Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 10, 2012

"Κλαίει και οδύρεται" το νέο δημοσιογραφικό απόκτημα των "Οικολόγων Πράσινων", Καραμέρος

...παρακαλώντας τον Καρατζαφέρη να "πουλήσει" πάλι παραμύθι στους Εθνικιστές για να κλειστούν ξανά στο μαντρί του ΛΑΟΣ...

Όμως είναι πλέον αργά θολοκουλτουριάρηδες...
Η Εθνική Αντίσταση έχει ξεκινήσει

Διαβάστε

Έκκληση Καραμέρου(Οικολόγοι-Πράσινοι) στον Καρατζαφέρη…

Επιστολή πρώην ψηφοφόρου του ΛΑΟΣ στο ιστολόγιο μας. "Συντρίψτε και εκμηδενίστε το ΛΑΟΣ...Στηρίξτε τη Χρυσή Αυγή και τους Εθνικιστές"

Ευχόμαστε το παράδειγμα του παραπάνω ψηφοφόρου να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι πατριώτες και εθνικιστές που βρίσκοντας εγκλωβισμένοι στο παρακρατικό, καιροσκοπικό κόμμα του Καρατζαφέρη.
 
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ,
 
Και τα στελέχη του. Αγνοί πατριώτες, όλοι εμείς που πέσαμε θύματα του μεγαλύτερου πατριδοκάπηλου δημαγωγού των τελευταίων χρόνων, του Γιώργου Καρατζαφέρη πρέπει να διορθώσουμε το λάθος μας! Δεν αρκεί μόνο να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή και να βάλουμε ισχυρό τον Νίκο Μιχαλολιάκο και τους εθνικιστές λεβέντες του στην Βουλή, για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Πρέπει να κάνουμε το παν, για να εκμηδενίσουμε το αμαρτωλό ΛΑ.Ο.Σ. που υφάρπαξε την ψήφο των αγνών Ελλήνων. Καμία ψήφος στον αρχιψεύταρο, να πάρει το ποσοστό που του αξίζει, κάτω του 3%, να....

“Άκουσαν την φωνή της Ελλάδας και πήραν την απόφαση τους…”


Ένα μεγάλο Εύγε, ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό το 3% που πήρε την μεγάλη απόφαση και με τόλμη έδωσε στην δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ (7/2/2012) την ψήφο στην Χρυσή Αυγή. Πρέπει, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που πήραν αυτή την απόφαση ψήφου, να είναι υπερήφανοι. Έκλεισαν τα αυτιά τους στις κασσάνδρες, σειρήνες και κουτσομπόλες της σεσημασμένης δημοσιογραφίας των εκλεκτικών συγγενειών και των κοινωνικών σχέσεων του Χριστοφοράκου, της Siemens και ΣΙΑ, στα Botox των… 8, στα διάφορα Montblanc της ενημέρωσης…
Με συναίσθηση εθνικής ευθύνης έδωσαν το αγωνιστικό μήνυμα. Βγήκαν από τα μαντριά των κατεστημένων κομμάτων, αυτών των συνδικάτων ελέγχου της κοινής γνώμης, που για 37+1 χρόνια έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε χωματερή των ελπίδων καταβροχθίζοντας τον πλούτο της χώρας κάνοντας δώρα στον....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ....καιροσκόπε, φαύλε Καρατζαφέρη

Εξτρεμιστές εβραίοι βεβήλωσαν την Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού στα Ιεροσόλυμα

Γκράφιτι με συνθήματα κατά των Χριστιανών έγραψαν μέλη ακραίας εβραϊκής ομάδας στο ελληνορθόδοξο μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού στην Ιερουσαλήμ, προχωρώντας σε παρόμοιο βανδαλισμό και σε κοντινό μεικτό σχολείο για Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους.
Η ομάδα υπογράφει ως «Μακκαβαίοι της Μιγκρόν». Ανάμεσα στα συνθήματα που γράφτηκαν σε οχήματα και τοίχο στον περίβολο του μοναστηριού ήταν «Θάνατος στους Χριστιανούς» και «Ο Καχανέ είχε δίκιο» - αναφορά στον Μέιρ Καχανέ, ακραίων απόψεων ραββίνο που πέθανε το 1990.
Η ομάδα έγραψε επίσης συνθήματα και κατά των Παλαιστινίων σε κοντινό σχολείο που.....

Μεσογειακή διατροφή...Ένα όπλο μας που χάσαμε λόγω..lifestyle

Μας υποχρέωσαν ουσιαστικά -μέσω της διαφήμισης και των οδηγιών διαφόρων διεθνών οργανισμών- να εγκαταλείψουμε τη μεσογειακή διατροφή, που επί χιλιάδες χρόνια αποτελούσε την ασπίδα μας στις περισσότερες ασθένειες.
Το Πανεπιστήμιο Ρας του Σικάγο έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμη μια φορά τα ευεργετικά οφέλη που έχει η ελληνική και γενικά η μεσογειακή διατροφή στον εγκέφαλο και την καρδιά.
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου έφτιαξαν δύο ομάδες από εθελοντές, ηλικίας, άνω των 65 ετών και ανά τρία χρόνια αξιολογούσαν τις νοητικές τους επιδόσεις. Η μία ομάδα ακολουθούσε την.....

ΟΙ ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Ο Ι.Δ.Ε.Α

Ο τίτλος της αναρτήσεως μας, οι διασωθέντες της Τριπολιτσάς. Κυριολεκτικά και χωρίς εισαγωγικά, τόσο αυτοί οι ίδιοι με τους απογόνους τους, όσο και οι ποικιλώνυμες αυλές τους, έφεραν την πατρίδα μας σε αυτό το κατάντημα.

Γκρεμός, χάος, καταστροφή. Σκλαβιά και εξανδραποδισμός των Ελλήνων. Οι Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες, συνειδητά και με στάση ζωής ευρίσκονται πάντοτε έξω από τα «τείχη της Τριπολιτσάς». Ο Ι.Δ.Ε.Α καλεί τους φέροντες το εθνόσημο ΤΩΡΑ ή ΠΡΙΝ να έλθουν στο ΑΥΡΙΟ μαζί μας. Δεν είμαστε διαπιστωτές ή αναμνησιολάγνοι. Θα ολοκληρώσουμε την άλωση της Τριπολιτσάς. Είμαστε Έλληνες Ορθόδοξοι. Δεν μας δένει τίποτα μαζί τους. Αυτοί είναι ετερόδοξοι, αλλόθρησκοι και μισέλληνες. Και το πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ είναι και ελληνόφωνοι. Δεν είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.


Τιμωρείστε τους απαξιωτές σας. Κατέστρεψαν την Ελλάδα στηριζόμενοι σε....

Ή τώρα ή ποτέ...Πέρνα στην Εθνική Αντίσταση