Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Αυγούστου 30, 2011

Απίστευτο: Με ψευδώνυμο για ν αμην τον παλουκώσουν κυκλοφορεί ο Jeffrey


Το παρακάτω άρθρο δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα Καλαμάτας «Ελευθερία» και σας το παραθέτουμε αυτούσιο:
 Υ.Γ. Ο τζέφρυ και οι βουλευτές του λένε ότι κάνανε το χρέος τους ψηφίζοντας το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο. Αφού είναι τόσο περήφανοι για τα κατορθώματα τους γιατί κρύβονται; Στην Μεσσηνία ήδη σε τοπικά πανηγύρια όσοι βουλευτές τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους γιουχαρίστηκαν από τους ντόπιους. Μάλλον και ο...

Προφήτης, ρυθμιστής ή «λαγός»;


Ο Κλεισθένης γράφει.
Δεν χρειάζεται να ‘σαι ιδιοφυΐα για να αντιληφθείς ότι κάτι συμβαίνει με το κόμμα του Καρατζαφέρη, διαδραματίζει ένα περίεργο ρόλο στην Ελληνική πολιτική πραγματικότητα.
Με μια απλή αλλά προσεκτική παρατήρηση των όσων κατά καιρούς λέει ο Γιώργος Καρατζαφέρης σαν Πυθία καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά.
Τα τελευταία δύο χρόνια και ιδιαίτερα μετά την υπογραφή του μνημονίου οι προτάσεις του Καρατζαφέρη πέφτουν σαν κεραυνοί εν αιθρία προκαλώντας έκπληξη στους πολίτες αλλά μετά λίγο καιρό οι προτάσεις αυτές γίνονται δεκτές και υλοποιούνται απ’ την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και επιπλέον στηρίζονται απ’ τη ΝΔ και το νεοσυσταθέν ΔΗ.ΣΥ.
Το όλο σκηνικό μας δίνει την εντύπωση ότι τους σέρνει απ’ τη «μύτη».
Το πολιτικό σύστημα λειτουργεί σαν....

Νέο έκτακτο μέτρο ΠΑΣΟΚ: Εισφορά αλληλεγγύης... για τον Ν. Χατζηνικολάου που κλαίγεται ότι είναι "πολύ απλήρωτος"


Αγριεμένος επέστρεψε από τις τρίμηνες διακοπές του ο Νίκος Χατζηνικολάου, που είναι αποφασισμένος να λύσει τα δεσμά του με το ΑΛΤΕΡ. Έτσι ενώ τους προηγούμενους μήνες έλεγε ότι δεν θα εγκαταλείψει το καράβι του ΑΛΤΕΡ όσο υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι... ξαφνικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να πηδήξει πρώτος απ' το καράβι... Τι έγινε και άλλαξε ξαφνικά γνώμη; Πολύ απλά:

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Μουσουλμάνος "τόλμησε" να ασπαστεί τον Χριστιανισμό και παραλίγο να χάσει τη ζωή του από τους "δημοκράτες" υπόλοιπους μουσουλμάνος

Είναι σίγουρο ότι ένα τέτοιο νέο θα είχε κυκλοφορήσει με ταχύτητα και θα είχε φτάσει και στα εγχώρια έντυπα, εάν η επίθεση είχε γίνει από “ακροδεξιό”, οπότε θα είχαμε καταγγελίες και διαμαρτυρίες κατά της “΄ξενοφοβίας”, της “ισλαμοφοβίας”, “της φασιστικής απειλής” κλπ. Τώρα όμως….άκρα του τάφου σιωπή, κοινώς, μούγγα
Ο "Αλί" δέχτηκε βραστό νερό πάνω του, στο κέντρο ασύλου Ha στην Jæren της Νορβηγίας, αφότου ασπάστηκε τον Χριστιανισμό και δεν νήστεψε στο Ραμαζάνι. Τώρα ο ίδιος και άλλοι που έχουν γίνει χριστιανοί, φοβούνται για τη ζωή τους.
«Αν δεν επιστρέψετε στο Ισλάμ, θα σας σκοτώσουμε" είπαν στον Αλί "κάποιοι συγκάτοικοί του στο κέντρο. Δεν θέλει το όνομά του ή η φωτογραφία του να δημοσιευθεί για το φόβο των άλλων ενοίκων. Εάν οι αφγανικές αρχές ακούσουν ότι...

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΟΛΟΝΥΚΤΙΟ ΠΟΡΝΕΙΟ Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/08/25ce259125ce25a625ce25a125ce259925ce259a25ce259125ce259d25ce259525ce25a32b25ce25a025ce259f25ce25a525ce25a425ce259125ce259d25ce259525ce25a31.jpg?w=390&h=230Γράφει η Σοφία
Προ ημερών έλαβα ένα mail από τον κύριο Σταυρόπουλο, ο οποίος είναι κάτοικος της Πατησίων κι έχει απηυδήσει από την ολονύκτια δραστηριότητα των προστατευομένων του υπουργού Καταστανίδη, που με το νόμο 3904/10 (ΦΕΚ 218 Α/23-12-10) λυμαίνονται κάθε νύχτα την οδό Πατησίων μετατρέποντάς την σε υπαίθριο πορνείο.
Ο άνθρωπος έχει στείλει το παρακάτω κείμενο  υπό μορφήν καταγγελίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αριθμό πρωτοκόλλου 22829/17-8-2011 (Γραφείο Υπουργού) και 22830/17-8-2011
(Γραφείο Αρχηγού της Αστυνομίας).
 Η αστυνομία που έχει κληθεί κατ’ επανάληψη , επαναλαμβάνει μονότονα  «ηρεμήστε σας παρακαλώ!»
 Έχει στείλει του κόσμου τα...

Τις ευχές του για το τέλος του Ραμαζανιού εξέφρασε ο ξεφτιλισμένος στον Ερντογάν


... ανταποδίδοντας προφανώς τα "Χριστός Ανέστη" του Ερντογάν το Πάσχα...

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είχε χθες τηλεφωνική επικοινωνία, κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, με τον πρωθυπουργό της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στον οποίο εξέφρασε τις ευχές του για το τέλος του Ραμαζανιού.

Στο επίκεντρο της επικοινωνίας των δύο πρωθυπουργών βρέθηκαν πρώτον οι...

Να απελαθούν άμεσα οι πράκτορες της Άγκυρας από την Ελληνική Θράκη

Οργή και μένος προκαλεί το πρωτοφανές θράσος του ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, σε συνδυασμό με την εξωφρενική απουσία αντίδρασης από τον Παπανδρέου, που του επιτρέπει να καταφέρεται δημοσίως με απειλές σε όποιον μιλάει ελληνικά, αλλά και να ονειρεύεται ύπαρξη Τούρκων στην Ρόδο! Στο ρεπορτάζ της έγκριτης Θρακιώτικης εφημερίδας ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗΣ, που αναδημοσιεύουμε, διαβάζουμε τί ειπώθηκε ανάμεσα σε Μάντατζη και Μέτε :

Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;


tromaktiko.jpg
Γράφει ο Βόρειος
Τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;
“Στη Θράκη θα βρεθεί εντός της εβδομάδας ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και υπουργός Συντονισμού Οικονομίας Αλί Μπαμπατσάν, με αφορμή τον…εορτασμό του Μπαϊραμιού, για να περάσει τη μεγάλη μουσουλμανική γιορτή με τη μειονότητα της περιοχής.
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας θα έχει ως βάση του την Κομοτηνή και θα επισκεφθεί οικισμούς με μουσουλμανικό πληθυσμό στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, αφού προγραμματίζει να διαμείνει συνολικά πάνω από τρεις μέρες στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ταξιδιού του, ο Αλί Μπαμπατσάν θα επισκεφθεί επίσης...