Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Αυγούστου 16, 2012

Ζωή εστί Φιλοσοφία, Φιλοσοφία εστί θεώρησις Θανάτου


Ζωή εστί Φιλοσοφία, Φιλοσοφία εστί θεώρησις Θανάτου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σαν συμπλήρωση στο εκπληκτικό κείμενο θα δημσιεύσουμε τα λόγια του "πατέρα του Εθνικισμού" Ίων Δραγούμη

 "Τα λόγια των Ελλήνων έμεναν λόγια ώσπου να έλθει ο θάνατος να τα ζωντανέψει. Ο Θάνατος δεν είναι λόγια, είναι αλήθεια. Ο Θάνατος είναι ζωή"

Η έννοια του Θανάτου και ο τρόπος που αντιμετωπίζεται αυτή από τους θνητούς υπήρξαν ανέκαθεν πιστοί υπηρέτες του συστήματος που κυβερνούσε έναν τόπο. Όπως λοιπόν τα συστήματα τα ιδεολογικά άλλαζαν στο ρου της Ιστορίας έτσι μεταμορφωνόταν και η έννοια του Θανάτου όπως αυτή την βλέπανε οι θνητοί. Σίγουρα η αλλαγή μίας έννοιας θρησκευτικού περιεχομένου χρειάζεται εργασία χρόνων για να αλλάξει, αλλά ακόμα και μία γενιά ολόκληρη να πρέπει να περάσει είναι επιβεβλημένη μία τέτοια αλλαγή γιατί ο τρόπος που βλέπει κάποιος τον Θάνατο ορίζει το πως θα ζήσει και την ζωή του. Οι αλλαγές στο....

Έτσι απαντά ένας ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ...Ηλίας Παναγιώταρος προς Πρόεδρο Πακιστανών: "Θα σας μάζευα όλους αν ήμουν υπουργός, και έξω από εδώ..."

Ιδού πώς η κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου άνοιξε τις πύλες της χώρας στους "λάθρο"!!


Ένα σκάνδαλο σε βάρος της ασφάλειας της χώρας το οποίο οδήγησε στην ανεξέλεγκτη είσοδο εκταοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, προκύπτει από την απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών (18ο Τριμελές), το οποίο αποφάσισε ότι παράνομα η κυβέρνηση Παπανδρέου ακύρωσε την προμήθεια του "Γεωγραφικού Συστήματος Πληροφοριών Διασυνοριακής Ασφάλειας κατά την Μετακίνηση Ανθρώπων και Αγαθών" της ΕΥΠ, προυπολογισμού 1.330.173,78 € το οποίο είχε ενσωματωμένο ρωσικό λογισμικό.
Η ακύρωση της προμήθειας και.....

ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Απειλούν με θερμό επεισόδιο στον Έβρο οι Τούρκοι


ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Απειλούν με θερμό επεισόδιο στον Έβρο οι Τούρκοι

Τούρκοι καταδρομείς έτοιμοι να ανοίξουν πυρ κατά των Ελλήνων Συνοριοφυλάκων
 
 
Παρολίγον θερμό επεισόδιο στις όχθες του Έβρου χθες το βράδυ. Ομάδα Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχείρησε να εμποδίσει την "απόβαση" δεκάδων λαθρομεταναστών στην επικράτειά μας στοχοποιήθηκε από τούρκους καταδρομείς. Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση κρατάει κλεισμένο τον Στρατό εντός των στρατοπέδων, οι τούρκοι έχουν μεταφέρει στον Έβρο ειδικές μονάδες τους για να περιπολούν τη νύχτα κατά μήκος της ανατολικής όχθης του ποταμού. 
 
Χθες....