Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Απριλίου 16, 2012

Στην καινή Διαθήκη, ο Χριστός όταν συνάντησε για πρώτη φορά τους Έλληνες είπε «Τώρα δοξάστηκε ο Υιός ανθρώπου»!!

Όλοι μας γνωρίζουμε τις συζητήσεις για το Σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ίδιο γνωρίζουμε τις αντιδράσεις ορισμένων ευρωπαϊκών κρατών, τα οποία δεν θέλουν να υπάρχει η λέξης χριστιανισμός και ψάχνουν από τα αρχαία ελληνικά κείμενα να βρουν την ελληνικά φράση, με την οποία θα χρησιμοποιούσαν για να μπει στο Σύνταγμα της Ε.Ε. . Από την άλλη πλευρά, άλλοι φοβούνται να μην υπάρχει η λέξη Χριστιανισμός διότι πιστεύουν στο Ισλάμ . Έτσι τώρα θα παρουσιάσουμε στους επισκέπτες μας μια ξεχωριστή οπτική γωνία των σχέσεων Ελληνισμός - Χριστιανισμός που προβληματίζει την Ε.Ε.

Το 2000 είχαμε παρουσιάσει το άρθρο Συνέντευξη με Ιερομόναχο του Άγιου Όρους: Ορθοδοξία & Ελληνισμός με σκοπό να δέσουμε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία μέσα από την Παλαιά Διαθήκη διότι την εποχή εκείνη υπήρχαν προβλήματα .

Τώρα συνεχίζουμε για τους επισκέπτες του Apodimos Hellas παρουσιάζοντας την σειρά των συνεντεύξεων με τον μοναχό του Αγίου Όρους οι έγιναν με τις συζητήσεις αυτές τις είχα καταγράψει το 1997με θέμα Ορθοδοξία και Ελληνισμός με την 2α Συνέντευξη με τίτλο «Καινή Διαθήκη και Ελληνισμός». Διότι οι άξονες.....

ΠΑΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ...ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ... ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ...!!

Ερ: Είστε ένας νέος άνθρωπος, οικογενειάρχης. Τι σας έκανε να ασχοληθείτε με την πολιτική;
Απ: Πολιτική; Δεν θα το έλεγα έτσι. Προσωπικά το βλέπω σαν εθνική αναγκαιότητα. Γιατί το λεώ αυτό; Το θέμα της Χρυσής Αυγής γενικότερα δεν ήταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική αλλά να ελευθερώσει την Ελλάδα μας από το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που την μαστιγώνει εδώ και πολλά χρόνια. Βάση των πραγμάτων ο κόσμος δεν αντέχει και δεν μπορεί πλέον να είναι με τα μάτια κλειστά. Οπότε δικαίως έχει αντιστρέψει το βλέμμα του σε άλλη κατεύθυνση. Πάνω σε αυτό λοιπόν στηρίζω οτι η Χρυσή Αυγή δεν είναι πολιτική, είναι εθνική ανάγκη για το μέλλον της πατρίδας μας και το μέλλον τον παιδιών μας. .

Ερ: Επιλέξατε την Χρυσή Αυγή σαν πολιτικό φορέα. Τι σας οδήγησε να πάρετε αυτή την απόφαση δεδομένου οτι ζείτε σε μια ''κόκκινη'' περιοχή;

Το αφιέρωμα των New York Times στη Χρυσή Αυγή..

Περιττό να σας πούμε την εθνικότητα των ιδιοκτητών της συγκεκριμένης "περιούσια" εφημερίδας....
Για αυτό άλλωστε και οι χαρακτηρισμοί που θα ακούσετε στο video.

Έλληνα μπορείς..Φέρε την Ελευθερία


Ξέρω μια χώρα η οποία κυβερνάται από μια αμαρτωλή ολιγαρχία. Μια ολιγαρχία που αναδείχθηκε επισείοντας σε κάθε υποψία αμφισβήτησης της μονοκρατορίας της, το σκιάχτρο της πολιτικής ανωμαλίας, ώστε να εγκλωβίζει τους πολίτες στο ψευτοδίλημμα «ή εμείς ή το χάος». Η ολιγαρχία αυτή κυβερνά με ψήφους εξαγορασμένες με ρουσφέτια, με κομματικούς ρεβανσιστικούς διορισμούς και μεταθέσεις, με εκβιασμούς των παρανόμως διορισμένων, με τερατώδη μαζική προπαγάνδα, με αποκλεισμό των διαφωνούντων, με φόβο, ψέμμα, αυθαιρεσία και απειλές.

Η ολιγαρχία αυτή αναδεικνύεται στα ύπατα αξιώματα αφού καταθέσει τα διαπιστευτήριά της σε ξένες δυνάμεις, γι’ αυτό και....

Πάσχα του 1821: Ο Νικολάκης Μητρόπουλος υψώνει τη σημαία με το σταυρό στα Σάλωνα


Ο Γάλλος ζωγράφος Λουί Ντυπρέ(1789-1837), επισκέπτεται την Ελλάδα το Φεβρουάριο του 1819, διατρέχει την Κέρκυρα, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά, τα περίχωρα της Αττικής και τα νησιά του Σαρωνικού, συνεχίζει την περιήγησή του στην Κωνσταντινούπολη και κατόπιν προσκεκλημένος του Μιχαήλ Σούτσου φτάνει στο Βουκουρέστι. Ζωγραφίζει πρόσωπα, τοπία, ιστορικές και θρησκευτικές σκηνές. Τα έργα του από την Ελλάδα δημοσιεύθηκαν το 1825 στο μνημειώδες εικονογραφημένο ταξιδιωτικό χρονικό, Voyage à Athènes et à Constantinople, με υπότιτλο, ou collection des portraits, de vues et costumes grecs et ottomans = Ταξίδι στην Αθήνα και στην Κωνσταντινούπολη, μια συλλογή από πορτραίτα, τοπία, ελληνικές και οθωμανικές ενδυμασίες.
Το λεύκωμα περιλαμβάνει μια και μόνη πολεμική σκηνή με τίτλο «Ο Νικολάκης Μητρόπουλος* υψώνει τη σημαία με το σταυρό στο φρούριο των Σαλώνων».

* Μητρόπουλος Νικολάκης, αγωνιστής του 1821, Ζάτουνα Γορτυνίας.

Ο Δρ Μανώλης Βλάχος στο,

Η Αόρατη Αυτοκρατορία...Ένα ντοκιμαντέρ που αξίζει να δείτε

Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν και είναι αντικειμενικά ένα καλό ντοκιμαντέρ, εντούτοις παραλείπει ο αφηγητής-παραγωγός να μας αναφέρει την εθνικότητα εκείνων που σχεδιάζουν αυτή την "Αόρατη Αυτοκρατορία"/Νέα Τάξη Πραγμάτων..

Απρόθυμοι να ψηφίσουν αλλοδαποί και ομογενείς!!!

Σε πρωτοφανές κάζο για το ΠΑΣΟΚ εξελίχθηκε η προσπάθειά του να αλιεύσει ψήφους στα θολά νερά των μεταναστών.
Από τους 643.000 αλλοδαπούς που διαθέτουν ισχυρή άδεια διαμονής και πληρούσαν (φαινομενικά) όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να πολιτογραφηθούν Έλληνες, μόλις 10.097 εκδήλωσαν το σχετικό ενδιαφέρον.
 
Ηδη στην Ιπποκράτους μιλούν για προσωπική ήττα του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος σχεδόν σε θριαμβευτικούς τόνους είχε διαβεβαιώσει τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος ότι τουλάχιστον 200.000 αλλογενείς θα ψηφίσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου.
Αλλά και οι ομογενείς γύρισαν την πλάτη τους στην κυβέρνηση, αρνούμενοι, όπως έλεγαν στον ....