Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 25, 2014

7/10: Διευθυντής Public Issue: "Η Χρυσή Αυγή είναι 3η δύναμη με ανοδικές τάσεις και παραμένει πανίσχυρη" - 25/10 Δημοσκόπηση Public Issue; "Η Χρυσή Αυγή είναι...6η με 6%"!!!


Συμμορφώθηκε στις εντολές Σταμάτη ο Βερναρδάκης με νέα μαϊμού δημοσκόπηση

 Πριν από λίγες ημέρες ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, αφεντικό της Public Issue, έδωσε συνέντευξη σε αριστερίστικο έντυπο, αποκαλύπτοντας τι λένε τα πραγματικά στοιχεία που επεξεργάζεται η δημοσκοπική εταιρεία του. Εκεί είπε τα εξής:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα, η Ν.Δ. κατά τα φαινόμενα θα είναι δεύτερη και η Χρυσή Αυγή τρίτη, η οποία δείχνει να είναι ισχυρή, να μην έχει κάμψη. Τα τρία αυτά κόμματα θα είναι σίγουρα στη Βουλή».

Ο Χρ. Βερναρδάκης λοιπόν, ο οποίος σε καμία των περιπτώσεων δεν δύναται να......

Ο Προδότης ΓΑΠ επέστρεψε και ζητά τη... μεγάλη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ!

Είναι ίσως - Ο Σαμαράς τον προσεγγίζει με μεγάλη ταχύτητα - το πιο μισητό πρόσωπο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα.
Είναι ο άνθρωπος που είπε ψέματα εν γνώση του, πρόδωσε τη Χώρα στέλνοντας τη στη μέγγενη του ΔΝΤ και καταστρέφοντας οικονομικά και βιολογικά το Έθνος μας, δε δίστασε να εξευτελίσει τον Έλληνα όπου και να πήγαινε αποκαλώντας τον "τεμπέλη και διεφθαρμένο", που θυσίασε τη γη των προγόνων μας και , είναι ο γιός της εβραίας Τσάντ, Jeffrey Γ. Παπανδρέου.

Αυτό το πολιτικό κτήνος έκανε την επανεμφάνισή του στο Ηράκλειο της και ουσιαστικά προανήγγειλε τη μεγάλη του επιστροφή ως ο άνθρωπος που θα αναλάβει να συσπειρώσει όλους τους Έλληνες και να ενώσει τα κόμματα της ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ σε μια ενιαία, πανκομματική όπως την αποκάλεσε, συνεργασία για να βγούμε από την Εθνική κρίση.

Από την ομιλία του όμως αναδείχθηκαν και .....

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ για την Κυβέρνηση Σαμαρά και τον Υπουργό Α. Ντινόπουλο στο Περιστέρι.. Τον έδιωξαν κλωτσηδόν οι κάτοικοι.. - ΒΙΝΤΕΟ

Η Δυτική Αττική υπέστη το ισχυρότερο πλήγμα από τη χθεσινή κακοκαιρία και οι εικόνες βιβλικής καταστροφής διέλυσαν κάθε αμφιβολία για το "κράτος πρόνοιας" και την προστασία που παρέχει στους πολίτες του..!

Πολίτες σε κατάσταση σοκ, πανικού και αγωνίας, προσπαθούσαν να καταλάβουν τι τους έτυχε και να περισώσουν τις περιούσιες τους που είδαν σε λίγες ώρες να καταστρέφονται από τη θεομηνία. Εκείνη τη στιγμή - της ανάγκης για βοήθεια και αλληλεγγύη και του θρήνο των απωλειών - επέλεξε να κάνει την εμφάνισή του και ο λαϊκιστής και υποτίθεται "αγαπητός" στις δυτικές συνοικίες Υπουργός Α. Ντινόπουλος για.... συμπαράσταση!
 Μόνο που δεν πήγαν τόσο καλά τα πράγματα και εισέπραξε τη μήνη των πολιτών που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διαπίστωσαν ότι τόσα χρόνια αυτός και οι όμοιοί του τους δουλεύουν ψιλό γαζί και το μόνο που κάνουν είναι να τους συλλυπούνται σε αντίστοιχες καταστάσεις να τους προσφέρουν... υποσχετικές και κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες και να.... παραπέμπουν στις καλένδες τη βοήθεια!!
Αυτή η συσσωρευμένη οργή όλων των δεκαετιών εκφράστηκε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από το "λαουτζίκο" - που λέει και ο Πρετεντέρης - και "στόλισαν" κατάλληλα τον Υπουργό. Εκδιώχθηκε κλωτσηδόν υπό τους γνωστούς ήχους "ΟΥ..", "Αϊ στο....καλό" και στο τσακ γλύτωσε από τον προπηλακισμό ακούγοντας εξ ονόματος της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου τα εξής "κολακευτικά":
- Ψεύτες
- Αλήτες
- Προδότες
- Ντροπή σας ξεφτίλες που μας αφήνετε να πεθαίνουμε και να διαλύονται οι περιουσίες μας.
- Να φύγετε αμέσως από εδώ.
- Τελείωσαν οι υποσχέσεις.. Δεν πιστεύουμε τίποτα
- Έρχονται εκλογές και θα δείτε τι θα πάθετε

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο...

Ασύδοτοι - αποτυχημένοι τραπεζίτες "βγάζουν γλώσσα" και προετοιμάζουν για νέα "αναγακαία σωτηρία" του Τραπεζικού συστήματος από το.....Μ@Λ@Κ@ λαό..

EUROBANK-14DIS
Σε ένα οικονομικό site, είδαμε την εβδομαδιαία έκθεση της – αποτυχημένης στα stress test – Eurobank, για την ελληνική οικονομία. Η τράπεζα έγραψε μια έκθεση – άρθρο γύρω από την ανάκαμψη φοβούμενη την “πολιτική αβεβαιότητα” που έρχεται!
Και τι εννοεί η τράπεζα λέγοντας “πολιτική αβεβαιότητα”; Και πως εξουδετερώνεις σήμερα την πολιτική αβεβαιότητα; Γιατί όχι με εκλογές;
Για να κατανοήσουμε ακόμα καλύτερα τι θέλει να πει η τράπεζα και οι ιδιοκτήτες της ιδού: «…έστω ότι μια κυβέρνηση εξαγγέλλει ότι θα μειώσει την φορολογία τόσο στην αμοιβή του παραγωγικού συντελεστή της εργασίας όσο και.....

Ο Αβραμόπουλος υποδέχθηκε τον Τρίπρα στο Πεντάγωνο ως.... Πρωθυπουργό και οι παπαγάλοι του Antinews το ομολόγησαν!

Προ ημερών ο Τσίπρας έκανε την εμφάνισή του στο Πεντάγωνο και συγκεκριμένα το Υπουργείο Άμυνας για να να κάνει επίσημη επίσκεψη. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Υπουργός Δ. Αβραμόπουλος (Πόσο σουρεαλιστικό μοιάζει στο... στρατηγείο των ενόπλων δυνάμεων της Χώρας να είναι εκεί δύο..... αστράτευτοι!) με όλο το τελετουργικό που αρμόζει σε... Αρχηγό κόμματος και φυσικά όχι με την καχυποψία ότι έχει να κάνει με "εχθρό" του Έθνους.

Για τη συνάντηση όμως αυτή και τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε μας γράφει πολλά και ενδιαφέρονται πράγματα το "σαμαριστάν" του διαδικτύου που αντιλήφθηκε λίγο διαφορετικά την προσέγγιση Τσίπρα - Αβραμόπουλου:
 
"Σαν δυο καλά φιλαράκια, τα είπαν Τσίπρας και Αβραμόπουλος χθες στο Πεντάγωνο. Όσοι βρέθηκαν εκεί μίλησαν για πολύ θερμό κλίμα και για υποδοχή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ πολύ υψηλού επιπέδου. Όχι ότι δεν έχει δικαίωμα να.....

Ξεφτιλισμένα "ανθρωπάκια" οι Κύρτσος και Γλέζος δεν χειροκρότησαν την αυθόρμητη συγκλονιστική ομιλία του Γ. Φουντούλη για τους νεκρούς Ήρωες του Εθνικισμού, Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη

ΝΔ και Σύριζα επιδοκιμάζουν την κόκκινη τρομοκρατία: Μόνο ο Γλέζος και ο Κύρτσος δεν χειροκρότησαν τον Λάμπρο Φουντούλη!
Στο παρατεταμένο χειροκρότημα της ολομέλειας του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, μετά από μια συγκλονιστική παρέμβαση για την τρομοκρατία του πατέρα του Ήρωος Γιώργου Φουντούλη, ευρωβουλευτού του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Λάμπρου Φουντούλη, η απάντηση των εκπροσώπων του υποτιθέμενου «συνταγματικού τόξου» υπήρξε η απόλυτη σιωπή!

Οι δύο εκπρόσωποι του αντισυνταγματικού τόξου, εν μέσω αμηχανίας, παρέμειναν ανέκφραστοι επιδοκιμάζοντας εμμέσως την τρομοκρατική ενέργεια εις βάρος των δύο μελών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, γεγονός το οποίο προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους υπόλοιπους ευρωβουλευτές. Εντούτοις, η .....

Bankingnews.gr: "Ο Κασιδιάρης αποκάλυψε όλα τα ψέματα και τις συκοφαντίες των "δημοκρατών" και αυτοί απάντησαν με..... ύβρεις"


Bankingnews: Ο στόχος της συνέντευξης Κασιδιάρη επετεύχθη, αποκαλύφθηκαν οι ιδεοληψίες και τα κίνητρα των λασπολόγων

Ο έγκριτος δημοσιογράφος Πέτρος Λεωτσάκος απαντάει με μία εξαιρετική ανάλυση σε όλους όσους επέκριναν την συνέντευξη που πήρε από τον παράνομα προφυλακισμένο εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, σημειώνοντας πως το bankingnews.gr είναι ένα ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης που δεν πάσχει από ιδεοληψίες...
"Προκάλεσε μεγάλη εντύπωση, αναπαράχθηκε σε πλήθος μέσων ενημέρωσης και ιστοτόπους και έφερε στην επιφάνεια τα πραγματικά κίνητρα όσων επιτίθενται συστηματοποιημένα κατά της Χρυσής Αυγής. Το διαπιστώσαμε στην περίπτωση του Έθνους, της εφημερίδας των Συντακτών, αλλά και σε κείμενα όπως του Νίκου Μπογιόπουλου στο Ενικός και του σκιτσογράφου Στάθη επίσης στο Ενικός και σε πολλά άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης ή blogs.
O Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής απέδειξε με την στάση του ότι........

Ουγγαρία 1956, Επανάσταση ενάντια στην κομμουνιστική θηριωδία


Ουγγαρία 1956, Επανάσταση ενάντια στην κομμουνιστική θηριωδία

Στα μέσα της δεκαετίας του ‘50 στην Ουγγαρία κυβέρνηση ήταν το Εργατικό Κομμουνιστικό Κόμμα με τις πλάτες του κόκκινου στρατού που έκανε την εμφάνιση του στη χώρα το Σεπτέμβριο του 1944.Τον Οκτώβριο του 1956 η επανάσταση σάρωσε την Ουγγαρία. Ήταν μια γνήσια πατριωτική επανάσταση της νεολαίας που έδωσε τον αγώνα της στους δρόμους και τις πλατείες όσο και στα εργατικά συμβούλια. Οι νέοι εργάτες ήταν τα πιο αυθόρμητα και επαναστατικά στοιχεία στα εργοστάσια. Αν οι μεγαλύτεροι εργάτες σκέφτονταν τις συνέπειες και τα αντίποινα του Ρώσικου κολοσσού, οι νεολαίοι επάνδρωσαν με ενθουσιασμό και θάρρος την επαναστατική δράση και ταυτόχρονα αποτέλεσαν την κινητήρια δύναμη για την οργάνωση των συμβουλίων. Αλλά και ο χαρακτήρας της επανάστασης καθόρισε ότι τον κύριο ρόλο στην επανάσταση τον είχε η νεολαία. Απ’ την αρχή της εξέγερσης οι νέοι δεν....