεγε σε πολύ, μα πολύ κοντινό του συνεργάτη ο οποίος ήξερε προσωπικά τον Χρήστο Παππά: «Αυτός είναι πολύ καλός, πρέπει να τον κάνουμε δικό μας», για να εισπράξει την απάντηση του συνεργάτη του: «Κύριε Υπουργέ δεν ξέρετε για ποιους μιλάτε. Οι άνθρωποι αυτοί είναι.....

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους Έλληνες μαχητές των οχυρών του Ρούπελ.... Η ΝΔ πού ήταν άραγε...;! (Με τη μεριά των δοσιλόγων βεβαίως..)


Το πρωί της Κυριακής, 6 Απριλίου, τελέστηκε στο Ρούπελ η ετήσια τελετή μνήμης για τους Ήρωες των οχυρών της γραμμής Μεταξά.
Η Χρυσή Αυγή για άλλη μια χρονιά έδωσε βροντερό παρών, με πολλές δεκάδες Συναγωνιστών να συμμετέχουν στην επίσημη τελετή μνήμης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο βουλευτής νομού Σερρών και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με την Ελληνική Αυγή, Νικόλαος Χρυσομάλλης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Μιχάλης Τσακίρης, ο ......

Στρατόπεδα ξένων σκλάβων στην Σοβιετική Ένωση

Μέχρι πρόσφατα έμενε κρυφό για τους λαούς το γεγονός πως η Σοβιετική Ένωση χρησιμοποίησε εκατοντάδες χιλιάδες ξένους σκλάβους για διάφορα σχέδια αναδόμησης μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Χρειαζόταν εκατομμύρια νέους σκλάβους. Νά γιατί χτίστηκαν νέα στρατόπεδα σκλάβων για ξένους, με την σιωπηλή έγκριση των Δυτικών ηγετών. Στη Γαλλία στα 1995 παρουσιάστηκε η αποκαλυπτική ταινία γι’ αυτούς "Ξένοι Σκλάβοι στο Γκούλαγκ".
Ενώ η Δύση γιόρταζε τη νίκη, ήλθε μια διαταγή από τη Μόσχα στη Σοβιετική ζώνη στη Γερμανία που διέταζε τη NKVD και την SMERSH (СМЕРШ, Θάνατος στους Κατασκόπους!) να φυλακίσουν κάθε ξένο στη ζώνη αυτή. Ανάμεσα σ’ αυτούς που συνελήφθησαν ήταν Ιταλοί, Γάλλοι, Πολωνοί και άλλοι που είχαν εργαστεί στην Γερμανική πολεμική βιομηχανία, αλλά και ξένοι πρόσφυγες, όπως και.....

Τι θα γίνει μόλις ο Ηλίας Κασιδιάρης πάει να καταθέσει στους ανακριτές...;!

Οι δύο εταίρες μετά τη δημοσιοποίηση των νέων συνομιλιών...
Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί...