Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 02, 2012

Η Ισραηλινή Mossad "big brother" του Πατριάρχη Ειρηναίου...

Ο Η5Ν1 άρχισε να σκοτώνει...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ετοιμαστείτε για....εμβόλια, πειραματόζωα!

Ένας 39χρονος άντρας στη νότια Κίνας, ο οποίος νοσηλευόταν εδώ και μια εβδομάδα, πέθανε εχθές από τη γρίπη των πτηνών.
Ολλανδικό εργαστήριο με επικεφαλής τον Ρον Φουσιέ στο Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Εράσμους του Ρότερνταμ ανακοίνωσε τον Σεπτέμβριο ότι δημιούργησε, για πρώτη φορά, μια μετάλλαξη του ιού Η5Ν1 η οποία μπορεί να μεταδοθεί εύκολα ανάμεσα στα θηλαστικά και κατά συνέπεια στον άνθρωπο.
Ανάλογη έρευνα πραγματοποίησε για το συγκεκριμένο ιό και το πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν. Και οι δύο έρευνες χρηματοδοτήθηκαν από τα Εθνικά Κέντρα Υγείας των ΗΠΑ (ΝΙΗ).
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέγει ότι.....

Όταν ο Σημίτης κάλυπτε τον βαλιτσοφόρο του…


Του Γιώργου Δ.
ΑΓΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ Κ. ΣΗΜΙΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”  ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ 21-10-2000 (ΦΩΤΟ) ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΑΥΤΟΛΕΞΕΊ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΊΔΑ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΡΘΡΟΥ:

“Αγωνία βουλευτών προς Σημίτη. Για τη φθορά που έχει το ΠΑΣΟΚ από τα φαινόμενα διαπλοκής που βασανίζουν το κυβερνών κόμμα”
Υπονοεί(;) η εφημερίδα, ότι οι βουλευτές μάλλον ανησυχούσαν για το Παπανδρεϊκό κόμμα και όχι για την επερχόμενη διάλυση της κοινωνίας και της χώρας, από τα πανθομολογούμενα τότε φαινόμενα της διαπλοκής και της διαφθοράς, τα αποτελέσματα των οποίων ζούμε -δυστυχώς- σήμερα εμείς και τα παιδιά μας.
 
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. Π. τ. Δ.

Ποιός (τηλε)πρόεδρος είπε τα εξής...

«Αν δεν σοβαρευτούν, βγαίνω από την κυβέρνηση, αλλά στηρίζω Παπαδήμο ως πρόσωπο»

η απάντηση ΕΔΩ

Προσοχή, Προσοχή....Η Αριστερά ορέγεται νέο ΕΑΜ..

Διαβάστε τη δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., Στρατούλης για την Αριστερά, το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ., το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ...

Αν συμβεί αυτό που εύχεται ο βουλευτής....μάλλον τα χρόνια του ΔΝΤ θα μοιάζουν με γλυκιά ανάμνηση για την ΕΛΛΑΔΑ...

ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΕΓΝΟΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Θα νομιμοποιήσει τα εκατοντάδες παράνομα μπουρδέλα, για να λυθεί το πρόβλημα της Εγκληματικότητος στο Κέντρο της Αθήνας, βροντοφώναξε ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, το πρωΐ της περασμένης Τρίτης στην εκπομπή των Καμπουράκη - Οικονομέα στο «Μέγκα»!..
Μη νομίσετε πως ο πρώην «Συνήγορος του Λαθρομετανάστη» αστειεύεται: Το πιστεύει απολύτως αυτό που λέει, όπως το πιστεύει και όλο το αριστερό του σινάφι... Η εγκληματικότης των Αλλοδαπών οφείλεται σε εμάς τους Ρατσιστές Έλληνες που τους έχουμε παράνομους τους ανθρώπους και δεν τους νομιμοποιούμε!
Τα ίδια ακριβώς έλεγε και η κ. Ευαγγελία Δουρίδα της «Επιτροπής Μεταναστών» της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011, από τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας: Δεν την ανησυχεί η Εγκληματικότης των Αλλοδαπών, αλλά ο Ρατσισμός των Ελλήνων κατά των Μεταναστών! Η επίσημη θέση της Ελλαδικής Εκκλησίας είναι πως.....

Απειλές Έρογλου για αλλαγή ονόματος του ψευδοκράτους!!!

Με αλλαγή του ονόματος των Κατεχoμένων στην Κύπρο απειλεί ο ηγέτης του ψευδοκράτους, Ντερβίς Έρογλου, αν δεν υπάρξει λύση στο Κυπριακό εντός του 2012! Από «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου», όπως αποκαλείται σήμερα το ψευδοκράτος, θα αλλάξει σε «Τουρκικό κράτος Κύπρου» ή «Τουρκικό κράτος Βορείου Κύπρου».

Όπως σημειώνει και στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Milliyet», η λέξη δημοκρατία, η οποία υπήρχε στο προηγούμενο όνομα του ψευδοκράτους, δεν είναι της αρεσκείας του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος και προτιμά τη λέξη κράτος, επιλογή που έχει προκαλέσει ήδη προβλήματα σε πολιτικούς κύκλους των Τουρκοκυπρίων.


Είναι προφανές ότι....

Π.Καμμένος:"Ποιοι κερδίζουν από την σύγκρουσή με Ρωσία;"


Παρέμβαση στα της υπόθεσης της προφυλάκισης του ηγούμενου Εφραίμ και σύνδεσής της με το ευρύτερο γεωοπολιτικό power game της περιοχής επιχειρεί στην σελίδα του στο facebook, ο βουλευτής Πάνος Καμμένος, κάνοντας σχετική αναφορά στην αρθρογραφία του defencenet.gr.

Ιδού το κείμενό του: