Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2017

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ» ΑΝ ΕΙΣΑΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ» ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ!

Άμα είσαι «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» στη χώρα των «αλληλέγγυων» Τσιπροκαμμένων, ακόμα κι αν κάνεις έγκλημα και μάλιστα διπλό, έστω και εξ’ αμελείας, δεν τρέχει τίποτα!

Ελεύθερος, λοιπόν, χωρίς να οριστεί καν εγγύηση αφέθηκε ο 20χρονος Γεωργιανός, ο οποίος την προηγούμενη Πέμπτη παρέσυρε με το αυτοκίνητό του...

Κλάμα από την τοκογλυφική Goldman Sachs: Αποτυγχάνει η ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών

Δακρύβρεχτη έκθεση σχετικά με την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών εξέδωσε η γνωστή και μη εξαιρετέα Goldman Sachs. Όπως σημειώνει η έρευνα, στόχος- κλειδί των κυβερνήσεων είναι η επιτυχής ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών, με απώτερο σκοπό την «ανάπτυξη».

Όπως σημειώνεται στην έρευνα, οι… κακές επιδόσεις της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ουγγαρίας και της Ελλάδας απομακρύνουν το όνειρο της Γερμανίας, το οποίο συνίσταται στην πλήρη αντικατάσταση του πληθυσμού αυτών των χωρών, ώστε να έχουν τόπο επιλογής φτηνού προσωπικού οι γερμανικές βιομηχανίες.

Η Ελλάδα έχει εξαιρετικά κακές επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα πάντα με την έκθεση της Goldman Sachs, τα ποσοστά ανεργίας των λαθρομεταναστών...