Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 08, 2011

«ΑΠΕΚΤΗΣΕ» Η ΒΕΛΓΙΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ… ΓΙΑΝΝΗ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ…!!!


ΕΝΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΜΕ ΠΑΠΙΓΙΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ…!!!

Έτσι είναι…
Τρώγεται πολύ το «λουκουμάκι» στις Βρυξέλλες σε υψηλό πολιτικό επίπεδο…!!!Φαντασθείτε ότι αυτές οι «αδελφές» είναι και οι οικονομικοί μας δυνάστες…Μας επιβάλουν τους όρους τους…
Κάτι επίσης «κερατάδες» με περικεφαλαία
, πού για να....

Η σύγκρουση είναι πλέον ξεκάθαρη.Πούτιν: Οι ΗΠΑ φταίνε για τις διαδηλώσεις στη Ρωσία


Ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε σήμερα τις ΗΠΑ ότι ενθαρρύνουν τους διαδηλωτές, ενώ τόνισε πως εκατομμύρια δολάρια από ξένα ταμεία χρησιμοποιήθηκαν για να επηρεαστούν οι Ρώσοι ψηφοφόροι. Στις πρώτες του δημόσιες δηλώσεις για τις καθημερινές διαδηλώσεις και όσους μετέχουν σε αυτές καταγγέλλοντας νοθεία και μεροληψία στις εκλογές της Κυριακής, ο Πούτιν κατηγόρησε την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον ότι «έδωσε σήμα» στους αντίπαλους του Κρεμλίνου.

«Έδωσε το σήμα για την έναρξη» της αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών, είπε αναφέροντας ότι οι διαδηλωτές έδρασαν "με την υποστήριξη" της Ουάσινγκτον.
Η Κλίντον «έδωσε το σήμα για ορισμένους ακτιβιστές της αντιπολίτευσης εντός της χώρας. Αυτοί πήραν το σήμα και με την υποστήριξη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ άρχισαν τη δράση».
Οι ΗΠΑ εξέφρασαν έντονη ανησυχία για...

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΦΤΙΖΑΝ “ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ”!!

 Από κοντά, Ελληνικά ΜΜ”Ε”, παραδημοσιογράφοι, διαδικτυακά απόβλητα κλπ. Να παρουσιάζουν διαδηλώσεις 600 ατόμων ως “μαζική αντίσταση”!! Δείτε το ξεσκέπασμα της γελοιότητας:

Τα επεισόδια στη Μόσχα ήταν … ελληνικά!
Ευτυχώς, το Newsbomb ήταν από τους ελάχιστους που αποκάλυψε το θέμα.
Ένα βίντεο με επεισόδια που «χρεώθηκε» στη Μόσχα και στα όσα συνέβησαν μετά τις εκλογές άναψε φωτιές μεταξύ δύο ενημερωτικών μέσων, του Rt και του FOX.
Το αγγλόφωνο ρωσικό δίκτυο με τον τίτλο: «FOX, ψέματα και λάθος βίντεο. Τι δεν συμβαίνει στη Μόσχα», καταρρίπτει καρέ – καρέ το βίντεο που μετέδωσε το αμερικανικό κανάλι.
Αιτία, δεν είναι άλλη από την Ελλάδα… Ναι, σωστά διαβάσατε.

ΟΤΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...

Αν σκεφτούμε δε, ότι τα συγκεκριμένα νούμερα αποτελούν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ που δόθηκαν στην δημοσιότητα, φανταστείτε ποια ακριβώς είναι η κατάσταση με την πλούσια παραβατική δράση των λαθρομεταναστών...
Διαβάζουμε στο newsbeast.gr:

Τους φτύνουν και νομίζουν ότι ψιχαλίζει...

Έχει φτάσει στα όρια της γελοιότητας η προπαγάνδα ορισμένων νεοταξιτών δημοσιογράφων, δουλικών των "νταβατζήδων" και του Σιωνισμού..

Πάρτε για παράδειγμα τον δημοσιογράφο του MEGA, Δημήτρη Καμπουράκη που αρθρογραφεί στο site του άλλου πρακτορο-ανθέλληνα Θεοδωράκη..

Παραδέχεται ότι έχει πέσει "θύμα" ύβρεων από συμπολίτες μας 3 φόρες τους τελευταίους μήνες, εντούτοις νομίζει ότι....ψιχαλίζει!

Το κείμενο που υπογράφει μπορείτε να διαβάσετε εδώ..Ενώ μπορείτε να θυμηθείτε κάποιες στιγμές του...ανεξάρητου δημοσιογράφου στα παρακάτω βίντεο...



Το Defencenet σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη: Η Ελλάδα γεμάτη από πετρέλαιο και φυσικό αέριο

Mόλις το 30% των περιοχών που υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις για κοιτάσματα υδρογονανθράκων στον ελλαδικό χώρο έχει ερευνηθεί (30 στις 100 περιοχές) και από αυτές έχει βεβαιωθεί η ύπαρξη στις 7! Αυτή η αποκάλυψη έγινε χθες στη Βουλή από τον υπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος έδωσε στους βουλευτές των Επιτροπών Εξωτερικών Υπόθέσεων και Παραγωγής και Εμπορίου  και τους παρακάτω χάρτες που δημοσιεύει το defencenet.gr, στους οποίους φαίνονται όλες οι προς διερεύνηση περιοχές, καθώς και οι χώρες από τις οποίες έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον να "συνεταιριστούν" με το ελληνικό δημόσιο.
Image
Στους χάρτες διακρίνονται οι τριάντα περιοχές που έχουν γίνει ήδη σεισμικές έρευνες, ενώ με τις κόκκινες βούλες έχουν σημειωθεί οι διάφορες χώρες,από τις οποίες ήδη εταιρείες έχουν....

Οι Ανθέλληνες και οι Διεθνιστές έχουν καταλάβει το Υπουργείο Παιδείας και συνεχίζουν το έργο τους..


Κι όμως δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα το ερώτημα! Το βιβλίο των αποδομητών της ιστορίας της ΣΤ δημοτικού μπορεί να είναι παρελθόν, αλλά το καινούριο ελληνοκεντρικό βιβλίο που είναι έτοιμο εδώ και ένα χρόνο, το φρενάρει ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΟ του ΜΠΙΣΤΗ που βρίσκεται σε υψηλή θέση δίπλα στην υπουργό παιδείας κυρία Διαμαντοπούλου!!! Ο υπεύθυνος της ομάδας συγγραφής του νέου ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ βιβλίου ιστορίας κύριος Κολιόπουλος – καθηγητής του ΑΠΘ-  μίλησε στα ΧΑΛΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μας είπε για το θέμα:

"Θέλει η πουτ@ν@ να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"...Κομμουνιστές=Εθνοπροδότες


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ!


Ανακοίνωση ΚΚΕ:Η Μακεδονία είναι ένας μεγάλος γεωγραφικός χώρος που διαμελίστηκε με τους βαλκανικούς πολέμους και κανένας δεν μπορεί να έχει την αποκλειστική χρήση του ονόματος και των παραγώγων του”



συνέχεια στο...

Αμετανόητο το ΚΚΕ…

Η Χούντα του γραικύλου Χριστόφια στην Κύπρο συλλαμβάνει ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Πογκρόμ κατά των ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ από τους ανθέλληνες μπολσεβίκους....


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΑΜ:

Κυνηγητό μελών του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) άνευ λόγου και αιτίας, εξαπέλυσε η αστυνομία, και το παρακράτος Χριστόφια με μοναδικό σκοπό να....

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ: “Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”


Η «Χούντα» το 74 παραδίδει στον “Εθνάρχη” υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο). Ο “Εθνάρχης” μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

-Ο Ανδρέας κλείνει με δυο τρόπους (υπερ-πολλαπλασιασμός μισθών και εισφορών μέσα σε… μια νύχτα & των απεργιών) όλες τις τεράστιες βιομηχανίες (ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΛΙΝΤΑ, ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ κτλ), και εφαρμόζει το οικονομικό τερτίπι που λέγεται “EASY MONEY SYSTEM” σε επίπεδο κράτους, δηλαδή παίρνει δάνεια (από τις Εβραϊκές Τράπεζες του Ροκφέλερ που πρωτύτερα είχαν σχεδιάσει οργανώσει και χρηματοδοτήσει την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ) και μοιράζει τα χρήματα στους πολίτες, δηλαδή γεμίζει την αγορά με χρήμα (όχι όμως υγιή αλλά δανεικά με ασύλληπτους τόκους). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα για πρώτη φορά η Ελλάδα να......

Ακυρώνεται ο Αγωγός Μπουργκάς Αλεξανδρούπολη λόγω Βουλγαρίας.. Ο Σιωνισμός πήρε την απόφαση να συγκρουστεί με τη Ρωσία κατα μέτωπο

Σ.Σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  
"Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία/ κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία.
"Σα σίφουνας ορμά τότε η Ρωσία.."
Απόσπασμα Προφητείας π.Ιωσήφ Βατοπαιδινού


Η βουλγαρική κυβέρνηση αποφάσισε την αποχώρηση της Βουλγαρίας από το σχέδιο κατασκευής του πετρελαιαγωγού Πύργου-Αλεξανδρούπολης.
Ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε: «Η Βουλγαρία προτείνει η τριμερής διακυβερνητική συμφωνία να ακυρωθεί κατόπιν αμοιβαίας συναίνεσης. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει κοινή σύμφωνη γνώμη γι' αυτό, η βουλγαρική πλευρά θα αποχωρήσει μονόπλευρα ύστερα από τη λήξη της 12μηνής προθεσμίας».
Η συμφωνία που ακυρώνεται υπογράφηκε το 2007 στην Αθήνα, παρουσία των τότε....