Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 07, 2014

Πασόκος βουλευτής ομολογεί στο MEGA: "Κόμμα εξουσίας με 19-20% η Χρυσή Αυγή" - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλές φορές θες να κρυφτείς αλλά η χαρά δεν σε αφήνει…

Πλέον είναι κοινό μυστικό πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι κόμμα που διεκδικεί την εξουσία και μάλιστα με ποσοστά 19-20% ενώ η ψοφοδεξιά του Σαμαρά πνέει τα λοίσθια… Και όσο και αν το κρύβουν επιμελώς, η συγκυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους πανικού…  Αλλά η αλήθεια πονάει και πρέπει να λέγεται… Έτσι κατά καιρούς στελέχη της σαν τον Χ.Κουτσούκο και άλλους την λένε δυνατά…

ΟΥΤΕ ΠΟΤΑΜΙΑ ΡΕ, ΟΥΤΕ ΘΑΛΑΣΣΕΣ! Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ 19-20%.
(Και βάλε… ΚΑΙ ΒΑΛΕ…)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΙ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ «ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΜΕ»…!!!

Nτοκυμαντέρ με την πορεία του Τσίπρα από την προεκλογική περίοδο μέχρι τώρα παρουσιάστηκε πρόσφατα. (σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θέλουν και ντοκυμαντέρ τρομάρα τους...)

Το αποτέλεσμα είναι τραγελαφικό! Ξεκινάει με σύνθημα τύπου: "Ακούσατε, ακούσατε.Ήρθε στην πόλη σας ο Θίασος σκιών. Μην το χάσετε…"

Αξίζει να δείτε δύο σημεία:

1) 0:34 Οταν βλέπει ζωντανά το επεισόδιο Κασιδιάρη σε Κανέλη λέει χαζογελώντας: “Είναι ψυχασθενής αυτός”.

2) 1:33 Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών, ο “επιτελάρχης” του στα γραφεία λέει: ”Ασε που καλύτερα” (που δεν κερδίσαμε γιατί δεν είχαμε και πρόγραμμα)… Κάτι που ισχύει (βεβαίως - βεβαίως) και σήμερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αποκάλυψη periodista.gr: Ο Ντέηβιντ Χάρρις έδωσε εντολές και στον Τσίπρα για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μπεκιάρης αποκάλυψε στην ενημερωτική ιστοσελίδα periodista την μυστική συνάντηση του εκτελεστικού διευθυντή του Αμερικανοεβραϊκού συμβουλίου Ντέηβιντ Χάρρις με τον πρόεδρο του Σύριζα, Αλέξη Τσίπρα.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά: "Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί κατόπιν της ανταλλαγής των πρόσφατων δηλώσεων και ανακοινώσεων".

Παραθέτουμε αυτούσιο το αποκαλυπτικό άρθρο που αποδεικνύει πως το σιωνιστικό λόμπυ ελέγχει συλλήβδην το αντισυνταγματικό τόξο και κινεί τα νήματα για τις παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής.

"Συνάντηση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας,...

"ΒΗΜΑ": ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ Η ΝΔ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μπορεί η νουδούλα και τα παπαγαλάκια της (ΜΜΕ και εταίρες δημοσκοπήσεων) να καλλιεργούν κλίμα τεχνητής αισιοδοξίας για τους υποψηφίους της πιάτσας Συγγρού στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, αλλά η αλήθεια είναι ότι αναμένεται συντριβή! Ειδικά στο δήμο Αθηναίων και στην Περιφέρεια Αττικής. Κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς, το ομολογεί και το ζητωμνημονιακό-καθεστωτικό «Βήμα» σε σχετικό του ρεπορτάζ. Ας το παρακολουθήσουμε: 

«Να αντιστρέψουν πλήρως το κλίμα στην Περιφέρεια Αττικής και στον Δήμο Αθηναίων θα επιχειρήσουν...

Βόμβα Νικολούδη: Οι εγκληματίες - τραπεζίτες δεν έχουν καλάσνικοφ και μάσκες, αλλά ΜΜΕ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τόσα χρόνια γιατί οι εισαγγελείς αδρανούν; Μόνο μια εθνική κυβέρνηση θα τους λύσει τα χέρια να βρουν το μαύρο χρήμα μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης πήγε στην Βουλή και ανέλυσε τον τρόπο που λειτουργούσαν οι τράπεζες που χορηγούσαν «κόκκινα» δάνεια, που σήμερα πληρώνουμε ΌΛΟΙ μέσω της ανακεφαλαίωσης!

Στα όσα ανέφερε χρησιμοποίησε πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς υποστηρίζοντας πως ο τρόπος λειτουργίας των τραπεζών αυτών έφερε στο φως ένα καινούργιο μοντέλο εγκληματία με σπουδές στο ξέπλυμα χρήματος. «Αυτοί οι εγκληματίες...

Συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο Crash: "Θα είμαστε πρωταγωνιστές στην εθνικά ανεξάρτητη Ελλάδα χωρίς κλέφτες και απατεώνες! "


Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη στο Crash Μαρτίου που κυκλοφορεί από σήμερα στα περίπτερα.
Παραθέτουμε ενδεικτικά αποσπάσματα της συνέντευξης:
- Για το σαθρό κατηγορητήριο
Πράγματι το κατηγορητήριο είναι βαρύ και όσο πιο βαρύ είναι τόσο και πιο μεγάλο φιάσκο θα αποδειχθεί. Η δίωξη εναντίον μου είναι μία ξεκάθαρη πολιτική δίωξη και για να είμαι συγκεκριμένος πρόκειται για μία πράξη πρωτοφανούς πολιτικού κανιβαλισμού. Κάποιος αποφάσισε να φυλακίσει τον πολιτικό του αντίπαλο επειδή του έπαιρνε ψήφους. Αυτή είναι η ουσία της υποθέσεως.
- Για την αναστολή χρηματοδότησης
Η διακοπή της χρηματοδότησης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ήταν.....

ΟΜΟΛΟΓΙΑ Ντ. Χάρις: Δεν είναι ότι παρεμβαίνουμε, απλά οι μαριονέτες κάνουν ό,τι τους πούμε!


ΟΜΟΛΟΓΙΑ Ντ. Χάρις: Δεν είναι ότι παρεμβαίνουμε, απλά οι μαριονέτες κάνουν ό,τι τους πούμε!

Άκρως αποκαλυπτικός και συνάμα κυνικός εμφανίστηκε σε συνέντευξη του στην «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ», επί τη ευκαιρία άλλης μίας επισκέψεως του στην Αθήνα (Παγκράτι – Κολιάτσου έχει κάνει την διαδρομή Νέα Υόρκη – Αθήνα από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή), ο γνωστός και μη εξαιρετέος Δαυίδ Χάρις.
Στην συνέντευξη διέτρεξε με την συνοδεία του δημοσιογράφου τρία πολύ σημαντικά ζητήματα, αποσπάσματα σχετικά με τα οποία θα σας παραθέσουμε παρακάτω. Το πρώτο και καίριο ζήτημα ήταν η περίπτωση της Χρυσής Αυγής. Το δεύτερο η περίπτωση Καρυπίδη στον ΣΥΡΙΖΑ και το τρίτο η κατάσταση στην Ουκρανία και η στάση χαράς που κράτησε η εβραϊκή κοινότητα απέναντι στους Ουκρανούς «νεοναζί».
Στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής και του ......

Ηλίας Κασιδιάρης στον «Στόχο»: Θα μετονομάσουμε την Μητροπόλεως σε «Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου»


Ηλίας Κασιδιάρης στον «Στόχο»: Θα μετονομάσουμε την Μητροπόλεως σε «Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" Ηλίας Κασιδιάρης προχώρησε σε μία αποκάλυψη σχετικά τις πρώτες κινήσεις της νέας δημοτικής αρχής, την οποία παρουσίασε αποκλειστικά η εφημερίδα "Στόχος".

Παραθέτουμε το σχετικό άρθρο:
Ομολογουμένως η εξαγγελία του Ηλία Κασιδιάρη για την δημιουργία αγάλματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στην Αθήνα ως προτεραιότητα για τον ίδιο και την «Ελληνική Αυγή» είναι κάτι που αποδέχονται με ευχαρίστηση οι Ελληνόψυχοι. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Εμπρός» το περασμένο Σάββατο, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι: «Πρώτη προτεραιότητά μας όμως είναι η ανέγερση ενός λαμπρού και συνάμα ταπεινού αγάλματος του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου, που αποτέλεσε ως προσωπικότητα την......

Συνεχίζουν οι κλέφτες να τρώνε τα λεφτά του λαού...υπερωρίες 36.750 ευρώ για ένα δίμηνο στους «εκλεκτούς» του ΥΠ.ΕΣ.!


Μπορεί ο Ελληνικός Λαός να επιβιώνει μετά κόπου και βασάνων ελέω των τρομακτικών φορολογικών μέτρων της Χούντας του Μνημονίου, εντούτοις οι «εκλεκτοί» της πολιτικής εξουσίας οι οποίοι στελεχώνουν την ανάλγητη κρατική μηχανή απολαμβάνουν προκλητικών προνομίων, εν μέσω μάλιστα κρίσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα μόνο για.....

Ξεφτιλίκια....Το σαμαρικό antinews συγχαίρει το ΣΥΡΙΖΑ - έστω και με αστερίσκο - για τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή!

images (1)
Τα… συγχαρητήρια (αλλά με… αστερίσκο) της πιάτσας Συγγρού (μέσω του antinews, της διαδικτυακής ντουντούκας του φον Αντωνάκη…), έλαβε ο απόλυτα συστημικός ΣΥΡΙΖΑ, μετά από την απόφαση της Π.Γ. του για υπερψήφιση των άρσεων ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (και την εν συνεχεία ομαδική προφυλάκισή τους από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη»…). Ιδού τα… συχαρίκια:

«Έστω και την τελευταία στιγμή, έστω και με την ξεφτίλα να επικρέμεται πάνω από την Κουμουνδούρου, ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ταχθεί υπέρ της άρσης της ασυλίας της Χρυσής Αυγής. Ωστόσο, το κόμμα είναι βαθιά διχασμένο καθώς υπάρχουν ακόμη πολλοί που πιστεύουν ότι δεν πρέπει να γίνει έτσι κι ότι εξυπηρετείται η σκοπιμότητα της κυβέρνησης.
Είναι χαρακτηριστικό ότι....

Ο Σύριζα προσκύνησε τους τοκογλύφους:" Δεν θα επαναδιαπραγματευθούμε το μνημόνιο" ΒΙΝΤΕΟ


Ο Σύριζα προσκύνησε τους τοκογλύφους: Δεν θα επαναδιαπραγματευθούμε το μνημόνιο ΒΙΝΤΕΟ

Αποκαλυπτικός ήταν ο υπεύθυνος τομεάρχης του Σύριζα για την ανάπτυξη, Γιώργος Σταθάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Alpha 96.5 FM Θεσσαλονίκης ξεκάθαρισε ότι το κόμμα του δεν θα επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο, αλλά τη δανειακή σύμβαση.
Πιο συγκεκριμένα, ο Σταθάκης ξεκαθάρισε: «Είναι απόλυτα σαφές, δεν θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο, θα επαναδιαπραγματευτούμε τη δανειακή σύμβαση. Τους όρους δηλαδή και τις......

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ «ΒΗΜΑΤΟΣ» ΟΜΟΛΟΓΕΙ: Ο ΞΕΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

1383663_230799210418869_1672467748_n 
Γράφει ο Αντίοχος.

Άρθρο με θέμα το ουκρανικό πρόβλημα και τίτλο «Η Μόσχα δεν είναι Αθήνα», γράφτηκε χθες στην ηλεκτρονική έκδοση του καθεστωτικού «Βήματος», από τον δημοσιογράφο Γ. Μαλούχο. Στο άρθρο αυτό, ο καθεστωτικός δημοσιογράφος ομολογεί (άθελά του πιστεύω…) αυτό που ο κόσμος το’ χει τούμπανο και το καθεστώς και τα παπαγαλάκια του… κρυφό καμάρι: ότι οι πρωτοφανείς στα ελληνικά και ευρωπαϊκά χρονικά διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και οι προφυλακίσεις του Αρχηγού και των βουλευτών του Κινήματος (προσεχώς όλων…), έχουν διαταχθεί από....

ΜΑΡΤΙΟΣ 1953: ΠΕΘΑΝΕ Ή ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑΣ ΣΤΑΛΙΝ;

35-jpg

Συμπληρώνονται αυτές τις μέρες 61 χρόνια από τον θάνατο του μεγαλύτερου κακούργου που πέρασε από τον πλανήτη μας τον προηγούμενο αιώνα, του Ιωσήφ Στάλιν. Ή μάλλον από την δολοφονία του…
Αλλά, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μεθυσμένος από την επιτυχία στον Β΄Π.Π. (η οποία οφειλόταν κατά ένα μεγάλο μέρος στην άφθονη αμερικανική βοήθεια…) και από τους (διατεταγμένους) ύμνους που του έψελναν οι σοβιετικοί και οι υπόλοιποι ανά τον κόσμο κομμουνιστές, ο Στάλιν νόμισε πως....