Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Μαΐου 08, 2014

Makeleio.gr: "Διαλύεται η ΝΔ τη νύχτα της 25ης Μαΐου... Ράκος ο Σαμαράς"

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται μετά τις ευρωεκλογές όχι μόνο στο γενικότερο πολιτικό σκηνικό, αλλά και στο ειδικότερο σε ότι αφορά την ηγεσία της ΝΔ, σε ρεπορταζ που έχει ήδη δημοσιεύσει από το μεσημέρι της Πέμπτης το ΜΑΚΕΛΕΙΟ.


Αυτό που συζητείται αυτή την στιγμή δεν είναι αν θα χαθεί η πρωτιά ή αν θα ηττηθεί η ΝΔ, αλλά η έκταση της ήττας. Η οποία αν είναι ευρεία, δηλαδή το κόμμα υποχωρήσει και πάλι κάτω από το 20%, μοιραία θα φέρει στο τραπέζι το κρίσιμο ζήτημα αλλαγής της ηγεσίας.

Και το defencenet.gr είχε γράψει ότι....

Βόμβα Βούτση: Δεν υπάρχουν στοιχεία κατά της Χρυσής Αυγής - Αστείες οι κατηγορίες!


Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα, Νίκος Βούτσης αποκάλυψε στον Real FM ότι τα στοιχεία από την δικογραφία περί οπλοκατοχής που αφορούν υποδίκους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν έχουν καμία τύχη στο Δικαστήριο.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι: «Υπάρχει μία βάση στο ότι τα στοιχεία που έχουν προσκομιστεί και κυρίως αυτά που έχουν ψαχτεί δεν είναι τέτοια που όταν κάνουμε εμείς την άρση ασυλιών, να μπορεί να πει κανείς, έχοντας διαβάσει τη δικογραφία πως δεν σου δημιουργείται καμία αμφιβολία για το βάσιμο ή όχι κάποιων στοιχείων.

Να σας το πω ευθέως: όταν έρχεται στη Βουλή ότι βρέθηκε...

Χαμός στην Θεσσαλονίκη στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της “Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία”


Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ελληνικής Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης. Η αίθουσα του Grand Hotel...

Παρουσίαση υποψήφιων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής - Παρασκευή 9 Μαΐου, ξενοδοχείο “Royal Olympic”, 18:00


Την Παρασκευή 9 Μαΐου στο ξενοδοχείο "Royal Olympic" (Αθανασίου Διάκου 28-34, στάση Μέτρο Ακρόπολη) στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση των υποψήφιων Ευρωβουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή.

Το ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου - σε αντίθεση με το τσίρκο των μνημονιακών και συστημικών κομμάτων - απαρτίζεται από έντιμους Έλληνες, που έχουν διαπρέψει στους τομείς ενασχολήσεώς τους.

Στρατηγοί, ιατροί,...

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ MISTERTSIPRA ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

10157352_779868358698115_4337923474947136949_n
Ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στην Καλαμάτα αποτόλμησε χτες το βράδυ ο misterTsipras. Μόνο που έλαβε τα… μέτρα του για να γλιτώσει την ξεφτίλα που τον περίμενε. Και κουβάλησε τέσσερα πούλμαν με «ευπαθείς» και Πακιστανούς (που όπως οι περισσότεροι… πασόκοι, έτσι κι αυτοί προσχώρησαν στον ΣΥΡΙΖΑ…), που ξεκίνησαν από.....

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΙΣ (ΜΑΪΜΟΥ) ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤ’ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ;

zouprothesi
Γράφει ο Αντίοχος.

Σε καθεστωτική ιστοσελίδα διαβάσαμε την παρακάτω (προερχόμενη από τον ΣΥΡΙΖΑ) «διαρροή», με τίτλο «Εκνευρισμός στον ΣΥΡΙΖΑ με τις δημοσκοπήσεις», σχετικά με τις μαϊμού-δημοσκοπήσεις:
«…Παρόμοια είναι η κατάσταση και σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ με την ηγεσία του κόμματος και τα κορυφαία στελέχη να μην κρύβουν τον εκνευρισμό τους για το “παιχνίδι” εντυπώσεων και χειραγώγησης της κοινής γνώμης όπως λένε που παίζεται, προκειμένου να διασωθεί η συγκυβέρνηση.
Στην Κουμουνδούρου υποστηρίζουν ότι....

Πανικός στα «Νέα» για τον επερχόμενο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής


Πανικός στα «Νέα» για τον επερχόμενο εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής

Πανικόβλητα τα διάφορα «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης από την συνεχή ενδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ  δείχνουν τον φόβο τους μέσα από τα ίδια τους τα κείμενα.
Ο Δημήτρης Μητρόπουλος των «Νέων», σε άρθρο του με τίτλο «Με τον φόβο της κάλπης», δείχνει τον πανικό που διακατέχει το κυβερνητικό επιτελείο για την μεγάλη επιτυχία που θα έχει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στις επερχόμενες εκλογές.
Αφού στην αρχή βγάζει εντελώς αυθαίρετα συμπεράσματα για την κοινοβουλευτική συνοχή του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών στη συνέχεια λέει τα εξής: «Τι θα γίνει όμως αν......

Bankingnews: "Στις 11 Μαΐου ο Άρειος Πάγος ανάβει το πράσινο φως για την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές"


Bankingnews: Στις 11 Μαΐου ο Άρειος Πάγος ανάβει το πράσινο φως για την κάθοδο της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές

Η έγκυρη οικονομική και ενημερωτική ιστοσελίδα Bankingnews.gr σε σημερινή της ανάλυση προαναγγέλλει το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο Άρειος Πάγος θα επικυρώσει κανονικά το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής για τις ευρωεκλογές.
"Η Χρυσή Αυγή έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στους αναποφάσιστους...
Τελικώς και παρά τις διαρροές για εμπλοκή ο Άρειος Πάγος δίνει το πράσινο φως στην Χρυσή Αυγή να κατέλθει ως νόμιμο πολιτικό κόμμα στις ευρωεκλογές σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή που μίλησε στο bankingnews.gr. Ο ανώτατος δικαστής που μίλησε στο bankingnews.gr υπό τον όρο της ανωνυμίας για να μην θεωρηθεί η άποψη του παρέμβαση μας ανέφερε τα εξής:
«Η νομιμοποίηση των πολιτικών κομμάτων ορίζεται από το σύνταγμα και από την νομικοπολιτική κουλτούρας της Ελλάδος. Το άρθρο 29, το άρθρο 5, το άρθρο 14, το άρθρο 1 καθορίζουν το πλαίσιο για......

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΣΤΗΝ «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΕΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ;

kke-katixitiko

Μεταφέρουμε χωρίς σχόλια από την Στήλη των Επιστολών της «Καθημερινής» της 06/05/2014:

«Στρατολόγηση μαθητών
Κύριε διευθυντά
Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τη δράση της X.A. στα σχολεία, έχουν, δικαίως, προκαλέσει τη γενική κατακραυγή.
Στην Καλλιθέα όμως, αλλά, όπως είμαι βέβαιος και σε άλλους Δήμους, το KKE έχει....

ΝΟΘΕΙΑ: Παράνομα εγγεγραμμένοι αλλοδαποί σε εκλογικούς καταλόγους

Με αθλιότητες και παρανομίες επιδιώκουν οι κομματικές συμμορίες του αντισυνταγματικού τόξου να περισώσουν το πολιτικό τους μέλλον. Παράνομα εγγεγραμμένοι αλλοδαποί διαπιστώθηκαν σε εκλογικούς καταλόγους και χάρη στην αντίδραση πολιτών το θέμα έφτασε μέχρι τη Δικαιοσύνη, η οποία και έπραξε το καθήκον της.

Συγκεκριμένα, 15 κάτοικοι της Νισύρου προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, καθώς διαπίστωσαν πως στις ονομαστικές καταστάσεις του δημοτολογίου της Νισύρου, υπήρχαν τα ονόματα 50 αλλοδαπών οι οποίοι είχαν εγγραφεί παρανόμως προεκλογικά στους εκλογικούς καταλόγους. Οι κάτοικοι του νησιού υποστήριξαν πως....

ΙΔΟΥ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

20140504-213042
Πρωτοκλασάτοι υπουργοί και βουλευτές τάσσονται στο πλευρό υποψήφιου, φίλα προσκείμενου στον ΣΥΡΙΖΑ! Η στάση των Αρβανιτόπουλου, Αυγενάκη, Γιακουμάτου κλπ, τινάζει στον αέρα την προεκλογική στρατηγική πόλωσης του Μαξίμου, που είχε θέσει τον ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν, ως το απόλυτο κακό στο πολιτικό σκηνικό.

Εκτός εαν έχει αλλάξε το παιχνίδι τους και σε λίγες ημέρες δούμε καμιά δήλωση Σαμαρά τύπου “Εάν δεν.....

20 λεπτη παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στο ΑΡΤ, φθάνει για να τον βγάλει Δήμαρχο.."Δεν θα υποκύψουμε ΠΟΤΕ...Θα φθάσουμε μέχρι τέλους"

Δείτε το βίντεο...

Συνέντευξη του υπ. Περιφερειάρχη Αττικής, Ηλία Παναγιώταρου και του υπ. Αντιπεριφερειάρχη, Περικλή Μουλιανάκη στην εφημερίδα “ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ”



Ηλίας Παναγιώταρος, υποψήφιος Περιφερειάρχης «Ελληνική Αυγή για την Αττική»
Χείμαρρος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για την Αττική» Ηλίας Παναγιώταρος. Στην συνέντευξή του μιλά για την πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι «Το απόστημα έχει ξεσπάσει! Η σκευωρία έχει καταπέσει» και προαναγγέλει κι άλλα αποκαλυπτικά βίντεο-φωτιά τα οποία θα βγουν στο φως στην ώρα τους. Ακόμα, αναφέρεται στο πρόγραμμα του συνδυασμού αλλά και στο ψηφοδέλτιό του στο οποίο συμμετέχουν, όπως λέει, γνήσιοι αγωνιστές, τίμια παιδιά, «που ζουν με....