Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 25, 2014

88 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 12η ΜΕΣΙΜΒΡΙΝΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 29/12 ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ «ΝΑΙ»

vouli_olomeleia_aftodioikisi

88 ώρες διορία έχει η κυβέρνηση να βγάλει άσσους από το μανίκι του Σαμαρά, από τα μπατζάκια ή από όπου αλλού θέλει για να προσπαθήσει να ανατρέψει τις προβλέψεις για την προσφυγή σε πρόωρες κάλπες, αφού το αποτέλεσμα της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν κατώτερο για την απαραίτητη πλειοψηφία στην τελευταία αναμέτρηση της ερχόμενης Δευτέρας.
Οι οκτώ βουλευτές, πλέον των 160 που είχαν τοποθετηθεί υπέρ της....

Υπό διάλυση το... «τρίτο κόμμα» των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων: Σε 16 περιοχές της χώρας δεν έχει ούτε υποψήφιους!


Υπό διάλυση το... «τρίτο κόμμα» των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων: Σε 16 περιοχές της χώρας δεν έχει ούτε υποψήφιους!

Το μπομπολικό μόρφωμα που ακούει στο όνομα «Ποτάμι» είναι ανύπαρκτο στην κοινωνία και δεν έχει κανενός είδους έρεισμα. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι σε κάθε εκδήλωσή του οι φωτογράφοι και οι δημοσιογράφοι είναι περισσότεροι από τους παριστάμενους, σε σημείο οι περισσότερες φωτογραφίες να είναι γεμάτες από φωτογράφους και άδειες από κόσμο.
Παρόλα αυτά οι υπηρέτες των «νταβατζήδων», επιμένουν να το εμφανίζουν ως «τρίτο κόμμα», σε μία απέλπιδα προσπάθεια να του δώσουν κανά ψηφαλάκι ακόμα, μπας και ξεπεράσει το 4%. Επιπλέον δε αυτής της προφανούς εξυπηρέτησης προς το εν λόγω συστημικό μόρφωμα, το σκοπούμενο πίσω από αυτά τα χαλκεία είναι να αποκρυφτεί από τον Λαό το γεγονός ότι η.....

Και το Bloomberg "τελειώνει" τον Σαμαρά και στρέφεται προς τον ΣΥΡΙΖΑ

samaras-teleioses
Αφιέρωμα στην πολιτική κρίση που έχει ξεσπάσει στην Ελλάδα κάνει το (γνωστών συμφερόντων…) δίκτυο Bloomberg, διαπιστώνοντας ότι οι κινδυνολογικές απειλές τον φον Αντωνάκη για «εθνική περιπέτεια» κ.τ.λ. πέφτουν στο κενό. Μάλιστα, το δημοσίευμα παίρνει σαφή θέση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:
«Καθώς οι πολιτικές μανούβρες του Αντώνη Σαμαρά οδεύουν προς αδιέξοδο, οι εκκλήσεις και προειδοποιήσεις της κυβέρνησης για το ρίσκο αναταραχής πέφτουν στο κενό και δεν αγγίζουν τους Έλληνες που έχουν πια ”μουδιάσει” από τόσα χρόνια κρίσης. Το ενδεχόμενο περαιτέρω οικονομικής αναταραχής και το Grexit που.....

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ… ΧΕΙΜΩΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

tsipras-psixaris
Γράφει ο Αντίοχος

Τα γυρίζει και ο τελευταίος ολιγάρχης που είχε μείνει πιστός στους Σαμαροβενιζέλους, ενόψει της επικείμενης αλλαγής καθεστωτικής φρουράς. Ο Big Boss Μπόμπολας!
Ο οποίος, απέλυσε τον Θανάση Τσεκούρα, διευθυντή των «ναυαρχίδων» του («Έθνος» και στο «Έθνος της Κυριακής») και προσέλαβε στη θέση του τον Μπάμπη Παπαδάκη. Για τον οποίο, λένε οι… κακές γλώσσες (που σπανίως πέφτουν έξω…), ότι έχει στενές φιλικές σχέσεις με...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε τι έγραφε το ραβασάκι στον Σαμαρά!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διαβάστε τι έγραφε το ραβασάκι στον Σαμαρά!

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον πρωθυπουργό να κρατά στα χέρια του ένα ραβασάκι, το οποίο διάβασε με προσοχή.

Κατ' αποκλειστικότητα, παραθέτουμε το περιεχόμενό του, το οποίο κάθε άλλο παρά χαροποίησε τον πρόεδρο της Χούντας και της μασονοδεξιάς:

Ξαναγύρισαν τα παρακρατικά σκουλήκια στην Τ.Ο. του Γ. Φουντούλη και του Μ. Καπελώνη με νέα τρομοκρατική επίθεση... ΔΕ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!


Τρομοκρατική επίθεση στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων με την ανοχή της Χούντας Σαμαρά

Επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος οι παρακρατικοί – Είχε υπάρξει μάλιστα και προειδοποίηση με....

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

χριστούγεννα-φάτνη
Άρθρο στην εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ»

Το νόημα των Χριστουγέννων χάνεται μέσα στην κα­ταναλωτική μανία που κυριεύει τον σύγχρονο άν­θρωπο. Καταλαβαίνουμε ότι έρχονται τα Χριστούγεννα από τις βιτρίνες των καταστημάτων, τους στολισμούς στους δρόμους και τις διαφημίσεις παιχνιδιών στην τη­λεόραση. Είναι πραγματικά πολύ όμορφοι οι φαντα­σμαγορικοί στολισμοί, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα στολισμένα μπαλκόνια. Όμως Χριστούγεννα δεν ση­μαίνει αγορές, στολισμοί, δώρα, ρεβεγιόν και διασκε­δάσεις. Ετσι, θα κάναμε Χριστούγεννα χωρίς Χριστό.
Το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων είναι.....

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Ο… ΠΟΤΑΜΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΧΑΪΚΑΛΗ;

epikois
Γράφει ο Αντίοχος

Σφοδρή επίθεση στον βουλευτή Χαϊκάλη έκανε ο Μπομπολάνθρωπος Σταύρος Ποτάμης, απαντώντας σε δήλωσή του, ότι «όλοι έχουν έναν χρηματοδότη, αλλά ο Θεοδωράκης τα παίρνει απ’ όλους».
Ιδού: «Ο βούρκος δεν θα λερώσει το Ποτάμι. Δεν έχει συμβεί ποτέ και δεν θα συμβεί και τώρα. Ο κ. Χαϊκάλης και οι συνέταιροί του θα ξαφνιαστούν απ’ την οργή του λαού. Το ότι αυτοί είναι βρώμικοι, δεν σημαίνει ότι όλοι είναι βρώμικοι. Είναι μια .....

Bankingnews: Οι Χρυσαυγίτες δεν συναλλάσσονται - Μπήκαν φυλακή για τις Ιδέες τους


Bankingnews: Οι Χρυσαυγίτες δεν συναλλάσσονται - Μπήκαν φυλακή για τις Ιδέες τους

Αποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από την έγκυρη ενημερωτική ιστοσελίδα bankingnews.gr

Όσοι εμπλέκουν την Χρυσή Αυγή σε διάφορα σενάρια... αγνοούν ότι προφυλακίστηκαν για τις ιδέες τους.
Το τελευταίο διάστημα διακινούνται περίεργα σενάρια, φήμες, απόψεις και εικασίες για την στάση της Χρυσής Αυγής στην τρίτη και καθοριστική ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στις 29 Δεκεμβρίου. Με βάση τα σενάρια που ορισμένοι διαρρέουν... βουλευτές ή και συνολικά η Χρυσή Αυγή θα αλλάξει άποψη και θα ψηφίσει υπέρ του Σταύρου Δήμα. Τα σενάρια αυτά τα διακινούν, πιθανότατα είτε διασπορείς ψευδών ειδήσεων, είτε ανόητοι, είτε δολοπλόκοι που νομίζουν αν μπλέξουν τους πάντες θα δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Η Χρυσή Αυγή κυνηγήθηκε κατά τρόπο προκλητικό, προσβλητικό και....

Η Ταινιοθήκη ενός εθνικιστή: “1984”


Η Ταινιοθήκη ενός εθνικιστή: “1984”

Όποιος ελέγχει το παρελθόν, ελέγχει και το μέλλον, 
Όποιος ελέγχει το παρόν, ελέγχει και το παρελθόν"
Michael Radford, Ηνωμένο Βασίλειο, 1984

Περίληψη
Η ιστορία διαδραματίζεται στο Λονδίνο του 1984, υπό το πιο ολοκληρωτικό καθεστώς που έχει γνωρίσει ποτέ το ανθρώπινο γένος, το καθεστώς της δυστοπικής Ωκεανίας. Οι πολίτες βρίσκονται υπό εικοσιτετράωρη παρακολούθηση και η σκέψη μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα. Ο Γουίνστον Σμιθ, οραματιζόμενος ένα "ελεύθερο" αύριο, είναι το πρόβατο που παρά την....