Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Απριλίου 24, 2016

ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Εν όψει του ερχομού του 4ου Μνημονίου, η συγκυβέρνηση των στημένων στα τέσσερα Τσίπρα και Καμμένου, χρειάζεται επειγόντως αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Στα πλαίσια, λοιπόν, αυτά τα λυσσασμένα –και καλοταϊσμένα από τα μυστικά κονδύλια…- σκυλιά της, δημιουργούν συνεχώς επεισόδια!

Έτσι, μετά την χθεσινή επιδρομή στον ηλεκτρικό στα Πετράλωνα,...

ΤΟ… «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ» ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ


Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε, αλλά σε όλες τις «δημοκρατικές» χώρες της Ευρώπης, όταν έχει ένα συστημικό κόμμα συνέδριο, προσκαλούνται και συνήθως παρευρίσκονται και ομιλούν κιόλας εκπρόσωποι των υπολοίπων συστημικών κομμάτων.

Αυτό συνέβη και στο συνέδριο της νουδούλας, όπου υπήρξε αντιπροσώπευση όλων των υπολοίπων συστημικών κομμάτων. Και βέβαια, παρευρέθη και μίλησε (μεταξύ άλλων και για την… «βαρβαρότητα του συστήματος»!!!) και...

23 Απριλίου 2010: Ο Τζέφρυ από το Καστελόριζο ρίχνει την Ελλάδα στα κοράκια του ΔΝΤ - Σήμερα ο Τσίπρας φέρνει 4ο Μνημόνιο!


23 Απριλίου 2010: Ο Τζέφρυ από το Καστελόριζο ρίχνει την Ελλάδα στα κοράκια του ΔΝΤ - Σήμερα ο Τσίπρας φέρνει 4ο Μνημόνιο!

Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια, στις 23 Απριλίου του 2010, ο τότε πρωθυπουργός Τζέφρυ Παπανδρέου από το Καστελόριζο ανακοίνωνε «πανηγυρικά» την είσοδο της Ελλάδας στα μνημόνια και στο διεθνή μηχανισμό στήριξης για να αποφευχθεί η άτακτη χρεοκοπία.
Έξι χρόνια μετά, 23 Απριλίου του 2016, ο πρωθυπουργός της κυβέρνησης "πρώτης φορά αριστερά" Αλέξης Τσίπρας φέρνει διπλό μνημόνιο και την ίδια ώρα προσπαθεί να παραπλανήσει την κοινή γνώμη ότι όσα αποφασίστηκαν στο Eurogroup της Παρασκευής στο Άμστερνταμ αποτελούν επιτυχία!
Την ίδια ώρα που το Μαξίμου πανηγυρίζει, οι τοκογλύφοι δανειστές επέβαλαν στην ελληνική κυβέρνηση την υιοθέτηση:
  • πακέτου μέτρων 5,4 δισ. ευρώ που θα....

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

IMG_0010
Γράφει ο Αντίοχος

Είθισται, κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, να λέγονται πολλά περί «χούντας» και «δημοκρατίας». Αλλά, ποια είναι η χούντα και ποια η δημοκρατία;
Θα αναφέρουμε ένα ενδεικτικό παράδειγμα. Ως γνωστόν, από το… σωτήριον έτος 1974 μέχρι σήμερα, όλοι οι πρόεδροι της δημοκρατίας (τους…) είναι εκλεγμένοι από.....

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΕΠ’ ΑΥΤΟΦΩΡΩ ΔΥΟ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ… ΤΙ ΑΠΟΓΙΝΑΝ ΑΡΑΓΕ;

KOUKOULOFOROI

Εκτός από την νέα επίθεση «αγνώστων» με βαριοπούλες και σφυριά στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πετράλωνα και τις επιθέσεις κατά αστυνομικών της ομάδας Ζ (πέταξαν κάτω από τη μοτοσυκλέτα του έναν αστυνομικό και εν συνεχεία την έκαψαν), στις οποίες αναφέρονται τα… έγκριτα ΜΜΕ, υπήρξαν και δύο συλλήψεις, στις οποίες «ξεχνούν» να αναφερθούν.   
Οι συλλήψεις έγιναν στην....

Σε εξέλιξη το... αναπτυξιακό πρόγραμμα του Σύριζα: Κλείνουμε τα εργοστάσια και φιλοξενούμε λαθρομετανάστες!


Σε εξέλιξη το... αναπτυξιακό πρόγραμμα του Σύριζα: Κλείνουμε τα εργοστάσια και φιλοξενούμε λαθρομετανάστες!

"Τελειώνουμε με το παλιό" ήταν το προεκλογικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ και από ότι φαίνεται αυτή είναι η μόνη προεκλογική του δέσμευση την οποία και θα τηρήσει κατά γράμμα.
Με πρόταση - σοκ δια στόματος του υφυπουργού Άμυνας Δημήτρη Βίτσα έρχεται και το νέο... αναπτυξιακό πρόγραμμα που δεν είναι άλλο από την αξιοποίηση των κλειστών εργοστασίων λόγω μνημονιακών πολιτικών προκειμένου να γίνουν κέντρα φιλοξενίας παράνομων λαθρομεταναστών.
Συγκεκριμένα....

Ο Φίλης στο συνέδριο της ΝΔ...Οι Πόντιοι και οι Μακεδόνες της "πατριωτικής" ΝΔ τι έκαναν άραγε;!

Γράφει ο Αινείας

Είναι άραγε σουρεαλιστική εικόνα είναι αποτυπώνει με τον πλέον καταφανή τρόπο ότι δεν υπάρχει καμιά "αριστερά" και "δεξιά" και πώς ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ είναι ταυτόσημες πολιτικές δυνάμεις με κοινό στόχο.

Την εξαθλιώση του ελληνισμού, βιολογικά, οικονομικά και ηθικά και την αντικατάστασή του από...."νέους Έλληνες" εκ Σομαλία και Πακιστάν.

Η παρουσία του....

ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ;

22-2-1968, Leonid Brezhnev, Alexander Dubcek, Jaromir Dolansky, Antonin Novotny, and Walter Ulbricht
Γράφει ο Αντίοχος

Πολλά και διάφορα μας έχουν πει οι αριστεροί για την «αντίσταση κατά της χούντας», για τις εξορίες και τα «βασανιστήρια» που υπέστησαν, για το «ηρωικό» Πολυτεχνείο και ούτω καθεξής. Αλλά, υπάρχει ένα σχετικό θεματάκι για το οποίο δε λένε κουβέντα: τι έκαναν άραγε η «μαμά» Μόσχα και οι δορυφόροι της όταν συνέβαιναν όλα αυτά; Τι στάση κράτησαν έναντι της 21ης Απριλίου; Και για να μη λένε κουβέντα, κάποιος λόγος θα υπάρχει. Ιδού ο λόγος, από δύο διαφορετικές πηγές, αναμφίβολης… αριστεροφροσύνης:
1ον) Τον δημοσιογράφο των «Νέων» Γιάννη Κάτρη, και το βιβλίο του «Η γέννηση του νεοφασισμού στην Ελλάδα», που εκδόθηκε το… σωτήριον έτος 1974. Αναφέρει σχετικά στις σελίδες 343-345: «Άμεμπτη μπορεί να θεωρηθεί η στάση της Γιουγκοσλαβίας απέναντι στον ελληνικό λαό, υπό την έννοια της μη παροχής οποιασδήποτε ηθικής ή υλικής υποστηρίξεως προς τη Χούντα… Η Βουλγαρία όμως τήρησε στάση....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΣΥΡΙΟΥ «ΠΡΟΣΦΥΓΑ» ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ HUFFINGTON POST: «ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ»

syrian
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στάχτη κάνει το "παραμύθι" του κατεστημένου και των "αλληλέγγυων για τους δήθεν "διωγμούς" και "εξαναγκασμούς σε φυγή για σωτηρία" των Σύρων 'προσφύγων' από τις εμπόλεμες ζώνες...  Καιρός να...γυρίσουν σπίτια τους καθώς είναι λυποτάκτες και προδότες της Χώρας τους για λίγα...αργύρια

Κανείς στη Συρία δεν αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την χώρα λόγω του πολέμου και όλοι έχουν έρθει στην Ευρώπη μόνο για να αναζητήσουν χρήματα και δουλειές.
Η απίστευτη αυτή ομολογία περιέχεται σε ένα άρθρο που έγραψε ένας γνωστός αρθρογράφος ιρανικής καταγωγής που ζει στη Γερμανία, ο Ramin Peymani, και δημοσιεύθηκε στη γερμανική έκδοση της γνωστής αμερικάνικης ειδησεογραφικής ιστοσελίδας.
Το άρθρο, με τίτλο “Der Syrer-eine Flüchtlingsgeschichte” («Οι Σύριοι – Μία Προσφυγική Ιστορία», στις 2 Δεκεμβρίου 2015), ξεκινά με τον Peymani να εξηγεί ότι....

Και εκείνους που τους είδαν να χορεύουν, τους πέρασαν για τρελούς, εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν τη μουσική

Είναι κοινή η αντίληψη στον κόσμο πως όσοι ασχολούνται με την πολιτική ,δεν έχουν αγνές προσθέσεις, αλλά αντιθέτως προσβλέπουν στην ικανοποίηση των προσωπικών τους συμφερόντων, κυρίως οικονομικών αλλά και ψυχολογικών (prestige, ναρκισσισμός κλπ.). Φυσικά, η αντίληψη αυτή πηγάζει από τα πεπραχθέντα των εκπροσώπων των κομμάτων της μεταπολίτευσης, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν εργάστηκαν για κοινά οφέλη.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο δεν έχει εκλείψει, αλλά αντιθέτως εμφανίζεται ακόμη και σήμερα. Ο όρος «επαγγελματίας πολιτικός» χρησιμοποιείται μάλιστα για να περιγράψει τους γόνους γνωστών πολιτικών οικογενειών, οι οποίοι αφού τελειώσουν τις πανάκριβες σπουδές τους σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα του εξωτερικού, τακτοποιηθούν οικογενειακά ώστε να έχουν και το....